עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול על בעייה באמת לא רצינית אבל בכל זאת מטרידה קצת . יש לי רדיאון 9800NP של SAPPHIRE . הכרטיס עובד במשחקים וכו' בסדר ואין לי בעיות אבל למה כאשר מערכת ההפעלה ( XP - SP1 ) עולה יש הבהובים שחורים כאלה כמה שניות?! אותו דבר כאשר לוחצים על האייקון של ATI שנמצא ב SYSTEM TRAY . זה קורה אצל כולם או שהבעייה קיימת רק אצלי ? אולי זה קשור בסוג הלוח והצ'יפסט ? לי יש לוח ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 אם זה חשוב... ( ראה מפרט ) תודה לכל העונים .

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by zazaza,

רציתי לדעת אם יש דבר כזה דרישות מינימליות לכרטיס מסך? למשל יש לי P-3 800MHZ לוח M של ASUS [אני יפרט אם צריך] ו-256+128 SDRAM האם הכרטיס יפעל עצלי? נ.ב אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אני סתם מתעניין, אני מתאר לעצמי שאם יפעל אז גרוע יותר מאשר יפעל על מחשב חדש אבל בכללי הוא יפעל??

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by ISmile4U,

האתר Sharky Extreme פרסם בקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ATI הלו הוא Radeon 9800 XT הינכם מוזמנים לקרוא ולראות אולי יש דברים שעוד לא ידעם עליו אוש אולי הכל כבר ידוע בכל אופן עוד ביקורת נחמדה האמת שהעיצוב של הכרטיס חמוד למדי ;D לכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3086361

4. Started by Lethal_Acid,

היי... רציתי לדעת מה ההבדל בין גרזה של RADEON 128 MB לבין 256 ואם שווה לשלם עוד 100 ש"ח +- כדי לקנות את ה דגם 256 MB?? איפה אני יכול למצוא את המפרט של שני כרטסי מסך אלו (באתר של ATI אין) תודה מראש Lethal_Acid...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Black_eagle,

לדוגמא: כרטיס עם 64BIT הוא AGP 2 כרטיס עם 128BIT הוא AGP 4 וכרטיס עם 256BIT הוא AGP8. אני שואל את זה כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא GF2 MX 400 והוא אמור ליהיות AGP 4 אבל לא הצלחתי לשנות ל 4, אחר כך ראיתי שהוא 64BIT, וחשבתי שאולי זאת הבעיה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by flesh2,

חיפשתי בגוגל ובחיפוש של האתר ולא מצאתי ביקורות על הכרטיסים, למישהו יש ביקורת עליהם? (אם אין אז מה הביצועים בערך של כל כרטיס?) תודה רבה מראש.

7. Started by צחי,

חיברתי עם כבל יקר מאוד (100 שח) מהכ.מסך לטלויזיה ואני רואה פיצוץ על הטלוויזיה, רק מה כשאני מפעיל סרט אני לא רואה (רק את הכתוביות אם אני מפעיל עם הרד לייט) ניסיתי בכמה נגנים (מדיה פלייר ורד לייט) ואני משתגע, כי במצב רגילך אני מצליח לראות הכל רק סרטים אני לא רואה על המסך

8. Started by massinvallus,

יש הבדל בינהם? כי יש גם R9800SE של POWER COLOR ויש R9800 NON PRO של GIGACUBE והמחיר לטובת הPC אז אני מתלבט... ובנוסף יש גם R9700 NON PRO ב1200 ש"ח שבכמה מבחנים ראיתי שהגירסת פרו שלו מצליחה לעבור גם את הR9800.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Nitro Viper,

איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?

10. Started by Sifo Jen,

היי, חיפשתי בחיפוש הפורום ולא מצאתי, יש פרטים על הסדרה הזאת של הכרטיס ובעקר על ה9600? תודה רבה!!!, יאיר.

11. Started by griper,

?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by nesber,

אני משתמש בתוכנה AIDA32 שנותנת נתונים מפורטים על המחשב. תחת הכותרת memory bus properties (של הכרטיס מסך) מופיעים שני נתונים: REAL CLOCK ו EFFECTIVE CLOCK. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם? באתר של ATI צוין שמהירות זיכרון של הכרטיס שלי היא 600MHZ, וזה תואם את ה EFFECTIVE אצלי דווקא. למה הכוונה? כמו כן ראיתי שאותו סיפור קיים גם בזכרונות של המחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by who_Cares,

איזה מהם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר (1850+-). או שאולי עדיף משהו אחר בתקציב הזה? בתודה, Who_Cares

14. Started by nadnad,

איזה מבין הכרטיסים הבאים של msi יותר טוב ומה יהיה בערך ההפרש בסכום... 1) FX5600-VTDR128 2)FX5600-VTD128 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by Sma1,

אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם. מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by byn007,

אני מחפש כרטיס מסך טוב שתיהיה לו יציאת TV שאני אוכל לחבר את המחשב לממיר של הכבלים ודרכו לטלויזיה. האם יציאת TV רגילה מספיקה?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by barakaaron,

שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)

19. Started by Anfield,

;D

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

אני קונה מסך דק ואני רוצה של חברת LG, תחילה בחרתי את ה: LCD Monitors : 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor [ ¤ 1587.87 ] זמן תגובה 30ms אבל אחרי זה קראתי קצת בפורום וראיתי שאם אני רוצה מסך למשחקים אז כדאי שזמן התגובה יהיה קטן מ 25ms, אז בחרתי את הדגם הזה: LCD Monitors : 15" LG L1510M LCD Monitor + Speakers [ ¤ 1769.85 ] 1 זמן תגובה 25ms יש לי כמה שאלות.. אני לא צריך רמקולים...האם יש אפשרות לקחת אותו בלי הרמקולים?! האם כדאי לחפש מסך עם מהירות תגובה עוד יותר מהירה? מה בדיוק זה ישנה לי? המסך גם ככה עולה ב180 ש"ח יותר.. ועוד שאלה..האם כדאי להשקיע עוד כ1000 שקל בשביל מסך 17!?!?!? (אני אישית חושב שלא..חלק אמרו לי שההשקעה משתלמת..אבל מבחינתי זאת השקעה גדולה מדי).. תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by mluggy2,

מישהו מכיר או יכול לתת חוות דעת על המסך הזה? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_lm919.html טווח המחירים שלו בארץ הוא כ~3300 ש"ח. על מה כדאי להסתכל שקונים מסך כזה ברשת? על אילו פרטים וספציפיקציות? תודה, מיכאל

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

ראשית, נודה שלא ידעתי איפה לכתוב את השאלה הזאת, כאן או בפורום לוחות אם. אז תשבצו אותה איפה שיבאו למנהלים לשים שנית קארתי שיש תקן חדש לכרטיסי מסך: pci-express, אז כדי לעשות קצת סדר בבלאגן בראש שלי מי מוכן לעזור לי להבין את ההבדלים מבחינת מהירות ורוחב פס? pci, aisa, agp...

23. Started by Milk-Inc,

רציתי לדעת אם המסך הזה טוב.. אני ראיתי אותו ולפי דעתי הוא מסך טוב ורציתי שתביעו את דעותיכם על המסך הזה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים