עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני יודע שהדייברים של ATI יוצאים פעם בחודש אפילו קצת פחות לפעמים... ואני שם לב של NVIDIA כל הרבה זמן... רציתי לדעת כל כמה זמן NVIDIA מוציאים דרייבר ??? אן שאין להם זמן מוגדר ???

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by halo,

ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by SHAY951,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  4. יש לי radeon 9600 pro וקיבלתי איתו דיסק של דרייבר של הכרטיס מסך. פירמטתי אתמול את המחשב והתקנתי ווינדוס XP PROFESSIONAL SP2 והווינדוס נראה לי התקין לבד את הדרייברים של הכרטיס מסך כי כשאני עושה מאפיינים ואז הגדרות הכרטיס מסך של כבר מוגדר שם . להשאיר את זה ככה או שעדיף לי להתקין את הדרייבר שבדיסק או בכלל להתקין את הדרייבר הכי חדש שיצא לכרטיס ati ? והאם אני ירגיש שינוי כלשהו באיכות או משהו ?? תודה על העזרה

5. האם יש תכנה שמוחקת לחלוטין את כל הדרייברים? יש לי דיי בעיות להסיר דרך הלוח בקרה... תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  8. קניתי היום (סוף סוף ) את הכרטיס ATI HD4670 של Sapphire ממה ששמתי לב בינתיים יש שיפור רציני ב COD4 מהכרטיס הקודם שהיה לי במחשב (היה Geforce 6600) שמתי לב שסרטי 1080P עדיין דיי מגמגמים... ממה שהבנתי הכרטיס הזה מכיל מאיץ וידאו שאמור לשפר משמעותית את הצגת סרטי ה HD. המפרט של המחשב הוא: P4 3000MHZ Prescott 512MB X 2 Dual channel DDR2 לוח אם ASUS P5LD2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 האם אני צריך להפעיל פיזית את האצת החומרה של הכרטיס על מנת שהוא יעזור למעבד בהצגת הסרטים הללו? אם כן, איך אני עושה את זה? ניסיתי בתוכנות BSPLAYER וב Media Player של וינדוס... יש לי על המחשב את חבילת המקודדים CCCP וגם את CoreAVC Pr…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. היום דיברתי עם הדובים ונאמר לי שבכלל הכרטיס שאני הזמנתי XFX6800U לא ידוע בכלל תאריך שלו שיגיע לארץ אז הם אמרו לי ש ב 15 לספטמבר צריכים להגיע אליהם ליטקים.. אוקיי אז השאלה שלי מה אתם חושבים..... לקחת תליטק שיבוא שזה גם עוד תוספת מחיר או לחכות לכרטיס מסך שאני הזמנתי... וגם מה האפשרויות OC ל ליטק... עם מישהו יודע ...

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם יש הבדל בביצועים שבין 2 כרטיסים כשאחד מהם הוא PCI-E והשני הוא AGP? אם כן,זהו הבדל משמעותי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600GT אשר מספק PCI EX*2 והלוח שלי לא תומך . אני מפסיד הרבה מהביצועים של הכרטיס או שזה לא כזה קריטי? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by Lanzar,

לכולם רציתי לדעת אך ה 6800GT ב PCI-E יחסית לגירסת ה AGP ? כמובן מבחינת BENCHMARKS, ואך גירסת ה PCI-E יחסית לגרסת ה AGP ב OC ?? מתי צריך לצאת 6800U ב PCI-E ?? תודה מראש LANZAR.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. שלום יש לי כרטיס מסך 7950 gt וטלויזיה סמסונג a 451 32 אינטש הבעייה שלי היא אני מחבר את הלוטיזיה עם כבל dvi- hdmi ואני רואה את המסך מחשב אבל לא את כולו לומר ההתחל קצת למעלה והחלון למעלה קצת עולה,כאילו לא כל התמונה נכנסת לפריים של הטלויזיה,שיחקתי עם כל הרזולוציות זה לא עוזר....איך מסדרים את זה שאני אראה את כל המסך???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. Started by nore0,

למה הכל מכובה ? אם אני ישים הכל על ON יהיו ביצועים יותר טובים ?

15. Started by Danny_Malis,

מה זה VERTICAL SYNC ? אני רואה את האופצייה הזאת כמעת בכל המשחקים השאלה היא מה זה עושה ?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך RADEON 2600PRO והמחשב מחובר לPHILIPS 5322. באפשרויות הרגילות יש הרבה אופציות של רזולוציה אבל אין את המדוייק של הטלוויזיה (1366x768), יש אפשרות להוסיף אותה בצורה כלשהי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  17. יש לי את הכרטיס מסך לידטק 6600gt מאיפה הכי טוב להוריד דריברים מהאתר של nvidia או מהאתר של לידטק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה אני רוצה להחליף לחבר שלי את כרטיס המסך שלו באחד מהישנים שלי. הלוח אם שלו הוא: http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1405&ModelName=GA-8SR533P והמפרט של הכרטיס מסך הוא: http://ati.amd.com/products/radeon9800/radeon9800pro/specs.html במפרט של הכרטיס מסך כתוב:Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) ובמפרט של הלוח אם כתוב: 1 x AGP slot (4x/2x-AGP 2.0 compliant) עכשיו מה שאני מנסה להבין זה האם לוח האם תומך בכרטיס מסך, כי הדרישות של הכרטיס מסך נראות קצת שונות מהדרישות של לוח האם. בגלל שלדעתי הדרישה של הכרטיס מסך: Universal AGP 3.0 bus configuratio…

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  19. המפרט שלי בצד. השאלה האם כדאי להחליף כרטיס מסך ל9600GT ואם כן אז איזה? והאם יש שיפור ביצועים בין ה8600 ל9600? וכמו כן האם הספק יחזיק את ה9600? הקטע המצחיק והמוזר הוא שמותקנת לי ויסטה ואני משחק בC & C TIBERIUM WARS ולא ניתן לשחק בהגדרות יותר מLOW הוא פשוט זורק אותי החוצה ורושם שיש איזה שגיאות! כמובן שאין צורך להגיד שמותקן הדרייבר הכי חדש של הכרטיס הנוכחי! מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by shronxx,

היה ברשותי ברטיס מסך Geforce 8800GTX של חברת XFX הכרטיס התקלקל ונתתי אותו לתיקון בחנות עבר כבר חודש מאז שהוא נמסר והחנות מציעה לי במקומו Geforce 9800GTX OC with Arctic Cooling Accelero Xtreme של חברת INNOVISION בתוספת של 500 שקלים האם כדאי לי לקבל את ההצעה?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by EAD,

בהנחה שאני רוצה לקנות שניים ולשים אותם במערך CF (CROSSFIRE) ואני רוצה להחליף להם את הקירור למשהו מסיבי ורציני יותר כמו הS1 החדש או Thermalright HR-03 GT כשעליו מאורר 92 מ"מ האם זה יכנס במארז ובלוח האם? כלומר האם יש מקום לשתי מפלצות קירור כאלו שכוללות גם היטיסניק ענקי מצד אחד, וגם מאורר לא קטן וכל זה על לוח אם אחד (נניח X48 של ASUS) ומארז FULL TOWER גדול כמו PCP80 של LIAN LI ??

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by Cyron,

דבר ראשון כל הכבוד למבצעים, זה מאוד עוזר לכאלה שלא מבינים (כמוני) להתמצא קצת ולהחליט. דבר שני, רציתי לדעת על איזה יצרני כרטיסים אתם ממליצים מבחינת GF או Radeon.... מי נחשב לטוב ? למי לא להתקרב ?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  23. שלום, יש לי מסרטה של canon mv700 ויש לי חומר שהסרטתי על הקלטת. יש לי חיבור של DV במצלמה. איזה כבל בדיוק אני צריך לקנות והאם צריך גם כרטיס כלשהו למחשב?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  24. אני לא בטוח שזה קשור לפה .. יש לי מחשב נייד וכבל VGA והעברתי כבלים בניהם. עשיתי ריסט וראיתי שהמסך נקלט לטלויזיה .. אבל אחרי זה זה ניהיה מסך כחול.. ואני יודע שצריך להגדיר במחשב שיהיה שכפול.. הבעיה שאין לי תוכנה לזה.. זה הכרטיס מסך ati mobility radeon x1300 אם מישהו יכול להביא תוכנה קלה (עדיף בעברית) שאפשר להגדיר את זה אשמח מאוד D: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by ohad,

שלום יש לי שאלה קטנה העם ניתן להעביר כרטיס מסך leadtek geforce 4 440 mx 64 mb ddr שנמצא במחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ למחשב פנטיום 4 2400 מגה הרץ כי חבר שלי אמר שהיא אפשר כי פנטיום 4 לא יתמוך בזה אז רציתי לשאול אותכם ועם כן כמה נקודות ב-3DMARK אני יקבל במחשב שהוא 2400 מגה הרץ עם 256 ddr, ותודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.