עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מעולים של nVIDIA עד 800 שקל?

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  2. O.K ננעלתי על שני כרטיסים באותה העלות הכספית אנא המלצתכם ולמה? 1. ‏Zotac‎ - ‏8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מ KSP 2. CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0 מ foxpc אני יודע שב FOXPC אני מקבל אחריות של 3 שנים ב KSP אני לא יודע? (גם חלק במחשבה) אני דיי לחוץ על המלצכם מכיון שעכשיו אני ללא כרטיס.

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  3. אני משתמש בדרייבר 71.50, ומשום מה יש לי רק את האפשרויות הללו: איך מפעילים את שאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  4. להלן הפרט של המחשב: מעבד AMD 3000 64BIT סוקט 939 לוח גיגה ביט 939 nf3 בעל ממשק AGP זיכרון 1024 ddr 400 dual חברת gil כרטיס מסך רדאון pro 9700 128 mb ספק כח טימרלטק 480 W שאלתי האם כדאי לי לשרדג את כרטיס המסך ל 6800GS ממשק AGP, או שכדאי למשוך עם המחשב עוד איזה שנה ואז להחליף את על מהחשב אם אני משדרג כמה זמן ניתן יהיה ל משוך עם המחשב

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  5. שלום לכולם, איזה כבל (עם איזה יציאות) אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלויזיה (את הסאונד אני מחבר בנפרד למערכת) כמה בערך צריך לעלות כבל כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מתלבט לגבי כרטיס מסך, הזמנתי את XFX8800GTS XXX אבל הוא מתעקב כבר המון זמן כל פעם מסיבה אחרת לכן אני חושב על פתרון חלופי אשמח מאוד להמלצות לכרטיס מיצרן אחר תקציב: 1800 שח , המליצו לי על LEADTEK

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by segev22,

א.מה כדאי יותר לקנות בהנחה שהתקציב עד 2400 שקל? saphire hd3870x2 או evga 8800 gts 512mb ssc\ko\standart. ב.האם ה8800 תומך DX10.1 ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה

12. Started by coorva,

יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by NightWing,

זהו. סיימתי עם עסקי הכרטיס מסך ורציתי לומר תודה לכל אנשי הפורום שיעצו הופנו אותי למידע וחנויות רלוונטיות. אז תודה. אגב, בסוף קניתי 6600gt ?ב780 ש"ח ומכרתי את ה 9600xt. 350 ש"ח. לא רע כרטיס חדש ב 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by haviv16,

מתלבט איזה כרטיס לקנות ומה יותר טוב [h=1]Gigabyte GTX960 ITX 2GB או sapphire hd 7970[/h]

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by boss,

בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by erashel,

יש לי כרגע כרטיס 6850 ואני אשדרג את המחשב בחודשים הקרובים(מחליף הכל חוץ מהספק) השאלה היא האם כדאי לי לנסות למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס בודד חדש יותר או להשקיע יותר בלוח שיתמוך בCF ולקנות עוד אחד? (רזולוציה FHD) אני יודע ששניים כאלה בCF נותנים ביצועים מצויינים ומאד משתלמים למחיר, מצד שני הבנתי שיש בעיות תמיכה במשחקים עם CF ושאלה נוספת והכי חשובה היא האם הספק שלי מסוגל להחזיק שני כרטיסים בצורה יציבה? (עם מעבד I5 2500K או הI5 החדש שייצא) זה הספק http://www.tms.co.il/product/8788

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב הזה: מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200 לוח אם: ASUS P5KPL-CM זיכרון: 2 GB DDR2 800 ספק: מארז ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU התקציב הוא עד 600 ₪ אני מעוניין שתהיה גם יציאת VGA אשמח להצעות תודה, קובי

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by A-L-o-n,

יש לי ממיר מדיויאיי ל-hdmi השאלה שלי היא האם זה מכביד על הכרטיס יותר? קצת התבלבלתי... תקנו אותי

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by t-mac1,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מחשב נייח של דל GX280 זיכרון בנפח 2 גיגה מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz דיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה כ.מסך 6600GT 120MB אני רוצה לשים גג 500 שקל על כרטיס שיפעיל לי משחקים כמו פיפא, פרו, קול אוף דיוטי ומשחקים ברמות הללו.. כמו כן שהמחשב יריץ HD בצורה חלקה או אפילו חיבור המחשב למסך גדול (32 אינץ') יש לכם כרטים מסויים להמליץ לי.? תודה רבה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by DooM Man,

הנה ציטוט מתוך PC-Spot.co.il: "נראה כי NVIDIA לא נחה לרגע. בפורום מסוים סרק משתמש דף מעיתון המראה את הפרטים של השבב הבא של החברה, ה NV40. יש לקחת נתונים אלו ברמת הזהירות הראויה עקב חוסר במקור אמין או בהצהרה רישמית מהחברה. בכל מקרה, אלו הנתונים שנכתבו בעיתון שנסרק: 350 million transistors 0.09 microns Core @ 800MHz 16MB DRAM 8 Pixel Rendering Engines 16 Vertex Shader Engines DDR-II 512MB Mem @ 1.4GHz 44.8GB/s bandwith DX9.1 or DX10 features 2nd half of 2004 (After the olympic games!!)" אממ... נשמע ממש טוב (אם זה נכון)! רק חבל שהוא לא יוצא בקרוב (כתוב שם שהוא יוצא במחצת השניה של 2004, "אחרי המשחקים האולמפיים"...) מעניין איך הוא יהיה בסוף (לפ המפרט הנ"ל (שוב, לא בטוח שזה נכ…

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Los,

אהלן יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black EDITION http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1492 XFX ATI Radeon HD4870 512GB DDR5 PCI http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1607 זה כמובן 512MB מה בינהם יותר חזק אם זה משנה המסך 19 אינץ רחב ..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ו 1280 מגהבייט ראם, וספק כוח של 500W. ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את ה- connected 3d x1800gto עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 אני רואה שX1800GTO קצת יותר טוב מ7600GT בהרצת משחקים, אז אני שואל: 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by UNDERDOG,

איזה מהכרטיסים האלו שבכותרת עדיף לי למערכת קולנוע ביתי ולמה? שניהם קירור פסיבי

• 6 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.