עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by maor123,

היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. רציתי לשאול מה זה "פתיחת צינורות" ? מה זה עושה ואיך עושים את זה? תודה לעונים. נ.ב הכרטיס מסך שלי זה: רדאון 9550 128mb של ג'יגה בייט (הקטן יותר)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by ovadia10,

עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by swan,

אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  8. Started by bzuna2,

שלום שלכולם! אני חדש כאן, ויש לי שאלה חשובה. לא מזמן קניתי מסך ViewSonic 171s, השאלה עם מה אני מנקה אבק מהמסך? באיזה מטלית ואיזה חומרים אפשר להשתמש כדי לא לפגוע במסך

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by oev israel,

כשיש בלוח האם כרטיס מסך + כרטיס מסך נפרד המאפשר לחבר 2 מסכים, האם זה אומר שאפשר לחבר 3 מסכים, או שהכרטיס מסך על לוח האם מנוטרל?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם הנתונים הבאים: ספק כח real 500w מעבד 3.20Ghz i5 4570 זיכרון 8GB דיסק קשיח 500gb (זמני).. והכרטיס מסך כרגע הוא GT630 Nvidia המחשב מיועד לעבודות גרפיקה חזקות (אפטר אפקט) שאלתי היא, האם כרטיס מסך מסוג GTX560 יכול להתאים לי לצרכים של הגרפיקה (כולל עריכה בתלת מימד)? אני יודע שהכרטיס לא הכי חדש אבל הבנתי שיש לו נתונים שלא מביישים כרטיסים שעולים פי 2 ויותר ממנו. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך geforce 440mx 64mb כתוב שהוא לא תומך בfifa 07 בדרישות של המשחק עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך עד 500 ש''ח ושהמשחק יעלה חלק וברוזולוציה הי גבוהה אמרו לי שזה תלוי בלוח אם . משהו עם AGP/PCI-E אז איך אני יודע מה כרטיס מסך טוב בשבילי ומה לא? זה התמונה של הלוח אם: זה מה שמצאתי על הלוח אם: http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4x266/

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  12. יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by iveco,

בסוף הבנצמרק יש תמיד נקודות מקבלים " ציון " מאיזה ציון זה משמעותי ? למשל בין איי 3 7100 ל איי 5 2500 ה 7100 מקבל 204 נקודות יותר ובין איי 3 7100 ל איי 5 12400F ה 12400 מקבל 1611 נקודות יותר בכמה זה משמעותי במשחקים ?

15. Started by iveco,

יש לי כרגע 31 טאבים פתוחים ב FF ובמקרה שמתי לב שמתוך ה 1GB שלי תפוס 630 מגה הטאבים אוכלים את הזיכרון של ה GPU כל כך הרבה ? בחיים לא האמנתי שאינטרנט יכול לקחת כל כך הרבה מהזיכרון של הכרטיס מסך . מה קורה אם הכרטיס מסך מנצל את כל הזיכרון ואני מעמיס עוד ? המחשב יכול להיתקע לעשות RESET לעצמו ?

16. Started by TPack,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי ואני בהתלבטות.. קודם כל למפרט שלי לוח אם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8Ghz D820 זיכרון: 2GB OCZ ההתלבטות היא בין הדגמים: GeForce 8800GT 512MB Gigabyte 1,079 ¤ GeForce 8800GTS 640MB 320Bit Leadtek 1,198 ¤ GeForce 8800GTS 512MB Gigabyte 1,561 ¤ והשאלה היא כמובן מה הכי חזק? יתרונות/חסרונות? ומדוע הGTS של Gigabyte עולה יותר מLeadtek כשבעצם האחרון עם נתונים יותר גבוהים? אם יש המלצה לדגם ספציפי אשמח לשמוע תודה (=

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by hamtsani,

אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by ???,

האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות? או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Lanzar,

יש לי 4870, חיברתי אותו לרסיבר שלי ורואים תמונה, אבל כשאני מפעיל שיראו בטלוויזיה המסך של המחשב יורד לרזולוציה מכוערת כזאת... יש אפשרות לעשות שהמסך הראשי ישאר ברזולוציה שלו 1680X1050, והמסך של הטלוויזיה יהיה ברזולוציה הטבעית לו ? או שתמיד זה ככה כמו במצב שלי כרגע ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by GolanT,

אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס שאני רוצה לשפץ GeForce FX 5200 256 MEMORY עכשיו יש לי הרבה גופי קירור של מעבדים ישנים פנטים אחד וכל זה איך אני יכול להצמיד אותם לזיכרונות בצורה טובה יש דבק טרמי או דבק קירור או משהו בסיגנון תודה לכל העוזרים ..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by weamir,

האם מישהו יודע האם יש לכרטיס הזה חיישן טמפרטורה? אני חייב לדעת בוודאות,אז אשמח אם ישיבו לי אנשים שקנו את הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by the kon,

שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by shai7654,

אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by k-o-b-y,

קניתי אותו (וסוף סוף קיבלתי אותו), ושמתי לב שהוא אדום. יש לו את המאוורר כמו בתמונה של הכרטיס הכחול, רק שהוא בצבע אדום. זה אפשרי? נדמה לי שראיתי דיון על זה, אני לא זוכר אם םה או במקום אחר, אם מישהו יודע ויוכל להביא לי קישור אני אשמח מאוד. תודה

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים