עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התקציב שלי זה עד 500 ש"ח 1. ProLink PixelView GeForce FX 5200 128MB 2. Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660 128MB DDR DVI איזה כרטיס הייתם ממליצים לי ולמה?

2. Started by RT-PRO,

לפני חודש קניתי מסך "19 של סמסונג Samsung SyncMaster 955DF והיום שמתי לב לכמה דברים מוזרים שעיין בלתי מזויינת לא תוכל להבחין בהם דבר ראשון ופחות חשוב המסך טיפה טיפה מרצד בצדדים (ולא אין לי רמקולים ליד המסך) ואמצא מארה בסדר... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא עוזר.... ושוב זה דברים ממש קטנים שעין רגילה לא יכולה להבחין רק אם נגיד מתרכזים בצד אחד של המסך רואים מעיין קווים קטנים מה אתם חושבים הבעיה ? ועוד משהו ... קצת יותר מפחיד אותי.... עכשיו הבחנתי בנקודה שחורה בחלק העליון של המסך האם יכול להיות שזו נקודה מתה ? ניסיתי לשחק עם הרזולוציה כיביתי והדלקתי וזה עדיין שם האם יכול להיות שזוהי נקודה מת ??? זה מסך חדש לגמרי של סאמסונג ......

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by ccc,

אני מחפש דרייבר לכרטיס של חברת Conexant Model: Fusion 878A זה הדגם 25878-13 E57957.1 0032 KOREA ^^^^ זה מה שרשום על השבב TPI8PSB12P זה מה שרשום על האנטרנה Windows XP\2000 תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  4. רוצה לקנות מחשה עם GEFORCE MX 128 אמרו לי שמומלץ במקום זה radeaon 9200pro או RADEAON 9600 מה בכלל ההבדל בין שניהם?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by zolder,

האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי עם הכרטיס(הרקולס רדאון 9800 לא פרו) או להוריד אחרים,ואם כן אז מאיפה?

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by shlomy,

רצוי עם זמן תגובה מהיר תודה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ccc,

Ti4600 vs FX5600U V1 מה לקנות, אותו מחיר בשבילי תודה רבה. יכול להיות שיש את זה בפורום, אם כן פשוט תנעלו את זה בצירוף קישור

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  10. היי, האם מסך דק "17 הוא נוח לרזולוציה של 1280X1024? מסך דק 17 הוא רק במעט גדול יותר מ CRT 17, ו CRT 17 נראה טוב (ומספיק גדול) רק עד 1024X768 ב LCD, מסכי 17, 18 ו-19 אינץ תומכים ב NATIVE של 1280X1024 שנראה לי קצת מוזר... האם כדי במקום 17 לקנות מסך 18 פשוט יחסית כמו MAG?? (יש להם 18 אינץ ב-3000 ש"ח !) אחת המטרות המרכזיות שלי במעבר ל LCD היא הקלה על העיניים, הבנתי שעל מסכי LCD ניתן להסתכל שעות ללא כאבי העיניים האופיני ל CRT (גם בREFRESH RATES גבוהים)... ואני לא רוצה לעבור ל LCD רק כדי לגלות שהפונטים קטנים ואני צריך לאמץ את העיניים. (אני לא רוצה לעבוד ב-1024X768 ב LCD) דבר נוסף, היכן ניתן לראות מסכי LCD באזור ת"א? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Stranger,

כפי שאמרתי בכותרת האם הכרטיסים RADEON 9700PRO מבית הרקולס וגרסת הלא פרו של 9700 בנויים טוב לOC?? בקיצור השאלה היא מי מביניהם עדיף לOC??? ודרך אגב, מתי שמאיצים כלומר עושים OC הכרטיס נהרס או מתקצרים טווח אורך החיים שלו??? תודה!!!

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by ^DoggyStyle^,

אוקיי אנשים.. חבר שלי ביקש ממני לפתוח ת'רד.. אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה.. התקציב : 2200 מסך לעבודת All Around.. גם למשחקים.. ככה שעדיף שה-Response Time יהיה כמה שיותר נמוך.. נ.ב. שיהיה 15". תודה רבה לעונים.

13. Started by lamborghini,

מעניין אותי לדעת מה הממורי קלוק והקור קלוק של הכרטיסי המסך החדשים כמו.. radon 9500 pro radon 9700 pro fx 5600 fx 5900 ultra ti 4800se ti 4600 radon 9600 pro נתתי פה רשימה קטנה בבקשה שכל מי שיודע משהו על הכרטיסים האלו או גם אחרים אז שירשום .. תודה רבה.. ;D

