כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לדעת מה היתרונות ומה החסרונות בין שני החברות, מה כל חברה מציעה ללקוחות ולהשוואות בניהם. כמו Physx של NVIDIA וה openGL של ATI וגם מבחינת תוכנה, פאצ'ים, עידכונים, דרייבים... למי יש את התמיכה התוכנית הטובה יותר? מי מוסיף יותר ביצועים..? כנל גם בדואל כ. מסך, מה היתרונות והחסרונות של כל שילוב כזה, ביצועים, איזה דואל עובד טוב עם איזה לוחות אם. חשוב לי לעשות על זה קצת מחקר לפני שאני בוחר חברה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לטלויזיה דרך tv out (זמני עד שאקנה טלויזית lcd וחבר דרך hdmi) אני צריך גם את הwdm driver או שהוא לא משפיע בכלל על הtv out? תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
2400 ש"ח ATI X1800XL 256MB כרטיס מסך חדש מבוסס ליבה X1800XL 256 מ"ב זיכרון DDR III במהירות 256 ביט 16 צינורות עיבוד Hydravision 3 500MHz Core 1000 MHz Memory DirectX® 9.0c Support and OpenGL Support או ASUS Extreme N7800GT/2DHTV 2450 ש"ח כרטיס מסך חזק בתושבת PCI-EXPRESS 256MB, DUAL DVI, TVOUT,HDTV VIVO 3 שנות אחריות אין לי ממש מידע על ASUS (צורת קירור וכו') אז מה כדאי יותר....?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, האם אפשר לשים את הכרטיס ATI X1900XT על לוח Asus A8n SLI Premium?
-
- 73 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם האנמרקס ליברטי 500 יחזיק מערכת כזו (E6600 זיכרון 2 גיגה 800 PC6400 HDD צורב DVD 5 התקני USB 1 כרטיס PCI 3 מאווררים 120 מערך CROSS FIRE X1900XT ניר
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 מה עדיף? Powercolor Ati X1950 Pro Extreme או Leadtek Winfast nVidia 7600 GT extreme ולמה.
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים התכנתי את הכרטיס. התצוגה של המחשב מצוינת, אבל קליפים מוצגים גרוע, כאילו תמונה בנגטיב, אבל צבעוני... צבעים חזקים מאוד.. בהצגת סרטים, לעומת זאת, התצוגה חשוכה והגוונים לא ממש טבעיים... חוץ מהדרייברים של ATI, אלה שבאים עם דיסק ההתקנה, מותקנת חבילת מקודדי K-LITE אם למישהו יש רעיון, או עיצה... תודה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2007 בשעה 12:32:21 נ.באם אני לא בפורום הנכון, סליחה.. אשמח להפניה מתאימה
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 מה הCATCH ? מישהו יכול להסביר לי ?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ha? AGP multi VPU solution?... :s05: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=205&var2=0
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ובין היתר גם כרטיס מסך חדש ואני מתלבט איזה גירסה של ה X800 לקנות יש כל כך הרבה דגמים ויצרנים מה כדאי, במחיר סביב ה 1000-1100 שקל? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום , מה השימוש של VIVO יש לי צורך גם לחבר מכשיר ווידאו ( פאל) למחשב לצורך המרות ולשדר למקרן את הווידאו האם הכרטיס מתאים לשימושים שציינתי במידה ולא מה מומלץ בברכה, תמיר
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אני כבר לא ממש נוב בכל הקטע של כרטיסי מסך וכאלה אבל יש לי שאלה: אף פעם לא יצא לי לשמוע מישהו שיודע אומר את המילה ATI ורק ראיתי שכתוב באנטרנט... עכשיו, איך צריך להגיד? 1. כמילה - ATI כלומר: "אטי" או כמו החברה המתחרה "נבידה". 2. או כל אות לחוד - A T I כלומר: איי טי איי, לדוגמא - F.B.I. איך אומרים - כמו 1 או כמו 2? נ.ב: מצטער אם אתם חושבים שאני נוב אבל אני לא ממש כזה פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע מישהו אומר את המילה הזאת - רק שמעתי את השם של "נבידה".
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי תוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה מומלץ יותר לקנייה? יש את זה: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL של Power Color ויש את זה: GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe של GeCube מה ההבדל בין החברות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לדעתי הכל התחיל מהמשחק החביב GTA IV החדש למחשב... ---> שיחקתי לי בערך שעה + - ופתאום נהייה מן מסך שחור לרגע... ושוב חזר למשחק אך כאילו בלי דרייברים המחשק עבד לאט וכו'... --->מאז נעלם!!! הסמל של CCC בשורת הסמלים בTASKBAR וגם הוא אינו רוצה לעבוד... כשאני לוחץ עליו הוא אומר שהוא יכול לפתוח רק את ה ADVANCED ולא את הבייסיק וגם אז כשאני מאשר אותו שיפתח את ה מתקדם"" הוא אינו ניפתח ולא קורה כלום...!? א)איך אני מחזיר אותו לפעולה + האייקון של CCC למטה ב)האם הוא עכשיו פגום??? (צריך פירמוט)? btw ... ניסיתי לעשות כל דבר אפשרי שקשור למחיקה והתקנה מחדש כולל הכל הכל כולל SWEEPER ועוד...
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תגידו לפי מה שאני מבין nvidia דרסה את ati הכרטיסים שלה מריצים הרבה יותר את דום למה זה לעזאזל! לי יש radeon 9600 xt של ati ואני מבואס רצח! לא בא לי בכלל לשחק בדום 3 אני מפחד שזה יקרטע על רמת פירוט נמוכה עכשיו הם הוציאו דרייברים 4.9 מה זה עזר מישהו הוריד אותם?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל כרטיס midrange בילעדי לNvidia מקבל את המוספיות GT , נכון? GE FORCE 6600GT , ge force 7600gt ואפילו כרטיס הmid-to-high ge-force 7900GT הידוע לשימצה בתור כרטיס אכזרי , עכשיו תראו את זה , הופיע לפניי כמה דקות במבזקים מהרשת... http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=935
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ATI AMD הודיעו על ירידת מחירים יפה של 50$ לכרטיסי ה4870 בגרסאות ה512MB במטרה להכין את השוק לכרטיסי הליבות החדשות האם יש חנויות בארץ שכבר התחילו בהוזלה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אם תסתכלו באתר של ati (www.ati.com) תראו שיש שם קאונטר שסופר שש ימים,כנראה שזה מה שיקרה עוד שש ימים. והנה טבלת המחירים: והמקור: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=479008
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
סתם עידכון למי שלא ידע...אני מניח שזה רק לכרטיסי dx9,אני לא ממש מתמצא בדרייברים של הכרטיסי dx10 החדשים אבל אני מניח שזה לא בישבילם... ושאלה...כל הדרייברים האלו שהיא מוציאה לכרטיסי דיירקס 9 משפרים משהו?הם לא הגיעו כבר לשיא היכולת?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-