כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
טוב בהמשך לאשכול הקודם שלי למי שעקב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234103.0 אז יש קצת שינויים בעזרת עזרתו של -- RTR תודה -- הצלחתי לייצב קצת את הטמפ' וכרגע עדיין יש בעיות אבל הוא יסחוב עד שאני אגיע לחנות ובתור גיימר ועובד עם תוכנות עריכה . ועובד המון עם תוכנות עריכה... רציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ היום ? , מחפש כרטיס יותר חזק ממה שיש לי כיום..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת מה יותר עדיף? ומאיזו בחינה? מה יריץ יותר טוב קריסיס ו COD4 ? ואם אני קונה היום 1950PRO שהוא תומך רק בDX 9 אז נדפקתי? כי בעתיד יצאו רק ל DX10
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444091.msg3802184;boardseen#new אפשר שמות של כרטיסי מסך שיתאימו למערכת שלי למקרה שאני אצטרך להחליף אותו... קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך לפני שנה וחצי מ-KSP . תמחקו לי את האשכול השני,הדפדפן קורס לי בלי הפסקה.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לצוואר בקבוק אלה האם הכרטיס מנוצל במלואו. אני מריץ איתו משחקים על מסך 19" רזולוציה 1280*1024. אני שואל כי. מהירות המעבד היא 2.3 קיבלתי ציון ב 3DMARK 06 בלי OC 8700 אחרי שעשיתי OC ל2.6 ראיתי שיפור משמעותי בבנצ'מרק של הכרטיס במקום 59FPS אז זה 67FPS ובציון קיבלתי 9700 וזה לא OC כזה גדול. עכשיו השאלה היא אם אני יקנה לוח אם שתומך ב מעבדי אינטל ועשים שם מעבד נגיד ה E8400 אז אני יקבל ציון עוד יותר גבוהה? אם כם אני יוכל אז אם הכרטיס שלי והמעבד E8400 להריץ את Crysis WARHEAD על V.HIGH ופילטרים נגיד AA*8 ורזולוציה 1280*1024 נ.ב הציונים שצינתי הם של כל המערכת לא רק של המעבד.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי זה ראידון 9700 פרו הייתי עושה לו סופט מוד בעזרת דרייבר מיוחד לא יודע מה חבר שלי שלח לך באיימל הייתי יכל להפוך לה 800x כמובן זה לא היה הופך אבל היה משפר את הביצועים דרסטיט
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הכרטיס שמור מאוד, עובד מעולה ומריץ עד היום משחקים ברמה טובה במסך 1080P. הכרטיס בן 5 שנים. זה הכרטיס: GV-N780GHZ-3GD Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Global תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שפה זה 'ה' -מקום לשאול את השאלה שמטרידה אותי כבר זמן מה... יש לי מחשב סבבה שלאחרונה כבר מתקשה להחזיק משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. לוח אם : gigabyte 965p ds3 מעבד: intel core 2 due E6600 @ 2.4GHz זיכרונות: 2x DDR2 1G 333MHz כרטיס גרפי: Geforce 7950 GT התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח ואפשר גם יותר בהנחה שיש לזה טעם: ה"בעיה" היא שאמרו לי שלמסך 19 אינצ' אין מה לקנות את ה GTX 260 כי יהיה צוואר בקבוק במקום אחר... :-| האם כדאי? האם ראוי? או שלא יהיה הבדל רציני לעומת HD4850. כדאי אולי לקנות עוד זיכרונות, או שיש מספיק...? או שבכלל כל המפרט עתיק מידי ? בעיקרון אני גיימר חובבן והמטרה היא לשחק גם על הטלוויזיה 32 אינצ' LCD ב HDMI... תודה מראש !!
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..
-
שלום לכולם פעם ראשונה אי פעם שאני מנסה להריץ משחק (watch dogs) והוא לא נותן לי בכלל להפעיל אותו - בדר"כ הפעיל לי הכל על איכותיות בסיסיות אבל לפחות הפעיל בכמה שיותר זול אני מתכוון לכמה שיותר זול.. סטודנט תפרן המפרט הנוכחי זה i5 3470 4GB seasonic 430 s12ii והכרטיס הנוכחי HD4670 השאלה ההתחלתית היא איזה כרטיס (הכי טוב) הספק הזה יוכל לסחוב? ראיתי את הכרטיס הזה במציאון של KSP http://ksp.co.il/?uin=21717 האם הספק יריץ אותו? בעקרון לא הייתי רוצה להגיע לתג מחיר הזה - אלא יותר לכיוון ה400-450 לכל היותר אין לי בעיה עם מוצרי יד שנייה, ebay וכ"ו.. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ושוב במסגרת השידרוגים למחשבים לילדים. למחשב לילד למשחק פורטנייט בעיקר. שני הכרטיסים נמצאים ברשותי. איזה לשים במחשב i5 9400F , זכרון 16GB. דילמה: GTX 1650 OC 4GB. https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD#kf כרטיס בן 6 חודשים. יחסית חדש. עם אחריות לעוד כמה שנים. או GTX 1060 OC 6GB https://www.galax.com/en/graphics-card/10-series/galax-geforce-gtx-1060-oc-6gb.html כרטיס בן שנתיים. מה עדיף להשאיר? יהיה עדיף לאורך זמן? לצורך המשחקים קלים לילד בן 9. האם להעדיף אחריות יותר ארוכה אם ההבדל לא גדול? ואם מתכוון למכור אחד מהם.---> לאיזה מהם יהיה ביקוש יותר גדול? תודה שוב
-
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ה X800GT שלי הלך, ועכשיו בגלל ירידת המחירים (בזמנו הכרטיס עלה לי 1100 ש"ח) אני יכול לקחת GTO במקומו (הכרטיס היה באחריות, ובמקומו אני יכול לקחת כמובן אחד חדש ללא תשלום) איזה מה GTOים הנ"ל כדאי לקחת? או כרטיס מסך אחר בתוספת 200 ש"ח לכל היותר? רק מכאן- www.noacomp.co.il תודה!
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הכרטיס שלי כנראה קצת נדפק כתוצאה מאוברקלוק לא נכון. יש עיוותים קלים מאוד בגרפיקה ובסרטים יש נקודה לבנה שמהבהבת... בקיצור, אפשרי לתקן את הכרטיס איכשהו? מדובר ב1900XT.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחשב שנמצא ברשותי עכשיו הוא PIII 667MHZ 256SDRAM בקיצור לא מחשב חזק. מלפני כמה ימים הכרטיס מסך נשרף. ועכשיו צריך לקנות אחד חדש. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מידי כי אני אחליף אותו בקרוב ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס הכי משתלם לי לקנות הכרטיס מיועד לקצת משחקים, בקשר לתקציב שלא יעבור את ה-600 ש"ח (אני יודע שאין הרבה מבחר). חשבתי על הריידון 9000 פרו, מה אתם אומרים ? ומה המחיר שלו ? למחשב הבא שלי(בקרוב מאוד) אני מתכוון לקנות S/U/M/A Geforce 4 TI4200 128MB vivo
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה , אני משתמש ב ווינדוס ויסטה , התקנתי את הדריבר ושאני לוחץ על ה winfast זה אומר לי : cannot find any vidieo capture device זה המפרט של המחשב שלי: Intel Due Quad Q6600 2.4 GIGABITE P35 DS3L 2GB MEMORY 320GB Geforce 8800 GT 512 MB LEADTEK WINFAST TV2000 RM LIBERTY 400W זה הכל אני לא בטוח שזה נחוץ אל שיהיה מראש תודה על העזרה אבי ..
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
האתר TG Daily הודיע כי ההכרזה הרשמית על Quad-SLI תהיה כבר ב 22 למרץ של השנה. Quad-SLI - חיבור של 4 כרטיסים זהים במטרה לגידול בביצועים. עד היום היה אפשר לשים רק 2 כרטיסים. הכרטיסים שיחוברו הם הכרטיסים החדשים של NVIDIA... אלו הם 7900GT ו 7900GTX... יתכן והטכנולוגיה לא תהיה זמינה לנו מייד, כי כל המערכת דורשת ספק דיי חזק... לגבי הלוח אם לא הבנתי... האם יש 2 לוחות אם או מה? תארו לכם שיש לכם במחשב 4 כרטיסי 7900GTX... חבל יהיה לבזבז את המחשב הזה לגלישה באינטרנט או משהו אחר חוץ ממשחקים :-[ כמובן שזה רק לעשירים... כי חבל יהיה להשקיע עכשיו את כל הכסף ב 4 כרטיסים כאלו אם עוד קצת יוצא DX10 :'( :'( :-\ :xyxthumbs:
-
- 65 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להחליף לכרטיס מסך HD4670 מהכרטיס הנוכחי שיש לי עכשיו שזה 9400 GT .. למרות שהוא מריץ לי את כל המשחקים [ חוץ מ Crysis ] שיש בו הרבה תקיעות אבל אני עדיין רוצה להחליף דרך אגב יש משהו יותר טוב לתקציב 450 ש''ח ? מהחנות KSP
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הנ"ל מספיק לעריכה ב 4K . ? או 5 . כרטיס מסך PNY RTX 3050 8GB GDDR6 VERTO Dual Fan HDMI (ksp.co.il) וכמה מתח ספק צריך בישבילו . ? והאם הוא יכול להתחבר במחשב ישן . ? מעבד I7 4930 K 6 ליבות לוח אם X79 UD 3 זיכרון 32 גיג'ה
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. ברשותי Geforce4 Mx440 שזה כרטיס זוועתי ביותר... יש לי כ-1150 ש'ח ואני מתכנן על כרטיס טוב שישרת אותי לאורך זמן. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בתקציב של 1150 ש'ח? ודבר שני: מה ההבדל בין FX5900 רגיל לבין 5900XT? תודה חבר'ה, שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המממ.. משהו מוזר, הזזתי את המסך לפינה בשולחן ועכשיו הצד הימני העליון של המסך דהוי מעט בהשוואה לשאר המסך, ניסיתי להזיז חזרה וזה לא עוזר....
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי אם מישהו ראה את הכרטיס הנל בחנות כלשהי כי אישתי כמה שלא חיפשתי לא ראיתי את זה בשום מקום באינטרנט והבנתי שזה אמור להיות כרטיס חבלז! (גם עם אחריות לכל החיים) אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו במקוםכלשהו בארץ.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום האם ישנו מידש לגבי השקת סדרות חדשות של NVIDIA או AMD ?? והאם כבר ישנן השוואות? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך החדש GeForce GTX 970. את המפרט הנוכחי שלי קניתי בדיוק לפני 4 שנים והוא: Intel Core i7 930 2.8Ghz Gigabyte X58-UD3R Kingston HyperX 2GBx3 DDR3 1600Mhz CL9 2x Gigabyte GeForce GTX 460 SLI SeaSonic 620w 80+ Bronze Active בנוסף יש לי 3 כוננים רגילים HDD ועוד כונן SSD שקניתי חודש שעבר כחלק מהשדרוגים שאני עושה למחשב והוא: Crucial MX100 256GB. השאלה היא איך ה-GeForce GTX 970 יעבוד עם המערכת "העתיקה" שלי והאם יהיה צוואר בקבוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-