עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by neil4,

האם הוא בעייתי מבחינת משחקים כי קראתי כבר בכמה רידמי וכל בעם יש איזה issue עם הרדאון 8500 זה נכון? והאם כדאי לי להחליפו ב xabre 400?

2. Started by Access Denied,

יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati : 1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו?? 2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה?? 3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה? 4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה?? ??? : ???

3. Started by gal,

היי חברים אז חזרתי לי הביתה מאושר שקניתי את הרדאון 9800 אבל עכשיו אני צריך לדעת איך לקנפג אותו ובאיזה דריברים להשתמש שהוא יעבוד בצורה הכי טובה שלו תודה גל

4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איך עושים את זה חוץ מלהסתכל על הכרטיס? אני צריך לדעת שהזכרונות הם Infineon 3.3 ולא ראיתי את זה על הכרטיס (למעשה, ראיתי משהו אחר לגמרי) סוף סוף חיברתי את הכרטיס, הוא לא פרו, אז אני רוצה כמובן להפוך אותו לפרו או אפילו ל9700. ושוב תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

וכמובן שיהיה טוב

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Xenasis,

שלום יש לי מסך viewsonic 220f בבית שלאחרונה התלכלך מאוד מתביעות אצבעות (יש לי אח קטן ) ותהיתי כיצד לנקות אותו מפני ששמעתי שאסור לנקות אם כל מיני חומרי ניקוי כי זה עלול להרוס את הציפוי עליו תודה מראש אמנון אריאל

7. Started by nivezrati,

אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה

8. Started by game kILLer,

אני כנראה הולך לרכוש מסך חדש ואני צריך שיהיו בו את הרכיבים הבאים: טוב למשחקים כמו זוית צפיה וכו קל האם זה משנה אם המסך מחובר ב DVI או היציאה הרגילה? תנו לי המלצות מסך 15" בסביבות 1500-1800 ש"ח

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by gshhar,

17 אינטש שטוח. על איזה דגמים אתם ממלצים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by ^Devil^,

אני מחפש מסך LCD 15" אבל אין לי ידע בנושא. רציתי לדעת מה הכי חשוב שבודקים מסך ואיזה חברות נחשבות לטובות ביותר. (כבר עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי מידע שעזר לי) אם מישהו מבין בנושא אני ישמח להמלצות... תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  11. יש לחבר שלי פנטיום 4 1.7 זיכרון 386mb אני לא יודע את הלוח אם וכרטיס מסך tnt2 והוא רוצה להחליף את הכרטיס נסך התקציב שלו זה 450 , מה אתם ממצליצים לו ? תודה

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by nadnad,

מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  13. שלום לכולם... בוקר טוב... הבוקר החלטתי להוציא את ה-Hercules Radeon 9800 Pro 128 שלי להסתכלות כללית כיוון שאני מתכנן להחליף שם את הקירור ושמתי לב לשני ג'מפרים/מתגים קטנים בתוך מין מלבן קטן ואדום ליד המאוורר... מישהו יודע למה הם משמשים?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by ccc,

אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Josh,

צריך כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים בלבד

16. Started by gal,

היי לכולם יש בידי כרגע 1300 ש"ח (אם אפשרות לקצת יותר אולי) יש לי כרטיס רדאון 8500 כרגע. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך של ATI מה אתם ממליצים וכמובן בהתאם למערכת שלי. תודה גל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by hackerlazer,

GEFORCE TI 4200 64M ב 520 שח של ABIT ? או? GEFORCE FX 5600 רגיל של CHAINTECH ב750 שח? ב KSP מה ההבדל בין GEFORCE 4 TI 4200 64M לבין GEFORCE 4 TI 4200 128M מה יוסיף לי כבר הזיכרון ???

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by zoloboy,

מה המהירות זכרון וליבה של 9800np ?

21. Started by Jook,

אז ככה , היה לי Radeon 9700 PRO של ג'יגהבייט שנהרס לו המאוורר אך אין להם כרטיס דומה לתת לי (ל- PCHARDWARE). הם מוכנים לתת לי כרטיס Radeon 9800 ללא תוספת כסף או Radeon 9800 PRO עם תוספת , מה שאני לא מתכוון לשלם בנוסף. עכשיו , רציתי לדעת איזה כרטיס 9800 לקחת ? של איזו חברה ? ואם מישהו מוכן לתת פה מפרטים על המירויות ליבה וזיכרון של כל כרטיס של כל חברה אני מזה אודה לו. אם יש לכם עוד משהו להוסיף תכתבו. עוד , רציתי לדעת האם כרטיס הרדאון 9800 פחות טוב משמעותית מה- 9700 PRO. תודה !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שבת שלום לקהל הגולשים, הובכן האתר SharkyExtreme פירסם ביקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ASUS הלא הוא ASUS V9950 Ultra (GeForce FX 5900 Ultra) הובכן מתוצאת הסקירה והמבחנים שביצעו לו נראה כי הכרטיס נותן ביצועים מרשימים למדי ושום דבר פרט למשקלו, גודלו הפיסי ומחירו הגבוה לא מונע ממנו לקבל מהם ציון 9 שזה הינו ציון גבוהה ומכובד. לביקורת: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3079811

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by iib,

יש לי MSI Geforce 4 Ti 4600 עם כניסת וידיאו. אני מפעיל אותה בהצלחה לתפיסת וידיאו, אבל מה שאני צריך זה להציג (לא לתפוס) את התמונה ב Full Screan.... אני צריך את זה בשביל ניסוי קטן שבו אני מחבר את ה PS2 ל Video in ומשחק על מסך המחשב. עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. מי שקיבל תוצאות נמוכות בבאנצ'מארק עם רדאון 9800, הנה הפתרון לבעיה: הסירו את הדרייברים. התקינו את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח אם (בהתאם לצ'יפסט). התקינו מחדש DX 9.0b. התקינו קטאליסט 3.7. ***חשוב לעשות איתחול למחשב לאחר כל פעולה! HTH

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. היי, הורתי כמה סרטים של HL2 והם כולם באים בפורמט של BINK VIDEO EXE, לפי האיכות זה ניראה כאילו זה מרונדר בזמן אמת , שכן האיכות גבוהה בהרבה משל DVD, מצד שני הכרטיס שלי תומך בDX7... , מישהוא יודע אם זה סרט או קטע גרפי הסרטים שבאים בפורמט של EXE? יאיר.

דיונים חדשים בפורומים