עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by anevsky,

איזה LCD אתם ממליצים בסביבות ה 2800 (17 אינטש) - למטרות עבודה עם טקסט + צפייה בסרטים - לעיניים רגישות. מסכים שניתן להשיג כרגע בארץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by אסיאסי,

שלום לכל המומחים. אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה: 1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)? 2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב. 3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק? 4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים ה…

• 18 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by fire15,

חברה קיבלתי את ה-Radeon 9700 Pro של HERCULES כרטיס פצצה!!! חבל על הזמן!!

• 44 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0 איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  6. למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  7. ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by hackermeir,

אני מקווה שפה זה המקום לשאול את זה. זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART האם המפרט מנוצל עד הסוף או שהתוצאה נמוכה ממה שצריך להיות? הערה: הדריבר של הכרטיס מסך הוא גרסא לא הכי חדשה אם אני לא טועה זה 91.47 מפני ששמעתי שבגרסא החדשה יש באגים במשחקים מסוימים. האם בגלל שהדריבר לא הכי מעודכן אז התוצאה תהיה יותר נמוכה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by sardin,

אם אני קונה מסך lcd טוב אני ישים לב להבדל (בעת שימוש בסרטים,עבודה בhtml) כאשר אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי מ geforce4 128 ל Club3D ATI Radeon 9600 256MB מבחינת החדות,יופי התמונה ואיכות התמונה באופן כללי??

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. האם זה עקבי או תלוי במשחק? ושאלת המשך - לאור הנ"ל, איזה מערך SLI/CF הכי משתלם היום לגיימינג על FHD בהגדרות גבוהות? ברור שהכי טוב 2XGTX580 או 2XHD6990 אבל אני מעוניין במשהו שגם משתלם למחירו ובהישג יד... נאמר בטווח של 1000-2000 ש"ח בערך. נניח לצורך הדיון שיש כבר לוח אם תומך, ספק/מעבד חזק ודי זיכרון. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בס"ד שלום לכולם. אני חדש. חבר שלי המליץ לי על האתר. קניתי כרטיס מסך חדש HD radeon 5850 החלפתי אותו במקום ה9600GT של אןבידיה כמובן שהתקנתי את הדריברים העדכניים ביותר.הבעיה שלינית - אני מקבל אותו FPS נמוך מאוד! שקיבלתי עם הכרטיס מסך הישן אולי ב2 יותר 55- FPS באן בי אי 2K10 על אותם הגדרות. מה שממש לא הגיוני כאשר חבר שלי מקבל עם HD4870 קרוב ל95. חיברתי את שני החיבורים לספק כח - החוטים שיוצאים מהספק ל-2 פנויים ומשם לכרטיס מסך כמו שנראה לי שצריך לסק 500 וואט כמו שכתוב שהוא דורש. הכרטיס מסך לא נותן חצי מהתפוקה שהוא אמור לתת ואין לי מושג מה לעשת- בכל זאת השקעתי עליו 1400 ש"ח אני מבואס... :'( זה שאר המפרט שלי: ספק כח - 500 watt seasonic לוח אם - msi G41m4-f מעבד - אינט…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש לי LCD 32 של היטאצי והיא תומכת ברזולוציה של 1366*768 אני מחובר בין המחשב למסך עם כבל DVI-HDMI הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך (1366*768) בעזרת powerstrip אני יכול להגיע ל 1360*768 או 1368*768 אבל לא לרזולוציה הטבעית הכרטיס מסך שלי הוא ati 9800 pro איך אני יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה? תודה מראש וייס

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. שלום !! קניתי כבל RCA עשרה מטרים (זוג) ממוצע בעל חיבורים מוזהבים לא עבה ולא דק מדי. דרך מחשב פ3 עם GF2MX של POWERCOLOR בעל צ'יפ יציאת TV של CONEXANT BT868 הווידאו עובד חלק. דרך מחשב AMD אטלון 1200 עם GF3-TI200 של MSI בעל צ'יפ יציאת (וכניסת) TV של PHILIPS SAA7108 יש עם הווידאו שני רצועות עבות עם הפרעות מציקות שמדיי פעם קצת עולות ויורדות. אותו כרטיס עובד כמעט חלק עם כבל פשוט של מטר. 1) מישהו יודע מה יכול לגרום להפרעות דווקא על הכרטיס החדש יותר ?? (סה"כ מדובר באותו הכבל) 2) האם יש למישהו המלצה לכבל איכותי יותר (מסוכך) 10 מטר ? 3) האם אוכל לקחת קבל COAX מסוכך של רשת ולבעביר בעזרתו ווידאו דרך מתאמים מBNC ל RCA או הלחמת ראש RCA (האם זה בכלל אפשרי טכנית - מבחינת סוג כבל ואיך שהא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא יודע מה קרה אבל עד לשבוע שעבר המחשב שלי פעל פיקס ... פתאום כל מישחק שאני ניכנס אליו אני משחק בו כמה דקות ואז פתאום המסך קופא נישאר תקוע על התמונה אני ממשיך לשמוע לכמה שניות את המשחק ואז אחרי כמה שניות כבר לא והתמונה מלאה בארטיפקים ואז אחרי חצי דקה ככה נכבה הסך ורושם לי no signel הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 8600gt בבקשה שמישהו יעזור לי עם הבעיה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by yanivnn,

שלום אחרי יום לאחר שהחלפתי ספק במחשב נתקלתי בהודעה הזאת ומסך כחול המחשב והמחשב נתקע ככה בכל ריסט בחיפוש באינטרנט נאמר שהבעיה היא בדרייבר ניסיתי להסיר אותו ולהתקין חדש אבל הבעיה נותרה. המחשב פורמט ועדיין הבעיה נשארה. מה בידיוק השגיאה הזאת אומרת והאם יתכן שיש קשר לספק כוח?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by @ The_Dude @,

יש לי בעיה בציון שלי ב 3DMARK אני מקבל רק 13400 בעוד שאחרים מקבלים עם מפרט כזה 16000+ המפרט הוא: Chaintech 7NJS ZENITH http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 Gigabyte Radeon 9700 Pro Hd WD 80Gb 8Mb SE Volcano 9 Cd*52 floppy

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום ותודה על הקריאה. יש לי לוח אם של gigabyte MA-M56S-S3. לאחרונה דפקתי את כרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 1950x pro של Sapphire. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לשאול האם ה Geforce 9600 GT של gigabyte יתאים ללוח אם שלי מבחינת PCIe, כי הבנתי שיש לכרטיס PCIe 2.0 ובלוח אם שלי יש PCIe רגיל, או בלי קשר האם הכרטיס פשוט יתאים ללוח שלי בלי בעיות ? תודה על העזרה, קישורים : http://www.ciao.co.uk/Gigabyte_GA_M56S_S3__6736088 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2774&ProductName=GV-NX96T512H-B

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  19. לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס מסך GF6200TC והוא לא מזוהה ב Win7 (הבטא החדשה), גם כשהתקנתי ויסטה הכרטיס לא זוהה. הלוח אם שלי הוא asus p5rd1-vm , עשיתי לו עידכון ביוס (לגירסה האחרונה - שאינה בטא). הלוח אם כולל כרטיס מסך OB (שלא בשימוש) - בביוס ה- Boot Graphics Adapter Priority מוגדר כ- PEG/IGD. הכרטיס מסך לא מזוהה ב- Device Manager וגם ב- GPU-Z הוא לא מזוהה. (ב- XP הכל עובד טוב) כשאני מנסה להתקין דרייברים של nvidia אני מקבל את ההודעה הבאה: מה יכולה להיות הבעיה? תודה, אלי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by uzana2004,

בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by DDYB,

מה עדיף לי לרכוש איזה מבין הכרטיסי מססך הבאים כרטיס מסך GeForce 6200 256MB כולל חיבור TVOUT ו-DVI או הכרטיס מסך GeForce 7300TC 512MB? רוצה שאחד הכרטיסים יעבדו טוב במשחקים על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  23. איזה כרטיס מסך במחיר מינימלי אני יכול לקנות בשביל מקס' איכות למשחק GTA 4 ?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  24. הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.