כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות GF FX 5200 והבנתי שמאד חשוב שהבקר זיכרון יהיה 128 BIT. איך אני מוודא שמה שאני קונה יהיה אכן 128? והאם כרטיסי 5600 תמיד באים עם זיכרון של 128 BIT?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
דווקא ה רדאונים 9200\9100 לא ממש יקרים... יש לי שאלה, מה ההבדלים היום בתחלס (במה שאני יראה על המסך :-) ) בין כרטיסי 64 מגה וכרטיסי 128 מגה למשל אם אני הולך על כרטיסי TI, וילך דווקא על ה 128 שקל, יהיה יקר מידי למשתמש ביתי פשוט לאומת זאת ה64 יהיה במחיר סביר... לי יש MX 440 - 128MB שעובד סביר, אבל אני מחפש משהו יותר טוב אמרו לי שלהשקיע על FX5200 לא יהיה חכם במיוחד כי לא יראו תוצאות שונות מי יודע מה..
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
יש הבדלים בין ה ATI RADEON לבין SAPPHIR RADEON ? כי ראיתי שההבדלי מחירים לא קריטיים, השאלה איך הביצועים
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רואה שאתם לא מקשיבים...! : המאורר פועל מצויין כבר יומיים!!! בינתיים לא שמתי לב לשום נזק שנגרם לכרטיס...
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין לקנות מסך(LCD) התקציב הוא 2000 שח חייב להיות מסך דק לא חשוב גודל 15 17 חשוב לי שיהיה ברמה טובה ושיחזיק מעמד הרבה זמן. ראיתי כמה אופציות הנה הם לפניכם MAG MS 576 UMAX LM 17X עם יש הצאות נוספות הם יתקבלו בברכה . אני צריך לגבש החלטה מהירה אז אנה מימכם תשובות עניניות ומהירות תודה מראש אבי..
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר ) בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני. בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק! זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק.. אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי. למי שיש רעיון …
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
הכרטיס שאמור להיות התחליף הטוב ל9700PRO עם כמה צינורות הוא מגיע??? ובכלל אם למישהו יש את המפרט של הכרטיס, בבקשה לתת לי. כי אני מתלבט בקנייתו!
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי. קיבלתי עכשיו רדיון 9600 פרו במקום הג'י- פורס 3 טי 200 שהיה לי. עכשיו שאני מריץ 3D-MARK אני מקבל ציון בסביבות ה 8970 האם ציון כזה נורמלי למערכת של 1333 ATHLON 512 מגה של DDR 266 רדיון 9600 פרו. תודה רבה! גירסאת התוכנה היא 2001 SE והציון שקיבלתי עם הג'י- פורס היה 6200.
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
תראו, ATI היו בטוחים שהם הולכים להוציא כרטיס טוב יותר מהכרטיס המושלם שנקרא R9500 PRO, אז מה הם עשו? העלו לו את מהירות הליבה והזיכרון ונתנו לו תמיכה בגרסאות מתקדמות יותר של הטכנולוגיות של ATI(כגון SMOOTHVISION ו-SMARTSHADER), אבל, ATI עשו משהו שאני לא מבין למה הם עשו אותו: בעוד של-RADEON 9500 PRO היו 8 צינורות עיבוד(Rendering Pipelines), החכמולוגים הגדולים ב-ATI החליטו לתת ל-RADEON 9600 PRO רק 4 צינורות עיבוד! אז מה הפלא שהוא מפסיד ל-R9500 PRO בכל הבנצ'מרקים? ממש לא מבין את ה-ATI האלה... :
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס היום. (הנכון.. סוף סוף). אני מקבל ב3DMARK03 4700... לא יודע אם זה טוב או לא.. נראה לי שלא.. ניסיתי לשחק SPLINTER CELL ב1024 עם AAX4 וAFX8 והמשחק לא זז חלק... המפרט שלי: Athlonxp 2400+ 512 mb ddr twinmos pc2700 Abit NF-SL WD 40 8mb buffer ATI Radeon 9800np אם למישהו יש רעיון למה זה ככה אני אשמח..
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שחשוב זה 1280 מעשי , בהירות, והשליטה בתמונה, כי עם הצבע אני מאמין שאפשר להסתדר בעזרת כרטיס המסך. אני גם בודק MAG 996FS שעולה 1000.. כי אני רגיל לשפופרת רגילה ולא סבור ששטוחה הכרחית. וגם הנדסה טובה שלא יתפרק אחרי שנה ??? בקיצור, משהו טוב במחיר טוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם , 1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ?? 2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה? 3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא?? 4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של…
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום............. אני מחפש מסך LCD לא אכפת לי 15 או 17 אינץ' כל עוד הוא עומד בקרטיונים הבאים. טוב ל הכל כולל משחקים וזמן תגובה נמוך מקסימום 16-20 תצוגה ואיכות תמונה מעולה מעל לכל ביקורת. מסך שקבל פרסי AWARD אמיתיים והוכח כטוב להכל עם איכות מעולה!. המחיר שלי 2600שח המשימה שלכם למצוא לי תמסך הטוב ביותר שעולה על הקרטיונים האלו......... טופיק זה ישמיד עצמו כשתמצאו תמסך. הפרס למוצא המאושר 50שח+דומינוס פיצה משפחתית ממני. "AND YOU BETTER FIND ME ONE" או שדמי על ראשכם :'(
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-