עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TaVoR,

שלום רב, יש לי במחשב שלי Leadtek PX7800GT ואני רוצה לקנות עוד אחד כדי שיעבדו ב-SLI הבעיה היא שכבר לא מביאים אותם לארץ ולא מצאתי בשום מקום לקנות חדש ולא משומש. השאלה היא אם אני אקנה 7800GTX זה ישפיע? אני יודע שזה בכלל לא מומלץ אבל אין לי פיתרון לבעיה. אם מישהו יציע פיתרון אני אשמח מאוד. תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by carman6,

נכון שהכרטיס הזה לא תומך ב-Dx10?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by PsyDream,

קיצור אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות את כ.מסך XFX 8800GT ALPHA DOG XXX וקראתי פה שהוא לא מומלץ והוא עולה רק פחות מ-100 שקל יותר מהרגילים (asus , bfg ) והוא יותר מהיר משתיהם ועוד לא נעשה בו oc וממש נדלקתי על הכרטיס עצמו...??...ואני לא חושב ללכת על החברות שאני אישית פחות מכיר כמו sparkle או twintech??...מה אתם אומרים??...דרך אגב אני קונה ב-foxpc או tms וכרגע יש לי הדעפה לפוקס אז אין שם asus???

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  5. הזמנתי למחשב שלי 8800GTS של LEADTEK אך המוכר אמר כי הכרטיס של LEADTEK אזל מן המלאי והוא לא יודע מתי יגיעו עוד. במקום זאת המוכר הציע להוסיף 100 ש"ח ולקחת במקום את ה- 8800GTS של ASUS. אני מאוד אוהב את ASUS אך בתחום כרטיסי המסך אין לי מושג איך הם. רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על ASUS 8800GTS מבחינת ביצועים,קירור,חום וכו' לעומת ה8800GTS של LEADTEK. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by PsyDream,

תראו אני מכתנן לקנות מחשב וכנראה לוקח את הכרטיס 8800gt , עכשיו אני כנראה יקח גרסת oc ואני יודע שעוד מעט יוצא ה-9600gt וחשבתי לחכות לקנות אותו אבל אז ראיתי פה: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ שה-8800gt לוקח אותו בקלות ככה שאם זה באמת ככה ירד הכרטיס של ה-8800gt לאחר שיצא ה-9600gt ואז זה יהיה לי ממש מעולה.. באמת ה-8800gt יותר חזק מה-9600gt???

7. Started by FatalZero,

היי אני רוצה לפרק את הכרטיס מסך מה-AGP, עכשיו הכרטיס הוא מאוד ארוך וגדול (Leadtek 6800Ultra) ואני לא יכול להגיע ל-AGP Locker הקירור העצום של Leadtek חוסם את הגישה שלי ל-Locker רציתי לדעת, אם אפתח את הבורג שנועל את הבראקט של הכרטיס למארז ואמשוך את הכרטיס החוצה (מבלי לפתוח את ה-AGP Locker) האם הכרטיס יצא ללא נזק? או שמא זה יסב נזק לכרטיס? רב תודות

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by noamb,

אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by angelos21,

רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. Started by mishka562000,

הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Bingo,

איך אני יכול לבדוק איזה גירסא של דיירקטאקס יש לי??

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  13. קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE 6950 ואני מתקין את המחשב מחדש עם WINDOWS 7 64BIT. השאלה היא מאוד פשוטה... האם להתקין DRIVER לכרטיס המסך מהאתר של ATI או מהאתר של SAPPHIRE? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by OrionG,

מה קורה אנשים מקווה שזה הפורם הנכון טוב אז נתחיל...קניתי מחשב חדש לא מזמן ושמתי לב שקיבלתי כזאת קוביה שמתחברת לחיבור שדומה ל-SVIDEO מאחורי הכ.מסך ויש לה יציאת SVID\RGB\AV עכשיו מה שחשוב לי לדעת אם זה INPUT או OUTPUT ואיך אני מפעיל את היציאה הזאת (ז"א איך משתמשים בה) היה לי משהו דומה ב-GFORCE 3 אבל ההחלפה של המצבים היתה בדריורים ועכשיו אני לא רואה שום דבר כזה הייתי ממש שמח שאם זה INPUT אז תסבירו לי בקשה איך להפעיל אותו ובאיזה תוכנה מומלץ\צריך להשתמש כדי להפעיל אותה ואם זה OUTPUT אז איפה אני מגדיר אותה ואיך אני משתמש בה תודה רבה מצפה לתשובות בהקדם ;D

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  15. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי איזה דגם הכרטיס של Msi שיש ב-ksp, רשום geforce 4 ti4200 128mb + dvi + vivo. איזה דגם זה? (מצורף קישור לאתר היצרן). יש את הדגם ms-8886 יש את VTD64 MS-8870 יש את TD MS-8870 ויש את td64 ms-8870. איזה מהם זה מה שיש ב-ksp? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_list.php?kind=2&CHIP=27&NAME=GeForce%204%20Series

16. Started by roei88,

1.הכרטיס הזה יותא טוב מ-gf 4 mx? 2.זה יחזיק משחקים חדשים כמו doom 3 ו- half life 2 עם p4 2.4 ghz ו256 ddr ram? 3.איזה חברה הכי טובה? (gainward, asus...)? תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hadarK,

הבנתי מהביקורת באתר שהכרטיס מסך עושה בעיות ברזולוציה של 1920X1200, וזו הרזולוציה שתהיה במסך שלי אז זה אומר שעדיף להשקיע עוד בשביל GTX670? כי אני לא מעוניין שיהיו לי ביצועים לא משהו ב- 1920X1200

18. Started by eLeVaTor,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות את הגרסה הזו של ה-HD 4850: http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm ולהרכיב עליה את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TWINTURBO~18~0.htm ובנוסף רציתי לדעת אם זהו קירור שבאמת יגרום לכרטיס להיות שקט וקר? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  19. כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by spike_staff,

שלום אנשים! יש לי 2 GTX 260, ואני רוצה להריץ עליהם GPU MEMTEST ב-OCCT. הבעיה היא שכאשר אני בודק 2 כרטיסים ביחד וSLI מופעל אני מקבל טונות של שגיאות, ואם לא ב-SLI אז הכל עובר בסדר. הוצאתי כרטיס אחד בדקתי רק עם השני ולהיפך והכל היה בסדר. בדקתי גם שהבעיה לא בסלוטים של הלוח, אז למה אני מקבל שגיאות כשSLI מופעל? OCCT גרסה אחרונה דרייבר 191.07-רשמי WINDOWS 7 X64

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. היי, יש לי 9600xt.. הורדתי עכשיו את ה-4.9 כי אומרים שהוא מאוד משפר ביצועים בדום 3 אבל משום מה נעלמה לי אפשרות ה-overdrive שהייתה קיימת אצלי תמיד.. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר להחזיר את ה-Overdrive? תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  24. Started by dima_s,

שלום! השאלה היא אם אני יכניס כרטיס מסך פשוט, נגיד 9600GT, ויגדיר אותו לPHYSICS, עד כמה אני יקבל הפרש בביצועים במשחקים (שתומכים בPHYSICS)? <<----המפרט

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by SHAY951,

מה זה כרטיסי מסך המבוססים על R3xx , והאם כרטיס המסך RADEON 9600 הוא כזה?

• 9 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים