עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by AleXus-,

שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. (ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by kabra_69,

רציתי לדעת מה אלה הפילטרים FSAA ו-AIF ואיך אני מפעיל אותם בכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by דניאל נ,

איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים במשחקים כבדים על רזולצייה של 1280X1024 ?

6. Started by KiDi,

אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by nirrabi,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by TheRedEye,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? מה התועלת? מה הסיכונים? שווה\לא שווה?

9. אהלן איזה כרטיס טוב יותר? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS עם BIOS פתוח של 16 PIPELINES או nVIDIA GeForce 7600GS 256MB Pine XFX או אולי Asus GeForce 7600GS 512MB DVI/HDTV PCI-E תודה

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by coorva,

יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by foxil,

יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by Itaylasman,

אהלן, יש לי התלבטות קשה בין שני כרטיסי מסך :s05: 6600GT 256MB או X1600PRO 256MB מישהו יכול לעזור? זה ממש דחוף תודה! ;D

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

KSP התחילו למכור את כרטיס המסך ATI HD4850X2 מתוצרת Sapphire במחיר - 2350 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7017 די יקר אתם לא חושבים?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  14. Started by shovel_xxx,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/nvidiagf8800gtxgtsspecs.shtml מדהים עד כמה שהם יהיו יותר חזקים מבחינת חומרה...

15. וגם אין לי את האייקון הקטן של ATI בצד ימין למטה. מישהו יודע אולי למה ?

16. אני רוצה למכור למישהו מהמשפחה שלי ואני רוצה לדעת מה המחיר שוק שלו?... הכרטיס במצב טוב...ושל לדטק..

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by Raul,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. מישהו יודע מתי לערך יצאו כרטיסי GeForce 8 בדגמים פשוטים יותר

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  19. ואני לא מתכוון לכאלה שבאים OC אני מתכוון לדרישות מערכת של חברות הכרטיסים בנוגע לספקי-כח שנעים בין 400W ל-550W למי שקונה מחשב ההבדל ה"זעום" הזה משנה לו את כל נושא התקציב. אז או שיצרניות כרטיסי המסך נוטות להגזים בכוונה ע"מ לצאת יותר בטוחים שהכרטיס יחזיק מעמד, או שיש הבדל אולי בכל מה שקשור לקירור הכרטיס. לדוגמא,שתי הקצוות: חברת גיינוורד דורדת ספק 400W http://www.gainward.de/media/files/Specifications/8330_Bliss8800GTS_PCX_DD_320MB_datasheet.pdf חברת לידטק דורשת ספק שיתן 550W http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=332&lineid=1&act=2

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by amirfefer,

איך המסך 997DF של סמסונג? http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LE19ISBB

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by ori24,

האם יש הבדלים בביצועים בין הגירסה של ג'יגהבייט הלא מומהרת עם מהירות שעון של 648MHZ לבין הגירסה של BFG הממוהרת במהירות שעון של 666MHZ. מדובר על מסך 24 אינץ של סמסונג. ואיך ג'יגה בייט בכרטיסי מסך? החנות שבה אני קונה את המחשב לא עובדת עם BFG ולכן אני שוקל לקחת את הGTX285 של ג'יגהבייט. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. Started by mimzak,

היי חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל POWER COLOR HD4850 512MB פתחתי את האריזה שהייתה חדשה לגמריי כולל המדבקות והניילונים עכשיו בחוברת התקנה וגם על הכרטיס עצמו יש מין חיבור לחשמל אני חושב באריזה לא היה שום דבר מלבד דרייבר והכרטיס עצמו באריזה המקורית האם חייב את החיבור הזה שהכרטיס יעבוד או זו אופצייה לחיבור עתידי תודה למי שעוזר אני רוצה לדעת אם להפעיל את המחשב או לא

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by Pimpy,

Hi guys, I'm in the US now and i wanna bring with me a new GPU. Does my system can handle it? and fully use the power of the GPU? The resolution i'm work on it's 1366x768. My system: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W I'm thinking about: HD4850, HD4870,GTX260,9800GTX+

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. מפתחת הליבות הגראפיות NVIDIA ממשיכה לפנק אותנו, ואחרי Fallout 4 גם הכותר המוביל של אקטיוויזן מקבל מדריך רחב היקף שינסה לעזור לכל שחקני ה-PC לקבל תוצר ויזואלי מרשים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-ביצועים-גראפיים-מפורט-עכשיו-גם-ע/

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. עם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת תמסך הזה בפחות מ 2400 שקל אז שיגיד לי.... תודה :xyxthumbs:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.