כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מהאפרויות האלה : http://forums.ort.org.il/files/30/1591014/9994748.bmp (התמונה עולה לאט ...) אני צריך להפעיל או לסגור בשביל לקבל ביצועים גבוהים יותר .
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי התבלטות איזה כרטיס לקנות Sapphire ATI 5970 1200 שקל http://www.tms.co.il/product/7625 או לתת פוש ולהוסיף 150 שקל ולקחת את Sparkle GTX570 http://www.tms.co.il/product/9255 או שבכלל לרדת ל560 TI http://www.tms.co.il/product/10709 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקום לקנות 8800GTX במחיר הכי טוב שאפשר ונתקלתי היום בזה XFX 8800GTX XXX ב3059 ש"ח אני לא מאמין שזה המחיר האמיתי כי זה בערך 1000 ש"ח מתחת לממוצע בארצנו רציתי לדעת אם במידה ואני מזמין הם יכולים לשנות לי את המחיר פתאום אחרי שביצעתי הזמנה??
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני עומד לרכוש בסוף השבוע Sapphire RADEON 9800Pro 256BIT + TWINMOS 512MB DRR 3200PC ב-900 ש"ח, אני קונה ממישהו שאני מכיר - משומש כמובן אך הוא לא משחק בכלל משחקי מחשב (הוא שיחק זמן קצר מאוד ואז החליט להפסיק), אז בעצם החומרה במצב טוב. עכשיו לשאלה: כשקניתי את המחשב שלי לפני בערך שנה קיבלתי 13000 נקודות ב-3DMARK2001SE עם המפרט: AMD 2500, ABIT NF7, TWINMOS 512, RADEON 9700. במשך שנה לא בדקתי את הביצועים בתוכנה הנ"ל שוב, אך בגלל שאני עומד לקנות חומרה חדשה החלטתי לבדוק כדי להשוות עם החומרה החדשה כדי לראות אם באמת יש שוני ושווה לקנות. יצא לי 8500, ירידה של כ-4500 נקודות מאז קניית המחשב. עכשיו, אם אני אשים במקום הראדון 9700 שלי את ה-9800 פרו ועוד 512 ראם נוספים, ההבדל …
-
- 20 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב כי אני קונה מסך 26" רציתי לדעת מה יתן לי יותר ביצועים התקציב שלי הוא 2500 שקל או שאני קונה לוח אם חזק לOC + ספק חדש + זכרונות ועושה OC מקסימלי למעבד שברשותי E8400 או שאני קונה לוח אם שעולה פחות אבל תומך CF , ספק חזק יותר ועוד כרטיס של 4870 כמו שלי , ואם ישאר כסף זכרונות יותר טובים בגלל שאני יותר מתמקד בעניין של הכרטיס מסך אני פתחתי את זה , אם זה שיך לפורום אחר נא להעביר . כמו כן אני פתוח להצעות לשידרוג בסך 2600 שקל , המסך אני קונה בנפרד לתקציב שהזכרתי .. עוד שאלה הכרטיס שברשותי בעל 512MB זכרון , אם אני אקנה כרטיס בעל 1GB ויעשה ביניהם CF האם זה יהווה בעיה? או שבכלל עדיף לשדרג לוח אם ומעבד לI7? כמו כן אם שדרוג של CF חשבתי על המפרט הבא: לוח אם ASUS …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה עקרונית, בתקציב מוגדר (נניח 1200 שח) ובהינתן שהמערכת תומכת ב SLI\CF מבחינת מקור, טמפ, מתח וכו ורזולוצייה FHD האם 2 כרטיסים ברמה נמוכה יותר, יותר משתלמים\עדיפים מכרטיס 1 ברמה גבוהה? נניח: GTX460 SLI 768MB VS gtx470 או hd6850 CF vs 6950, מבחינת ביצועים אני בטוח שהמערך כרטיסים יתן ביצועים עדיפים, אבל האם ברמה משמעותית ששווה את העסק
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בביקורת החרונה (של 9800GTX GX2 ודומיהם) השוותם את הכרטיס של זוטאק AMP! אבל הוא לא הופיע בטבלאות הסיכום הסופיות של כדאיות בהשווה למחיר, וגם לא נתתם הסבר בכתבה מדוע הזוטאק לא הופיע, אז למה זה?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
איך יכול להיות שעם אותו כרטיס מסך אני קיבלתי תוצאה נמוכה מבין כל הארבע ? http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GT+430&id=53 344 נקודות . משהו פה לא הגיוני תסתכלו על הקטגוריה : Last 5 Baselines for GeForce GT 430
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-