עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, להלן המפרט שאני עומד לקנות ואשמח לחוות דעתכם בנושא כ.מסך בעיקר למשחקים (לא גיימר) ולעבודה ביתית: מעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 ספק כח HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin ההתלבטות היא בין - כ.מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E ל- כ.מסך GIGABYTE ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר קריטי גודל הזיכרון או המהירות ?? אשמח לתגובתכם…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. אחרי שסבלתי את הרדאונים למינהם צריך המלצה לכרטיס מיקצועי לעבודה ורינדור סרטים ב 3d max 5 תקציב 2000-3000 ש"ח אנא למי שבאמת מבין תנו כמה הצעות

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. Started by DDYB,

מה עדיף לי לרכוש איזה מבין הכרטיסי מססך הבאים כרטיס מסך GeForce 6200 256MB כולל חיבור TVOUT ו-DVI או הכרטיס מסך GeForce 7300TC 512MB? רוצה שאחד הכרטיסים יעבדו טוב במשחקים על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  4. עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. Started by XMB,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128D.htm http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=119 ה6600 GT הוא מכפיל את המהירויות שעון של ה X800 GTO פי 2 ,כאשר יש לו 1000Mhz לX800 רק 560 אבל הדילמה היא פה שב X800 הוא 256MB ופועל על 256 bit וכאשר ה 6600GT הוא 128MB ופועל על 128bit ,ה X800 יקר יותר ב200 ש"ח ,השאלה מה כדאי יותר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by ליאור הרוש,

יש לי אפשרות ליקנות 8800GT גירסאת OC של BGF ב500 שקל והמערכת שלי היא E4300 עם OC ל3.0 Ghz לוח ASUS p5b וספק 350W אני יודע שהספק לא יחזיק לי אותו אני גם לא רוצה להישתמש בכל הכרטיס סמך

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by tomerkis,

יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. פתחתי נושא לפני כמה זמן אבל לא כל כך עזרו לי... הבעיה שלי היא, שרואים לא כמו שציפיתי במשחקים, יש לי מסך 22" אינץ וקרוס פייר של 4850 לא רואים טוב בכלל! נגיד בRace Driver רואים כזה הפרעות שמסתכלים רחוק... שיחקתי הרבה עם ההגדרות לא הצלחתי להגיע לביצועים טובים בקיצור רואים ממש לא יפה, אפילו משחקים די ישנים לפני שנתיים-שלוש אז בבקשה, לכל מי שיש 4850 CF בבקשה שיצלם לי תמונות מהCCC ואני אראה איך הוא הגדיר את ה3D ובMore settings :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by YinnoN,

שלום. רציתי לדעת אם יש אפיהו למצוא תא הכרטיס הנ"ל אם כן האם הוא שווה קניה ? האם הוא טוב מ9600xt ? אפשר להפוך אות ל9700pro ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by gtf,

שלום לכולם בדיוק הייתי בדרכי לחנות המחשבים לקנות את הכרטיס הנ"ל לAGP ואמרו לי שאזל המלאי שלו ושלא נשארו יותר סטוקים, שמעתי שגם אין עדיין את X800GT לAGP עדיין אז מה לעשות? האם באמת נגמר המלאי ואיך אפשר לדעת? איזה כרטיס אחר אני יוכל לקנות כתחליף? תודה רבה לכול העוזרים, צריך עזרה דחוף!

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סביר שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים. מה אתם אומרים.......יש משהו כזה בבערך 600 ש"ח ??? או שכדאי לקנות משהו ממש גרוע ולחסוך לכרטיס טוב בעוד כשנה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by ohad46v,

האם יצא עידכונים לכרטיס?? שאסוס שיווקה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Time_Is_Money,

שלום, הכרטיס מסך שלי 9800NP עבר צריבת ביוס ל- 9800PRO. מדי פעם במשחקים יש ארטיפקטים וקוביות שחורות. אני רוצה להחזיר את הביוס ל- 9800NP או אפילו ל- 9800SE. יש לי GeCube. מה אתם אומרים, מאיפה אני יכול להשיג את הביוס הנחוץ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by shovel_xxx,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/nvidiagf8800gtxgtsspecs.shtml מדהים עד כמה שהם יהיו יותר חזקים מבחינת חומרה...

