עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Armageddon1,

כמה זמן בממוצע צריך לקחת לחנות או חברה להחזיר לי כרטיס מסך חדש אם אני הבתי את שלי המקולקל כבר לפני 3 שבועות.... אין איזהחוק מסויים כי אני מרגיש שמושכים אותי באף וכל הזמן אומרים אין תתקשר מחר... אני מאבד סבלנות ובסוף יתן למוכר מכות

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by blackhawk_88,

שלום,אני חדש פה,ויש לי שאלה: יש ברשותי כרטיס מסך 9800 gt ואני לא בטוח שהוא עובד בצורה טובה בכלל. יש איזשהו משהו או לא יודע מה ששם אני יכול לבדוק אותו? (אתר ששם בודקים וכו') ששם אני אבדוק אותו,תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חבר טוב שלי קנה כרטיס מסך חדש (GF9800GT). הוא ביקש ממני לשאול שאלה בשמו. אז ככה: יש לי כרטיס מסך 9800GT, בכרטיס מסך קיימות 3 יצאות, 2 של DVI והיציאה השלישית HDMI אני רוצה לעבוד על שני יציאות במקביל,זאת אומרת DVI ו-HDMI בשני מסכים שונים. הבעיה היא שרק יציאת ה-DVI משדרת. יציאת ה-HDMI לא משדרת למסך השני (טלויזיה). הבנתי שצריך להגדיר את ההגדרות של הכרטיס מסך כך שתתקבל התוצאה הרצויה. השמח לעזרה בשם החבר.

5. Started by shaiasor,

יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by yanivchik,

זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by BigT,

השאלה שלי היא מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הבא: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB של חברת GIGABITE האם הוא כרטיס טוב? האם החברה אמינה? האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיס זה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by MATOK,

אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by maor123,

היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. רציתי לשאול מה זה "פתיחת צינורות" ? מה זה עושה ואיך עושים את זה? תודה לעונים. נ.ב הכרטיס מסך שלי זה: רדאון 9550 128mb של ג'יגה בייט (הקטן יותר)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. Started by ovadia10,

עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by swan,

אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  16. Started by bzuna2,

שלום שלכולם! אני חדש כאן, ויש לי שאלה חשובה. לא מזמן קניתי מסך ViewSonic 171s, השאלה עם מה אני מנקה אבק מהמסך? באיזה מטלית ואיזה חומרים אפשר להשתמש כדי לא לפגוע במסך

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by oev israel,

כשיש בלוח האם כרטיס מסך + כרטיס מסך נפרד המאפשר לחבר 2 מסכים, האם זה אומר שאפשר לחבר 3 מסכים, או שהכרטיס מסך על לוח האם מנוטרל?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם הנתונים הבאים: ספק כח real 500w מעבד 3.20Ghz i5 4570 זיכרון 8GB דיסק קשיח 500gb (זמני).. והכרטיס מסך כרגע הוא GT630 Nvidia המחשב מיועד לעבודות גרפיקה חזקות (אפטר אפקט) שאלתי היא, האם כרטיס מסך מסוג GTX560 יכול להתאים לי לצרכים של הגרפיקה (כולל עריכה בתלת מימד)? אני יודע שהכרטיס לא הכי חדש אבל הבנתי שיש לו נתונים שלא מביישים כרטיסים שעולים פי 2 ויותר ממנו. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך geforce 440mx 64mb כתוב שהוא לא תומך בfifa 07 בדרישות של המשחק עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך עד 500 ש''ח ושהמשחק יעלה חלק וברוזולוציה הי גבוהה אמרו לי שזה תלוי בלוח אם . משהו עם AGP/PCI-E אז איך אני יודע מה כרטיס מסך טוב בשבילי ומה לא? זה התמונה של הלוח אם: זה מה שמצאתי על הלוח אם: http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4x266/

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  20. יש לי לוח של GIGABYTE GA-8SQ800 שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4200 AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 וגם בביוס זה מופיע על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by iveco,

בסוף הבנצמרק יש תמיד נקודות מקבלים " ציון " מאיזה ציון זה משמעותי ? למשל בין איי 3 7100 ל איי 5 2500 ה 7100 מקבל 204 נקודות יותר ובין איי 3 7100 ל איי 5 12400F ה 12400 מקבל 1611 נקודות יותר בכמה זה משמעותי במשחקים ?

23. Started by iveco,

יש לי כרגע 31 טאבים פתוחים ב FF ובמקרה שמתי לב שמתוך ה 1GB שלי תפוס 630 מגה הטאבים אוכלים את הזיכרון של ה GPU כל כך הרבה ? בחיים לא האמנתי שאינטרנט יכול לקחת כל כך הרבה מהזיכרון של הכרטיס מסך . מה קורה אם הכרטיס מסך מנצל את כל הזיכרון ואני מעמיס עוד ? המחשב יכול להיתקע לעשות RESET לעצמו ?

24. Started by TPack,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי ואני בהתלבטות.. קודם כל למפרט שלי לוח אם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8Ghz D820 זיכרון: 2GB OCZ ההתלבטות היא בין הדגמים: GeForce 8800GT 512MB Gigabyte 1,079 ¤ GeForce 8800GTS 640MB 320Bit Leadtek 1,198 ¤ GeForce 8800GTS 512MB Gigabyte 1,561 ¤ והשאלה היא כמובן מה הכי חזק? יתרונות/חסרונות? ומדוע הGTS של Gigabyte עולה יותר מLeadtek כשבעצם האחרון עם נתונים יותר גבוהים? אם יש המלצה לדגם ספציפי אשמח לשמוע תודה (=

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by hamtsani,

אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.