עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rom515,

הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by reyrey_200,

שלום אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות , האם מישהו יכול להביא לי בנצ'מרקים או השוואות של שני הכרטיסים הנ"ל ? בתודה,ניב.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  3. רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by טריפ,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות לכרטיס מסך אוברקלוקינג עד כמה אני יכוול להגיע איתו אם בכלל אני יכול להגיע איתו למשהו

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. שלום אני קונה מחשב עם 4 ליבות ,חזק למשחקים רציתי לדעת מהלינק הבא http://www.skypc.co.il/pl_products~8~0~735.htm איזה כרטיס מסך הכי כדאי (8800) ביחס למחיר אם יש סיקור עדיף , אך מה דעתכם (עד 1400 ש"ח) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by dna,

אוקיי מחר אני קונה את הכרטיס LeadTech 7600 GT 256 MB AGP ורציתי לדעת אם הוא יריץ לי למשל את prey בהגדרות טובות או את call of juarz והאם הוא יריץ לי את crysis ברמה שכיף לשחק ויפה לשחק?לפי מה שאומרים זה כרטיס ממש טוב....

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. במחשב של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ WIN98) שמתי מסך LCD של DAEWOO LM17A עכשיו המסך עולה ונכבה לאחר מספר שניות, הרמקולים שבו עובדים (יש לציין שגם שהתצוגה נכבית הם ממשיכים לנגן)וכמו כן בדקתי שכל ההגדרות תקינות, המחשב עצמו ממשיך לעבוד וכשאני מדליק אותו (את המסך)עם כפתור הPOWER הוא נדלק שוב לכמה שניות ואז נכבה שוב . גם במסך של הBIOS הוא נכבה לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. אני קונה מחשב ובתוכו את הכרטיס מסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: 719 ש"ח רציתי לדעת למה יש אחריות רק למשך שנה אחת בלבד. משהו בדר"כ נדפק בכרטיס מסך אחרי המועד הזה? אם כן אז כבר עדיף לי להחליף כרטיס מסך מאשר שאני אקנה את זה עכשיו ועוד שנה עוד אחד... --- עכשיו פה באשכול אמרו לי שיש בקצת יותר את ה-X1800GTO ובאמת זה נכון אז הנה הפרטים של שתי הכרטיסי מסך: הראשון (7600GT): PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 719 ¤ אחריות: שנה. מידע על המוצר באתר היצרן: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT-Sonic.html והשני (X1800GTO): SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800G…

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, אשר אעבוד בו בין היתר באוטוקד. רוב העבודה באוטוקד אינה תלת מימדית אלא דו מימדית. האם יש צורך בכרטיס מסך מסויים (או מסויימים) לצורך עבודה נורמאלי וללא "תקיעות"? אשמח לעצותכים. עומר

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by bono_71,

כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. MSI Radeon X600 PRO תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. חבר שלי רוצה לקנות כרטסי מסך חדש הוא קונה דרך ספק ו לספק יש רק של power color כרטיס מסך בסביבות ה 1500-2000 שיהיה טוב הכרטיס צריך להיות PCi-e ו להרבה זמן ! חבר שלי בזמן הקרוב רוצה לקנות..אז אין ממש זמן.. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by messi,

רציתי לדעת מה המחיר היום של ג'יפורס 8800GTS 640MB? העם כדאי לי למכור אותו ב- 3500 שקל?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by avishai1b,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך ב 3,000 בערך. אם אפשר לקבל המלצות בנשוא ושאלה - מה זה אומר GDDR3 ? מה הבדל בין GDD3 למשהו אחר? * כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של nvidia? ומתי בערך הם יגיעו? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  15. היי... שלום יש לי כרטיס 9800 פרו ועם אובר קלוק של 390\760 אני מקבל איתו 19800 ב 3D MARK 2001 שזה נראה לי סביר... חבר שלי קפץ אלי עם ה 6800 של אלבטרון שלו ולהפתעתי הרבה ב 2001 התוצאה נמוכה יותר! 19100 בלי אובר קלוק ו 19700 עם אובר קלוק 345\800 שזה די מוזר שהליבה כזאת חלשה! ב 2003 בכל אופן התוצאה היא 9100 האם הכרטיס שלו דפוק או פגום? כי נראה לי כזה כרטיס היה אמור לקרווווע את ה 9800 פרו שלי! מה הולך כאן?!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  16. הכרטיס מסך 7600GT יפעיל חלק משחקים כמו ניד פור ספיד וGTA ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by LinKinG,

המסך שאני רוצה עם חיבור DVI גודל 17" מחיר בסביבות ה2500-2600 ככה ושיהיה או של LG MAG SAMSUNG BENQ זה מה שהחברה שאני קונה עובדת איתם הכי טוב שאפשר במחיר הזה וזמן תגובה הכי טוה שיהיה 16MS אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by 3liran,

שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה

19. כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by sLoGy,

היום בעקבות התרד שפתחתי הזמנתי החלטתי לקנות את ה 6800 והזמנתי אותו מ PCNOW עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח לו צינורות + להתקין דרייור של אומגה או אוברקלוקינג ולקבל תוצאות יותר טובות? אם כן אז איך?

21. Started by ran07,

עכשיו שחברת NVIDA AGEIA התמזגו וכמובן שיקח קצת זמן עד שישלבו בין שני הטכנולוגיות האם עדיף לקנות GT8800 או לחכות לgt9800 שאז המחירים של של הgts/gt ירד בכל מקרה אני מעדיף בהרבה להשקיע בכרטיס בשיתוף שני החברות כל עדו זה יהיה בעתיד הלא ממש רחוק כך שאפילו שיצא סדרה 9 אם היא לא תהיה עם טכנולוגיה החדשה זה לא יהיה ממש שווה בקיצור נראה לי שזה ממש קפיצת דרך ששווה לחכות או לקנות משהו לא ממש יקר

22. Started by Sweet_Tooth,

אוקי אז חיברתי את הטלויזיה למחשב כ DualView כך שמסך המחשב הוא המסך הראשי אבל עדיין בכל פעם שאני עושה play on tv לקובץ וידיאו הוא עולה על הטלויזיה אבל זה משום מה קורה לוידיאו באינטרנט כאשר WMP10 עושה streaming מה לעשות כדי אני אוכל לראות כל קטע וידיאו שאני רוצה על הטלויזיה מתי אני רוצה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. כדאי להחליף ל 6.9 במקום OMEGA 6.7 יש איזשהו הבדל?? X1800XT יש לי ולמה OMEGA לא מוציאים 6.8? 8)

24. כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by jeyjey,

אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?

דיונים חדשים בפורומים