כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
למה כשאני נכנס ל MCRAELLY 3 עם GF 4 TI 4200 ואני מנסה להפעיל ב FSAA הוא לא נותן לי , כשהיה לי את ה FX 5200 היה אפשר, יכול להיות שאין תמיכה???
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" יצא לי לראות מסכים מועטים (proview,smasung,ועוד משהו חסר שם ) אבל יצא לי לראות גם מסכים של חברה בשם CMV (או chi mei group) המסכים האלה עד כה הטובים ביותר שיצא לי לראות: יש להם זווית צפיה ממש רחבה, ויש להם ברייטנס חזק, המסך הזה נראה די טוב לטעמי. רציתי לשמוע את הדעות שלכם? ניתקלתם בהם? דעתכם על החברה הזו? http://www.cmv.com.tw/en/
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מביא מאמר מקיף + ביקורת על הכרטיסים הנ"ל הנה http://motherboards.org/articlesd/hardware-reviews/1273_1.html אם זה לא שייך לכאן תעבירו לאן שצריך .... חיפשתי איך להוסיף ידיע האו מאמר ולא מצאתי תודה ........ ותהנו 8) אייל
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, אני תקוע עם מסך דפוק שחבר שלי נתן לי ואני חייב לקנות אחד חדש(מיום ליום נהרסות לי העיניים ). אני בונה על 19 אינץ של lg כי המליצו לי עליו (f900p) השאלה שלי היא האם ללכת על זה או שיש סוגים טובים יותר כמו IIyama וכדומה, התקציב שלי הוא 1800-2200 בערך אז קחו בחשבון את הבחירה. תודה לכולם!
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ma hahevdel bein 2 ha kartisim??? only the Core and the Memories ??? coz at my friend's comp he gets alot better image quality VE YESH HARBE HEVDEL!!! i got 9500 pro and he got 9700.... my screen is pure flat PROVIEW "17 and he got an normal MAG not flat pretty old..... az ma hahevdel beinhem!?!?! ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה.. מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
למה אם הדריברים של ASUS 44.03 לא רואים כתוביות בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 775FT 17 אינץ' כרגע אני מרוצה ממנו מאוד. רציתי לשאול אם המסך הזה נחשב עדיין למסך טוב או שכדאי לי לקנות מסך חדש שיתן ביצועים טובים יותר (פשוט רוב המסכים שראיתי עד היום היו הLG FLATRON) או: האם כדאי לקנות מסך 15 LCD במקומו?(שימוש בעיקר למשחקים ובעתיד לצפייה בDVD)
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנתיים ומשהו בערך ש-"לא הייתי מבין" במחשבים אז קניתי את המסך הזה ... וחוץ מזה שהוא כבר חודשיים די דפוק אבל הוא תמיד עשה לי את זה עם ה- Geforce 4 128 ddr 440 mx agpX8 אם אניעל רזולוציה 1024x768 אני יכול להיות על 60 הרצים רק.... וכל מה שאני מעלה יותר זה מרצד לי כזה... למה זה בכלל ולמה אני לא יכול להעלות עוד את הרזולוציה? עריכה: אני יכול להעלות את הרזולוציה אבל שאני מעלה לא משנה על איזה הרצים אני בוחר זה מרצד לי...
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקהות כרטיס ב1000 ש"ח (9600PRO) ויש לי שאלה: אני קונה את הכרטיס מהאתר של "נועה" (יש לינק לאתר למעלה באתר) ואני רוצה לדעת אם הוא פרו או לא (אני ממש לא רוצה ליט). אז ככה הנה שני כרטיסים הכי זולים שראיתי של 9600 (לא של פאוורכולור) והם: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=813&catcode=78 2.http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=263&catcode=78 עכשיו - מי מהם יותר טוב? לפי מה שראיתי אחד ליט ואחד C3 (אין לי מושג מה זה C3). מי עדיף? והאם שנייהם פרו או רק אחד (תכתבו לי בבקשה למשל: 1. פרו, 2. לא פרו). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=25&catcode=5
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא לא גדול אמנם בערך כ500 שח פחות או יותר אבל רצתי לדעת איזה פרמטרים צריך לקחת בחשבון כשקונים כ.מסך.. הבנתי שעדיף ללכת על הATI.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי FLY VIDEO 3000 של LIFE VIEW: האם אני יכול לחבר מכשיר VCR רגיל ולהליט ממנו קלטת למחשב? האם יש לכם המלצה לכרטיס יותר טוב בטווח מחירים דומה (250-300 ש"ח)?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-