עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by E_XeQuit,

יש לי הזדמנות להשיג מארה"ב במשלוח מהיר את ה HD5870 החדש. המפרט שלי מופיע בצד, השאלה היא אם הלוח אם יאיט את הכרטיס (מבחינת אפיק ה PCI-E) ? תודה לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by neogod,

מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by dragon772,

רציתי לשאול אם יתן שיהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה על המחשב שלי וגם בקשר ל x800gto אותה שאלה intel p4 2.8 Northwood Gigabyte GA-8SG800 512 DDR SDRAM SiS 648 וספק ג'נרי שכנראה אני יצטרף להחליף

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה וראיתי באתרים שהוא מקבל ביצועים טובים יותר ב SM3... מה זה הדבר הזה ומאיפה אני מוריד את זה ?? הבנתי שזה PATCH כזה אבל אני לא מוצא את זה... :-[

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by crabrocket,

מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT בארה"ב ורציתי לדעת האם יהיו לי בעיות לחבר אותו לטלויזה שלי בארץ בגגל שיטות בשידור תודה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by vacuuuum,

האם הכרטיס הזה יותר טוב מה 7800GT של LEADTEK מבחינת ביצועים וקירור (נניח שהם עולים אותו דבר) ועוד דבר באתר הרישמי של ASUS מראים שה GT מוציא 5500 ב3DMARK05 והGTX מוציא 8000.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

קראתי באיזהשהוא אתר שלליבה של ה78GS יש 20 צינורות עיבוד אבל רק 16 פתוחים ושאי אפשר לפתוח אותם בשום מקרה!! למה? הם חסמו אותם חומרתית?? איך אפשר לחסום ככה בלי שום אפשרות לפתוח??

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by huhxd,

שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול אם כאשר אני משחק במשחק והכרטיס מתחמם יש איזו שהיא תוכנה או דרך כלשהי שהמהירות מאוורר תעלה לבד בהתאם או שאני אצטרך כל פעם להעלות אותה ידנית? תודה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Ruya,

הההבדל בניהם כ"כ גדול שהוא שווה 500 שקל? כי שניהם 512MB ואני רואה הרבה אנשים שקונים 8800GT ונהנים ממנו אז אני רוצה לדעת.. הכרטיס של ה8800GT שאני מדבר עליו בא עם קירור של זלמן

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by netanel38121,

שלום רב! וחג שמח לכולם. בשעה טובה קניתי היום את הכרטיס 8800GTS 640MB של חברת Leadtek המפרט שלי של המחשב עצמו הוא. CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) וכונן קשיח SATA 2 7200RPM 250GB זיכרון 1 GB DDR2 667MHZ כל DOOM 3 רץ על הגדרות גבוהות של Ultra ופילטרים פתוחים עד 8X FA (המקסימום זה 16) ברגע שאני שם את זה על 16 מרגישים טיפה איטיות במשחק) האם יתכן שהמשחק הזה כל כך כבד או שהמעבד מגביל אותי? והכי מוזר ב Quake 4 אני לא יכול להשים על הגדרות Ultra הוא מביא את ההודעה הזאת שצריך מינימום 500 MB בכרטיס מסך. ויש לי 640 MB ואני לא יכול להשים פילטרים פתוחים כי אז הוא מקרטע לי בצורה רצינית. האם Q4 הוא משחק ממש ממש כבד? שכר…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by 54321,

לפני שבועיים קניתי את ה9600xt של sapphire לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיות ככה http://www.pc-shop-waf.de/pc-shop-waf/ebay/Grafikkarte/9600xt256.jpg אבל מה שיש לי נראה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-01.html כמו ה 9600pro יכול להיות שעבדו עליי?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by miki03,

שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי כרגע 9800SE והורדתי את הקירור וגילית שהוא בעל ליבת R360 שזה אומר ליבת XT ועכשיו השאלה אם הליבה הזאת נעולה ל 4 צינורות עיבוד כי היא הגיעה על 9800SE ? יש שיטה לבדוק את זה ? הכרטיס של POWER COLOR

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by Frozen-Ice,

שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by Lanzar,

יש לי 4870, שמתי לב שמשחקים מסויימים מבקשים להתקין את התוכנה, ואם אני לא מתקין אותה ( לא תומך ) המשחק לא עולה... ואם אני כן מתקין אותה המשחק דווקה כן עולה... השאלה אם כדאי לי לעדכן גירסאות של התוכנה ( כי זה לא תומך לעזאזל ) ???

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by dani86,

שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by com555,

בראדאון 9600 פרו ובהגדרות של הכרטיס מסך זה עומד על אפס בלי אפשרות לשנות ל 8X בביוס המצב הוא אוטומט יש איזה עדכון או פתרון אחר לבעיה. תודה.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by DRz,

יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, חבר שלי קנה אותו חדש לפני כחודש (כול המחשב חדש) ולפני שבועיים התחילה לו בעיה כזאת: כשמתחשק לו הוא מתחיל לכבות תמסך להדליק לכבות להדליק וככה זה לא פוסק, כשהוא מדליק אותו אחרי שהוא מכבה הוא רושם למעלה בכחול "ANALOG" ואז מתכבה שוב ונדלק וככה כול התהליך לא נפסק עד שמכבים את המחשב... וגם אז זה לא נפסק, כשמדליקים מחדש עם יש לך מזל הוא לא עושה אבל רוב הפעמים המקרה חוזר על עצמו. לוח אם: Asus P5LD2 מעבד: Intel 930 Dual Core זיכרון: 1 גיגה (לא יודע מה החברה) בקיצור מחשב חדש והכרטיס בא איתו. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by musari,

יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???

22. Started by c5123,

טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by krelian,

שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by hal,

היי, יש לי radeon 9600xt התקנתי ati catalist 6.x מעודכן להיום-ברגע שאני רוצה לפתוח את ati catalist מופיעה הודעה CLI ומבקשת לסגור את הכטליסט, מה לעשות בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים