כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1) למה צריך בעצם תמיד להתעדכן בדרייברים בכרטיס מסך? ואם זה כל כך חשוב מאיפה אני יכול להוריד בתודה טל!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם יש הבדל משמעותי בין ה 9800GT 1GB לבין ה 9800GT 512MB. האם זה שווה את הכסף או סתם ביזבוז מוחלט? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לישאלה שמדאיגה אותי בקשר לgtx 295 אני משחק בbad company 2 והמשחק עובד מצויין במשך 10 דקות ואחרי זה יש תקיעות במשחק והוא בצורה מגעילה עם לאגים לא מובנים.. וכול זה כמובן קורה כשאני שם על ההגדרות הגבוהות ביותר . בכול מקרה בדקתי את הטמפרטורה של שני המעבדים על הכרטיס כאשר אני מריץ את המשחק. הטמרטורה התחילה לעלות מ75 לאט לאט עלתה עד שהגיע ל105 כול אחד .... האם זה נורמאלי ? האם יש לי בעיה בקירור הכרטיס ? או שאולי 105 מעלות זה סטדנרטי לכרטיס הנ"ל..? תודה רבה לכולכם ותודה על זמנכם היקר !!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מזמין את ה 6800GT של אלבטרון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-170-057&depa=0 צריך להיות בעיות תאימות? תענו מהר כי נוסעים מחר... תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 6850 של ATI ואני מעוניין לשדרג אותו ליותר טוב [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/h] [h=1]Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB OC[/h] 5 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR שאלה מה עדיף מבחינת המחיר 1350 עד 1500
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר הטמפרטורה של הכרטיס שלי HD4890 VAPOR-X SAPPHIRE כשהכרטיס בעבודה רגילה כאילו במנוחה הוא עומד אצלי על 59 מעלות צלזיוס ואני תוהה עם זה הטמפרטורה הנכונה או שזה חם מידי ... העם זה בסדר או שזה חם מדי?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום שמתי שהכרטיסים 6600GT של fxf הם רועשים רציתי לדעת אם משהו יצא לו להישתמש בהם ויכול להגיד לי אם הרעש שלהם ניסבל הוא שהוא ממש חזק תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אלהן!! טוב ככה..קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן...והבעיה היא שאני רואה על האריזה שלו שהוא תומך ב AGP x8 וכשאני מסתכל באפשאריות האלה של הכרטיס מסך....אני רואה שהוא תומך רק ב AGP x4....למה זה??? ואיך אני משנה את זה ??(עם אפשאר). ותודה לעוזרים.....
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תגידו אנשים ל Radeon X1600 יש יציאה לטלויזיה? http://ati.amd.com/products/RadeonX1600/index.html אולי הקישור יעזור לקבל קצת מידע על הכרטיס..אני בכל אופן לא מצאתי אם יש לו יציאה TV OUT או לא
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי LeadTek Ti4400 ......עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר עוד מסך אל הכרטיס כך שאני יראה בשניי מסכים בו זמנית? והאם זה יוריד מהאיכות, או מהביצועים?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחו"ל את ה 6600GT ורציתי לדעת מה דעתכם איך זה יעבוד אצלי .. זה המפרט שלי : http://gotn1.tripod.com/cpuz.htm בנוסף אני צריך להחליף את הלוח אם , אז הצעה ללוח הכי זול שאפשר שיפעיל את הכרטיס תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי לוח של שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5700- AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ראיתי כאן: http://www.hisdigital.com/un/product2-357.shtml שזה 1080P שזה FULL HD השאלה שלי היא האם כל כרטיסי המסך מסוג זה (כולל AGP) הם גם 1080P?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני שואל בעקבות שיקול לשדרג את הכרטיס מסך המעאפן (5200) - מה הכרטיס מסך המינימלי שיכול להריץ את המשחק בצורה חלקה ? 7300GS ? יותר חזק ממנו או פחות ? תודה למשיבים !
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תגידו יש תאריך יציאה לכרטיס מסך הזה 4870x2? והאם הוא יהיה יותר חזק ממערך cf4870? ושאלה אחרונה לגביו הוא צריך לוח x38\x48 שיתמוך טוב cf?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-