עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עדכנתי את הדרייבר של הצי'פסט שלי ונדמה לי שעכשיו משחקים פועלים לאט יותר איך אפשר לבדוק בוודאות אם הagp מותקן כמו שצריך? אני לא רוצה להסתמך רק על מה שכתוב בdirectx כי גם כשעשיתי uninstall לדרייברים הישנים הagp accleration היה על enabled....

2. שלום. התקנתי לאחרונה אצלי את FS2004, ואני מעוניין "להריץ" אותו מהר יותר. כרגע המחשב שלי הוא בעל מעבד אינטל סלרון 2.5 ג"ה, ו512 מ"ב ראם. הכרטיס מסך הוא און-בורד, שזה בהחלט לא משהו. אני מוכן להשקיע כ 300-400 ש"ח בקניית כרטיס מסך יחסית ישן, אפילו יד שניה, מלפני שנה-שנתיים, אבל שיספיק בשבילח להריץ את המשחק כראוי. הםא מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיסים מתאימים למשחק, ומה עלי לחפש?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by waisor,

שלום לכולכם יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תענו לי אליהן. 1)אני כרגע משתמש בכרטיס 7950GT 256MB שיושב על לוח של אסוס שתומך בSLI. האם אני יכול להשתמש בכרטיס נוסף זהה רק שהזיכרון בו הוא 512MB?? האם זה יהיה אפקטיבי יותר או שעדיף לקנות את אותו הכרטיס אבל 256MB?? 2)האם זה קריטי לקנות את אותו הכרטיס אבל מייצרן אחר, (שלי זה LEADTKE)? האם זה ישפיע על הביצועים. אני הודה על התשובה המהירה, תודה. אור.

4. Started by Cichlid,

היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by nati87,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "21 LCD לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (= תודהה!! ~נתי

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by shlomibandit,

אפשר המלצות על מסך 19 שטוח למשחקים ולסרטים ולעבודה כוללת? אני לא רוצה משהו עולמייי.. משהו סביר שאני יהנה ממנו. חשוב לי שהוא יהיה 19 בגלל שאני רואה הרבה סרטים וחשוב לי הגודל של המסך.. חשבתי על המסך של מאג הוא עולה בקי אס פי 890.. תגובות בבקשה..

11. Started by bykeking,

אני הולך לקנות בקרוב מסך 19" חדש (LCD במקום ה-CRT) ובגלל שיש לי ממיר מיותר של יס בבית החלטתי לחבר אל המחשב שלי כרטיס טלויזיה. התקציב שלי הוא 300-350 ככה וגמיש במידת הצורך. אז רציתי לדעת, מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? בכל כרטיס יש פונקצייה של הקלטה ועצירת השידור? כי זה חשוב לי. תודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  12. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

תגידו עוד כמה זמן בערך משחקים לא יתמחו ב 128?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Fatless,

יש לי מפרט למחשב חדש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SAPPHIRE RADEON HD4870 TOXIC 1GB DDR 5 הכרטיס מסך הזה מה דעתכם עליו ?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by tembo,

היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by fanch,

שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by idodos,

לנעול

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by shtrodel,

האם ניתן לפתוח צינורות לכרטיס שלי? אם כן כיצד? האם יש סיכון? (גם אם זה לטווח ארוך...) מה ההבדלים בביצועים? ואם למישהו בא להיותץ ממש נחמד..... מה זה צינורות?!?... מדריך בעברית יש? (נשמע כאילו לאינסטלטורים יש עבודה נוספת.. ;D)

19. Started by gggilad13,

התקנתי 3DMARK2003 וכשאני מנסה להפעיל אותו זה כותב: DIRECT3D INITIALIZITION FAILED מה זה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/ פה תמצאו דרייבר מספר 61.76 דרך אגב הדריבר מאושר ע'י מיקרוסופט ועבר את כל הבדיקות... אז הוא לא בטא!! ftp://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nvidia/ ופה יש את כל הדמואים לכרטיסי נודיה כולל החדשים ביותר לכרטיסי גיפורס 6

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by eeh50,

אפשר לקבל המלצה למסך lcd שיריץ משחקים כבדים ברמה גבוהה בלי כל המריחות חוסר חיים וכ'.....???.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Tranquility,

שלום לכם אנשים יקרים. עיקר ההתלבטות שלי בין 3 מסכים והם CTX LCD 19" - S962G (silver) - Monitor - DVI BenQ LCD 19" - FP951 Ultra Slim - DVI (שני אלה עם יחס ניגודיות 700:1 ו25ms ) או BenQ LCD 19" - FP937s 12ms - DVI (עם יחס ניגודיות 400:1) המסך מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מעט משחקים ועבודה גרפית. איזו משלושת הבחירות עדיפות? והאם יש מסך אחד שמומלץ לצרכים האלו בתקציב של כ2500 שח? תודה מראש

23. יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?

24. יש לי ווינדוס XP , וכרטיס מסך GF 6600GT 128MB PCI-E אני צריך דרייברים הכי מעודכנים של OMEGA תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  25. שלום, כמו שאמרתי בנושא, קורה לי משהו מוזר. נקח לדוגמא את FarCry. סרטון הרקע או מה שנקרא demo loop בתפריט רץ סבבה חוץ מזה שכל 2-3 שניות הוא כאילו נתקע לשבריר שניה. המוזר הוא שלא משנה באיזה הגדרות גרפיקה אני משתמש - מהכי נמוך בלי כלום ועד 1024 עם כל האורות והצלצולים - הבעיה חוזרת בדיוק באותה צורה. הכל רץ חלק לגמרי ואז הוא נתקע לשבריר שניה. חרשתי הפורומים ולא נתקלתי בפתרון. אנשים מדברים על בעיות קרטוע בגלל מחשב חלש או יותר מדי פעילות על המסך - זו לא הבעיה אצלי. ניסתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד אולי הן השפיעו - נאדא. שמתי לב שאור של הדיסק מפסיק בדיוק עם הקטיעות האלו אז עשיתי defrag ואין שום הבדל. כמו שאמרתי farCry זה רק דוגמא - זה קורה בעוד משחקים באותה הצורה בדיוק. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים