כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קיצור אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות את כ.מסך XFX 8800GT ALPHA DOG XXX וקראתי פה שהוא לא מומלץ והוא עולה רק פחות מ-100 שקל יותר מהרגילים (asus , bfg ) והוא יותר מהיר משתיהם ועוד לא נעשה בו oc וממש נדלקתי על הכרטיס עצמו...??...ואני לא חושב ללכת על החברות שאני אישית פחות מכיר כמו sparkle או twintech??...מה אתם אומרים??...דרך אגב אני קונה ב-foxpc או tms וכרגע יש לי הדעפה לפוקס אז אין שם asus???
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
E6600 P945 2GB DDR II וכרטיס מסך 7300GT. המסך שלי הוא 17 אינץ'. [משהו ישן....] עכשיו, אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי מעולה למשחקים ["דור העתיד"] - שיחזיק לי אחלה מבחינת "זמן", כלומר שאני לא אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש עוד שנה כי "לא הוספתי 200 שקל בכרטיס הקודם". מה אתם ממליצים? בד"כ אני משחק על 1024 על 768 - ככה שאם עוד שנה וחצי אני אצטרך לשחק ברזולוציה הזאתי [אבל עדיין לשמור על HIGH בהכל] אז זה סבבה בשבילי. מה אתם אומרים? עריכה: חשוב לי שתביאו לינק לחנות הכי זולה, והכי מומלץ באינטרנט - אין לי כוח לנסוע לאנשהו, שהכרטיס פשוט יגיע אליי וזהו.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7600GT. היום אני רוצה לראות עם חברים שלי סרט שיש לי על המחשב, אז חיברתי את הטלויזיה למחשב. הטלויזיה התחברה בהצלחה לכרטיס המסך אבל רואים דיי חרא בטלויזיה עצמה, לא ברור. בנוסף לכך כשאני מנסה לראות את הסרט במדיה פלייר, אז הוא לא מקרין לי את הסרט, אני פשוט רואה שחור במקום, כשלעומת זאת במחשב הסרט פועל. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס עריכה כדי שאני יוכל לחבר מצלמת ווידאו למחשב על מנת להמיר את הקלטות וידאו לפורמט DVD... התקציב: 200-250ש"ח מקסימום.... אם אפשר מנועה מחשבים כי אני מזמין משם גם ככה כמה דברים אז שאני יזמין כבר הכול ביחד... נ.ב הכרטיס בא עם תוכנה שממירה לDVD?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מאג FD2 מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים שלו?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה(\בוקר) טוב!!! אתמול קיבלתי את הכרטיס החדש שלי-SPARKLE 8800GT אני מאוד ממליץ עליו לכולם,הוא גם יפה גם טוב וגם יש לו קירור גדול מכל ה 8800GT האחרים!! עכשיו בדקתי אותו ב 3DMARK והתוצאה שלי יצאה:9439 נקודות התוצאה משביעת רצון בהחלט, אך ראיתי שלאחרים עם אותו מחשב כמו שלי יש תוצאה גבוהה יותר זה הדף של התוצאה: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=12986221 תראו יש שם מישהו עם מחשב בדיוק כמו שלי(E6550) ויש לו ניקוד גבוה צמשלי ב 1000 נקודות ויש מישהו עם E4300 עם תוצאה גבוהה משלי!!! מה הסיבות לכך??? בגלל שיש להם XP? בגלל שהם עשו אוברקלוק פצפון ממש למעבד? או סיבה אחרת? איך אני יכול להעלות את התוצאה שלי?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי את ה IPOD החדש של 80GB שאפשר לחבר אותו לטלויזיה קיבלתי כבלים איתו והכל אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה ואי אפשר אני חיברתי הכל עשיתי TV OUT : ON וניסיתי לשחק גם אם PAL ו NTSC בתוך ה IPOD ועדיין אני לא רואה כלום בטלויזיה מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חברה מה אתם חושבים על הכרטיס הזה: Pinnacle STUDIO-DC10-OEM יש כאן פרטים:http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=STUDIO-DC10-OEM&cart=10904421983570582〈=heb זה כרטיס לכידה!!!ולא כרטיס טלוויזיה!!! באיזה פורמטים הוא מקליט??? האם הוא יקליט לי באיכות טובה???(DVD) ואיזה כרטיסים נוספים יכולים להקליט כמוהו???? ויש את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=OSPREY-100&cart=10904421983570582〈=heb ויש את הדבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EZMAKER-USB&cart=10904421983570582〈=heb זה לא כרטיס מה זה??? זה מתחבר ל-USB???
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר להרצת משחקים כבדים ATI RADEON 9800 PRO 128 MB או ATI RADEON 9600 XT 128 MB תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
AGP שניהם ואם למישהו יש השוואה מקצועית בין השניים אני אשמח לקבל לא רק להגיד :"כן אחי, קח את ה6800 הוא תותח אל תהיה מפגר!" אם לא הייתי רוצה להיות מפגר לא הייתי שואל שאלות כאלה (?) הקיצר, אני בעבודה ואני מת ללכת והראש שלי מתפוצץ... אז אני אשמח לתגובה 8)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם 945P-S3האם תהיה בעיית תאימות עם הכרטיס מסך הנ"ל?? בגלל שהוא PCI-E2?? הזנמתי היום מנועה מחשבים את הכרטיס. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מצטער שאני פונה לפה גם בקשר לעזרה בזיכרונות וספקי כוח,אך הפורומים שציינתי אינם עובדים לי לחבר שלי יש מחשב שהוא רוצה לשדרג,לא משהו משוגע מדי,אבל הוא רוצה שיחזיק לו איזה שנה וחצי. אז ככה,אתם בטח מעוניינים במפרט: AMD Athalon XP 2500+ 1833MHZ Barton ASUS A7V8X-MX VIA KM400 WITH/VGA+SOUND+NETWORK CL2.5 KINGSTON 256MB Ram DDR2700 333MHZ מארז פשוט צורב LG 52X32X52 1.44 ספק כוח גנרי 300 וואט מתפרק מאוורר כזה של זלמן ששמים ליד הכרטיס מסך כדי שייכנס אוויר. אז ככה,הוא רוצה לקנות: משחה טרמית AS5 מKSP (המעבד מתחמם ומגיע ל62 מעלות והמחשב נתקע) כרטיס מסך סביר שיחזיק לו לפחות שנה וחצי בסביבות ה650 ש"ח זיכרון נוסף (כמה שמומלץ-יש לו חריץ זיכרון תפוס ויש לו עוד חריץ אחד…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Pentium 4 3000 mhz Asus P4P800 DDR 1024 PowerColor Radeon 9800 SE All In Wonder עוד לא עשיתי אותו פרו , זה בדרך
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט : מעבד אינטל I3 530 לוח אם H55 אינטל זיכרון 2G DDR3 ספק 500 של HEC דיסק קשיח 500 סמסונג ואני רואה מלא חוות דעת על כרטיסי מסך ועוד לא יודע איזה לבחור השימוש משחקים כבדים סרטי HD יחבור למסך 32 של סמסנוג התקציב 500 ש"ח לכרטיס מסך, המליצו לי על 5670HD האם ללכת על זה? חייב את עזרתכם לפני סגירת עסקה תודה לכל העוזרים. אלירן
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 15:44:42 נו?שאלתי שאלה פשוטה מאוד ><
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי הזמנתי כרטיס מסך עם VIVO ואני מעוניין לדעת האם אפשר להקליט איתו סרטים מקלתות ווידאו ווידאו למחשב ומה עוד אפשר לעשות עם VIVO בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Asus,Gigabyte,Abit למה אין ת-6800 של החברות האלו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-