כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי היום מחבר כרטיס טלויזיה שהוא לא צריך כבר. הכנסתי אותו לסלוט של הPCI. המחשב מזהה חומרה חדשה, אך אינו מוצא דרייברים מתאימים. אין לי מושג (וגם לחבר שלי) איזה כרטיס זה (סוג), וגם לא ראיתי שכתוב עליו. איך אני יכול לדעת? אני צריך לדעת בשביל למצוא ולהתקין דרייברים מתאימים. בנוסף, אם תוכלו לכוון אותי כבר לתוכנה מתאימה לצפייה בטלויזיה מהמחשב. אשמח לתשובות מהירות וענייניות - ותודה! יונתן נ.ב. חג שמח ושנה טובה לכולכם...
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כiלל עיברית! בתודה מראש אלעד
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
גם שם יש אפשרויות כמו ברדאון?-למשל- הרדאון 9500 -9700פרו [לא עקרוני]
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כי פשוט בדרך כל בהצללת תאים נגדי במשחקים יוצרים מן תלת מימד בקומיקס והSKETCH אם אני לא טועה אז מן הדמיה של קומיקס אבל בשחור לבן.... ואם באמת יעשו הצללת תאים שהופכת לקוומיקס אנשים יירוצו ויקנו את זה רק בגלל התכונה הזאת....
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
ATI אוכלים ל nvidia מהשוק כבר זמן דיי ארוך, והם מחזיקים בכרטיסי מסך החזקים יותר, ומבחינת מחיר גם יותר משתלמים, לכול דור של nvidia יש כרטיס מתחרה של ATI שהוא יותר ישתלם לא ? תקנו אותי אם אני טועה, אבל עדיף לקנות Radeon 9500pro מאשר כול GF4 ti ובמקום GF4 MX יש Radeon 9000 שהוא חזק מכול הסדרה משמעותית ובדור ה FX של nvidia כולם מפסידים ל 9XXX של ATI .... אז nvidia לא תפשוט את הרגל בסוף? ממה יש לה הכנסות ?? (חוץ מערכות שבבים, כי יש לה הוצאות גם על מתכנתים של כרטיסי מסך וכו) (אני ישמח אם nvidia תיקבר ...)
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע נשרף לאחותי המסך (ישן 15"). אנחנו בתהליכים של קניית מסך אבל זה יקח עוד איזה שבוע ואף יותר. במחשב שלה יש כרטיס inno3d gf4mx 440 עם video out, וקיבלנו עם הכרטיס כבל של video out (צד אחד דומה לעכבר וצד שנה בננה צהובה). עכשיו, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב, שכשאר המחשב עולה היא אוטומטית תראה אותו בטלויזיה במקום מסך. רציתי שתגידו לי איך אני עושה זאת. בשביל ההגדרות הראשונות אני יחבר את המחשב למסך שלי. רציתי לדעת גם איזה תוכנה אני צריך (את ה-WDM או שזה רק ל-VIVO?). תודה!
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! האם כאשר אני מכבה את המחשב, אני צריך לכבות גם את המסך (CRT)? אם אני לא מכבה, זה יוצר נזק למסך כשהוא ב- stand by? אם אני כן מכבה, זה יוצר נזק מצטבר לכפתור? לא נראה לי שזה ממש רלוונטי, אבל בכל זאת: אני משתמש במסך Sumsung SyncMaster 750s. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאפיק הזיכרון משתנה מ128 ל256 ... אבל האם תדברי השעון גם משתנים ?? (זה אמור להיות ככה אבל זה קרוה כאשר מתקינים את האומגה?)
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז טוב קניתי se של sapphire והתוצאות די עלובות איך אני יכול לשפר אותם?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אישית נראה לי ב-3DMarks קיבלתי נמוך. ה-Aqua נראה סביר: 3DMark2001SE -> 11095 3DMark2003 -> 3248 Aquamark3 -> 4923 , 7647 , 37255 *ראה מפרט *דרך ה-Control Panel של ATI כיוונתי גם ב-Direct3D וגם ב-OpenGL על "ביצועים" (כלומר AA וAF היו מכובים). *יש לי את ה-Catalyst 3.8 *בשלושת הבנצ'ים השתמשתי בהגדרות ה-Default.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 700 שקל, אולם ראיתי שניתן לקנות את ה fx 5600 ב750 שקל, האם כדי להוסיף ולקנות? האם ה 5600 הרבה יותר טוב מ ה 4200?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles/palitr8500/index.html באתר זה ניתן למצוא את הראיון על XpertVision RADEON 8500 Video Card ויש שם משהו לא מובן ,-Lack of the second RAMDAC of the XpertVision RADEON 8500LE בסוף העמוד מה זה אומר? מה זה ramdac?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך הבהרה אם הבנתי את הדברים נכון, radeon 9800 יש בשלוש גרסאות: PRO NP SE נכון? אם אני מעוניין בSE, איזה סוג כדאי לקנות? (המליצו לי על הpowercolor) בקשר לדרייברים של אומגה והעניין של 256BIT/128BIT זה נכון שכל כרטיסי הSE הינם 256bit? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
FX5900CP 1490 שקל בפנדה איך המחיר כול כך זול בדקתי באתר של החברה שמיצרת אותו והוא כמו כול fx 5900 סתנדרתי והוא גם במהיריות שעון לוקח את ה radeon 9800 pro
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הדרייברים של הקטליסט החדש ויש לי לג רציני ממש... הכל זז לאט ובקאונטר סטרייק יש לי 10 אףפיאס תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כדאי להוריד את הגרסא החדשה של CATALYST, הלא היא גרסה מס' 3.8? לפעמים אומרים שהעדכון גורע מביצועי הכרטיס... יש לי כרגע 9800 פרו 128 MB עם CATALYST 3.7, כדאי להוריד את הגרסא החדשה? נ.ב. שמתם לב לשינוי הלוגו של ה-CATALYST?
-
- 52 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יצא לי לקרוא הרבה כאן על העניין הזה של ה 128 ביט או 256 ביט בכרטיסים של 9800 SE . יש לי 2 שאלות , 1 ) יש לי רדיאון 9800 NP . קניתי אותו OEM .. איך אני יכול לבדוק אם יש לי 256 ביט ? אני יודע שאמור להיות לי אבל בכל זאת... 2 ) האם העניין הזה של הפיכת 9800 SE לפרו אפשרי גם בכרטיסים של ה NP כמו שלי ? תודה לכל העונים .
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster רציתי לשאול (רק באמת מי שיודע !) האם יש הבדלים בין הכרטיסים שנוגעים ל - 1. צינורות עיבוד 2. רוחב פס (סיביות) לזכרון\לליבה או כל דבר אחר משמעותי... בתודה . אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לבחור
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות: הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים! ge-force 2 mx 400 64mb SIS 315 geforce 2 mx nvidia 420 TNT 2 32MB ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הוא : GEFORCE FX 5600 256MB אני מבקש לדעת מה החברה שהכי משתלם לקנות ממנה את הכרטיס המסוים הזה . גם מבחינת מחיר וגם מבחינת הביצועים . בברכה , שחף
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי,טוב אז ככה,התקנתי את הדריברים החדשים...catalyst 3.8 והם השפיעו במקרה שלי דווקה לרעה...אז מחקתי אותם כדי להתקין בחזרה את catalyst 3.7 ואכשיו בכלל שום דרייבר לא מתקין...גם לא 3.8 וגם לא 3.7 בעיה מוזרה...אני אכשיו בלי דרייברים בכלל תעזרו לי בבקשה.. הנה כמה תמונות שכשיתי מהטעות שהמחשב מוציא לי כשאני מנסה להתקין דרייברים
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-