עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. GIGABYTE N66T128VP-OEM GF FX6600GT 128Mb DDR3 VIVO+DVI 3Y או ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מה עדיף?!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by eeh50,

אפשר לקבל המלצה למסך lcd שיריץ משחקים כבדים ברמה גבוהה בלי כל המריחות חוסר חיים וכ'.....???.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by ag80,

שלום לכולם, ברשותי המערכת הבאה: מעבד :AMD Athlon 64 X2 6400 זכרונות: 4GB CL4 4 4 12 1GB*4 לוח אם:GA-M59SLI-S4 איזה כרטיס יותר חזק שורה תחתונה ה9800 GTX+ או HD4850 OC EDITION שבא אוברקלוק מהחברה??

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by IdoK21,

אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by ezx,

קניתי 7600gt עכשיו אני ניכנס למשחקים ואין לי את הרזלוציה 1280 1024 בשום מקום המסך שלי זה mag 786 pfs למישהו יש מושג מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by dna,

אוקיי מחר אני קונה את הכרטיס LeadTech 7600 GT 256 MB AGP ורציתי לדעת אם הוא יריץ לי למשל את prey בהגדרות טובות או את call of juarz והאם הוא יריץ לי את crysis ברמה שכיף לשחק ויפה לשחק?לפי מה שאומרים זה כרטיס ממש טוב....

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by pazer005,

ראיתי כרטיס x1900 xt עם 256 מגה שעולה 1650 ואותו אחד עם 512 שעולה 2000 האם ההפרש הזה במחיר באמת שווב את הביצועים והאם הזה עם ה-256 הוא כרטיס טוב בכלל

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה

10. Started by tamir.fri,

האם קיים מסך CRT שמתחבר ל DVI??

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. Started by Adielion,

הכרטיס הוא בעל ליבת R480 הוא שווה כי המחיר אחלה ובעל 256 ביט... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4238 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by kobibo,

אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by Black_wizard,

לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.

14. יש מצב שישרף או יהרס חלק במחשב כתוצאה מהפסקת חשמל ????

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by NewRig,

בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. Started by Mr.Angel,

מחפש כרטיס מסך AGP ב800 שקל בערך, אפשר טיפה יותר גם, שיחזיק לשנתיים הקרובות בערך. לא משנה אם זה RADEON או GEFORCE, העיקר שיהיה טוב ויצליח להריץ משחקים בצורה מכובדת בשנים הקרובות. תודה רבה !

17. Leadtek Winfast PX7600GS TDH (מאורר רגיל) http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gs_tdh_1.html - 610 ש"ח Gigabyte GV-NX76G256D-RH - silent pipe - 765 ש"ח http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2237&ProductName=GV-NX76G256D-RH EVGA 7600GS w/ Passive Heatsink - 710 ש"ח http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N549-TX&family=22 אני מתכן לעשות אוברקלוק לכרטיס... איזה מהם האופציה הכי טובה לכך?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by kuBBia,

אני קונה בימים הקרובים כמה מחשבים ואני צריך מסך בתקציב של 700 שקל בערך, אז אני צריך המלצות למסך בתקציב הנ"ל ועוד שאלה קטנה...אני קונה כרטיס מסך Ge-Force 7600gt של איזה חברה כדאי לי? [מבחינת קירור,באנדל,אמינות,מחיר...] תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by The Ball,

יש הבדל ב- fps בין דרייברים שונים? אולי יש איזה השוואת דרייברים שאני לא יודע עליה? בכל מקרה אני מחפש את הדרייבר שיביא הכי הרבה fps, כי לפי מה שהבנתי לא מש שהכי חדש הוא בהכרח הכי טוב... וכמו שאמרתי, יש לי fx5200 magic. של asus אם זה משנה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם... אני מחזיק בביתי מצלמת וידאו פשוטה מבית סוני.. sony dcr h32e שמה. עכשיו, יש לה חיבור לDV כדי להעביר DVD למחשב. כפי שציינתי בכותרת, יש לי במחשב 8600GT ואלו המוצרים שמגיעים איתו: http://www.phoronix.net/image.php?id=789ℑ=gigabyte_8600gt_conts עכשיו, אני לא מבין איך לחבר את המצלמה למחשב.. חיברתי את 3 הכבלים (אדום צהוב לבן) האלו למפצל של הDV.. לא קרה כלום.. ניסיתי לחבר את המצלמה בUSB, לא קרה כלום (לפי מה שהבנתי החיבור USB נועד להעביר את התמונות בזיכרון ולא את הוידאו גם). פתחתי את ההוראות שימוש של הכרטיס מסך והיה כתוב שם לחבר את המצלמה לטלוויזיה ואת הטלוויזיה למחשב.. יכול להיות שזו באמת האפשרות היחידה? תודה מראש, תומר

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. מישהו בבקשה יכול להביא לי עידכון לכרטיס מסך הזה GeForce FX 5900XT

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. החברות הם: prolink leadtek asus מה אתם אומרים???? בבקשה זה חשוב לי מה שאני צריך בכרטיס שיהיה טוב הוא: כרטיס שיש לו איכות הקלטה מוידאו טובה!!!! כרטיס שיש לו איכות הקלטה מטלויזיה טובה!!!! בתודה מראששש

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5200 עם יציאה לCRT ועוד יציאה מוזרה עיגול עם 4 חורים בצדדים ואחד מרובע באמצע לא יודע ??? ??? איזה כבל אני צריך לקנות כדאי לצפות בסרטים דרך המחשב? נ.ב. נתקלתי בתמונה הזאת.. וזה לא החיבור שיש לי..החיבור אצלי שונה פה יש 8 חורים אצלי רק 5 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by guy25,

אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים