עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

2. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה לקנות מסך רגיל (CRT) או 17 או 19 אינץ על מה אתם ממליצים שלא יעבור את ה1500 שקל

3. Started by xgamer,

אוקיי אז יש ברשותי את הכרטיס Hercules 9700 np ואני יודע שהוא כרטיס דיי חזק ... אז רציתי לדעת איך להוציא ממנו את כל מה שהוא יכול בלי אוברקלוק... אני רואה שאנשים פה מדברים על aa af שזה מוסיף מלא בצועים... הפעלתי את זה אך המשחק לא עלה ( MOH:AA) תוכלו לאמר לי איזה שינויים אני צריך לשעות כדי לראות יפה יותר? אני רואה בסדר והפריימים שלי במשחק בסביבות 98FPS ועוד משהו בנוגע להתקנת הדריברים אני מתקין אחד על גבי השני זה לא טוב? ואני רוצה לעדכן ל 3.8 כדאי? תודה רבה רבה לעונים

4. Started by neil4,

אני שואל מפני שבאתרם רשום: Support Microsoft DirectX®9 compatibility and full DirectX® 8.1 כלומר עובד אבל לא תומך רשמית ,כמו נגיד , ג'יפורס 4 , עובד אבל לא נתמך, בניגוד לג'יפורס fx 5200 שתומך בצורה מלאה. הבנתי נכון?

5. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

6. במקרה ספציפי מדובר בכרטיס שמוכרים ב KSP זה 9800SE BBA הכוונה ל ATI מקורי ולא POWERCOLOR. תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by chubaka,

יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?

8. טוב, אחרי כמה קירטועים די מסיביים ב HALO, החלטתי לבדוק את ביצועי המחשב שלי עם הבנץ' הנ"ל. המפרט שלי הוא כדילקמן: פנטיום 1.6A מומהר ל 2.1 זיכרונות סמסונג, ג'יגה של זיכרון שעובד כרגע על 349MHZ לוח אם של אפוקס - 4GEA+ כרטיס מסך הרקולס 9800NP ווינדוס הותקן לפני יומיים (XP+SP1), דרייבר עדכני לרדאון (3.07) וכל הדרייברים העדכניים של לוח האם מותקנים. בהגדרות התצוגה הכל כל ברירות מחדל (לא מופעל AA או AF). תוצאות ב AQUAMRK3: 2046 3335 15565 מה עוד אני מפספס? למה מערכת כזו חזקה שאמורה להוציא הרבה יותר ולא לקרטע במשחקים עושה לי צרות? יש למישהו רעיון?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by SandLegion,

שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יצא 3D MARK 2004, אם בכלל? אם כן, מה יהיו השיפורים/חידושים בתוכנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

אז ככה... יש תקופות, שהמחשב שלי יציב, הוא יכול להחזיק גם שבועיים בלי שום ריסט.. אבל יש תקופות שהוא פשוט לא מפסיק להתקע, כל כמה ימים, כמה פעמים ביום ואחרי כל תעופה הוא נותן הודעה על הדריברים של ATI (על הקובץ ati2dvag.DLL אם נדייק) זה קרה לי המון עם הג'יגה בייט 8500 ועכשיו (בשבוע האחרון) זה התחיל לקרות עם ההרקולס 9800. אחרי תקיעה של בערך דקה הוא נותן את השגיאה בתמונה המצורפת (לפעמים המחשב נתקע ולא נותן את ההודעה הזאת, אבל אחרי ריסט הוא אומר שהדרייבר קרס) אני מוסיף גם את ההודעה שמתקבלת ב-Event Viewer/system: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device drive…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם עדיף לקנות את ה 9800SE אשר זמין עכשיו בגרסא הזאת: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB - TV-out - DVI או לחכות ל9600XT למיניהם? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by alexrta,

לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש

15. Started by bombadil,

לפי whatsup.org.il, ATI שיחררו את הגרסה החדשה של הדריברים שלהם גם ללינוקס 3 שעות אחרי הגרסה של ווינדוס. אולי תספקו גם לינק לגרסת הלינוקס? אגב - מה עם דרך להוסיף הערות לידיעות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by rk666,

האם יש כבל כזה שמתחבר ליציאת הDVI או הVGA בכרטיס מסך? למה הוא משמש? איפה אפשר להשיג כזה?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by 8-Ball,

אני יודע שהיום מודדים מסך בין היתר לפי זמן תגובה..על שני המסכים האלו שמעתי הרבה תגובות טובות בעיקר פה בפורום.. בהתחלה חשבתי על היונדאי כי הוא זול יותר..ואז שמעתי מעוד אנשים שהוויו סוניק מעולים...אז החלטתי להשוות ביניהם.. נכנסתי לאתרים שלהם.. קראתי את המפרטים הטכניים ויש כמה דברים שאני לא מבין... קודם כל ביונדאי אני לא מוצא את הזמן תגובה...ושנית כל נראה לי שההבדלים היחידים בין המסכים הם שבVP171B מוזכר HDTV ושם ה: Contrast Ratio 500: 1 (Typical) לעומת: 450:1 בQ17.... האם שווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל הVP171B? מה בעצם ההבדלים ביניהם?! http://www.hyundaiq.com/pro_spec_q17.asp http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  18. אוקיי, המליצו לי כאן לקנות לוח אם משולב בכרטיס וידאו אז אם באמת עדיף לוח משולב, יש לכם המלצות? שמתי לב שהכרטיס של אסוס (A7N8X-VM?) הוא כרטיס מיקרוATX ז"א נורא קטן ואני לא יודע אם זה טוב, כי זה עלול להיות צפוף מדי. ונדמה לי שהכרטיס של אפוקס המשולב הוא גם מיקרו. ועוד שאלה (אולי קצת טפשית כי אני לא כזה מבין) האם הכרטיס הגרפי המשולב מכיל מעבד? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח מעמיס עליו (ומחמם לו תאימא)? ושמתי לב שהוא לא בא עם מאוורר כמו הכרטיסים הנפרדים. למישהו יש דעה? כל דעה תתקבל בברכה.

19. Started by Parallel,

זהו זו השאלה...איזה חברה נותנת את הביצועים הכי טובים בהשוואה למחיר..... למשל יש gigacube ב-1600 שח..יש ati גם ב-1600 ויש הרקולס ב-1900 ש"ח למה ההבדל כ"כ גדול האם יש הבדל ביניהם בכלל {אולי רק בבאנדל} תודה רבה...

20. Started by stingeR-,

מי לוקח בביצועים נטו ללא AA+AF

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by neil4,

לא הבנתי בדיוק מהי איכות תמונה , האם זה כשרואים תמונות[jpg,gif...] או במשחקים ? או שניהם ביחד? מישהו יכול להסביר לי טיפה ולפרט קצת?

22. או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני צריך שלמי שיש כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הדיגיטלי שיקליט לי משהו בפוקס קידס למי שיש שישאיר כאן פרטים של ICQ או מסנג'ר תודה רבה

24. Started by Sake,

היי אני מתכוון לקנות משהו שיקרר את הradeon 9700 שלי...אולי תמליצו על משהו מפו בבקשה http://www.pchardware.co.il/docs/pi2002020707.htm

25. Started by neil4,

כתוב בפאק: הGeForce 4200 בגירסאותיו השונות יכול ללהיות כרטיס VALUE משתלם. ביצועיו לא רחוקים מאוד מן ה9600 וניתן למצוא את גירסאת ה64MB בכ600 ש"ח של איזה חברה בדיוק יש את ה 4200 שמשתווה לביצועים של ה 9600?[palit daytona ביניהם?]

דיונים חדשים בפורומים