עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב. אני מתלבט קשות בין כרטיס מסך ATI 6870 של ASUS לבין NVIDIA GTX570. אני יודע ששניהם תומכים בתלת מימד אבל אם אני כבר משקיע במסך תלת מימד רציתי לדעת אילו מבינהם עדיף ואולי אם מישהו מכיר משהו שיותר עדיף לתלת מימד איכותי עם משקפיים. (סרטים וגיימינג). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  2. שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by adishtrt,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  4. אוקיי אז ככה הרכבתי מערכת כזאת q9550 ep43-ds3 4 gb ac 7 pro nzxt tempset 500 gb corsair 550vx לאחר כול הבלאגן וכול הרכבים כולל צורב עכבר ושטויות כאלה הגעתי לתקציב מסוים אני לא בדיוק ממש זוכר כמה בדיוק.... אבל אני יודע שיש לי בערך עוד 2200 שקל לכרטיס מסך...עכשיו השאלה האם שווה לקנות כרטיס מסך ב 2200 שקל (280) או ביכלל ללכת על כרטיס מסך ב 1400 (260,4870)......או שביכלל עדיף 9800gx2 שעולה 2000 שקל.... כעיקרון אני גם רוצה לקנות פאנל שליטה במאוררים שעולה 180 שקל אז עם הפאנל אני בחריגה קטנה של 180 שקל אם אני לוקח רטיס ב 2200 שקל... רציתי לדעת מה אתם אומרים...איזה כרטיס מסך עדיף...אני בהתחלה חשבתי על ה 280 ולאחר מכן ראיתי שהוא לא שווה את ה 800 שקל תוספת..... בוא אנ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. OK עכשיו אתם בזמן הזה בטח שאתם חושבים לקנות כרטיס מסך חדש כי יוצאים כל המשחקים הכבדים האלו doom3 ,HL2, stalcker ולא יודע עוד מה...יש הרבה ... אז הנה כמה המלצות כמה טיפים , נתחיל במה משתלם ומה לא, מ כרטיסי ה 9800XT וה 5950-5900 כבר לא משתלמים ,אז תוציאו כבר אותם מהרשימה שלכם. נמשיך , נתחיל ב כרטיסים החלשים , אלו שכנראה לא ממש מתכננים לשחק את האחד המשחקים האלו אבל רוצים כרטיס שלפחות יריץ את המשחקים הישנים quake 3, sof2 ,warcraft3 אז יש כמה אופציות הכי זולות זה ה 5200 וה 9200 , לפי מה שאני ראיתי לרוב עדיף ה 5200 טיפ: לא לגעת בגירסה המוחלשת של ה 9200SE . :LOW_MID פה יש לנו את הכרטיסים הללו ה רדגאון 9550 ו ה גיפורס 5500 , לפי כל הביצועים הכרטיס ה 9550 הוא כרטיס הרב…

• 76 תגובות
    • 10k צפיות
  6. יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …

7. התשובה פה, בנ'צים עם כל סוגי הכפולי ליבה של AMD http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/ והנה בנ'צים של מעבדי CORE 2 DUO של אינטל http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/ חשבתם שמעבדי AMD חלשים? לא מסוגלים לעמוד בעומס? אחרי שתבדקו אתם תופתעו מאוד, יש מקרים שאפילו הX2 5000 לוקח את הX6800 של אינטל, ברוב המקרים ההבדל בין המעבדים לא קיים 1-2 FPS וזהו...

• 89 תגובות
    • 9.9k צפיות
  8. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להתרשם http://www.hardwareoc.at/Geforce_7800GTX_512MB-preview.htm [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by kastro,

ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  10. אז ככה, בסוף שבוע אני טס לגרמניה שטוטגרד ואני רוצה לקנות שם בדרך כרטיס מסך טוב. לא משהו על ויותר מדי יקר. כרטיס מסך כזה שיריץ חלק בגרפיקה גבוהה כל משחק שקיים היום כולל הקרבים שיצאו בקרוב. חשבתי בכיוון 260 GTX כיוון שאצל חבר שלי יש את הכרטיס הזה וכל משחק שיוצא היום עובד לו על מקסימום בצורה חלקה(למורות המאבד הישן והגרוע בהרבה ממה שיש לי) ובנוסף שהמחיר שלו ירד בצרוה משמעותית.(ובגרמניה אני אקנה אותו אפילו עוד יותר זול) מה דעתכם? הנה המפרט שלי תגידו לי אם הכרטיס הזה יתאים לי: מסך של LG 22 רחב ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB () Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 () Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 () Sparkle 8800GTS 320MB Retail Samsung 16…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MisterVB,

יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?

12. Started by כרטיסמסך,

final_radeon_r9_290_specifications_now_leaked_as_well http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=4279 כרגיל AMD מחסירה נתונים ,ומבלבלת את הלקוחות מה מוכרת ? כמה ROP ? אייזה HDMI http://www.guru3d.com/news_story/amd_radeon_r9_and_r7_graphics_cards.html כאן מספרים שבדרייבר עתידי יאפשר לעבוד עם UltraHD (3840x2160 ? לא ברור אם זה HDMI 2.0 או משהו אחר http://www.techpowerup.com/gpudb/2460/radeon-r9-290x.html כאן מספרים שבעצם יוצא כרטיס ב-11.10 רק 290X אין מילה על 290 יש מידע על ROP ו- TMU , אלוהים לא יודע מה נכון עם AMD

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, אני מחפש פאטצ' שיאפשר לי להריץ את הדמואים החדשים של ATI על ה7800GT שלי. מישהוא מכיר\שמע\ מצא משהוא כזה? חיפשתי שנים בגוגל, לא מצאתי. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by דניאל3124,

שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…

15. אני חושב על לקנות כזה אבל אם הוא אינו תומך אז אין טעם. הזולוציה המקסימלית שלו היא משהו כמו 2000X1560 אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך גם ברזולוציות רחבות. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by exXxTreAm,

אני תקוע עכשיו עם ג'יפה 4 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 750 ש''ח אבל..... אני לא משחק במשחקים מפחידים, הנה רשימה קטנה של המשחקים שאני רוצה שיפעלו אצלי חלק וככה תמליצו לי על כרטיס מסך מתאים: nfs: mw serious sam 2 half life 2 שייצא call of duty 2 ומשחקים בסגנון הזה........אני כמעט ולא משחק במשחקי פעולה עם מנוע כבד כמו doom או f.e.a.r אז גם בזה תתחשבו. תודה!!!!!!

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. (רזולוציה-גבוהה) כותרת. ראיתי בפורום שיש קצת בעיות עם ה-320MB של ה-8800GTS בקשר לקרייסיס

18. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום לכולם,מצטער על הניסוח הבעייתי של הכותרת. בכל מקרה יש לי NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte ,כיצד לבדוק מהו הדגם הספציפי , כלומר מאלו: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htm בSANDRA ובAIDA הוא מציג לי רק את זה NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte. תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  20. אני דיי חדש בכל העיניין, שמעתי על המושג "צוואר בקבוק" הזה והבנתי שהאם יש לי את זה אז כביכול הכרטיס מסך שלי לא ימצא את כל היכולת שלו ואולי אני אחשוב על רכישת כרטיס מסך אחר בכל מקרה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בסדרה החדשה של AMD: Radeon R9 270X http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=20672&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1003 המעבד שלי הוא: Intel core 2 quad Q9550 2.83GHz האם הכרטיס מסך שלי ירוץ רגיל, ללא מגבלות? אם צריך עוד פרטים אני יוסיף. נ.ב הOverclock שלו משמעותי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avishai1b,

שיהיה סביבות 2000שקל גמיש. שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד כמה שיותר FPS ועמיד בOC עם קירור טוב(הקירור לא נכלל במחיר) הכ. מסך למשחקים כבדים מאד (שאלה- איך ה 9800GX2 בOC?) (יש כרטיס ברמה של 9800GX2 שהוא עמיד יותר ממנו בOC?) :s05: (יש לי מסך 17")

22. Started by roniok,

שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות 8600 GT השאלה שלי אם כדאי להוסיף כסף בשביל 512 או שאין הבדל ואין בשביל מה להסיף ועדיף להשאר עם ה256

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  24. שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Necessary_Evil,

לשניהם 32 מ"ב ...מה עדיף? (לא רק בשביל פיינל פנטסי...) ואם כבר אז כבר, מה עדיף? רדיאון 7500 AIW ב750 ש"ח (פעם אחרונה שבדקתי) או GF4 MX440 +כרטיס פלייוידאו 2000 (לא צריך יותר מזה) ב800 ש"ח בערך...או שיש קומבינציה אחרת עדיפה? צריך כרטיס מסך לא רע, כדאי שיריץ GTA3 חלק, כרטיס טלויזיה ויציאת וידאו... תודה! חציל

• 30 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים