כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אין לי בעיה של כסף אבל המפרט שלי מגביל אותי.. הכרטיס אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר, אני לא רוצה להתעסק עם קירורים עכשיו אקסטרא.. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. אני לא יודע בדיוק את השם חברה של הספק כוח אבל יכול לבדוק אם זה חשוב.. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw . נראה לי שהכרטיס 4870 יהיה כבד בשביל המפרט שלי ובשביל זה באתי להתייעץ.. מה כדאי לי לקנות??
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי להתייעץ עם כמה משתתפים שמבינים עניין פה(ויש לא מעט כאלה)... קניתי לפני כחודש מחשב(game machine)ובאותה הזדמנות החלטתי להזמין את ה Geforce 6800 ultra,אני אמור לקבל אותו עוד שבוע(התרגשות :) יש לי מסך LCD של Benq...בגודל 17" ובינתיים לא היו לי בעיות אתו,חוץ מיזה שהתמונה קצת חשוכה.אני מעוניין לקבל מקסימום ביצועים במשחקים!! וההתלבטות שלי היא כזאת: האם להישאר עם המסך הזה.?..או,למכור אותו ב1500 ש"ח(יש לי כבר קונה) ולהוסיף 150 ש"ח ולקנות את המסך הבא...[ftp=ftp://http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174]http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174[/ftp] מה דעתכם(להזכירכם אני מעוניין להריץ את Farcry ו-Doom3 בצורה הכי אופטימלית שאפשר…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי בעיה שאני מפעיל משחק מסוג 4 call of duty לאחר כחצי שעה המחשב נכבה הטמפ של הכרטיס בדרך כלל היא 56 מעלות במצב רגיל האם הטמ"פ סבירה למצב מנוחה?והאם מישהו יודע בכמה מעלות הכרטיס מנתק את המחשב אם בכלל? נתוני המחשב והכרטיס הם Field ValueField Value Adapter String GeForce 8600 GT Video Adapter WinFast PX8600 GT(NVIDIA) (512 MB) Field Value CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2305 MHz זיכרון פנימי 2G
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי קונה בקרוב כ.מסך חדש והוא יכול למכור לי את ה- 9800PRO שלו ב-700-800 ש"ח האם שווה לקנות או כבר להשקיע וללכת על כרטיס חזק יותר? איך לדעתכם הכרטיס הזה של ATI 9800Po מול כל התואמים האחרים בסדדרה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בTMS (כאילו לבחור חלקים ושירכיבו לי) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת..... מה ההבדל בין 9600GT של חברה מסוימת לבין 9600GT של חברה אחרת... אני לא מבין בזה... יעזור לי מאוד אם מישו יראה לי כמה כרטיסי מסך שהוא ממליץ עליהם (מקסימום 850-600 שקל) ושיראה לי FPS של כל הכרטיס מסך שהוא ממליץ בכל משחק (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה... אני ראיתי שעושים את זה באתר הזה אז כניראה שאתם יודעים איך לעשות את זה) תעזרו לי בקשה אני חייב נ.ב אם אני עובר על חוק מסוים בפורום אז סלחו לי אני חדש פה ואל תנעלו בבקשה ת'אשכול או לא תענו זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פרמטי אך שמרתי את כל הקבצים. עכשיו אני לא יודע איך למסך של ההגדרות של הכרטיס מסך יש לי FX5200 128MB איך אני משנה את זה ? שמתי תמונה של התוכנה (לא ממש) שהתכוונתי (זה לא הכרטיס מסך שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התגובה הישירה של NVIDIA להשקת דגמי ה-Navi הראשונים תיחשף רשמית בחודש הבא לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מרגיש ממש אידיוט, אבל בכל זאת: לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של Dell מדגם XPS. במפרט מצויין שהמחשב מגיע עם כרטיס מסך כמצויין בכותרת, כלומר בעל נפח של 256MB זיכרון. גם מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס בשמו. כשהרצתי את בדיקת המערכת הופיע כי הכרטיס הינו בעל 64MB זיכרון בלבד. מבדיקה שערכתי - לא קיים כרטיס 7400 בנפח זה. האם זו משמעות המושג Turbocache? איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי?!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את ה-4850 ב-9800 GTX+ האים זה כדאי והאים אני אראה שינוי בביצועים אני קצת מאוכזב מה-4850
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי סוף סוף עובד. יש לי כרטיס 6600GT עם 128MB זכרון PERSONAL CINEMA בכל מקרה עדכנתי את הדרייבר האחרון ובכל פעם שהמחשב עולה מחדש מופיעה הודעה על כך שאין מספיק מתח לכרטיס מסך (יש לי ספק 400W ג'נרי + HD בודד + INTEL 820 מעבד + מאוורר מקורי + מאוורר סטוק למארז) מוזר לי שכך הדבר, לא חושב שזו בעיית הספק, לא?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי חברה, אני בשבוע הקרוב קונה מחשב כניראה, ואני ממש מתלבט בין GTX770 VS R9 280X . מה אתם ממליצים? לגיימינג כבד כגון BF4 COD GHOST הינה כמה השוואות שמראות שה- GTX770 יותר חזק במיוחד אחרי שהמחיר של שניהם שווה אחרי הורדת המחירים. הינה: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770 http://www.hwcompare.com/15840/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-280x/ תודה רבה על העזרה !!!!!
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום...היום בבוקר הרצתי את התוכנה 3D mark 2005 וקיבלתי ציון של 2626. כרטיס המסך שלי כתוב במפרט, האם זה נורמלי? חלש ? חלש מאוד ? סביר ? טוב מאוד ? ומה אפשר לעשות כדי לשפר אם זה חלש..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את המפרט בצד ימין במידת הצורך. יש לי 3 מסכים, כאשר לפי המחשב, הראשון הוא בצד שמאל מסך 24, השני באמצע 22 והשלישי שהוא הראשי 27 קוריאני. פתאום, ביומיים האחרונים, לפעמים זה כל 5 דקות או 20, משתנה, המסכים הופכים לשחורים, אני שומע צליל כאילו ניתוק (של הוינדוס,כמו שמנתקים USB מהמחשב) ואז המסכים חוזרים, כולם, אבל כל החלונות שלי מהמסך הראשי (3) עוברים למסך 1 שהוא הכי שמאלי. הייתי על דרייבר BETA וחזרתי לדרייבר הרשמי האחרון ועדיין זה קורה. למיישהו כאן זה קרה במקרה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי איך שהוא תקציב ל 8800GTS, אם אני ממש אקרע את עצמי, אבל ממש, אקנה GTX, האם זה שווה את זה?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
משהו יודע מתי יוצא כרטיס מסך HDMI 2.0 ? הבנתי שזה דור 20 NM
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
פעם ראשונה שאני רואה את ה 3080 במחיר דולרים https://www.bhphotovideo.com/c/product/1592969-REG/zotac_zt_a30800d_10p_gaming_geforce_rtx_3080.html מה שיוצא 3 אלף שח. אחרי משלוח מיסים והכל. אני משאר שניו-אג יוכלו לספק את זה באותו מחיר רק בלי עלות משלוח. (40 דולר פחות)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-