כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי היום את הדריוור החדש 3.7 והוא עושה לי בעיות ב3dmark03 הוא מריץ לי את הבנצמרק 2 בהתחלה בסדר ואחר כך זה נופל לי 1 או2 fps והבנצמרק ה-3 שזה הטרולים הוא לא מריץ לי אותו הוא אומר שאין לי מספיק זיכרון האם יש למישהו גם בעיה ב-3dmrk 03
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי אני רוצה ללכת לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב .... לא משנה הכסף מה יותר טוב Geforce 4 TI 4800 או Radeon 9600pro ואיזה חברה כדאי לי לקחת של כל כרטיס
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה אין את האופציה של ה-TRUEFORM בדרייברים החדשים של ATI? או שזה רק אצלי? תודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://mirror.ati.com/developer/demos/r9800.html לא זכור לי שהיה אותו מקודם אז תקנו אותי אם אני טועה. Ashli Demo אני מוריד את זה עכשיו...
-
של חברת INNO משהו.. (נדמה לי INNOVISION) האם זו חברה מוכרת ? האם הם טובים ? איזו חברה כדאי לקנות ? ראיתי כי יש ti4200 64MB של ABIT ב520 ש"ח. האם זה עדיף?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי עשה אתמול ככה OC לכרטיס שלו כפי שציינתי מדובר ב9700לא פרו עכשיו היום כשהוא בא להפעיל כלומר להתקין את הדרייבר המחשב ניתקע ולא עולה. מה זה יכול להיות?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנ"ל. האם אני עומד להנות ממנו?(הכרטיס הנוכחי שלי הוא ג'יפורס 2 GTS של פוור קולור).
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בכל חנות שביררתי ה9800 NP הוא בא רק OEM ואין אותו ריטייל יש מישהו שראה אותו באיזה חנות שמוכרים אותו בריטייל?
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להפנות לאתר מקצועי שמסביר את ראשי התיבות? יש ויכוח ביני לחברים שלי לגבי המשמעות של זה, ואתר "מוסמך" יכול להבהיר כאן את הסוגייה...
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבר סיפר לי כי מישהו בעבודה סיפר לו על כרטיסי מסך מדגם ATI SHAPPIRE 9100 אשר נמכרים , כאשר זכרונות על הלוח הם בצד ומעל הם דגמים של 9500 אשר עברו הסבה ל 9100 בגלל חוסר כרטיסים בחברה והצורך להשלים את המלאי. הדבר נאמר כי הופיע באיזה אתר רוסי שבו מדובר על הנושא, אך אני לא מוצא שום איזכור באתרים באנגלית, אני יבדוק שוב עם אותו מקור לגבי האתר הנ"ל, אך שאלה מעניינת זו עם הדבר נכון?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לי יותר מוזר שהוא טוען שפיזית כתוב על הכרטיס NP. העניין הזה של הNP זאת המצאה ישראלית, ATI (ושום חברה אחרת) לא מוציאה כרטיס עם הצירוף NON PRO 1. בודקים באמת איזה כרטיס יש, כי NP לא יהיה כתוב על הכרטיס. 2. כמו שמישהו הציע, תבדוק עם RAGE3D ודיירקט X.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך אני עושה באפשרויות של הכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו-התקנתי את הדרייברים העדכניים) שהכרטיס יריץ את הווינדווס הכי מהר שהוא יכול(הייתה לי כזו אפשרות ב-TI4200)?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס מסך בפחות מ1000 שיעבוד טוב עם כל המשחקים של היום חלק.....רצוי שיעבוד טוב גם בדום 3 ו בhalf-life 2.........מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שווה לקנות בגלל זה רדאון? מרגישים שיפור? כמה משחקים בכלל תומכים בזה?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה זה בדיוק? והאם צריך רק שהכרטיס מסך יהיה X8 או שגם כרטיס מסך צריך מיוחד לזה?
-
התוצאה של המחשב 6922 מפרט המחשב: System Info Version: 2.0 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.46GHz Graphics Card: RADEON 9800 PRO Total Physical Memory: 256MB Free Physical Memory: 139.67MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D845WN מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הבעיה כי לפי דעתי התוצאות שלי אמורות להיות הרבה יותר טובות. שכחתי לציין כי ה 3DMARK הוא משנת 2001.
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני חושב ש-RADEON 9800 הכי טוב אבל יש כאלה שאומרים GEFORCE FX 5900 הכי טוב
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל, ואני נוהג להתקין מדי פעם את גירסאות הדריברים החדשות שיוצאות - מה שרק מאט את ביצועי הכרטיס. לכן חשבתי שעדיף לי להתקין גירסאת דריברים ישנה יותר, על מה אתם ממליצים? והאם הגירסאות דריברים החדשות אמורות להועיל לי באספקט אחר חוץ מהמהירות?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GF FX 5200 והבנתי שמאד חשוב שהבקר זיכרון יהיה 128 BIT. איך אני מוודא שמה שאני קונה יהיה אכן 128? והאם כרטיסי 5600 תמיד באים עם זיכרון של 128 BIT?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-