עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Blackend,

אז כרגע יש לי fx5200 ואני ממש רוצה להחליף ל9800 פרו. השאלה היא עד כמה הביצועים ישתפרו? האם זה באמת שווה להשקיע את הסכום הזה? אני אראה הבדל משמעותי ?!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by maxshuk,

שלום לכולם, השבוע התקנתי XP 64 bit ואיתו מקס 9 sp2 גם הוא 64 ביט. המוזר הוא שכל הפעולות בזמן אמת בתוכנה (שבעצם נעשה שימוש בכרטיס מסך) עובדות כל כך לאט! יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8800gtx. משחקים רצים מעולה והכרטיס מסך מותקן כמו שצריך. עד לפני שבוע עבדתי עם XP ומקס 32 ביט וההבדל היה שמים וארץ בכל הנוגע לניהול והצגת פוליגונים. אין שום הגדרה בתוך התוכנה שאני מכיר שיכולה לגרום לשינוי. וכן, ניסיתי להריץ את התוכנה על direct3d ו-openGL, ושניהן נותנות תוצאות עלובות. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? נאמר ש32 ביט היא אפשרות, אבל אפשרות מאכזבת שתוריד משמעותית את ביצועי הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by oli(v)er,

קניתי מחשב שהמטרה שלו היא למוסיקה ואני ממש לא מיתעסק במישחקים אבל סתם יש לי שאלה האים הכרטיס שקניתי XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E? הוא ממש מעפןןן

4. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של אסוס eah 5850 שהמאורר של רוטט ומרעיש בצורה חריגה בימים האחרונים, זה לא רעש של אורור יתר אלא פשוט רעידות שמטמטמות לי את השכל וכמעט עלו לי בכל המחשב(אחרי שהוא נפל לי מהידים במהלך אחד מהנסיונות תיקון) למי שלא מכיר הכרטיס מסך הזה נראה ככה למישהו יש מושג איך אני פותח את המארז השטני הזה או משתיק את הויברציות במאורר לפני שזה באמת יעלה לי בעצמות שבורות, טיול למיון וקנית מחשב חדש?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום. אני קונה בקרוב את הכרטיס Leadtek PX7800GT 256MB 256BIT Extreme PCIE (מפלצת) והמחשב שיש ברשותי נמצא בחדר השינה ואני משאיר אותו כל הלילה בשביל הורדות. לכן מאוד חשוב שהמאוורר יהיה שקט מאוד. האם הקירור של הכרטיס הזה שקט כדי שאוכל לישון בלילה? תודה לכל העונים : )

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by nanus,

שלום יש לי מחשב בן שנה וחצי והמפרט שלו הוא כזה מעבד אינטל 6600 דאול קור זיכרון דאול 2 גי'גה לוח אסוס p5b - delux ספק כוח קרואסר 520 וואט אני רוצה לקנות את הכרטיס הכי חזק שיתאים למחשב שלי חשבתי על הGTX 280 וגם על הראדון החדש (4870) אבל אני לא יודע מי מהם יותר חזק בקיצור מה הכרטיס הכי החזק שקיים היום והאם הוא מתאים למחשב שלי? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. צהריים טובים... אני צריך עזרה בבחירה לכרטיס מסך.. המפרט שלי כרגע הוא.. Intel 3400Mhz Cpu 1500MB 400MHZ.. Radeon 9600XT 256mb.. agp אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי עכשיו... השאלה היא האם שווה לי להשקיע 600-800 שקל בשביל כרטיס שיתן תמורה גדולה יותר מהכרטיס העכשווי שלי עכשיו.. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by p-o-i,

מה מביניהם לוקח??..7800GTX vs X1950PRO כי אני משיג את שניהם באותו מחיר...(1300שח)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Jack_g,

אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. Started by INFERNO,

אהלן . יש במחשב שלי (מפרט בצד) Hd3850 256Mb 256 Bit הכרטיס הוא BBA חפרתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה שיכולה לווסת את המהירות של המאורר (משהו כמו SpeedFan) האם יש תוכנה ששולטת במאורר של הכרטיס ? ואם כן אני אשמח ללינק (לא משנה אם היא Shareware או חינמית ) בתודה מיכאל.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  11. אני מחפש מסך של ויוסוניק מהחדשים של עד 4000 שקל 19 אינץ' לפחות מ8 MS וקונטרסט של יותר מ1600 לפחות אם מישהו יכול לתת לי המלצה אז תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. הכרטיס מסך הישן שלי הרדאון 8500LE שבזמנו התאמצתי כדי להשיג אותו ועוד משומש, עשה לי בעיות הרבה ארטיפקטים והוא היה ללא OC. לפני שבועיים קיבלתי כרטיס FX5200 שהיה שרוף אך היה לו גוף קירור ומאוורר נחמדים. הוצאתי אותם והתקנתי אותם במקום ערכת הקירור המצחיקה שהיתה על ה 8500 שמתי כמובן גריז תרמי בין הליבה לגוף הקירור ועכשיו הכרטיס עובד טוב מאוד לא היו שום ארטיפקטים לפחות לפי מה שאני בדקתי. השאלה היא האם יכול להיות שהליבה לא נפגמה בגלל הקירור הבעיייתי היתה גם תקופה שהכרטיס עבד ללא קירור (ניסיתי להתקין קירור אחר שנפל ולקח זמן עד ששמתי לב).

13. Started by ofir38,

שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.

14. קבלו מדריך ממש מפורט לכל אלה שמתעניינים או רוצים לנסות http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=91&pgno=0 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, לפני כמה זמן איבדתי את הכבל של הTV-Out של הכרטיס מסך שלי. הכבל הוא לא S-Video, אלא מן חיבור מיוחד (אין לי שמץ איזה...) שממנו יוצא מפצל לנקבה של S-Video ונקבה של RCA. יש לי כבל דומה של כרטיס מסך אחר, אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה או איך קוראים לחיבור שבצד של הכרטיס מסך (ואז אני אוכל לחפש אחד בחנויות וכו')? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by bennnn,

שלום לכולם! אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים... קודם כל יש לי 6800 gt 1024 ראם פנטיום 4 3 גיגהרץ עכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200) ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייה הבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד.... כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישר עכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדש וגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני......... (גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרה מישהו מבין בכלל למה אני מתכוון? והבעיייה אותו דבר גם ב prey

17. Started by Infin1ty,

כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by CyberBot,

מעבד:i5 e5500 לוח אם:G41 ראם:2GB הארד דיסק:500GB ספק 500W גנרי אני רוצה להוסיף למערכת הזאת כרטיס מסך לא למשחקים גיימינג הארד קור משהו באמצע

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  19. שלום. אני קונה כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. Geforce 4MX440-8X 64MB של MSI שעולה 285 ובא עם 3 שנים אחריות. 2.XFX Geforce FX 5500 128MB שעולה 410 ובא עם שנת אחריות אחת. 3. Peak Radeon 9550 128MB שעולה 430 וגם כן בא עם שנה אחת אחריות. עכשיו אני יודע ששני האחרונים חזקים בהרבה מהGF4 אבל אני לא ממש גיימר, אני לא משחק הרבה וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות. מה שחשוב לי זה שהכרטיס יחזיק הרבה זמן ויוכל להריץ )רק להריץ באופן נורמלי, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה( משחקים בעוד שנתיים שלוש מה שאני מניח שהGF4 לא ייתן לי בגלל הDX7.1. אז על מה אתם ממליצים? ראיתי בביקורת אחת שה9550 חזק מה5500 אבל זו רק ביקורת אחת ואני גם מעוניין במידע על XFX וPEAK.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Animor,

היי, יש לי היום 970 ואני מעוניין לנצל את מבצעי בלאק פריידי כדי לשדרג. הכיוון שלי כרגע הוא 2070. יש לי ספק edge 550 ומסך 27'' 1440p (מה שקרוי 2k). התקציב שלי: 2000+ ש"ח, עדיף כמובן כמה שפחות. פרמטר חשוב: שהכרטיס יהיה שקט ככל הניתן בעומס. רעש חזק של מאווררים משגע אותי. האם השדרוג ל-2070 כדאי? יש כרגע מבצעים טובים באמזון על הכרטיסים? נתקלתי בהצעה על הכרטיס הזה של palit, עם הנחה לבלאק פריידי. איך הוא ביחס ליצרנים האחרים (אמינות, התחממות וכו')? עד כמה הוא שקט? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17957&search=NE62070020P2-1060A תודה מראש למייעצים ☺️

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. משום מה ב PCH לא עונים לי לאימייל ששאלתי אותם אז אני אשאל כאן הכרטיס הזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1582049104.htm לא נראה לכם משהו חשוד פה? (כמובן תענו אחרי שתעשו חיפוש באתר הרשמי של )Gainward) 1100XP אין דבר כזה,יש 1100XT שזה גרסה מוחלשת,אבל מצד שלישי אם זה ה XT אז איך זה Golden Sample? מישהו יכול לעזור לי? עריכה: ה XT 1100 הוא כן Golden Sample אז נראה לי שהם תעו באתר וזה לא XP אלא XT מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שאלה : עוד כמה זמן יהיה משחקים שיתמכו ב DirectX®10 . ועם נגיד קניתי כרטיס מסך ב 1000 ש"ח (שתומך כמובן ב DirectX®9)אז זה אומר שהכרטיס שלי לא יעבוד במשחקים?? , וכרטיס מסך שתומך DirectX®10 עולה מ3000 ש"ח . זה נכון?? . ככה מישהו אמר לי .

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1000 ש"ח בערך... שיהיה שקט ומקורר מאוד... לפני זמן מה המליצו לי על 4850 אבל הבעיה הייתה שהוא מתחמם מאוד גם בגרסאות כמו הSONIC והTOXIC.... האם יש מתחרה ראוי בGEFORCEים או שעומד לצאת משהו ששוה לחכות לו? או אפילו אם אפשר לחבר לכרטיס מסוים איזה קירור מסוים שיבטיח הנחתה משמעותית של החום.... תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by MOFRA,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בהספק חשמלי נמוך ועם רעש מינימאלי. וביצועים מקסימלים. עד 600 שקל, אשמח להצעות. תודה.

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by ggg123,

אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.