כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהיה דיון בנושא מתי יתחילו לשדר בארץ ממש לא מזמן, אבל לא היה נראה לי במקום להקפיץ... אז בכל זאת, לענייננו: למרות שהוט הכריזו על זה קודם, יס מתכוונת להקדים אותם ולהתחיל לשדר ערוצים עם תכני HD כבר בסוף השנה! לפי דעתי אלה חדשות מצוינות ואני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח לא כמו בניסיון הקודם של הוט, זה נראה יותר רציני הפעם, עם השקעה של 80 מיליון שקל ורכישה לא של ערוץ אחד בלבד. אני מאוד מקווה שזה גם יתרום לירידה במחירים של הטלויזיות התומכות. לקריאת הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/21/1141150
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום את הלוח הנ"ל M2NPV-VM אחרי חיפושים רבים שבלוח שגם יש לו TVOUT גם מבוסס NVIDIA על הלוח הזה יש גם VGA גם DVI וגם SVIDEO. אך כשאני נכנס לספיקציות של הלוח רשום שם הדבר הבא: Note: DVI-D can not be converted to output RGB signal to CRT. מכיוון שהמחשב הולך להיות מחובר ל KVM אני חייב להישתמש ב חיבור 15 פינים VGA, אך גם מכיוון שרשום שם Note: RGB and TV-Out can not be used simultaneously. זה אומר שאני חייב להישתמש ב DVI לחיבור המסך. האם אני אוכל לחבר את ה KVM שלי עם מתאם פשוט ל DVI ? או שזה לא יעבוד ? תודה לכל המגיבים ... הספיקציות נמצאות כאן : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296&l4=0
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 8800GTS 320mb.. של eVga הנתונים שהוא בא מהמפעל הם: core clock:513mhz memory clock: 792mhz עם קירור סטוק, במנוחה, הכרטיס נמצא על (לפי אוורסט): gpu: 55 gpu diode:65 gpu ambient: 55 gpu memory: 55 אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למהירות הליבה.. (בלי לעלות לזיכרון) כמה אני אוכל להעלות כדי שישאר בטוח בלי סכנות? לפי דתעכם כמובן תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב ברגע שאני מעביר את העכבר לצד שמאל של המסך זה עובר למסך השני היתי רוצה לדעת אם יש אופציה לנעול את המסך שאני לא יכול לגעת במסך אלא עם אני יבטל את הנעילה כי אני פשוט רואה סרטים ובו זמנית אחותי במחשב והיא לפעמים סוגרת לי את הסרט מקווה לעזרה יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כרטיס gforce 6150 on borde ניסתי לחבר אותו לטלויזה דרך ה s video מופיע לי כי אני יכול לחבר רק צג יחיד , בנראה הכוונה לאו טלויזיה או צג החלפתי את האפשרות בכרטיס לטלויזיה ובכל זאת לא רואים כלום במקלט, אשמח לעזרה, שחר.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם 945P-S3האם תהיה בעיית תאימות עם הכרטיס מסך הנ"ל?? בגלל שהוא PCI-E2?? הזנמתי היום מנועה מחשבים את הכרטיס. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את "CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0" ואני רוצה לדעת עם הוא יהיה טוב למשחקים אני משחק בכל מיני משחקים אני רוצה לשחק על HIGE +- התקציב שלי עד1K גג ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן יש לי מחשב פנטיום 4 3.0GHZ והוא פרסקוט שמתחמם רציתי לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שלא מיתחמם הרבה ולא יקפיץ לי את הטמפרטורה לגבוהה חשוב לציין שהכרטיס צריך להיות אפיק AGP X8 תקציב עם 400 ש"ח ועוד דבר אולי הכרטיס המעפן הקודם שלי היה MX4000 64MB AGP X8 של MSI יש לי גוף קרור של זלמן למעבד 2 דיסקים כשיחים אחד SATA1 ואחד IDE ספק לא זוחר איזה אבל עם 2 מאווררים המחשב בלי OC תנו לי תשובה למה לשדרג ? מה לעשות? (לא כ.מסך לOC) המטרה שלי העיקרית להריץ משחקים לעוד כמה שנים אני רוצה כרטיס מסך שעוד כמה שנים יעשה עבודה לא הכי טובה עבל שיעבוד עם המשחקים של העתיד כמו ש MX440 היה הרב שנים אז אני רוצה משהוא דומה וגם להריץ את המישחקים החדשים שחלק עובדים וחלק לא עובדים א…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200se 128 mb. רציתי לשאול למה אני מקבל תוצאה כ''כ נמוכה ב 3D Mark 06 ??
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה=]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
פירוט נרחב יותר על הכרטיסים במאמר הזה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=42521 "It is obvious now that the official launch is on Monday or Tuesday" כמו כן הפרומו הבא של AMD לגביי יום שלישי הקרוב שכנראה מרמז על השקת הכרטיסים החדשים: http://amd-member.com/campaigns/black/
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
חשבתי על 1950PRO תכנסו בבקשה ללינק הזה ותראו את הדגם הספציפי הזה, יש לו בעיות קירור או בעיה אחרת? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1253
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה את מהירות השעון והליבה של : X1650 (לא פרו!) X1650PRO 7600GS 7600GS SONIC R800GTO
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לשדרג תכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לי 7600GT ואני רוצה להחליף (אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בלבד) אותו או ב 8800GTS 340MB או ב 2900XT 512MB מה יותא כדאי?(לדעתי ה 2900XT יותר חזק..אבל יש הבדל גדול?) עריכה:עכשיו קראתי על ה 8800GT אז כנראה אני ילך אליו..
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מותקנים אצלי דריברים ישנים מאוד 4.12 חשבתי להחליף אותם להכי חדשים 7.10 השאלה היא מה זה יתן לי? יש לי radeon 9800NP OS-XP אני ארגיש שיפור כלשהו ,אפילו מינימלי? או שאפילו יכולה להיות הרעה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש אני מתלבט לגבי כרטיס המסך בין ה 8800 עם ה 640MB לבין הגירסה המוחלשת עם ה 320MB. יש לי מסך 19 Inch שאני לא מתכוון להחליף בקרוב. האם ארגיש בשיפור עם ה 640MB לעומת ה 320MB?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-