כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב קודם זה המפרט שלי Cpu 3.20ghz מעבד ספק כח 500 1גיגה זיכרון לוח אם של גיגהבייט מסך LCD 19 של LG הרזולוציה המקסימלית היא 1280 1024 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל שיתאים גם למחשב ולמסך?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקי המחשב שלי ככה : לוח אם : Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH מעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) כרטיס מסך: Video Adapter nVIDIA GeForce 7300 GT ראם: 1 ג'יגה DDR2 זהו שאני רוצה כרטיס מסך שיתאים למפרט הזה ! משהו טוב יחסית שמסוגל להריץ משחקים טוב עד טוב מאוד ! טווח מחירים 700-1200 ----------- ד"א אני רוצה לשדרג ראם ל 4GB תמליצו בבקשה משהו שגם יתאים ------------------חשבתי על זה HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 השאלה אם יתאים
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך כדאי למחשקים כמו Fifa , Call of dute וצפייה בסרטים INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4604 או SAPPHIRE RADEON HD4670 HDMI 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3966 שאלה2 : מזה ה GSO שצמוד למספר 9600GSO
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קנה היום Gigabyte Radeon 9800 pro ויש לו כמה בעיות אז ככה חיברנו את הכרטיס ללוח אם למקום שלו הפעלו תמחשב ועכשיו זה עושה נמצאה חומרה חדש בקר ווידאו Vga Controler ואנחנו עושים התקנה אומטית וזה לא מצליח להתקין זה אומר שאין דריברים עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני אישית לא מכיר את החברה הזו (XFX) אבל מעניין אותי לדעת אם שווה לקנות כרטיס שלהם, כי לעומת גירסאות של חברות אחרות של 256BIT של ה - 7600GT זה ממש זול --> רק 916 ש"ח ב - IQPC, תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : באתר שלהם כל הכטיסים של ה - 7600GT הם עם 128BIT, מוזר!!! --> http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=186026
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר של החנות שמוכרת בארץ את הכרטיס (קישור הורד בגלל חוקי הפורום) שהם מדגישים כי הכרטיס מקודד MPEG4 בחומרה הבעיה היא שבכל המקומות, אפילו הקישורים שהם שמים ראיתי שהוא מקודד בMPEG2!!! האם פספסתי משהו?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול לדעתכם האם הכרטיס הבא שווה לקנייה? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי שני כ. מסך 4850.. משחקים עובדים בצורה מצויינת, והכרטיסים כן עובדים, אבל כאשר אני מעוניין לבדוק את טמפרטורת הכרטיסים, לא ה ATITool ולא ה RIVA tuner יכולים להגיד לא מה הן המעלות, כמו כן לא ראיתי שום התייחסות לכרטיס הנוסף, למרות שיש מערך CF.... יש לכם מושג מה הסיפור? :s05:
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין והונג קונג ביום רביעי הקרוב. אני מענויין לשדרג את ה FX5700LE שלי ל 6600GT להלן מספר שאלות בתודה מראש לעונים: 1. לא הצלחתי לבדוק מחיר הכרטיס בסין/הונג קונג האם משהו מכיר אתר רלוונטי ? 2. האם הכרטיס יכול בכלל לעבוד על המחשב שלי בצורה יעילה : AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Total Physical Memory 384 MB Motherboard Info Manufacturer BIOSTAR Group Model M7VIB BIOS Vendor Award Software International, Inc Slot 6/6 (AGP) NVIDIA GeForce FX 5700LE (Omega 1.5303) Order 0 Designation AGP Type AGP Data Bus Width 32 b Details In Use, Long Device Class Display IRQ 11 3. האם יש חשיבות משמעותית לחברה ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי 8800GT 512 MB OC2 של BFG עכשיו הוא אצלי כבר יומיים התחילה לי בעיה פתאום יש לי נקודות ירוקות במשחק והמשחק נהיה שחור אני פותח תמארז לא יכולתי לגעת בכרטיס הוא חם כל כך כמו לא יודע מה והוא חדש מה יכולה להיות הבעיה? המעבד שלי עובד של 30 מעלות אין לי בעיות של חום במחשב
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לכמה זמן יספיק לי 9600XT 128MB ? הכוונה הזמן שהוא יריץ משחקים על הגדרות נמוכות ,אבל יריץ ... או שיותר שווה לי באותו מכיר FX5700LE 256 MB ? (המחיר הוא 600 ש''ח )
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כבר יצאו סוג של פירסומים של כמה אמור לעלות פחות או יותר ה R600 ??
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הטקטורה במשחק נהיית מטוטשת כזאת בתפריט ואפילו קצת במשחק ? באגים במשחק ? גם כדי לשנות כל הזמן צריך לצאת להכינס מעצבןןןן שיצאו פאץ תיקון :-\ אבל עזבו את זה אני שם על בנוני הטקטורה של הכתב חדה ביותר אני שם על גובה הכל משתבש בכתב נהיה מטושטש .
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לפני כ 8 חודשים רכשתי מאיביי כרטיס מסך של pny 6800 gt לאפיק agp*8 בכרטיס מותקן mv 5 silencer אני מאוד מרוצה מהכרטיס,אך הבעייה שלי שנראה לי שהוא חם מדיי במנוחה הוא מציג טמפרטורה של 60 מעלות..... ובעבר הוא היה על 52-54 הוצאתי את הכרטיס וניקיתי עד כמה שיכולתי את האבק כי אי אפשר להגיע לכל המקומות מבלי לפתוח את הברגים של הגוף קירור שיושב עליו. שאלתי היא האם כדאי לקחת למעבדה שיפתחו וירעננו משחה טרמית וינקו הכל? כי זה לא נראה לי הגיוני שעם קירור מפלצתי שכזה הוא מגיע ל 60 מעלות במנוחה. אג הכרטיס ללא אוברקלוק ושמתי בעזרת ריבה טיונר את המאורר ל 100 אחוז.... שאלתי היא מה אתם ממליצים?להשאיר ככה?האם זה סביר 60 מעלות לכרטיס כזה עם קירור כזה?או ללכת לחנות שיחליפו משחה טרמית? וינקו…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איך הכרטיס x800XL 256MB? האם הוא טוב? האם בעזרתו (ומחשב athlon 3200, 1 giga memory) אפשר להריץ משחקים באיכות גבוהה? תודה
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, ישהו מכיר את הכרטיס הזה? http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2286 מהי התחילית PX? מה היא מסמלת? האם זה כרטיס 6600GT לכל דבר? מה בנושא החברה? אמינות? ביצועים? תודה רבה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי חן. אני כבן 17. אני חדש בפורום. (אשמח להכיר את כולם) בכל אופן, השאלה שלי היא כזאת, בדרך-לא-דרך, ייצא לי בקרוב להשיג את הכרטיס: Zotac 8800GTS 320MB המעבד שלי כיום הוא ה Core 2 Duo E6300, (כ -2 גיגה ראם, 667) האם יווצר לי צוור בקבוק? אם כן, האם אוברקלוק יוכל לסדר את זה? ואם זה יחייב קירור? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-