כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה שאפשר לפתוח צינורות ולעשות אובקלוק נניח ל-6200 שעולה 400 שקל בערך ולהגיע לרמה של 6600GT... אז לא שווה פשוט לקנות 6200 ולעשות את זה? למה לבזבז 1000+ על 6600GT אם אפשר לקנות "כזה" ב-400.... שאלה השניה היא למה החברות לא מונעות את האפשרויות של אוברקלוק ופתיחת צינורות...זה דופק אותם לא?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 8800GTS 320mb.. של eVga הנתונים שהוא בא מהמפעל הם: core clock:513mhz memory clock: 792mhz עם קירור סטוק, במנוחה, הכרטיס נמצא על (לפי אוורסט): gpu: 55 gpu diode:65 gpu ambient: 55 gpu memory: 55 אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למהירות הליבה.. (בלי לעלות לזיכרון) כמה אני אוכל להעלות כדי שישאר בטוח בלי סכנות? לפי דתעכם כמובן תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מממ נגיד ואני יקנה כרטיס ELSA RADEON 9800 PRO בארץ שיש לו ליבה של R360, נגיד אני מחליף לו קירור ועושה לו פלאש יש סיכוי שבאחריות יגלו את זה? וגם אם כן ולא ירצו לתקן לי במקרה של בעיה, יש אולי מעבדה שמתקנת כרטיסי מסך בתשלום?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ממצב? אתמול חיברתי ת'טלוויזיה שלי בחדר לכרטיס מסך שלי (R9800P) הכל היה בסדר עכשיו השאלה היא איך לשנות ת'איכות שיראו טוב בטלוויזיה ולא מכוער ממש כמו שרואים עכשיו שיניתי כל מיני דברים שם כמו רזולוציות אבל זה לא עזר... אני מקווה שאתם תדעו איך לעזור לי ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מסך 17" של MAG ואני משחק על 1280*1024 וכמובן פילטרים על מקסימום... מחר אני הולך להביא מסך 21" שנחשב איכותי ביותר !! השאלה אם אני יראה פחות טוב ב 21 ב 1280*1024 כי הוא גדול יותר ובגלל זה הצפיפות פחות טובה ? או שבכל מקרה מסך איכותי יראה יותר טוב :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מהאפרויות האלה : http://forums.ort.org.il/files/30/1591014/9994748.bmp (התמונה עולה לאט ...) אני צריך להפעיל או לסגור בשביל לקבל ביצועים גבוהים יותר .
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי התבלטות איזה כרטיס לקנות Sapphire ATI 5970 1200 שקל http://www.tms.co.il/product/7625 או לתת פוש ולהוסיף 150 שקל ולקחת את Sparkle GTX570 http://www.tms.co.il/product/9255 או שבכלל לרדת ל560 TI http://www.tms.co.il/product/10709 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקום לקנות 8800GTX במחיר הכי טוב שאפשר ונתקלתי היום בזה XFX 8800GTX XXX ב3059 ש"ח אני לא מאמין שזה המחיר האמיתי כי זה בערך 1000 ש"ח מתחת לממוצע בארצנו רציתי לדעת אם במידה ואני מזמין הם יכולים לשנות לי את המחיר פתאום אחרי שביצעתי הזמנה??
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני עומד לרכוש בסוף השבוע Sapphire RADEON 9800Pro 256BIT + TWINMOS 512MB DRR 3200PC ב-900 ש"ח, אני קונה ממישהו שאני מכיר - משומש כמובן אך הוא לא משחק בכלל משחקי מחשב (הוא שיחק זמן קצר מאוד ואז החליט להפסיק), אז בעצם החומרה במצב טוב. עכשיו לשאלה: כשקניתי את המחשב שלי לפני בערך שנה קיבלתי 13000 נקודות ב-3DMARK2001SE עם המפרט: AMD 2500, ABIT NF7, TWINMOS 512, RADEON 9700. במשך שנה לא בדקתי את הביצועים בתוכנה הנ"ל שוב, אך בגלל שאני עומד לקנות חומרה חדשה החלטתי לבדוק כדי להשוות עם החומרה החדשה כדי לראות אם באמת יש שוני ושווה לקנות. יצא לי 8500, ירידה של כ-4500 נקודות מאז קניית המחשב. עכשיו, אם אני אשים במקום הראדון 9700 שלי את ה-9800 פרו ועוד 512 ראם נוספים, ההבדל …
-
- 20 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב כי אני קונה מסך 26" רציתי לדעת מה יתן לי יותר ביצועים התקציב שלי הוא 2500 שקל או שאני קונה לוח אם חזק לOC + ספק חדש + זכרונות ועושה OC מקסימלי למעבד שברשותי E8400 או שאני קונה לוח אם שעולה פחות אבל תומך CF , ספק חזק יותר ועוד כרטיס של 4870 כמו שלי , ואם ישאר כסף זכרונות יותר טובים בגלל שאני יותר מתמקד בעניין של הכרטיס מסך אני פתחתי את זה , אם זה שיך לפורום אחר נא להעביר . כמו כן אני פתוח להצעות לשידרוג בסך 2600 שקל , המסך אני קונה בנפרד לתקציב שהזכרתי .. עוד שאלה הכרטיס שברשותי בעל 512MB זכרון , אם אני אקנה כרטיס בעל 1GB ויעשה ביניהם CF האם זה יהווה בעיה? או שבכלל עדיף לשדרג לוח אם ומעבד לI7? כמו כן אם שדרוג של CF חשבתי על המפרט הבא: לוח אם ASUS …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה עקרונית, בתקציב מוגדר (נניח 1200 שח) ובהינתן שהמערכת תומכת ב SLI\CF מבחינת מקור, טמפ, מתח וכו ורזולוצייה FHD האם 2 כרטיסים ברמה נמוכה יותר, יותר משתלמים\עדיפים מכרטיס 1 ברמה גבוהה? נניח: GTX460 SLI 768MB VS gtx470 או hd6850 CF vs 6950, מבחינת ביצועים אני בטוח שהמערך כרטיסים יתן ביצועים עדיפים, אבל האם ברמה משמעותית ששווה את העסק
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בביקורת החרונה (של 9800GTX GX2 ודומיהם) השוותם את הכרטיס של זוטאק AMP! אבל הוא לא הופיע בטבלאות הסיכום הסופיות של כדאיות בהשווה למחיר, וגם לא נתתם הסבר בכתבה מדוע הזוטאק לא הופיע, אז למה זה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
איך יכול להיות שעם אותו כרטיס מסך אני קיבלתי תוצאה נמוכה מבין כל הארבע ? http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GT+430&id=53 344 נקודות . משהו פה לא הגיוני תסתכלו על הקטגוריה : Last 5 Baselines for GeForce GT 430
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-