עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by junior,

קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by Royz,

היי, קניתי אותו עכשיו וזה מראה 62 כאשר לא במאמץ.. זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  4. מה ההבדל ביציאות בין שני כרטיסים שאחד רשום HDTV DVI HDMI ואחד רשום HDTV 2xDVI. מה ההבדל ביניהם? ומה מהם זה בעצם יציאת HD לטלוויזית LCD?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by Raul,

GAINWARD... בטח כולם כבר מכירים אותה... השאלה שלי היא אם GAINWARD היא היצרנית ג'יפורס הכי טובה.... ואם לא מה הסיבה שהיא תמיד הכי יקרה...??

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by N N C,

רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by thelegend,

אם יש לי את המסך של המחשב הנייד ועוד שני מסכים אחרים , השאלה האם זה אפשרי שאני אחבר בעזרת כבל כלשהו את המחשב הנייד אליהם כך שאני אראה במסך אחד ובמסך של המחשב הנייד אותה תמונה ובמסך הנוסף תמונה אחרת, כלומר אני לא רוצה שאותה התמונה תופיעה בשני המסכים הגדולים אלא במסך של המחשב הנייד ועוד מסך ותמונה אחרת במסך נוסף?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. אני קונה מהחנות פנדה ולכן אני מבקש שלא תתנו לי לינקים לחנויות אחרות... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 האם יש אופציה יותר טובה במחיר הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. יש לי מסך מאג 19 אינ'ץ CRT... (דגם ספציפי xj810) עכשיו תמיד שאני בא לחבר שלי אצלו בכל המסכים שהיו לו הוא תמיד שם 100 אחוז על הכל... בשבילי זה ממש ממש בהיר.. אבל רציתי בכל זאת לשאול מה הכיוון העדיף של המסך? זה בראות עיניי? או שיש כיוונון רצוי? תודה לעוזרים ואם פתחו בעבר שאלה כזו אז סליחה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. למה הוא כול כך יקר אם כולם אומרים שהוא לא מריץ אפילו סופר מריו,ואיך זה שנגיד 4850HD יותר טוב ממנו?

11. שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. Started by m.l,

איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by oror1,

מה ההגדרות שצריך לשים בכרטיס מסך כדי שיהיה פלט של וידאו בטלויזיה? nvidia geforce 9600 GT והאם יש טלויזיות שלא יכולות לקבל פלט ממקור אחר?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by fish,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTX 768MB צורך 500W? או שהג'יפורס 8800GTS 640MB צורך 500W? והעם ג'יפורס 8800GTX 768MB עולה 3700 שקל?

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by gt6,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך geforce 8800gts 640MB?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  16. Started by Gona,

היי, לפי הבנתי מסכי 120Hz או תלת מימד דורשים חיבור מסוג Dual Link DVI. השאלה היא האם כרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable תומך במסך כזה (120hz/תלת מימד) וב-Dual Link DVI. הכוונה היא לכרטיס מסך כזה אם אני לא טועה: http://www.tms.co.il/product/10579 תודה.

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by pop300,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD3870 512MB DDR3 PCI-E האם הוא חזק יותר מג'יפורס 8800GTS 640MB? האם כדי לי ללכת על הכרטיס מסך הזה: Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by raficomp,

אהלן, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, לפחות ככה אני חושב.. השארתי את המחשב דולק עם משחק, בבוקר ראיתי שהמסך נכבה ולא היה ניתן לעשות דבר כדי להדליק אותו ונאלצתי לעשות restart. מאותו יום כל פעם שאני משחק כשעה - שעה וחצי המסך נכבה ככל הנראה שהכרטיס מסך התקלקל :-\ מדובר ב8800 GTS ויש לי אותו כ3-4 שנים ורציתי לדעת אם צריך לקנות חדש תודה לעוזרים

19. אז ככה יש לי תכרטיס מסך הזה עם הדרייברים האחרונים 8.10 ובהגדרות הטמפרטורה שלי סבבה אך רציתי לדעת מזה gpu ו memory ?? הgpu אצלי על 625mhz וה memory על 933mhz וב current values רשום לי משו שונה למשל עכשיו memory 850 וgpu 500. מה אומרים כל הדברים הללו? אשמח להסבר.. יש לי אפשרות לשנות את זה.. האם יש צורך בכך? צריך גם לשנות את מהירות המאוורר?

20. Started by squeal,

תראו בסוף החלטתי ללכת על ה 6800GS השאלה שלי היא , אם המפרט הנוכחי שיש לי יוציא את המירב ממנו? זה המפרט: מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Presscot 1MB Cahce לוח אם - Intel Corporation D915GAV זיכרון - 768MB DDR 400 [אם יש עוד משהו שצריך להוסיף , תגידו ואני אוסיף]. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by moris122,

האים הכרטיס מסך.... NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB של SPARKLE יכול להריץ את המשחק GTA IV ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by MegaStorm18,

כרטיס ה ge force 3 ti שבק חיים והטכנאי היגיע ואמר לי שהכרטיס הכי מתקדם שהוא יכול לשים לי במחשב זה 5500 fx בגלל שהוא אמר שהתושבת של המחשב שלי ישנה ואני לא מבין הלוח אם ישן? הרי יש לי AGP 8 וכל זה. amd 2600 xp 512 ram וכל זה עכשיו השאלה שלי היא כזאת לאחר שקיבלתי את העובדה שיהיה לי בזמן הקרוב - רחוק 5500fx האם הכרטיס הזה שווה משהו , אני מתכוון איפה הוא ברשימה של הכרטיס מסך ומה המקביל שלו של ראידון יש ביקורת עליו איפה שהוא? תודה רבה

24. אני מעוניין להתקין אותו על לוח אם Asus p5n-mx האם זה יתאים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.