עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dogday,

אני מתלבט בין כמה סוגים של הראדון 9600 פרו הנה הלינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php בבקשה תגידו לי איזה מביניהם הכי טוב ל oc והכי איכותי??? {עד 1000 שקל}. תודה גדולה לעוזרים!!! ;D

2. Started by yambtz,

אני הולך להחליף את ה asus שלי כי הוא טיגן את עצמו. השאלה אם כדאי לי לבקש רדאון 9600 לא פרו ולקוות שהם נחמדים בחנות. למי שלא יודע asus v9280TD מבוסס על ti 4200 זה די דחוף. תודה מראש.

3. Started by nahonh,

התקציב שלי הוא גג 500 ש"ח ואלו הכרטיסים שיש בטווח המחירים שלי לכן אבקש לדעת איזה יותר טוב והאם ההשקעה(ההפרש בינהם הוא 100 ש"ח)כדאית

4. אני ממש עומד לפני קניה ואני מתלבט בין שני הכרטים הנ"ל RADEON 9800SE type II (256 BIT) 128MB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659 הוא אחד מכרטיסי ה 9600 PRO כי שמעתי של 9800 יש אפשרות להשתמש באומגה .........ואז זה משפר שחבל על הזמן

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by yambtz,

יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by dnz,

קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by mozes,

שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …

9. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי על הלוח אם חיבור AGP Pro (סלוט בתוספת חיבור מולקס בצד) זה אומר שאני יכול לחבר כרטיסי מסך (כמו radeon9800SE שדורש חיבור לספק) אליו במקום לספק?

10. שמעתי שהם מוגבלים ל xxx\596 זיכרון...

11. אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  12. אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  13. רציתי להוריד את גירסת 52.16 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 אבל ישנן שתי גירסאות (אל תגידו לי שההבדל הוא שתפריטים בשפות אחרות) יש הבדל של 10 מגה ביניהם, זה חייב להיות משהו יותר יסודי.

14. אני קונה כרטיס מסך ביום ראשון ועומדים בפניי כמה דגמים. עכשיו אני לא יודע מה לבחור. אם תוכלו לתת לי הצעות מהאפשרויות שיש לי או שיש לכם אפשרויות יותר טובות עד 1100 שקל אז אודה לכם מאוד. אלו הכרטיסים שעומדים בפני: Leadtek Geforce4 TI4200 128 DDR Radeon 9500/9600 Pro 128 DDR ASUS GF 4 V9280 TD 128DDR ASUS Gerorce4 v9480 VIVO 128DDR Geforce FX5600 ViVo 256 DDR תודה מראש לעוזרים dr.dre

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Meturlal,

שלום! מסך ה-LG Flatron 795FT שהיה ברשותי התקלקל. שלחתי אותו לתיקון והתיקון נראה שיעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח) מדי ולכן אני מעדיף לקנות חדש (המסך בן 4 שנים בדיוק ולכן אינו באחריות). אני לא מעוניין לקנות מסכים של IIyama ו-LG בגלל השירות הלא טוב בו נתקלתי (עם IIyama נתקלתי בחוסר יכולת לתקן את המסך ואם ה-LG, שהתקלקל עכשיו, נתקלתי בשירות לא רציני וגם במחיר תיקון יקר). האם מישהו יכול להמליץ על מסך טוב עד 1000 ש"ח (17 אינטש CRT), שיהיה אמין, וגם אם יתקלקל חס וחלילה, יהיה מי שיתקן ויתן לו שירות כמו שצריך. כמובן רצוי שהמסך יהיה איכותי כמה שיותר. חשבתי על Samaung או Mag - האם מישהו יכול להגיד לי אם השירות שלהם טוב והאם הם אמינים? (הבנתי שעל מסכי Samsung קבוצת חיון נותנת את האחריות ו…

16. Started by chris_u16,

בדיקת איכות תמונה בTomsHardware דיון בfuturemark נראה לכם הגיוני שATI מרמים!? מה דעתכם? נ.ב סופסוף יש תחרות טובה בין 2 המובילות בתחום כרטיסי המסך, מי שמרוויח מזה זה רק הלקוח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by danieln9,

האם אני יכול הישתמש בDRIVER של אומגה לזה. ואם לא מה אני כן יכול לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  20. זה גרסאת ה128מ"ב של ספייר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ORrrr,

ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by e.t,

היום יצאו דרייברים חדשים ורשמיים: NVIDIA Forceware 52.16 Official ! שם הקוד של הדרייברים הוחלף ומעתה הם נקראים Forceware (הקודמים נקראו Detonators). רשימה חלקית של שיפורים: Release Highlights: Enhanced image quality for both anisotropic filtering and anti-aliasing New nView 3.0 Multi-Display Setup Wizardto easily configure your multi-display settings nView Grid lines to section off the display to help organize your various Windows Customized user profilesto save display settings and image quality settings on a per application/game basis A new user friendly interface Microsoft® DirectX® and OpenGL® support Support for GeForce 5700, GeForce FX 5700 Ultra, and GeF…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Pop3Sail,

תודה וזה לא משנה איפה בארץ העיקר שיהיה אפשר להזמין דרך האינטרנט

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by alienchickenpie,

הרדאון שקניתי לא מזמן מציג ביצועים מאוד אכזבים במודים של HL. ה-FPS בד"כ על 30 ומטה באיזורים קצת עמוסים ויורד לרמה כמעט בלתי שחיקה באיזורים עמוסים. יש לי את הדרייברים האחרונים, הוא מקורר טוב ואין בעייה של חשמל מהספק. ניסיתי גם את הקונפיג הרגיל, גם את הקונפיג של הביצועים וגם את הקונפיג של האיכות, אין הרבה הבדלים. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI

• 9 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים