עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by y0av,

אני מרגיש ממש אידיוט, אבל בכל זאת: לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של Dell מדגם XPS. במפרט מצויין שהמחשב מגיע עם כרטיס מסך כמצויין בכותרת, כלומר בעל נפח של 256MB זיכרון. גם מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס בשמו. כשהרצתי את בדיקת המערכת הופיע כי הכרטיס הינו בעל 64MB זיכרון בלבד. מבדיקה שערכתי - לא קיים כרטיס 7400 בנפח זה. האם זו משמעות המושג Turbocache? איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי?!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by moshel7,

אני שוקל להחליף את ה-4850 ב-9800 GTX+ האים זה כדאי והאים אני אראה שינוי בביצועים אני קצת מאוכזב מה-4850

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  5. המחשב החדש שלי סוף סוף עובד. יש לי כרטיס 6600GT עם 128MB זכרון PERSONAL CINEMA בכל מקרה עדכנתי את הדרייבר האחרון ובכל פעם שהמחשב עולה מחדש מופיעה הודעה על כך שאין מספיק מתח לכרטיס מסך (יש לי ספק 400W ג'נרי + HD בודד + INTEL 820 מעבד + מאוורר מקורי + מאוורר סטוק למארז) מוזר לי שכך הדבר, לא חושב שזו בעיית הספק, לא?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני בשבוע הקרוב קונה מחשב כניראה, ואני ממש מתלבט בין GTX770 VS R9 280X . מה אתם ממליצים? לגיימינג כבד כגון BF4 COD GHOST הינה כמה השוואות שמראות שה- GTX770 יותר חזק במיוחד אחרי שהמחיר של שניהם שווה אחרי הורדת המחירים. הינה: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770 http://www.hwcompare.com/15840/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-280x/ תודה רבה על העזרה !!!!!

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by ROTEMan,

בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by K0sTa,

שלום...היום בבוקר הרצתי את התוכנה 3D mark 2005 וקיבלתי ציון של 2626. כרטיס המסך שלי כתוב במפרט, האם זה נורמלי? חלש ? חלש מאוד ? סביר ? טוב מאוד ? ומה אפשר לעשות כדי לשפר אם זה חלש..

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by d30DK,

היי, אפשר לראות את המפרט בצד ימין במידת הצורך. יש לי 3 מסכים, כאשר לפי המחשב, הראשון הוא בצד שמאל מסך 24, השני באמצע 22 והשלישי שהוא הראשי 27 קוריאני. פתאום, ביומיים האחרונים, לפעמים זה כל 5 דקות או 20, משתנה, המסכים הופכים לשחורים, אני שומע צליל כאילו ניתוק (של הוינדוס,כמו שמנתקים USB מהמחשב) ואז המסכים חוזרים, כולם, אבל כל החלונות שלי מהמסך הראשי (3) עוברים למסך 1 שהוא הכי שמאלי. הייתי על דרייבר BETA וחזרתי לדרייבר הרשמי האחרון ועדיין זה קורה. למיישהו כאן זה קרה במקרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by HunterVee,

מה דעתכם ? השמיעו את קולכם.....

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by Kukishin,

כרגע יש לי איך שהוא תקציב ל 8800GTS, אם אני ממש אקרע את עצמי, אבל ממש, אקנה GTX, האם זה שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. 1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מניח שמדובר על כרטיס רגיל + המשחק נכון ?

• 47 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. Started by PussyCat,

איזה מבין שני הכרטיסים הללו אתם הייתם לוקחים ולמה?(אותו המחיר)! 1)GainWard 650XP GOLDEN SAMPLE 2)MSI GF4 Ti 4400 128mb והאם ה4400 יעבוד טוב עם הלוח שלי? כי שמעתי שהלוח שלי קצת בעייתי פה... הסתכלו במפרט...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by PHXCUE,

משהו יודע מתי יוצא כרטיס מסך HDMI 2.0 ? הבנתי שזה דור 20 NM

16. Started by אריק פרלס,

פעם ראשונה שאני רואה את ה 3080 במחיר דולרים https://www.bhphotovideo.com/c/product/1592969-REG/zotac_zt_a30800d_10p_gaming_geforce_rtx_3080.html מה שיוצא 3 אלף שח. אחרי משלוח מיסים והכל. אני משאר שניו-אג יוכלו לספק את זה באותו מחיר רק בלי עלות משלוח. (40 דולר פחות)

17. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by iPsych,

אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Trin1ty,

שלום לכולם , הביצועים של המערכת במשחקים פשוט נמוכה משמעותית ממה שהיא אמורה להיות . זוהי המערכת : Q6600 G41M-ES2L G.SKILL 2GB 800MHZ 1GB GTS450 HUNTKEY VPOWER 550 3DMARK 06 - 8.5K COD:WM2 - הFPS לא יציב וישנם נפילות FPS תכופות בהגדרות הכי גבוהות במולטי ( רזו 1440-900) COD:BO - נפילות FPS ומשחק לא יציב וכדו' ... *המחשב כבר עבר פרמוט לאחרונה *דרייברים מעודכנים *מחשבי נקי מאבק *מעלות במנוחה 35-40 , בזמן משחק 65-70 לוח אם יחסית חדש , לא אמור להיות צוואר בקבוק במערכת .. אני אובד עצות =/

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by AFIK10000,

אני יכול להסיג מסך LCD קטן

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. יש לי 7600GT התקנתי לו את הדריוור הכי חדש אך הוא עושה בעיות עם תצוגת וידאו (נתקע\מסכים כחולים) אחרי שמחקתי את הדריוור הסרטים עבדו ללא בעיה אך כמובן שאי אפשר לעבוד באופן נורמלי עם המחשב ללא דריוור *הבעיה היא לא בקודאקים *השתמשתי בשתי הדריוורים האחרונים ובשתיהם היתה אותה הבעיה למישהו יש מושג איכן הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. אני לפני קניית מחשב (המפרט בפורום המפרטים). אני מתכנן לשים עליו את הכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2600PRO HDMI 512MB DDR2 PCIe, ושמתי לב באתר יצרן שלא מוזכר שם תמיכה בויסטא 64 ביט שאני מתכנן להתקין. האם זה נכון? האם יש כרטיס מסך אחר מומלץ שכן תומך ב 64 ביט? תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by MINIME,

רשמו את תוצאותיכם פה. למה? כי אני רוצה להשוות בין כרטיסים לפי תוצאות. אני אשמח אם תצינו מה המעבד שלכם כולל RAM.

• 58 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. Started by Boomer,

למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. האם זה נכון שnvidia יותר טובים מati בopengl?? האם זה הפרש משמעותי?? האם יש מצב שדרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן משהו??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.