עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ???,

האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות? או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Lanzar,

יש לי 4870, חיברתי אותו לרסיבר שלי ורואים תמונה, אבל כשאני מפעיל שיראו בטלוויזיה המסך של המחשב יורד לרזולוציה מכוערת כזאת... יש אפשרות לעשות שהמסך הראשי ישאר ברזולוציה שלו 1680X1050, והמסך של הטלוויזיה יהיה ברזולוציה הטבעית לו ? או שתמיד זה ככה כמו במצב שלי כרגע ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by GolanT,

אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס שאני רוצה לשפץ GeForce FX 5200 256 MEMORY עכשיו יש לי הרבה גופי קירור של מעבדים ישנים פנטים אחד וכל זה איך אני יכול להצמיד אותם לזיכרונות בצורה טובה יש דבק טרמי או דבק קירור או משהו בסיגנון תודה לכל העוזרים ..

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by weamir,

האם מישהו יודע האם יש לכרטיס הזה חיישן טמפרטורה? אני חייב לדעת בוודאות,אז אשמח אם ישיבו לי אנשים שקנו את הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by the kon,

שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by shai7654,

אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by k-o-b-y,

קניתי אותו (וסוף סוף קיבלתי אותו), ושמתי לב שהוא אדום. יש לו את המאוורר כמו בתמונה של הכרטיס הכחול, רק שהוא בצבע אדום. זה אפשרי? נדמה לי שראיתי דיון על זה, אני לא זוכר אם םה או במקום אחר, אם מישהו יודע ויוכל להביא לי קישור אני אשמח מאוד. תודה

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by dorish,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by hidrox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by tsh,

1) למה צריך בעצם תמיד להתעדכן בדרייברים בכרטיס מסך? ואם זה כל כך חשוב מאיפה אני יכול להוריד בתודה טל!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by opaopa,

שלום, רציתי לדעת עם יש הבדל משמעותי בין ה 9800GT 1GB לבין ה 9800GT 512MB. האם זה שווה את הכסף או סתם ביזבוז מוחלט? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by Sphagetti,

שלום לכולם , יש לישאלה שמדאיגה אותי בקשר לgtx 295 אני משחק בbad company 2 והמשחק עובד מצויין במשך 10 דקות ואחרי זה יש תקיעות במשחק והוא בצורה מגעילה עם לאגים לא מובנים.. וכול זה כמובן קורה כשאני שם על ההגדרות הגבוהות ביותר . בכול מקרה בדקתי את הטמפרטורה של שני המעבדים על הכרטיס כאשר אני מריץ את המשחק. הטמרטורה התחילה לעלות מ75 לאט לאט עלתה עד שהגיע ל105 כול אחד .... האם זה נורמאלי ? האם יש לי בעיה בקירור הכרטיס ? או שאולי 105 מעלות זה סטדנרטי לכרטיס הנ"ל..? תודה רבה לכולכם ותודה על זמנכם היקר !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by m0sh,

אם אני מזמין את ה 6800GT של אלבטרון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-170-057&depa=0 צריך להיות בעיות תאימות? תענו מהר כי נוסעים מחר... תודה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by davis5,

קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by neo27111,

שלום יש לי כרטיס מסך 6850 של ATI ואני מעוניין לשדרג אותו ליותר טוב [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/h] [h=1]Gigabyte AMD Radeon HD 7870 2GB OC[/h] 5 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR שאלה מה עדיף מבחינת המחיר 1350 עד 1500

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלום יש לי שאלה בקשר הטמפרטורה של הכרטיס שלי HD4890 VAPOR-X SAPPHIRE כשהכרטיס בעבודה רגילה כאילו במנוחה הוא עומד אצלי על 59 מעלות צלזיוס ואני תוהה עם זה הטמפרטורה הנכונה או שזה חם מידי ... העם זה בסדר או שזה חם מדי?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by bennnn,

שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by gilloze,

אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום שמתי שהכרטיסים 6600GT של fxf הם רועשים רציתי לדעת אם משהו יצא לו להישתמש בהם ויכול להגיד לי אם הרעש שלהם ניסבל הוא שהוא ממש חזק תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by tamir2,

אלהן!! טוב ככה..קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן...והבעיה היא שאני רואה על האריזה שלו שהוא תומך ב AGP x8 וכשאני מסתכל באפשאריות האלה של הכרטיס מסך....אני רואה שהוא תומך רק ב AGP x4....למה זה??? ואיך אני משנה את זה ??(עם אפשאר). ותודה לעוזרים.....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OC,

איזה מישחק היום צורך בהכי הרבה MB? וכמה MB הוא צורך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by assaf83,

תגידו אנשים ל Radeon X1600 יש יציאה לטלויזיה? http://ati.amd.com/products/RadeonX1600/index.html אולי הקישור יעזור לקבל קצת מידע על הכרטיס..אני בכל אופן לא מצאתי אם יש לו יציאה TV OUT או לא

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Dj_Infernal,

יש לי LeadTek Ti4400 ......עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר עוד מסך אל הכרטיס כך שאני יראה בשניי מסכים בו זמנית? והאם זה יוריד מהאיכות, או מהביצועים?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by ob,

שלום, אני קונה מחו"ל את ה 6600GT ורציתי לדעת מה דעתכם איך זה יעבוד אצלי .. זה המפרט שלי : http://gotn1.tripod.com/cpuz.htm בנוסף אני צריך להחליף את הלוח אם , אז הצעה ללוח הכי זול שאפשר שיפעיל את הכרטיס תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.