כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הנושא מדבר בעד עצמו, אני חושב. ה-LCD יעבור יחד עם המחשב הישן לחדר של אחותי, ואני אקבל מחשב חדש ואשאר עם ה-MAG 786FD שלי, למי שמתעניין בשביל מה אני צריך את זה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2000 שקל. אני רוצה לקנות כרטיס חדש מבית ATI... ראיתי משהו חמוד FIC A98P ATI Radeon 9800 Pro ב2000 שקל בדיוק, אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ואני לא כל כך רוצה להתעסק איתה ... ועוד משהו האם הזכרונות שקימים ב 9800np הם 256bit ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם מסך LCD לא יעייף לי את העיניים ???
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/gffx/gffx-27.html ביצועים של הכרטיסים של nvidia מאוד מרשימים אבל נופלים מול ה radeon ב הלף לייף 2 ( אבל הם שמו שם את ה אניסטרופיק עד הסוף איפה שכרטיסי ה fx ושאר כרטיסי nvidia מאוד חלשים.)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר לי על מה זה הQUADRO שעולה פי 3 מה R9800XT?! ??? ולמה השימושים של זהועוד כל מני דברים טכניים. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי כולם, אז ככה... בעיה אחת היא שאני אל מצליח להתקין את הדרייברין החדשים של איי טי איי... הקטליסט.... כי כל פעם שאני מתקין אותם אז אחרי זה כשאני עושה ריסטרט זה עושה גם ריסטרט להגדרות תצוגה שלי זאת אומרת זה חזור לקזולוציה מינימלית וריפרש רייט מינימלי כל פעם שאני עושה ריסטרט... למה??? בעיה שניה היא שכתוב יל בהגדרות המתקדמות של התצוגה שיש לי רק 32 מגה זכרון..... MEMORY SIZE 32MB למהה??? כי כשאני מעלה את הרזולוציה במשחקים ל1280X1024 שזה כלווםם זה יוצא לי מהמשחקק... ופעם ב1600X1200זה היה עובד כמו מלך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
tall me plz what card is batter http://pchardware.co.il/docs/pd1641836136.htm or http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=145 plz answer fast
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות 9800 se ולשים עליו את האומגה ופתיחת 4 הצינורות יצליחו או 9800 Np ולצרוב לו את הביוס של פרו????????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מבין בחירת קצבי הפריימים הבאים אשר מופיעים בהגדרות התצוגה של המשחקים החדשים בשוק נותן לי את איכות התמונה הטובה ביותר? 1 30 fps 2 vsyc 3 nvsyc ???
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקובץ cat38patchscriptpack.zip שאיתו עושים את ה Patch לדריברים של ה Radeon באחד מהת'רדים הקודמים מישהו נתן קישור אבל הוא שבור אז אולי למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא את הקובץ הזה ?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש משהו טוב שיספיק לי לשנה או יותר הקרובה... הסכום שאני רוצה הוא בין 1000 ל-1200 ש"ח.. עוד דבר אם אתם יודעים אני צריך רוצה לדעת אם בארגנטינה בחנויות מחשבים שם עולה יותר זול כרטיסי מסך מהארץ? דודים שלי נוסעים לארגנטינה בעוד שבועיים ואני רוצה לתת להם שלושה כרטיסי מסך (בסכום שביקשתי ממכם) ושיראו אם בארגנטינה הם עולים יותר זול מהארץ.... יש לי כרגע Geforce 2 mx 64 mb ..... כרטיס אחד שעולה 1000 בערך הוא Redeon 9600 pro מה אתם אומרים הוא באמת כרטיס טוב? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך GF4MX440 עם 64 MB זכרון DDR, ומסך LG 19"-F900B . הכרטיס מסך מחובר כל הזמן גם למסך שלי וגם לטלוויזיה - כאשר רואים וידאו רק בראשי (טלוויזיה) (אני עושה זאת כמובן כדי לראות סרטים וכיוב' בטלוויזיה שלי) לא מזמן שמתי לב, שכאשר הטלוויזיה מחוברת (שזה כל הזמן) - אז ה REFRESH RATE של המסך שלי הוא 60 ולמרות שאני יכול לשנות את זה בהגדרות שלו ל-100, כשאני משנה ובודק מייד אחרי השינוי - זה נשאר 60. כאשר ניתקתי את הטלוויזיה - זה חזר ל-100 ובאמת היה לי יותר נוח בעיניים להסתכל על המסך (ואפילו משום מה תנועת העכבר הפכה חלקה יותר, לא יודע איך זה קשור) שאלתי היא - איך אפשר לשמור על החיבור הקיים, כלומר שתהיה טלוויזיה שמוגדרת כתצוגה ראשית (זו שזרם הוידאו תמיד הולך אליה) וגם …
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזשהו theme לווידוס או כל דבר אחר שיאפשר לי לראות בצורה נורמלית על הטלויזיה שמחוברת למחשב? כרגע הרזולוציה המינימלית שזה מאפשר לי זה 800X600 ועדיין הכתב לא ברור. אפילו עם גודל פונט מכוון על אקסטרא לארג' זה לא ברור. מישהו הבין על מה אני מדבר? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אל תתייחסו לתקציב וכל זה...תענו בבקשה נטו איזה כרטיס מבין השניים יותר טוב...(אם זה משנה אז הלוח הוא של Asus) Gigabyte Radeon 9800 256MB DDR או Asus V9950 GeForce FX 5900 Ultra 256MB DDR 10X
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלו םםלכולם שאלתי היא האם ככל שגודל הנקודה גדול יותר התמונה נראית טוב יותר? אני מעונניין לרכוש מסך lg700b שגודל הנקודה שלו הוא 0.24 לעומת מסך lg אחר שגודל הנקודה שלו הוא 0.20 בתודה מראש אלעד
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מיתלבת בין Mag Samsung LG העם למישהו יש המלצנ על אחד משלושת אלה הוא אפילו דגם מסוים ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה למי שמשחק פחות ......... אבל ישתמש הרבה ב VIVO לעריכת וידאו הנה הכרטיס http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1 לא מצאתי את מהירות המעבד הגרפי ואת מהירות הזכרון .. אולי משהו יודע .. אגב המחיר מוצע ב 1,490 ש"ח במקום 1703 ש"ח כדאי ?? יש לי כרטיס של ATI RADEON 9500 PRO רק חסר לי ה VIVO מה דעתכם
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן חברה! בקיצור... רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שירזיק לי לזמן הקרוב ... משהו דיי מינימלי...ובמחיר סביר. אני לא צריך משהו חייתי... תודה לכל העוזר!
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? כרטיס מסף על סלוט PCI ? או לפחות איזה שהוא כרטיס שיהיה לו יציאת TV שיושב על סלוט PCI, או אם קיים דבר כזה חיצוני? אן לי חריץ AGP במחשב יש כרטיס מסך ONBORD. תודה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
NVIDIA שיחררה דריברים בגרסה 52. קראתי פה הרבה שהדרייברים החדשים מורידים נקודות ב 3D MARK AQUAMARK ומה לא, ומורידים בביצועים?!? אני לא משתמש לא ב 3D ולא ב AQUA (לא מאמין שכמה נקודות יתנו לי להרגיש יותר טוב עם המחשב שלי או פחות טוב) אז לא מעניין אותי שזה פחות נקודות, אבל האם זה נכון שהם פוגעים בביצועים? אני משתמש ב GEFORCE 3 ואני מצפה להעלאה בביצועים ועדכון הדרייברים. האם זה מה שאני אקבל?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128DDR כמו כן אני שחקן קאונטר סטרייק יש לי בעיה כשאני מנסה לשים את המשחק על רזולוציה של 1200\1600, הבעיה היא שאני לא רואה את המסך כמו שצריך כלומר כאילו המסך נמצא בזום ואני לא רואה את מצב החיים שלי והכדורים שלי שמופיעים בתחתית המסך. אם למישהוא יש פתרון לבעיה אשמח לקבל אותו , תודה.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-