14. Started by xena,

אני שוקל לקנות את הלוח של ASUS A7N8X-VM (http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-vm/overview.htm) ולא ברור לי מה שווה הכרטיס מסך שיש עליו. "Integrated GeForce4 MX GPU, a second-generation mainstream GPU, to deliver best-of-class graphics for high texture content and scene complexity." אולי מישהו מכיר את הכרטיס הזה? למה הוא משתווה בדיוק? האם הוא יפעיל משחקים כמו כל Gefore 4 MX אחר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני לא חושב שאני צריך לפרט יותר המחיר שלו הוא 1349 ש"ח ולהלן המפרט : תכונות עיקריות: כולל רמקולים מובנים גודל מסך: Display Size 15" TFT 304.1(H) x228.1(V)mm רזולוציה : Resolution XGA 1,024x768 pixel Input Signal Analog RGB 0.7Vp-p תדר: Frequency H/30~61KHz, V/50~75Hz עומק צבעים: Color Depth 16.7M בהירות: Brightness 250 cd/m2 קונטרסט Contrast Rate 350:1 זמן תגובה Response Time 8ms/Tr, 22ms/Tf זוית צפייה Viewing Angle 150(H)/140(V) degree אורך חיי מנורה: Lamp Life40,000~50,000 hrs מתח חשמלי Power Supply AC 100~250V/50/60hz DC 12V רמקולים Speakers Yes. תקנים בין לאומיים Certifications FCC-B, CE,TUV,CB,BSMI, TCO Physical Size 355x390x215 mm (H)x (W)x(D) משקל Net Weight 4.…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , החלפתי את הכרטיס מסך שלי היום ל ATI RADEON 9800NP עדיין לא חיברתי אותו למחשב אבל יש לי שאלה לפני כן אם אפשר לעזור לי בקשר לזיהוי של הכרטיס. אני הבנתי פה מאחד התרדים שיש כמה גירסאות לכרטיס הזה שהם : SE , NP , PRO128 PRO256 אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא נוצרה איזה טעות ויש לי דגם חלש יותר ( SE ) איך אני יכול לבדוק מבלי לחבר בינתיים את הכרטיס למחשב ( אני רוצה לעשות פורמט קודם ואז אני אתקין אותו.. ) לפי המדבקה הלבנה בגב הכרטיס רשום לי : ATI RADEON 9800 128MB לא רשום ליד שום דבר שדומה ל SE או NP או PRO וכו'.. אם לא רשום זה אומר שזה NP ? תודה לעוזרים אני פשוט רוצה להיות בטוח שקבלתי ת'כרטיס הנכון עקב טעויות שכבר קראתי שקרו פה לאנשים. תודה.

17. Started by SpLAsH,

9600 פרו במחיר של 160-180 דולר זה משתלם? הכרטיס הזה שווה את זה? שמעתי גם שאפשר לעשות לו אוברקלוק טוב שישתווה ל9500 פרו או יותר, אז עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי תוספת של קירור מיוחד וסתם העלאה של המהירויות שעון? וגם איך הוא מתמודד עם AA וAF, כלומר עד כמה זה יפגע בFPS? המפרט שלי הוא פנטיום 4 1400 עם 256 RDRAM 800 אני צריך תשובה די מהר אם אפשר תודה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Predator,

היי טוב חברים אני מבין שכבר נמאס לענות על השאלה הניצחית הזאת אבל אני רוצה לקנות כ. מסך חדש וזה בערך התקציב אז מה אתם אומרים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by Xplosive,

לא היה מקום בכותרת אז השמות המלאים: ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL מחיר: 1,199 ש"ח או ALBATRON GeForce FX 5600EQ 256MB DDR מחיר: 945 ש"ח אני מתכוון יותר כדאי מבחינת מחיר, ביצועים ומשך הזמן שהכרטיס ישרוד למשחקים חדשים... ואני מצפה למשו כמו עוד שנה :\ תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asilic,

עדכנתי את הדרייבירים ואני צריך את ההגדרות לביצועים אופטימליים לRADEON 8500 BBA תודה מראש,

21. Started by SpiritKnight,

http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html אני רואה פה שהקלוקים שלו בעצם נמוכים יותר משל ה9700PRO... אז מה הקטע לקנות אותו במקום ה9700P כשהם אותו מחיר?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by shaul,

העניין הוא שמאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של ATI אין למסך שלי סוף למה אני מתכוון כשאני אומר אין סוף, פשוט מאוד, בזמן שלצד הימני של המסך שלי יש סוף, כלומר אם אני מזיז את העכבר ימינה בשלב מסוים אני לא יכול להזיז אותו יותר(יענו איפה שנגמר קו התצוגה של המסך) בזמן שבצד השמאלי אני יכול להמשיך להזיז את העכבר כמה שארצה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. היי רצית לדעת אם יהייה הבדל באיכויות הוידאו בין חיבור SVIDEO ל RCA ובין S VIDEO ל 21 פינים?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by asilic,

היי יש לי כרטיס RADEON 8500 בעל יציאה S VIDEO עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב לוידאו ואז לצפות בסרטים בטלויזיה. אני מחבר את המחשב לוידאו כי אין לי יציאות VIDEO וAUDIO בטלויזיה. עכשיו רציתי לדעת איך קוראים לכבל שמצד אחד יש לו יצאת S VIDEO ומצד שני 2 יציאות לוידאו ולאודיו..

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים