עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Meidan2005,

X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה

2. ברשותי כרטיס מסך sapphire x1950pro, ולפני מס' ימים הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס מאתר ati-amd. [קישור לדרייברים שהורדתי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html] במהלך ההתקנה הופיעו לי 2 הודעות שגיאה מוזרות. צרפתי אותם להודעה. מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  3. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי שתי שאלות: 1. האם יש הבדל ביציאת TV-OUT של כרטיס טלוויזיה נגיד Flyvideo 3000 לבין RADEON 9200 SE. 2. מה ההבדל בין Flyvideo 2000 לבין Flyvideo 3000. בתודה מראש על כל תשובה טומי

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. ברשותי כרטיס מסוג 6800GT AGP תקול של ALBATRON. הכרטיס הוחזר תחת אחריות. ניראה כי החנות\יבואן מתקשים למצוא תחליף AGP זהה לכרטיס. מסתמנת אפשרות להמיר אותו לכרטיס PCIE. (אפשרות מאוד טובה מבחנתי, כי אני לקראת שידרוג המערכת - ולא איכפת להשאר עם כרטיס פחות או יותר דומה בביצועיו באפיק PCIE למערכת החדשה). אז רציתי לדעת איזה החלפה תהיה סבירה כאן?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  6. הוא לא נותן לי את ההפשרויות שהוא היה נותן לי תמיד וזה לא משנה איזה גירסא אני מתקין הוא לא נותן לי כלום צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר למה אין לי את כל ההפשרויות של הכרטיס !!http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.dfgfdgfdgdfgfdgfdg.jpg

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by liav12,

מה אתם אומרים על הכרטים הזה? או 5700U שווה קניה? ומה יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by kindermaN,

השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. חברה מה אתם חושבים על הכרטיס הזה: Pinnacle STUDIO-DC10-OEM יש כאן פרטים:http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=STUDIO-DC10-OEM&cart=10904421983570582〈=heb זה כרטיס לכידה!!!ולא כרטיס טלוויזיה!!! באיזה פורמטים הוא מקליט??? האם הוא יקליט לי באיכות טובה???(DVD) ואיזה כרטיסים נוספים יכולים להקליט כמוהו???? ויש את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=OSPREY-100&cart=10904421983570582〈=heb ויש את הדבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EZMAKER-USB&cart=10904421983570582〈=heb זה לא כרטיס מה זה??? זה מתחבר ל-USB???

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by DL,

מישהו יכול לתת לי לינק לבדיקה כזו? רצוי יותר מאחד, תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. Started by KvodHagab,

אהלן, חיברתי היום שני מסכים לRadeon 1950Pro שלי, שעליו מותקנים Omega drivers Catalyst 7.4 (הכי מעודכנים) שמתי לב שאלו ממש מוגבלים בכל הנוגע לDual display, כיוון שהאופציות היחדות שעמדו לרשותי היו Clone או Master/slave שכזה, ז"א, Extended window mode, שזה בעצם מה שאני רוצה, אבל הבעיה שהדרייבר לא נותן לי להגדיר היכן יושב המסך השני (זה חשוב כמובן למעבר העכבר למסך השני, [ז"א, אם המסך בצד ימין, שהוזזה לימין תשנה תצוגה, ואותו דבר לשמאל או ללמעלה]) עכשו, הדרייבר בא בתצורה דיפולטית שהמסך הנוסף נמצא מימין למסך הראשי, אבל שורת הStart לדוגמא אינה נמתחת לתצוגה החדשה, ואף תמונת הרקע היא פשוט העתק של התמונה החדשה במצב האידאלי, הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לחהליט היכן יושב המסך הנוסף (ז"א…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. יש לי התלבטות לגבי 3 כרטיסי מסך , אני צריך עזרה לדעת איזה יותר טוב או עדיף מבין שלושתם . קודם כול 3 הכרטיסים הם לאפיק AGP . הכרטיסים הם: 1. ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? : הוא עולה 790 שקל?של חברת Powercolor 2. 256MB TV, DVI, AGP 6600? של חברת EVGA עולה 690 שקל 3.?Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP? של חברת ATI הוא עולה 690 שקל כול הכרטיסים הם מחנות KSP . מה עדיף לקנות משלושתם או מה יותר טוב ? תודה רבה על העזרה.......

