כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי ! חיברתי את המחשב לטלויזיה (R9600) אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה אבל שאני מפעיל סרט (bsplayer divx wmplayer ) אני רואה מסך שחור , ושאני ממזער , אני עדין רואה מסך שחור ומסביב , את שולחן העבודה. התקנתי את הדרייברים החדשים.. winxp תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך וחשבתי כבר לקנות LCD 17 אינץ' השאלה היא האם יש כרגע מסך טוב LCD 17 שיעבוד במשחקים מצויין כמו נגיד מסך טוב CRT, כי אני יודע שזו בעיה במסכי LCD הזולים אבל לא יצא לי לראות מסכי LCD ברמה גבוה יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול שמעתי את השם הזה לראשונה שמעתי שהם ממש טובים למישהו יש מידע עליהם איך המסכים שלהם טובים ?
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
החלפתי היטסינק בGEFORCE4TI4200 שלי והוא רץ לא חם מדי, אבל הבעיה היא שפתאום הוא מקבל רק 4700 נקודות בPCMARK2001 זה לא מעט מדי? זה כלום! מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים (ד"א אני עם פנטיום 3 600)? עוד דבר הכרטיס עובד על AGPX2 אלא אם כן אני מפעיל FAST WRITES ואז כל המשחקים מעוותים ומשובשים, מישהו מכיר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
1. האם הכרטיס עצמו יכול לפענח XVID ואם לא אז הוא יוכל להציג אותו? 2. האם אני יוכל להציג בו את כל מסך החלונות כלומר שישמש לי בתור הTVOUT להכל כי המחשב שאליו הוא מיועד זה HTPC בלי מסך רגיל 3. האם אני יוכל לשמוע דרך היציאה הדיגיטלית את הסרטים ואני לא אצתרך כרטיס קול אחר? 4. הכרטיס מבטל את הצורך בשימוש AC3 CODEC?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים לרוב המשחקים "הכבדים" בשוק. אשמח לקבל המלצות....
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, זיכרון 160M - SDRAM. כרטיס מסך: GEFORCE 3 טיטניום 200 - 128M DDR. שאלתי היא: האם יש קשר בין סוג הזיכרון המחשב לסוג הזיכרון בכרטיס? כלומר, אם היה לי במחשב זיכרון 160M - DDR, האם זה היה משפיע לטובה על ביצועי כרטיס המסך?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מניסיון למצוא כרטיס מסך מתאים בכל הבלאגן הזה שנקרא השוק הנוכחי. כל כך הרבה סוגים וואריאציות של גרסאות שזה מטמטם. את הקיירו אני אחליף באחד מכרטיסי המסך החדשים יותר שיצאו. עוד כמה זמן בערך nVidia\ATI יגמרו את הסייקלים הבאים?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחשב עם בארטון 2500 ,512MB זיכרון ורדאון 9600 פרו או סוני פליסטיישן 2?
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. יש לי DVD רק בלפטופ שלי, שהוא COMPAQ ARMADA M700 (אם זה עוזר). אני רוצה לקנות הופעה בDVD, אבל מצאתי אותה רק בDVD שהוא NTSC. השאלה היא האם אני אוכל לצפות בו ? יש בלפטופ TV-OUT ויש לי טלויזיה שתומכת בNTSC, אבל האם הTV-OUT יעבוד עם NTSC? אני צריך תגובה דחוף !!! תודה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסתכלתי בפורמים וראיתי שהכרטיסים האלה פחות או יותר באותה הרמה, אולם ל fx יש תמיכה ב DIRECT 9 אז כדי להעדיף אותו? האם בכלל יהיה שיפור משמעותי לכרטיס המסך שיש ברישתו עכשיו? g-force 2 mx 64
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
*האם הדרייברים הם רק לכרטיס 9800SE או שגם נגיד ל 9700NP ? *מה בעצם הם עושים? *יש סיכון בדבר? * עוד שאלה שלא ממש קשורה אבל לא רציתי לפתוח עוד תרד, האם הכרטיס 9800SE יותר חזק מ 9700NP ללא כל OC? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו בכלל ניסה את זה? זה הצליח? יש הפרעות? צריך כבר ליישב אחת ולתמיד את הסוגיה אם האפשרות הזאת באמת מעשית, או רק תיאורתית. אנחנו הרי לא יכולים להמליץ על ימין ועל שמאל לאנשים לעשות את זה, בלי לדעת אם זה באמת עובד או לא. אז מי כבר ניסה את זה? שתפו אותנו...
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כמה להוציא על מסך חדש ? להתחשב בזה שרוב היום יושבים מול המסך הזה ... אני חשבתי על משהוא בסביבות 1000 ש"ח איזה חברות מובילות (פעם שעברה שקניתי מסך MAG שלטו, הבנתי שזה כבר לא ממש ככה) לממליץ: בבקשה לציין דגם במידה וממליצים על מסך מסויים. תודה
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-