כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח הסתכלתי בדיון כרטיסי מסך ממולצים אבל אני לא יודע מה מתאים למפרט שלי. זה המפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) כרגע זה הכרטיס הנוכחי Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מחפש כל מיני מאמרים והמלצות בקשר לכרטיסים הבאים: HD4870 HD4850 כדי לשים את הדגם 4870 אני צריך להחליף ספק, אני מעוניין לקבל המלצות בקשר לבחירה שלי. מאוד חשוב לי. K.S.P הציעה ככה: hd4870 512 gddr5 sapphire vx 550w active pfc 12 cm fan (יש אולי אפשרות גם לרדת בספק?כי הוא חזק) שתי אלה יעלו 1745 לעומת זאת, hd4850 אותה חברה הכל, ואותו ספק יעלה לי 1359 השאלה אם שווה לי להוסיף את ההפרש ביניהם ולקחת את ה4870 (האם ההפרש שווה את הביצועים שאני אקבל) הכרטיסים למערכת הבאה: Q6600 EP35C-DS3R 2 GIGA זיכרון 320 הארד דיסק (אני כרגע עם 9600GT) כל המערכת חדשה 3 חודשים ספק EZCOOL 500W REAL
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה בפורום לוחות אם אבל המענה שם הוא לא ב100% ואני ישאל פה עוד פעם כדי לקבל 100% תשובה. יש לי לוח אם P35C-DS3R האם אני יוכל לשים את הכרטיסים החדשים כמו 3870X2/9800X2/7950X2... האם יש הבדל בין כרטיס 8800GT רגיל לבין כרטיס 8800GT SLI ? תודה על העזרה...אם המנהלים רואים בבקשה לא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז מי שכבר הבין שקניתי שבוע שעבר את ה6600gt של msi החזרתי אותו וקיבלתי את הכסף, סיפור ארוך... קיבלתי כרטיס משומש והם עשו לי בעיות בקיצור אל תקנו מ-***** אני ימנע מלקלל אותם כאן בפורום... עכשיו , יש לי תקציב של 900 שקל ולא יותר! אם אפשר אז פחות ואני מתלבט בין ה-6800 שלpov לבין 6600GT אחרשל חברה שאתם ממליצים לי... מי מבין השניים עדיף? ואם זה ה6600GT אז תמליצו לי על חברה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם הוא יגיע לארץ עד סוף החודש?הערכות? הוא כל כך משתלם (גם ה256 וגם 512)...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש... מזל טוב לי בכל מקרה החלטתי לקנות את הRADEON X1950P של איזושהיא חברה שעוד לא החלטתי עכשיו כמה שאלות 1)אני יודע שיש לPOWERCOLOR גרסא של 512 מגה לכרטיס הזה, דבר שלא ראיתי במקום אחר, וגם אין הבדל גדול במחיר... האם הכרטיס הזה מומלץ או ללכת על ה256MB של חברות אחרות? 2) אם התשובה הראשונה שלילית, אז איזה חברה מומלצת? 3) כאשר הR600 תצא, האם ייצאו כרטיסי HIGH END ממש יקרים(מעל ה1000 שקל) או שתצא סדרה של כרטיסים גם במחירים נורמאליים? כי בינתיים אני יכול להסתדר עם כרטיס "פשוט" עד שהם יצאו, אבל אני לא יודע אם שווה בכלל לחכות כי אני לא מוציא על הכרטיס יותר מדי... נוסף בעריכה: 4) מה עדיף, הכרטיס שציינתי עם 256MB DDR3 או X1650P עם 512MB DDR2? תודה!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך מיותר שאותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף למסך הקיים, השאלה שלי איך אפשר לעשות זאת, כאשר אין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך נוסף. בתודה. ויום טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הורדתי ריוה טיונר והפעלתי את ה צינורות מ 12 ל 16 אבל אני לא מרגיש הבדל ואני לא יודע איפה בודקים אם הם באמת ניפתחו עכשיו תסבירו לי זה נישאר קבוע בכרטיס או שכול פעם צריך להפעיל ריוה ברקע או אחרי פירמוט להתקין מחדש ולפתוח שוב איך זה עובד מישהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך X1950XT ואני רוצה לקנות מסך "LCD 19 איזה מומלץ? ואיזה לא כדאי כי הוא לא יפעל טוב עם הכרטיס? כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
החלטתי ללכת עם ה- MS576 MAG .. 15 אינץ....ראיתי אותו אצל חבר שלי...נראה פשוט מדהים... מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס NVIDIA GeForce FX 5200 ואני מעוניין לדעת אם הוא מיוצר עם צינורות לא פתוחים, ואם כן - איך מומלץ לי לפתוח אותם? בתודה מראש, Coldwar!
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש משהו טוב שיספיק לי לשנה או יותר הקרובה... הסכום שאני רוצה הוא בין 1000 ל-1200 ש"ח.. עוד דבר אם אתם יודעים אני צריך רוצה לדעת אם בארגנטינה בחנויות מחשבים שם עולה יותר זול כרטיסי מסך מהארץ? דודים שלי נוסעים לארגנטינה בעוד שבועיים ואני רוצה לתת להם שלושה כרטיסי מסך (בסכום שביקשתי ממכם) ושיראו אם בארגנטינה הם עולים יותר זול מהארץ.... יש לי כרגע Geforce 2 mx 64 mb ..... כרטיס אחד שעולה 1000 בערך הוא Redeon 9600 pro מה אתם אומרים הוא באמת כרטיס טוב? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך כרטיס ל PCI-E ואני לא יודע כל כך מה לבחור. יש לי 1200 ש"ח למשחקים כבדים! חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NCX1950XT-256&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שלפי מה שאני יודע הוא כרטיס ממש חזק ומתאים בול לתקציב שלי. יש לכם הצעות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי את הרעיון... למה למשל nVidia הוציאה כרטיסי LE.. למיניהם שאפשר לעשות להם OC ולהגיע לרמה של כרטיס יותר חזק? נגיד 6600 רגיל אפשר להפוך ל- 6600GT.. או 6800NU אפשר להפוך לכרטיס יותר חזק.. (נדמה לי.. אני לא ממש מתמצא בכל הדגמים ובכרטיסי מסך כל כך.. אני עדיין לומד..) אני מבין שיש להם כרטיסים עם ליבות דפוקות.. והם חייבים לנצל אותם אז הם מוציאים אותם אבל עם פחות צינורות עיבוד ואם יתמזל מזלך אז פתחת אותם והרווחת כרטיס יותר חזק ואם לא אז לא.. זה מוזר.. כל הדגמים האלה למיניהם.. GT, GS, Ultra, LE, XT... וכן הלאה.. זה ממש מבלבל.. כי אם מישהו רוצה לקנות כרטיס חדש.. אז מציעים לו דגם א' למשל.. ואחר מציע לו "למה לך לקנות א' אם אתה יכול לקנות ב' במחיר יותר זול, לעשות לו O…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם התכונה קיימת רק בגירסת CCC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-