15. Started by EXPO,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 יש אחריות שהכרטיס נפתח ואז עם קצת OC אפשר לעבור אפילו מהירויות של PRO אמיתי והוא 256 ביט עם ה- AIW והשלט מה אתם אומרים שווה להרכוש אחד כזה? תגובות בבקשה

16. צילמתי במצלמה וידאו סרט של 100 דק' על גבי הקסטה הרגילה של סונוי ....מיני 8 ממ איך אני יכול להעביר את זה למחשב או לגבות על סידי כ DVDRIP או כ AVI אבל שיהיה באיכות טובה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  17. האם יש בארץ חנות שמוכרת את הכרטיס הזה שהביקורות בGURU-3D פשוט משבחת אותו http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ אבל חוץ מKSP!!! חפרתי בגוגל ולא מצאתי אף חנות ואפילו בזאפ אין אף כרטיס של GALAXY ....למה?!?!?!?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by shocky,

כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by Nirkaw,

תשמעו יש לי בעיה... כשאני בGPU-Z הGLU CLOCK שלי זה 550 ברגיל ובDEFULT הSHADER CLOCK שלי 1340 ברגיל ובDEFULT אבל... הMEMORY שלי ברגיל (כאילו כרגע) 850 ובDEFULT 1700. אז השאלה שלי היא... למה זה ככה? למה זה לא משתמש בהכל? חשבתי אולי בגלל שאני לא במשחק, אבל אז גם האחרים לא היו צריכים להיות כמו בDEFULT. מה אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by hostp013,

איך כרטיס מסך 8500GT של INNOVISION עם 256DDR2 זה pci -express איך הוא למשחקים????????????????????

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. שלום, אני מחפש כרטיס מסך ב-1600 ש"ח והוא צריך להיות AGP המפרט בחתימה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by myossi0,

האם יש למישהו השוואה של ה6600gt כנגד הx1600xt אוx1600pro ... ???

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by goolziz,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי קולנוע ביתי ו.. בנוסף אני רוצה את האפשרות לדגום וידאו לתוכו ולצרוב על DVD ומעוניין בהתייחסותכם לנושאים הבאים: 1. איזה חלקים אני ארצה שיהיו חזקים במחשב שלי, ובאיזה אני יכול לחסוך ? 2. כדי להשיג איכות דגימה טובה ,הבנתי שאני אצטרך כרטיס עריכה (DV?) ?, 2.1 אם כן , איזה כרטיס עדיף ? מה ההבדלים בפונקציות של הכרטיסים ? חג שמח!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. טוב קודם כל הנה המפרט של המחשב שלי כרגע: מעבד: amd athlon 64 bit 3000 לוח: asus k8v-x (אגב זה לא לוח שמתאים לדרישות של הכרטיס החדש שאני רוצה לקנות (pci-x) אז אני כותב עוד כמה זמן הודעה גם בפורום של לוחות זיכרונות וכל זה) זיכרונות: princton 256 x2 כרטיס מסך: nvidia geforce fx 5700 256mb אם אפשר כשעונים על השאלות אז לכתוב לפי הסדר זאת אומרת לא סתם לכתוב תשובה אלא את המספר של השאלה ואז שאני ידע לאיזה שאלה אתם מתכוונים שאלות 1. איזה כרטיס הכי טוב בשוק היום של פי סי איי אקספרס (אני אישית יותר אוהב את nvidia אז אם אפשר להציע את זה) בטווח מחירים של 1500 ש"ח 2. כמה זמן אתם חושבים יקח עד שהכרטיס הזה יתחיל להיתיישן ואני יתטרך להחליף כי אני לא רוצה להחליף עוד שנה אלא עוד הרבה זמן יח…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by RayZ,

היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים