עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wow,

אני מריץ את התוכנה הזו במחשב שלי כבר מ-12 או 1 בצהריים והיא עדיין לא הפסיקה. האם יש פה איזשהי בעיה או שזה לוקח הרבה זמן?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלי שזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxycon והוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by ron10,

שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. Started by Alex2003,

לא מזמן קניתי ראדון 9600 לא פרו של gigacube ובהתחלה הדרייברים שבאו עם הכרטיס CATALYST 3.2 פעלו אבל כשהורדתי דרייברים חדשים 3.6 זה מדליק את המחשב וכותב שאין דרייברים ולא טוען אותם... בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  5. אני כרגע עם מסך 15 אינץ (אני פשוט מת על הגודל הזה) של חברת PROVIEW רזולוציה מקסימלית.. 1024x768x32x70 1152x864x32x60 32 = סיביות 60\70 = קצב ריענון אני חושב שהדגם של המסך זה PX-561 כרטיס מסך ג'יפורס4 - אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת CHAINTECH מה יותר קריטי ? מה עדיף להחליף ? כי הבנתי שג'יפורס4 MX אלה ממש כרטיסים על הפנים (חרם, קניתי את הכרטיס הזה לפני פחות מחצי שנה..) דרך אגב הלוח שלי תומך רק עד AGP X4 אז מה עדיף ? כי אמרו לי שכרטיסי ה FX 5200 גם לא מראים תוצאות טובות במיוחד, וה 5600 ממש יקרים קיצר מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחפש דרייבר לכרטיס במסך שלי g-force 2 400*mx 600*mx משהוא כזה מאיפו ניתן להוריד את הכרטיס מסך ? (הכרטיס שלי נעבד הדיסק) בבקשה? תודה מראש :

7. Started by Lucifer,

יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ??? תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  8. קניתי חיבור (קבלתי עם הכרטיס מסך רק שהייתי צריך משהו מסוים.) עכשיו נשאר לי עוד 3 חיבורים עם צבעים צהוב,לבן ואדום.... ואני חושב שאני צריך לקנות עוד חיבור שמעביר את הצבעים הכוונה היא שבקצה האחד יהיה חיבור שמתחבר למחשב. USB או משהו. ובקצה השני פיצול של שלוש חיבורים אבל הבעיה היא שאני לא יודע היכן להשיג כזה דבר או אם קיים כזה דבר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by OmerS,

היי, אני מדפיס עכשיו הזמנה ללקוח ורציתי לדעת אם אתם יודעים על בעיות עם המסך MAG 786PF 17 ...

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by OmerS,

שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מסכים, אחד שטוח ואחד רגיל בשביל לקוח שהשימושים שלו הם ביתיים בלבד וממש לא צריך משהו מתקדם אך חשוב שיהיה אמין. התקציב למסך הרגיל הוא לא מעל 700 ש"ח. באשר למסך השטוח אני מחפש את הפשוט ביותר אך אמין. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב: האם ה PROVIEW 17 AF 787M הוא מסך שטוח?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Nitro Viper,

יש לי רדאון 9600 PRO נכנסתי ל- POWER STRIP וזה מה שראיתי נ.ב זה צריך להיות 600MHZ ו 400 MHZ

12. Started by moskitos,

אני מעוניין לקנות את ה-Gigacube Radeon 9600 Pro . האם החברה הזו טובה,האם אין בעיות מסוימות כמו בג'יגבייט למשל עם המאוורר או דברים אחרים?

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by urik,

קניתי את המסך לפני כמה ימים רציתי סתם לשמוע ביקורות...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Dym,

הכרטיס הוא של הרקולס. ב-Displays הוא טוען שהיציאה לטלוויזיה לא מחוברת, למרות שהיא כן. אני משתמש במעביר (תקין!) S-Video-->RCA. משום מה אין לי שום תמונה בטלוויזיה, ואני משתגע. שמישהו יעזור לי...? מישהו?! הלו.....?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by CreativeX,

הזמנתי לפני כמה ימים את המסך 19' Viewsonic P95F, אבל נאמר לי שאין אותו כרגע במלאי ועד שיהיה זה עלול לקחת הרבה זמן. עכשיו יש לכם הצעות למסך בתקציב של עד 2000 ש'ח? (אפשר לחרוג טיפה)? חשבתי על המסך הבא: http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm, לדעתכם שווה? ויש לי עוד שאלה, אני יכול להשקיע עוד קצת ולקנות את ה Vision Master 454 של IIyama, ב2500 ש'ח, אבל אני לא יודע אם ההשקעה באמת כדאית, מה אתם חושבים?

16. Started by gal_il50,

על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.

17. Started by אוריפ,

איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by OmerS,

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים ואמינים, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם אבל שיהיו איכותיים. תודה מראש, עומר שקדי.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DesperadoS,

שלום כולם אני רוצה לקנות מסך למחשב חזק .... אני מעוניין בדעות והמלצות שונות לגבי מסכים שונים ומשתלמים כלכלית .... וגם הייתי רוצה להבין מה זה בעצם מסך שטוח מה זה נותן בעצם .... תודה ...... הסכום הוא 1500- 1000 תודה רבה ....

20. Started by W0lverine,

תראו הדרישות והציפיות שלי לא גבוהות למידי מסיבה פשוטה שאני כבר שנתיים עם מסך לא אטרקטיבי, אבל עובד 15 אינץ - PROVIEW דגם ממש ישן, רזולוציה מירבית אני חושב שזה 1027x768x70Hz | 1152x863x60Hz בכל מקרה.. אני מעוניין לקנות מסך LCD TFT .. עקרונית 15 אינץ יספיקו לי, אבל אולי אני ילך על 17 אני כרגע משחק במשחקים כמו מידלקלאב נייט 2 - וויס סיטי, וקדומה אני רואה את המשחק סביר, אני מרוצה מזה. אין לי טענות אני רוצה שיראו ככה גם במסך הדק שמעתי ב TECH-TV בערוץ 30 בלווין, שבמסכים דקים יש המון בעיות של "רענון" וזה ממש לא מתאים למשחקים מה אתם ממליצים ? נ.ב מחירים סבירים, אני לא מיליונר עדיין

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by Home Boy,

קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. הכבל שאני מחפש הוא למצלמת וידאו דיגיטלית של JVC עכשיו הכבל מצד אחד הוא פיירוייר רגיל ומצד שני הוא צריך להיות קטן יותר בצורת ריבוע רו משהו כזה... חיפשתי בכל החנויות שחשבתי עליהם (אופיס דיפו וכל אלה) ואין כבל מתאים אני ישמח אם תגידו לי חנות ישירה או אפילו מהאינטרנט... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by zolder,

יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by roei88,

שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by asnast,

היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים