עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. וכש4850 כבר לא יספיק להוסיף לו עוד כרטיס או שפשוט לקנות כרטיס חדש כש4850 יתיישן?

2. Started by kob27,

אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by yoni admoni,

שאלה לי אליכם :s05: אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7600GT יד שניה איך אני יכול לבדוק שהוא עובד טוב ולא הרוס או משהו???? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by rom515,

הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by Castanda,

אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by orental5,

שלום יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל אני מנסה לראות Live TV ב vista media center אבל התמונה שאני מקבל מקרטעת, המסך הופך לירוק אני לא חושב שהבעיה היא בביצועים להלן מפרט המחשב מעבד 6750 זיכרון 4 GB 667 דיסק 7200 sata 2 כרטיס מסך ati 2600 pro מחובר למסך LG42PX4RV עם כבל DVI To HDMI

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by +Eliran+,

אז ככה אני רוצה להחליף למסך דק ויש לי כמה שאלות: 1.מסך של איזה חברה מומלץ לקנייה? 2.למישו יש מסך מומלץ? 3.הציעו לי BENQ או AOC ב1500 ש"ח או MAG ו-LG ב1700 ש"ח,האם השם מצדיק את הפרש? אני מדבר על גודל של 17 אינ'צ ~תודה~ רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by Check_Point,

קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by n.L,

http://www.xpertvision.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT.html רציתי לדעת אם מישהו שמע/התנסה עם הכרטיס הזה? האם חברה הזאת מוכרת?טובה? איך הקירור שלו?האם הוא שקט? האם כדאי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14968 תודה לעוזרים!

11. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. דגם מודרני חסכוני ויעיל במחיר מומלץ של 200 דולר יגיע אל החנויות בתוך שבועיים - לפחות על פי הפנטזיה של מפתחת השבבים האדומהלכתבה

13. Started by ABLB,

שלום רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למסך 26 אינץ עד 300 ש"ח ? האופציות הם 8600GT עם 512MB עולה בערך 280 ש"ח או X3650 512MB שעולה 310 ש"ח מביקורות שקראתי כל אחד מהם טוב במשהו אחר ובמשחק אחר. אני יודע שאפשר להוסיף עוד כסף ולקחת את ה- 8800 ש נמכר כבר ב 600 ש"ח, אך התקציב שלי מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעתכם תודה. : אגב האם הכרטיסים האלה חזקים יותר מה 1950Pro ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. Started by eyalha,

אהלן, אני מחפש כרטיס טלוויזיה לאחר שזה שיש לי (PVR 150) תסבך אותי וגם בפורום לא ידעו מה לעשות לגביו.. (המטרה היא להעביר קלטות וידאו לDVD) http://www.officedepot.co.il/speciallinks/il/ODP/source/p4.pdf בלינק הנ"ל מופיעים שני כרטיסי עריכת וידאו, בצד שמאל למטה.. אחד כחול של DAZZLE ואחד עם USB חיצוני של PINACLLE.. מה דעתכם עליהם?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by razoli,

מי יותר חזק: SAPPHIRE RADEON X1300 512MB PCI-E או GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS או MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS יחס המחירים כמעט אחד לאחד... אבל GT מעבר ב 300 ש"ח מי יותר חזק??

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by lipa,

כרגע יש אותו רק עם 128 מגה זכרון , אבל האם יהיה הבדל בביצועים עם 256MB , נ.ב האם יהיה הבדל בין החברות , משנה מאיזה יצרנית לקנות ?

17. Started by GamesFreak,

היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  18. אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by RAN-ELY12,

שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. האם שווה את ה1672 ש"ח

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by asmy999,

יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by ksn1981,

שלום לכולם, היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמים אלה או אחרים יש העדפה לחברה מסויימת (בארץ זה רק SAPHIRE או GIGABYTE) ?? מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לכל עזרה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. Started by maorbe,

שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by timac,

בטעות שמתי מגנט ליד המסך ועכשיו יש לו בצד כזה סגול ובאמצע ירוק יש משהו לעשות או שאפשר לקרוא קדיש?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים