כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בכרטיס מסך הזה ישנו חיבור DVI וחיבור אנלוגי יש לי שני מסכים אנלוגים ומתאם מDVI לאנאלוג אני יכול לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הרבה מאיתנו התבאסנו שבצ'יפסט החדש של אינטל (965) שיצאו איתו כמה מהלוחות אם הטובים ביותר (כמובן P5B DLX) אין אפשרות לCF(אפילו שזה מערך יקר מדי לפחות שתהיה האפשרות) ובכל זאת יש זוג כניסות לכרטיסי מסך! אז חדשות טובות ! גלשתי קצת בפורומים של XS ומצאתי היום שATI הכריזו שהם יוציאו בקרוב דרייברים שיתמכו בCF בצ'יפסט הזה! החלק המבאס הוא שזה הולך להיות כניסה אחת 16X וכניסה שניה 4X אבל גם זה משהו ואני מקווה שיתחילו עכשיו לעשות אותם עם 2 כניסות 16X וזהו יש לנו אחלה צ'יפסט מחודש תומך CF וזו התקדמות מקור:http://www.vr-zone.com/?i=4017
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני קניתי לא מזמן את הHD 4870 ואני הייתי עם הדרייברים של הדיסק שבה איתו , אז היום אני ניסיתי להוריד דרייברים יותר חדשים של ATI (מהאתר שלהם) הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והתקנתי את החדשים ועכשיו זה כותב לי שאין לי דרייברים , אז ניסיתי להחזיר את הדרייברים הקודמים אבל זה עדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה כדי שאני אוכל לחבר למחשב את הוידאו שלי אני יודע שאפשר יהיה להעתיק מהוידאו למחשב אבל מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר יהיה לעשות דגימה לתוכנת עריכה מתוך הוידאו למשל תוכנה כמו אביד שעושה דגימה בריל טיים כמו ממצלמת וידאו דיגיטלית דרך פייר וייר תודה!
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך המובנה Intel® Graphics Media Accelerator 900 שנמצא בלוח GA-8I915G-MF האם הוא משתווה ל - fx 5200 או שהוא הרבה יותר טוב ממנו בקיצור אני רוצה להריץ את ניד פור ספיד החדש זה ירוץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מעבר ל- 3dMark2K5, האם יש שיפור ב-FARCRY או משחקים כבדים אחרים? אם כן תנו בבקשה תוצאות, לינקים וכו' תודה ^^
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שזה נושא מאוד נדוש אבל אני צריך לקבל תשובה ולהחליט. עד עכשיו היתי ואני עדיין נעול על R9800 PRO אבל לצערי זה מייקר את המערכת שאני בונה. האם ישנו כרטיס אחר שאיך שהוא נותן פחות או יותר את אותם ביצועים אבל בפחות כסף? עיקר השימוש הוא תוכנות גרפיות כגון PHOTOSHOP 3D MAX ועריכת וידאו ביתית פלוס וכמובן גם משחקים אז אם אפשר לעזור לי איזה כרטיס אני יכו ללרכוש שלא יוריד בביצועים והעדפה שלי היא לכיוון רדאון יש לי משהו נגד FX אב לאולי אני טועה אשמח לקבל תשובה ???
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי.. אם יש לי מסרטת וידיאו של סוני (לא דיגיטלית) האם אני יכול להקליט ממנה למחשב דרך כרטיס VIVO רגיל (לא AIW) ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
סליחה. טעית בפורום, לא שמתי לב שזה לא פורום תמיכה טכנית העברתי את השאלה שלי לשם. סליחה על הבלגן! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
(ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים במשחקים כבדים על רזולצייה של 1280X1024 ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הזמנתי מפה : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5786 לא הצלחתי להבין מה הדגם 9600 או 8800 ? יש אולי שני סוגים מהכרטיס הזה ? כי בחלק מהמקומות רשום 880GS ובחלק 9600GSO.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא אחד כזה? מה התועלת? מה הסיכונים? שווה\לא שווה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כמו 8800GT ...... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן איזה כרטיס טוב יותר? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS עם BIOS פתוח של 16 PIPELINES או nVIDIA GeForce 7600GS 256MB Pine XFX או אולי Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E תודה
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי Nvidia GeForce FX5200 והוא רץ עם דריבר מקורי 5.2.1.6 מיוני 2003 אני רוצה לעדכן והורדתי מאתר NVIDIA את 77.72_win2kxp_english_whql.exe אני מעדכן כי לא דוחף 2 מסכים אלא מתעקש מסך+TV האם זה הדריבר הנכון? אם לא מהיכן להוריד? כיצד להתקין? האם כמו כל תוכנה? בברכה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי כרטיס מסך 6600 עם יציאה TV OUT מה אני צריך לעשות בשביל לראות דרך הטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?112573#112573
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו, ואני מתלבט בין זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402225 לזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402658 או כל דבר שתוכלו להציע במסגרת המחירים האלו... תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
צילמתי במצלמה וידאו סרט של 100 דק' על גבי הקסטה הרגילה של סונוי ....מיני 8 ממ איך אני יכול להעביר את זה למחשב או לגבות על סידי כ DVDRIP או כ AVI אבל שיהיה באיכות טובה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-