עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by J.allmighty,

מאיפה להתחיל ? יש לי כרטיס מסך של hercules (פרטים במפרט מחשב) ברשותי גם טלויזיה 26" sony (בת 6 שנים + ) טלויזיה: כניסה ל21 פינים (מאחורה) + שתי כניסות מקדימה 1. מלבן עם חץ פנימה 2. עיגול עם חץ פנימה כרטיס מסך: 1.כבל כניסה לכבל כבלים\אנטנה 2.חיבור למסך 3.vid in 6/8 פינימ נקבה 4.vid out 6/8 פינים נקבה (vid = video ) אני לא מצליח להעביד את העסק הזה, אני רוצה לצפות בסרטים כאשר אני ישב מול הטלויזיה לצפות בהם עברתי על קובץ הPDF שמגיע עם הכרטיס מסך אך לא כל כך הבנתי מה לעשות למשהוא יש סבלנות לעזור לי לריץ את העסק הזה ? תודה רבה לעונים

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by amit22,

האם המהיריות שעון של הכרטיס זהות ל9800 pro ?

3. Started by scorpion881,

כשאני נכנס למשחק המסך משנה צבעים מכחול לאדום לירוק יש לי כרטיס מסך radeon 9100 עזרה??

4. Started by H.I.V,

הAGP נמצא בדיסייבלד כך אמרו לי אידה 32 מקס פיין 2 והלו איך אני משנה את זה? ירדו לי 1500 נק' ב3DMARK01 עזרה בבקשה

5. Started by Marvelace,

8) שווה להשקיע במסך שטוח? האם המשחקים החדשים ניראים יותר טוב מאשר על מסך רגיל? (זוית ראיה,השתקפויות וכו) האם המסכים השטוחים יודעים לעבוד עם כרטיס מסך סטנדרטי?

6. Started by SMSM,

מכיוון שהדובים לא מספקים את המידע, ואני יודע אישית על אחד שזה לא עובד לו ... יש פה מישהו שה OMEGA פתח לו את הכרטיס ?

7. Started by overload,

זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dready,

מי מבין שניה הכרטיסים האלה טוב יותר (בלי להתיחס למחיר של שניהם ) sapphire ultimate radeon 9800 pro 256mega gigabyte radeon 9800pro 256mega תודה מראש (זה לשם וויכוח

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by amit22,

קניתי את הכרטיס ב1610 שקל עכשוו איך אני יודע איזה זכרונות יש לו ומה המהירות שלהם אני לא יכול לדעת כי יש דברים בצבע זה על הזכרונות ?

10. Started by Black_eagle,

אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shlomi2003,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301

12. Started by poli,

האם צריך לוח אם במהירות 8x כדי להתקין כרטיס מסך שתומך רק במהירות של 8x

13. Started by stingeR-,

היום יצא לי להתקין את הדריברים החדשים של nVidia ולבחון אותם על הInnoVision GeForceFX 5200 128mb )128bit) השיפור הוא מאוד גדול ומורגש, הדבר העיקרי שדריבר זה עושה הוא מונע נפילות FPS גדולות , בMIDINGHT CLUB 2 עם הדריברים הישנים הטובים 44.03 היו נפילות FPS במקומות מסויימים וזה הקשה על המשחק אבל עם הדריברים האלו זה הסתדר , אבל יש גם חסרונות , כל פעם שאני מחליף קצבי ריענון של המסך על ידי RIVATUNER חלק חוזרים ל60HZ וחלק נשארים על 100HZ למה? לא יודע ואין שום תוכנה או דרך לשנות את זה , אז לבינתיים אני יחכה לדריברים הרשמיים באמת מהאתר של nVidia ונראה מה יקרה אז. הדריבר מעולה לכרטיסי GEFORCE FX אבל קחו בחשבון את בעית קצבי הריענון , אני בינתיים נשאר עם ה44.03 הישן והטוב ביותר לדעתי…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by amirxbox,

אהלן אני חדש פה תודה מראש על התשובות זה קצת דחוף לי תכף תבינו למה אז ככה קניתי מסך 7klr של AOC לאחר שהובטח לי שהוא שטוח כמו פלטרון, טוב כמובן הוא בכלל לא אבל הם מוכנים להחליף לי בתוספת מחיר אבל ראיתי ביקורות רעות על ה f700b של lg. מה אתם מייעציים?? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_7Klr.html המסך של AOC http://www.lg.ca/computer/prodSpecification.asp?p=3003

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. אין מה להסביר תקראו! http://www.guru3d.com/news.php#641

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Aganathon,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלו. הוא לא רוצה להוציא יותר מדי, בערך בסביבות ה-500 ש"ח :tomato: חשבנו על הכרטיס GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB אצל הדובים (שנמצאים ממש לידנו). http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3787 האם אתם יכולים להציע כרטיסים יותר טובים במחיר דומה ? (אפשר לחרוג מעט) עדיף אצל הדובים אבל לא חובה : האם בכלליות עדיף ג'יפורס 5200FX או רדיאון 9200 ? תודה מראש.

17. Started by parker,

מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב ( שבנו לו פה ) והוא דיבר עם מישהו שאמור להשיג לו את החלקים ביותר זול והטכנאי ההוא אמר שהכרטיס מסך שהוא קונה ( R9600P ) הוא כרטיס חזק ואם יש מסכים ישנים ( יש לו 15 אינץ מאוד ישן ) זה יכול לגרום בעיות עם המסך או בתצוגה ... זה נכון ? יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך ומסך כזה ?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by tavlins,

איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב מסויים עכשיו עם ה9800 רגיל יש לי עוד טיפה כסף ועם הפרו אני חורג מהתקציב עכשיו השאלה שלי היא: אם שווה להשקיע עוד קצת ולקנות את הפרו? או שההפרשים בביצועים לא שווים את זה??

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by pho,

שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תראו, יש לי כרטיס מסך שלדעתי דיי טוב, ווואלה אני מרוצה ממנו, ומבחינת יכולות שלא קשורות בתוכנה הוא חזיק עוד הרבה אבל עכשיו שאני רואה מה הDX9 עושה, ושבעצם זה שורת קוד פשוטה שמאפשרת למתכנתים של משחקים להשתמש בשיידרים באיכות ללא הגבלה בפשטות יחסית, אני מתחיל לדאוג שהכרטיס מבוסס DX8 שלי, ילך לפח זבל. אני שואל אם זה כל כך קריטי להחזיק כרטיס כזה ? האם משחקים יעבדו בצורה נורמלית? האם כל עין תרגיש בהבדל ? ובקיצור.. האם השיפור הוא כזה מסכן כמו בין בDX7 ל DX8 ? כי דיי נמאס לי להשקיע כסף בזה, וכל יום יוצא משהו חדש, אין לי כסף ולא כוח לרדוף אחרי זה ואני רוצה לנוח כבר עד שקניתי כרטיס עוד מעט הוא לא יעלה לי משחק פוקימון של DX9 ???

23. Started by ITZIKAMSA,

למה לקנות 9800SE של HERCULES ב 1490 שח ולא את ה9700 של ATI ב 1430 שח בKSP???? גם יותר זול וגם בעל פוטנציל גדול יותר לOC!!!!!!!

24. למה באתר של NVIDIA מציגים משחקים לכל כרטיס , והמשחקים של ה 5200 הרבה הרבה יותר חדשים משל כל סדרת הטי איי? [אני מבין שהם רוצים למכור,והוא תומך DX9 למרות שאין משחק שם שמנצל את זה,אז למה הם לא מציגים משחקים יותר חדשים לסדרת הטיאייז?]

25. Started by davia,

שהוא לא תומך 3d האם יש תוכנה או דרייבר מעודכן שמאפשרת שכרטיס יקרה תלת מימד ויעבוד אם המשחקים

דיונים חדשים בפורומים