כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את הכרטיס ומישהו אמר לי שאמור לבוא כבר תואם עם הכרטיס שאמור להתחבר לארד דיסק ולספק... אז לי אין את הכבל הזה ואני חיברתי את הכרטיס ישר לספק כוח אילו כמו שמחברים את הסידי רום אז ככה את הכרטיס... יכול להיות שבגלל זה יש לי קריסה במשחקים???? או שזה כלל לא משפיע תודה..
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
דגם ה-GeForce MX550 הופך לרשמי - ומביא איתו את ה-GeForce MX570 וה-GeForce RTX 2050 בתור גיבוי לשוק ניידי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה של חבר למצוא להם מפרט זול וטוב, בהתחשב בכך שהוא לא משחק (פרט למשחקי פלאש), נתקלתי בדילמה הבאה: האם יש חובה לקנות כרטיס מסך (ולהשקיע את הכסף במעבד/זכרון). האם הonboard יסחוב את הגרפיקה של Win7/Vista? (עבור האיכות הכי גבוהה) אם לא, האם יש onboard שכן יעשה זאת ולא יצור צוואר בקבוק/יקרוס? אני מאוד מבקש מאנשים שלא הבינו את השאלה, או כאלה שפתחו במלחמה נגד מפרטים שהם לא לגיימרים להתעלם מההודעה ולא להגיב. תודה רבה לעזורים. עריכה: במידה ואין כזה, איזה כרטיס מסך הכי זול יעשה את העבודה? thanks again
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש לכם את הנתון לגבי צריכת ההספק של המערכת ללא כרטיס מסך כלל (או עם כרטיס מסך מינימלי). הנתונים שמופיעים בטבלאות בביקורות מציינים הספק ב IDLE ו LOAD של כל המערכת, אני מנסה לבודד את צריכת ההספק רק של כרטיס המסך עצמו, ב IDLE וב LOAD, כאשר הנתון על צריכת ההספק של מערכת הבדיקה בלי כרטיס מסך יכול לפתור לי את הבעיה. נ.ב. זה למטרה טובה, מבטיח לשתף אתכם כשיהיה רלבנטי. עריכה: אם מישהו מכיר חברות שעושות את גופי הקירור ב OEM לחברות שמייצרות את הכרטיסים (נניח ASUS, LEADTEK, PALIT וכ"ו) אני אשמח לשמוע שמות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלוט בעזרת השלט של המחשב במסך(להעביר ממצב DVI למצב HDMI וכו')? יש לי מסך LG LED 24 W2486L.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מה עדיף?: Sapphire Redeon X1950Pro 512Mb 256Bit מחיר: 999 ש"ח או: Leadtek WinFast Geforce 7800Gtx 256Mb 256Bit מחיר: 948 ש"ח אז מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הרבה מאיתנו התבאסנו שבצ'יפסט החדש של אינטל (965) שיצאו איתו כמה מהלוחות אם הטובים ביותר (כמובן P5B DLX) אין אפשרות לCF(אפילו שזה מערך יקר מדי לפחות שתהיה האפשרות) ובכל זאת יש זוג כניסות לכרטיסי מסך! אז חדשות טובות ! גלשתי קצת בפורומים של XS ומצאתי היום שATI הכריזו שהם יוציאו בקרוב דרייברים שיתמכו בCF בצ'יפסט הזה! החלק המבאס הוא שזה הולך להיות כניסה אחת 16X וכניסה שניה 4X אבל גם זה משהו ואני מקווה שיתחילו עכשיו לעשות אותם עם 2 כניסות 16X וזהו יש לנו אחלה צ'יפסט מחודש תומך CF וזו התקדמות מקור:http://www.vr-zone.com/?i=4017
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים ברמה גבוהה מאוד אבל לא במחיר גבוהה אני יודע שזה לא תמיד אפשרי 1500 שקל גג תעזרו לי כמה שאפשר...
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם.. כבר פתחתי פה איזה ת'רד או שניים בנושא הזה אבל המצב קצת שונה עכשיו.. שאלתי לפני כמה ת'רדים איזה כרטיס עדיף וכו'.. אחרי התלבטות בין ה 7600GT לבין ה7900GT ההחלטה נפלה על ה7900GT וה 7600GT הלך הביתה..בנוסף אני צריך ספק כח של לפחות 400W, אחרי שוטטות ברשת, פתיחת נושאים בפורום וקריאת מאמרים החלטתי שספק 450W של TOPOWER יעשה את העבודה ויש לו תמורה גדולה למחיר (310 שקל). אחרי זה התלבטתי לגבי הכרטיס והכי זול וקרוב לבית שמצאתי היה 2000 שקל (יש כמה וכמה מותגים) אחרי בירורים טלפונים ביומיים האחרונים עם נעה מחשבים לגבי זמינות של כרטיס של GAINWARD שעולה שם 2000 שקל קבלתי עכשיו תשובה שהוא יהיה זמין תוך כמה ימים, שמח ומאושר רציתי להזמין את החבילה שמסתכמת ב 2310 ש"ח, אך אז …
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב בינוני בביצועים. המפרט הוא כך: מעבד:e6400 ספק:300w ראם 2 ג'יגה ולוח אם:msi g31 (עכשיו. אני יודע שיש הרבה מה לצחוק על המפרט) אבל אני מבקש שתישארו עניינים ונסו לעזור לי. (אני רוצה כבר מחר בבוקר לקנות כרטיס מסך) יש לי תקציב או ל: Zotac GeForce 9600GT 512mb או ל:ati Radeon HD4670 512MB DDR3 מה אתם ממליצים ספציפית? האם המחשב שלי תומך ב:ddr3 או בכלל הספק לא יצליח לתחזק אחד משני הכרטיסי מסך האלו? נסו לעזור לי תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הוא: GEFORCE GTS250 1GB DDR3 VGA/DVI/HDMI ומישו בבקשה יכול להגיד לי כמה הוא עולה?? והאם טוב טוב? כאילו הוא יריץ כל משחק עכשיו?? והוא לא ישן מידי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מופיע כל פעם שעולה חלונות.... WTF ?? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש <6800GT, 6800> במחיר הזול ביותר ? איזו חברה <של הכרטיס>? איזה חנות<שניתן להשיג במחיר הזול ביותר> ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות חודש מרץ..עד עכשיו תכננתי לקנות את הXFXGF7950GT512MV 610M או את הX1950XT, אבל לאחרונה התחלתי להבין שכבר שווה לי יותר לקנות כרטיס DX10, התקציב שלי הוא עד 1800-1900 לכרטיס. אז הGTS והGTX מחוץ לתמונה....רציתי לדעת כמה בערך יעלה הGTS של ה320 מגה והאם יהיו שינויים במחירים של הGTX והGTS הקיימים עכשיו. שווה לי אולי לקנות פשוט X1950XTX?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג איך מגיעים לחלונות של הטמפרטורה ומהירות המאוורר בתוכנה הנ"ל ? באתר של GIGABYTE אני רואה שיש חלונות כאלה אבל אצלי הם לא מופיעים... תודה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שמעתי המלצה על הדריוורים האלה וריציתי לשאול אם מישהו שמע עליהם\מכיר אותם או התנסה איתם ? האם הם באמת טובים יותר ? או לפחות שווים ניסיון ? http://www.driverheavendownloads.net/zeropoint.htm
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מישהו לעזור לי למצוא השוואה בביצועים בין שני כרטיסי המסך האלה?: WinFast PX7300GT TD256 Nvidia Gforce 6800 GT אם תמצאו במקרה השוואה גרפית זה יהיה מצויין
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-