עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jitz,

אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by shloosh,

איזה יותר חזק,תודה!????

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by waizman,

שמעתי על כרטיסים ישנים שלא מתאימים ללוחות חדשים מבחינת המתח שהם דורשים ואז הלוח או ה AGP נשרפים.... האם וודו 3 3000 יפעל על nForce 2? תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

6. Started by Parallel,

האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by starman,

אז ככה: דרייברים הכי מעודכנים שיש כרגע catalyst 3.6 , שיחקתי עם הריפרש רייט והרזולוציה וזה עדיין לא עוזר לגבי המתאם, אני קניתי מוצר RETAIL ולא קיבלתי את זה שם, לא כי המוכר לא נתן לי, אלא כי זה לא בא עם הכרטיס, לפי מה שכתוב על הקופסה המקורית, אני מקבל כרטיס, דיסק להתקנה, ומנואל . בגלל זה תהיתי איך זה שכזה כרטיס לא בא לפחות עם מתאם כזה. בכל מקרה, תודה על העזרה, אבל את כל האופציות האלה ניסיתי, וזה לא ממש עוזר.

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by nesber,

מה יש לכם לומר על שתי החברות האלו?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by -=THE MUMMY=-,

ניקיתי את המסך שלי ואחרי שניקיתי שמתי לבד שיש סימנים לבנים על כול המסך אך שהבנתי שיש איזה שיכבה שחורה על החלון ובטח הורדתי אותה איפה אפשר לקנות דבר כזה????

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by nesber,

אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Jack_g,

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by fux,

אני מרכיב מחשב, יותר מאוחר אני יעלה מפרט...מחשב מאוד חזק! ואני צריך המלצה לכרטיס מסך לא משנה אם יש אותו בארץ או לא. כי לא מפריע לי לעשות משלוח מחו"ל... אני צריך המלצה לכרטיס מסך החזק ביותר שיש היום! ואני מדגיש החזק ביותר! מבחינת תקציב אין בעיות תודה מראש לכל העוזרים! {אהה ואם אפשר גם בערך טווח מחירים שלו} בתודה מראש fux

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Joolmus,

אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו. אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי. השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב). למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב). בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Parallel,

שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by dad_28,

שלום! אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש. החומרה שברשותי: מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1. שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד בתודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by hackerlazer,

ממלית לכולם על GEFORCE 4 TI CHAINTCH ... הוא רק ב 650 ש"ח שווווווההההההה !!!!!!!! עריכת המודר: פרסום אסור

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Shortboarder,

יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nitro Viper,

קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by dorratz,

אתר החומרה AcceleNation פירסם שלשום ראיון מקיף ומפתיע שערך כתב האתר Tuan Huynh עם Terry Makedon, John Swiminer ו-Chris Hook, כולם בעלי תפקידים מרכזיים ב-ATI. הראיון המקיף נוגע בהרבה נושאים מעניינים, והוא ממש שווה קריאה! לראיון.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by LRa,

יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by idok,

אני יודע שחרשו על הנושא אבל לא מצאתי בחיפוש......מצאתי רק השוואה בין הFX לRADEON 9500 PRO........ אז בבקשה תעזרו לי כי זה קצת דחוף...... GF FX 5600 256 MB או RADEON 9600 PRO 128 MB? מקווה שתעזרו לי כי החיפוש לא ממש עזר.......

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by roei88,

מה ההבדל בביצועים הגירסה עם ה64mb ל128mb?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by amisha,

יש לי מסך LCD של LG והיה לו שקט אפור התחתית המסך בגודל של בערך 5 ס"מ ואני שם לב שהוא מתפשט (גודל לרוחב המסך לצד ימין) לפי בדיקת מעבדה אומרים שהוא קיבל קוועטש' שם ובהתחלה זה היה ממש קטן ועכשיו זה די ארוך אם זה אופייני ?? ??? :-\

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  25. מישהו בדק אותם? האם הם עושים בעיות? אני כרגע עם Catalyst 3.2 (בגלל ש-3.6 ו-3.5 עשו לי בעיות) והכל עובד, אבל האם בכל זאת כדאי להתעדכן? כל מי שהתקין אותם מוזמן לתת חוות דעתו בכלליות, ובפירוט לגבי בעיות תאימות (אם קיימות). תודה.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים