כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך 460GTX 1G ראיתי שיש לו גם כניסת מיני HDMI...השאלה שלי פשוטה...האם בעזרת מתאם מיני HDMI ל HDMI אני יקבל קול (תמונה בכל מקרה)? אני יודע שבמתאם DVI ל HDMI אני יקבל רק תמונה אלה אם כן אני יחבר את הכרטיס מסך דרך כבל נוסף spdif רק אז יהיה שמע גם.. הקטע שאין לי בכרטיס חיבור פנימי spdif ויש רק מיני HDMI מה שכעיקרון אמור גם לעבוד... יש למישהו ידע והוא ניסה כבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של IBM דגם P260 ויש מאחורה שני חיבורים, אחד רגילה ואחד DVI, ורציתי לשאול אם אני נגיד יחבר את המסך דרך כניסת ה DVI יהיה הבדל באיכות התמונה ? אם כן ההבדל רציני ? כמה אמור לעלות כזה כבל ? והשאלה השניה שלי היא, יש לי הפשרות שהווינדוס יראה רק את הקצב ריענון ש " בטוח " למסך שלמשל ב 1600X1200 זה 72HZ למרות שאם אני שם אותו על 85 הוא גם עובד בלי שום בעיה... עכשיו השאלה אם זה שאני שם 85 יגרום נזק למסך ? רואים בכלל יותר טוב שאני מושך אותו מעל למה שהוא "מסוגל" ? תודה מראש :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי מחשב דיי ישן , ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהרכיב אותו בעצמי . הכרטיס מסך שייקנה עם המחשב הוא 4870 של PALIT / SAPPHIRE. חייבים לחבר לו את החיבור 6 פינים של החשמל ? או רק אם המחשב יראה הודעת שגיאה בעת ההפעלה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש PowerColor HD4870 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו מסך CRT... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה בשביל לחבר את הסאונד אני צריך חיבור של מ2 בננות RCA לחיבור של אוזניות ? בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ערב טוב לכלום ואני מקווה שזה קשור לפה. יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 עם חיבור DVI VGA ו-HDMI. ברשותי קיימת טלוויזיה פשוטה עם חיבור COMPONENT (בננה צהובה לקבל תמונה). בכרטיס המסך שלי חיבור DVI מחבר את המסך. מצאתי באינטרנט מתאם VGA ל s.video ול RCA האם אני יחבר אותו לכרטיס המסך ביציאת ה-VGA ואז באמצעות כבל S video או כבל component לטלוויזיה אני יכול לראות את המחשב? תמונות של המתאם: תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום! הבעיה זה שרוצים לחבר GTX 260 לספק כוח שאין לו חיבור PCI E. כרטיס מגיע עם מתאם אחד( PCI-E לחשמל 4X2 פינים). יש סיכוי שזה יעבוד על חיבור אחד ל-PCI-E?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזית LCD 720P כדי לראות סרטי HD אפשר לחבר אותה גם בDVI ולראות סרטי HD? אני כרגע מחבר דרך HDMI, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות בין שני החיבורים. יש לי 8500GT
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי ממזמן את החלק הזה אני חושב שתפקידו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד לא?יש לי 6600gt gigabyte pci-e ולוח...k8nf-9 של ג'יגה בייט..הנה תמונה שלו.. http://img122.imageshack.us/img122/8797/spa07865de.jpg ויש לי עוד שאלה...לגבי חיבורים בלוח... הנה התמונה שלהם... http://img130.imageshack.us/img130/92/photok8nf9big1oq.jpg הם קשורים לכרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עליכם. אז ככה - מישהו טען בפניי שלכל וידאו יש טיונר מובנה בפנים. הוא אומר שבהנחה שיש לו מסך מחשב LCD רגיל עם יציאת RCA לדוגמה, הוא יכול פשוט לחבר מכשיר וידאו אל המסך ויש לו טלוויזית LCD לכל דבר ועניין. רציתי לשאול האם באמת לכל וידאו יש טיונר ואם כן אז למה? הרי הטלוויזיה באה גם ככה עם טיונר לקליטת שידורים אז למה משמש הטיונר הנוסף? ודבר אחרון - מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה למען השם היפרבנד (מלא/חלקי לא משנה מה). לידעונים תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם הטכלנולוגייה תחול אם אני אחבר 2 כרטיסי מסך של ATI? (בpci-E כמובן) נראה לי הגיוני שכן, אבל אולי זה מוגבל רק לשבב מיוחד בכרטיסים של Nvidia?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את הקטע אני יכול לקחת X1950 CF master edition ולעשות את המערך עם X1950XT? לא הבנתי איך זה פועל כי הבנתי שצריך כרטיס אחד רגיל ואחד CF edition מאותו סוג זה נכון? אם כך... איך זה פועל עם X1950XT?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שבת שלום לכם תומכים חביבים אני כבר ממש עומד להזמין את המחשב הבא שלי ( ) ויש לי שאלה: מה עדיף לי,לקנות 2 Geforce 6600GT ושהם יפעלו יחד בSLI או לקנות כרטיס Geforce 6800GT יחיד?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתעייץ אתכם בקשר לקרור לכרטיס מסך שאני רוצה לשים על הכרטיס X1950XT.. חשבתי על שתי גופי קרור zalman vf900 Arctic Cooling Accelero X2 הכרטיס שלי בזמן האחרון מציג טמפ' במנוחה משהו בין 50-56 מעלות וקרו לי מקרים שמהסך התכבה והציג נקודות צהובות מוזרות מה שגרם לי לחשוב על החלפת גוף הקרור... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הטמפ' 45-47 במנוחה זה נורמלי לכרטיס 6600GT אם קירור אקטיבי? ללא OC. טוב הרצתי גם ATI TOOL בבדיקת ארטיקפטים ולמשך 5 דקות והגיע ל75. רציתי לדעת אם זה נורמלי בחום הזה של הקיץ הטמפרטורות האלה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי Leadtek PX7800GT עם הקירור השחור השקט הזה ולא הענק ובמנוחה הכרטיס על 34 מעלות ובמאמץ על 44.. זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה חברים לפני כמה ימים שאלתי אתכם שאלה דומה.... אתמול התכנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הכרטיס שלי הוא 6800GT הגירסה שהתכנתי היא 75.90.... עכשיו אחרי ההתכנה והפעלת הווינדוס מחדש הטמפרטורה במנוחה עומדת על 71-73.... אז רציתי לשאול אם זה בגלל הדרייברים? או בגלל משהו אחר? בבקשה תעזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקניתי את הכרטיס מסך : gigabye - tnvidia Geforce 8800 GTS ואני לא יודע איזה טמפרטורה נורמלית לכרטיס המסך הזה. ואם הבנתי נכון - gpu זה הסימון של הטמפרטורה של הכרטיס מסך?? הטמפרטורות אצלי במחשב: cpu - 42-48 system - 46-52 gpu1 - 64-71
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-