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  13. האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by gooz,

הרבה מאיתנו התבאסנו שבצ'יפסט החדש של אינטל (965) שיצאו איתו כמה מהלוחות אם הטובים ביותר (כמובן P5B DLX) אין אפשרות לCF(אפילו שזה מערך יקר מדי לפחות שתהיה האפשרות) ובכל זאת יש זוג כניסות לכרטיסי מסך! אז חדשות טובות ! גלשתי קצת בפורומים של XS ומצאתי היום שATI הכריזו שהם יוציאו בקרוב דרייברים שיתמכו בCF בצ'יפסט הזה! החלק המבאס הוא שזה הולך להיות כניסה אחת 16X וכניסה שניה 4X אבל גם זה משהו ואני מקווה שיתחילו עכשיו לעשות אותם עם 2 כניסות 16X וזהו יש לנו אחלה צ'יפסט מחודש תומך CF וזו התקדמות מקור:http://www.vr-zone.com/?i=4017

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by UnPluggeD,

שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. ניסיתי למצוא דריבר חדש לכרטיס מסך שלי 7600GT ומצאתי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html הבעיה שלא מוזכר שם בכלל 7600GT וגם שניסיתי להתקין אותו אז זה לא עבד עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by Norm4nde,

אני צריך מסך חדש וטוב למשחקים..... התקציב שלו לא הרבה עקב קניית מחשב חדש ב7190 ש"ח אז נשאר לי בערך 810 +- צריך המלצה למסך! וגם אם יש מסך טוב למשחקים ועולה מעט מעל המחיר עד 1000 תנו לי גם... לא משנה לי אם זה LCD / CTR

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by RgGolbraich,

יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. תקציב נמוך יחסית (עד 600-650 שקלים), רצוי מאוד יציאת DVI (כשיילך לי המסך הנוכחי אני קונה LCD), היצרנים האפשריים הינם: - Nvidia Quadro - Albatron - BFG - Asus - Club 3D - Gainward - Gigabyte - Innovision - Matrox - Sapphire הקניה תהיה מ"למיר מחשבים". אשמח להמלצות מאחר וההבנה שלי בנושא די זניחה, אני מתכוון לשחק מעט במשחקים לא כבדים במיוחד כגון פיפ"א ודומיו... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. יש לי Leadtak 8600 GT עם שני מסכי Mag 19 " LCD S976i המחוברים שניהם בחיבור DVI . משום מה רק מסך אחד עובד בצורה דיגיטלית ואילו השני בצורה אנלוגית . איך ניתן להגדיר ששניהם יעבודו בצורה דיגיטלית ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. Started by pak82,

בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. יש לי כרטיס וידיאו עובד מצוין.. עכשיו אני מחפש תוכנה להקלטה בפורמט dvix תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by EPRO,

שלום לכולם אני יודע שזה נושא מאוד נדוש אבל אני צריך לקבל תשובה ולהחליט. עד עכשיו היתי ואני עדיין נעול על R9800 PRO אבל לצערי זה מייקר את המערכת שאני בונה. האם ישנו כרטיס אחר שאיך שהוא נותן פחות או יותר את אותם ביצועים אבל בפחות כסף? עיקר השימוש הוא תוכנות גרפיות כגון PHOTOSHOP 3D MAX ועריכת וידאו ביתית פלוס וכמובן גם משחקים אז אם אפשר לעזור לי איזה כרטיס אני יכו ללרכוש שלא יוריד בביצועים והעדפה שלי היא לכיוון רדאון יש לי משהו נגד FX אב לאולי אני טועה אשמח לקבל תשובה ???

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by bennnn,

האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים