כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אוקי יש לי מסך MAG 995PFS ואני רוצה שהמסך היה מותאם (אתם יודעים לא יותר מידי הצידה וכו...) אז אני ישמח עם תיתנו לי תוכנה שעושה את זה וגם מאיזה שהיא סיבה המחשב מזהה את המסך כ PROVIEW (וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל )
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הכרטיס הוא "Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB אני לא יודע מה המשמעות של ה-EXTREME כי אין הבדל מחיר משמעותי....אז אם מישהו יודע שיגיד מה ההבדל! ואם יש 6600GT של חברה אחרת שהוא יותר מומלץ?!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בעיקר להריץ משחקים חזקים... מסך 19" (מלבני) כרגע יש לי x1950gt חשבתי על HD4770 הנה המפרט שלי תגידו לי מה כדאי לי במסגרת התקציב (לא משנה אם זה RADEON אם GFORCE) ספק: (מה שהיה רשום על המדבקה) L&C B500E MAX 400W real total output 500W MAX מעבד: core 2 duo E4300 זכרון: (4 GB בכללי) kingstone 1GBx2 2GB לוח: Intel Bad Axe D975XBX (זה מפרט שבנוי גם בשביל להריץ MAC מה שהתברר לי כטעות כי אני לא השתמשתי בMAC פעם אחת) תודה רבה נ.ב הלוח שלי יכול להריץ CF?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב: GF FX5700 128MB OR GF4 Ti4600 128MB ביצועים האמת די דומים אולי האף איקס קצת יותר טוב אבל לא בהרבה נכון?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם כדאי לי להתקין את ה-7000 (אולי זה 7200 אם אין כזה 7000) במקום הג'יפה 4 440 mx שלי?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 500 שקל, שיתאים ללוח אם שלי. (NVIDIA ONLY) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בהמשך לדיונים שהיו כאן בנושא נראה לי זאת הקנייה המשתלמת ביותר מחיר@עלות http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3830830 כן ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז בימים הקרובים מאוד אני רוצה לקנות את אחד משני הכרטיסים הבאים: או Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB ב-2093 או XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX שהוא הדגם היותר טוב כלומר הוא OC לאומרת הדגם המקביל של XFX 8800 640M והוא ב-2240 עכשיו הבנתי שאני יכול פשוט לעשות קצת OC ללידטק וזה יההי בדיוק אותו הדבר.... מה את אומרים עדיף לקנות? ???
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הכרטיס יחובר למסך ברזולוציה 1920X1080 לעוזרים, המון תודה (:
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8800GT אני יודע שזה שאלה דיי נפוצה אבל אני ממש לא מכיר את החברה הזאת תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי 9800GT INN3D בחיבור SLI וכרגע יש לי מסך LG ישן שהרזולוציה מקסימלית היא 1280X1024 שאני מפעיל משחקים כמו קרייסיס או CALL OF DUTY הוא עובד טוב ולפעמיים הוא מראה לי מסך שחור הוא מין תמונה של ריבועים מרוחים ולפעמים המשחקים נתקעים ואז אני רואה שמופיע לי בווינדוס שמנהל התצוגה נסגר עקב תקבל בדרייבר ניוודיה נראה לי והפעיל אותו מחדש האם זה בעיה בכרטיס מסך הוא בהגדרות שלו??התקנתי מספר פעמים את הדרייבר
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר מכויין שהוא מכוון על עבודה חלשה מהמפעת אני לא מתכנן OC או משהו, מה עדיף 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 כרגע יש לי את שניהם אבל זה נראה לי מיותר.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס gigacube 9200se 128mb 128bit האם יש איזה ספוטמוד ל 9200SE? איך אני עושה לו OC ובכמה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=524370 אני רוצה להביא מתנה לחבר (כי למשפחה יש AGP). יש לו X300 או X400 - המחשב לא בטוח. בכל מקרה, למה הוא מקביל בג'יפורס? כי אני לא מבין בסדרת הXx00 של ATi...
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ככה מישו פעם הסביר שאם יש 1GB על הכרטיס מסך ויש לו 256BIT אז 1GB לא מנוצל.?!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה כרטיס מסך חדש (GF9800GT). הוא ביקש ממני לשאול שאלה בשמו. אז ככה: יש לי כרטיס מסך 9800GT, בכרטיס מסך קיימות 3 יצאות, 2 של DVI והיציאה השלישית HDMI אני רוצה לעבוד על שני יציאות במקביל,זאת אומרת DVI ו-HDMI בשני מסכים שונים. הבעיה היא שרק יציאת ה-DVI משדרת. יציאת ה-HDMI לא משדרת למסך השני (טלויזיה). הבנתי שצריך להגדיר את ההגדרות של הכרטיס מסך כך שתתקבל התוצאה הרצויה. השמח לעזרה בשם החבר.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בלי חיבור VGA ,יש כבל כזה? המחשב הוא מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו חשבתי שאני הולך לקנות את הx800GTO לאיגיפי,כי הוא הכי משתלם. עכשיו שנודע לי שיהיה ביולי 76gt לאיגיפי במחיר זול יחסית,אני מתלבט שוב. את הרדאון אני קונה ב170 דולר . האם אתם חושבים שה76 יעלה הרבה יותר מזה? במילים אחרות,שווה לחכות ליולי שהכרטיס יצא? בתודה מראש,דן.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-