כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לאחי מחשב פנטיום 3 256 Sdrem לוח אם לא ידוע וכרטיס מסך גייפורס 2 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך אולי ל http://www.pch.co.il/docs/pd599413588.htm Radeon 9100 64MB DDr אז רציתי לדעת אם בין שני הכרטיסים יש הבדל ממשי בביצועים ואם אני ירגיש אותם נגיד ב GTA Vicy city ? והאם המחשב שלו ינצל את הכרטיס במלואו ? *הוא לא משחק משחקים רציינים הכי גבוה זה Gta Vicy sity וריימן
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך . יש לי תקציב של 1500 שקל אפשר לצאת מהתקציב עד 150 שקל. אני רוצה מסך 17 אינץ אני פתוח להצעות : אני מתלבט בין מסך טוב של LG או משהו נחמד והרבה יותר זול של proview ??? ??? מה אתם מציעים ?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה הוא TI4200? TI4600? איך הוא?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את המפלצת שלי הההההradon 9800 pro ושמעתי שיש אפשרות להפעיל את הדמואים שנוידיה מחלקת באתר שלה האם מישהו מכיר דרך
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני אוטוטו עומד לקנות את ה- geforce fx 5200 ויש לי מספר שאלות אחרונות לגביו... 1. מה ההבדל בינו לבין סדרת כרטיסי המסך הנקראים Ti של geforce? 2. אם יש לי לוח אם 845 שתומך ב- agp x4 והכרטיס תומך גם ב4 אבל גם ב8 אז מכיוון שהוא יעבוד על 4 אז הרמה שלו תפחת??? 3. האם עם מעבד 2.4 וזיכרון 256 ddr הוא יגיע לרמת הביצועים המקסימלית??? תודה... (קצת דחוף לי התשובה כי אני רוצה להזמין אוטוטוווווו).... אז שוב תודה!!
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ה- ati הינו במהירות 400 מגה הרץ וה- geforce במהירות 350 מגה הרץ ושאלה נוספת שלי היא מהי יציאת dvi??
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש (לא בשבילי אבל...) ואלה שמות המועמדים => ראה כותרת. מחיפוש קליל בפורומים הבנתי שלכל אחד מהמסכים יש את היתרונות והחסרונות שלו. והייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסכים מכם, יודעי הדבר (לי ממש אין הרבה מושג). **המחשב ישמש לגרפיקה.
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Etmol akol aya beseder, ani kam ba boker poteah et ha machshev pitom ha masah meavev ba zad bli sof!!!! eich ze egyoni ?! le misho ze kara ve yodea eich letaken o she a masah alah kaput? :'(
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להחליף כ. מסך למחשב שלי (P3 930). איזה כרטיס יתאים לו? האם אפשרי לשים במחשב כרטיס GF4 128DDR ? מחירים בערך?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה אתר עם השוואה של כל כרטיסי המסך האחרונים (השוואת הביצועים), תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר לפני חצי שנה פרשתי מכל העסק של מודינג, מיציתי את עצמי... לאחרונה פתחתי במקרה את המחשב, כדי לנתק הארדיסק 2.4 גיגה ישן טיחו כשפתחתי לאחר מכן את המחשב הזוואה התגלתה ! המאורר של הרדאון 9500 שלי... מת! קניתי אותו מפנדה, ועדיין יש עליו אחריות.. מה עדיף לעשות?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איך הכרטיס הנ"ל והאם מחיר של 1240 שקל ל- Asus GeForce 4 Ti 4800 V9280 S2 Super Fast 128MB DDR שווה? ונראה לי שיש פה משהו מוזר כי רשום במפרט TI4200 וגם הקישור לאתר החברה מוביל ל-TI4200 אבל המפרט כמו שציינתי למעלה הוא של TI4800. האם יש פה "קומבינה"? :smiley6: http://www.chip.co.il/show_details.asp?prod_id=737&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=9&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=9
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לציין מראש - אני פסיכי , אני פסיכי שאם יש לו 3000 שח ביד , קונה כרטיס מסך ב3000 שח. ובכן , כפסיכי כזה.. אתמול הלכתי לי לאסוף מPCH את כרטיס ה5900U של לידטק שהזמנתי , לאחר שהבהירו לי שאני כנראה הפסיכי הראשון (מי יודע אם אחרון) שבכלל הזמין כזה כרטיס (בארץ) ושמשום מה ראו זאת כברור שאני גם חייב לפרסם תוצאות benchmark - חשבתי לעצמי "oh well , הנה הכיף עומד להתחיל". חוזר אני הבייתה (לאחר 10 שעות עבודה , שבהן הייתי צריך למנוע מעצמי לומר לבוס "אני מתפטר" רק כדי ללכת ולבדוק את הכרטיס) , פותח את המארז... מנסה להכניס את הכרטיס.. וכלום , לא נכנס... למה לא נכנס? מסתבר שכאשר גאוניות ההנדסה של ABIT מתנגשת עם זו של Leadtek חייבות להיות בעיות.. הconnector של הIDE השני יושב קרוב ל…
-
- 60 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט שעולה מקסימום 300-400 ש"ח... יש לכם המלצה? השימוש העיקרי הוא להקליט מ-VCR למחשב...
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
מהם בעצם? אני יודע שאומרים שאין הבדל משמעותי בין x4 ל-x8 אבל מה זה בדיוק הבדל לא מ-ש-מ-ע-ו-ת-י?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו לאתר של nividia ובשער יש את quadro fx 3000!!!! מה זה חדש? כנראה...תגיבו
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
I played many games with this card and NONE of them gave me 100fps stable. GTA Vice City, Day Of Defeat, Counter Strike, NBA Live 2003 etc` I checked my card with the 3Dmark test and my score was 13066 which is great! All the test I had 200-300 FPS. So my quistion is, why in games my FPS isn't stable on 100? If you gonna tell me to download the latest drivers, or something like that, DON'T. Only serious commands please, and you can respone me in hebrew. THANKS TO ALL IN ADVANCE!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח עם AGPX4 ואני רוצה לדעת כמה הבדל יש בין AGPX4 ל AGPX8 בכרטיסים הכי מתקדמים היום (5900 ו 9800)
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים שמצויינים בנושא של ההודעה??? לפי דעתי הרידאון, בכל מקרה רציתי דעה נוספת... ותנו לי גם בערך טווח מחיר של הרידאון... תודה...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס לעריכת וידאו ואני לא ממש מבין בזה מה צריך לחפש מה טווח המחירים אשמח להצעות והסברים
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-