כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ובתוכו את הכרטיס מסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: 719 ש"ח רציתי לדעת למה יש אחריות רק למשך שנה אחת בלבד. משהו בדר"כ נדפק בכרטיס מסך אחרי המועד הזה? אם כן אז כבר עדיף לי להחליף כרטיס מסך מאשר שאני אקנה את זה עכשיו ועוד שנה עוד אחד... --- עכשיו פה באשכול אמרו לי שיש בקצת יותר את ה-X1800GTO ובאמת זה נכון אז הנה הפרטים של שתי הכרטיסי מסך: הראשון (7600GT): PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר כולל מע"מ: 719 ¤ אחריות: שנה. מידע על המוצר באתר היצרן: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT-Sonic.html והשני (X1800GTO): SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800G…
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי בסה"כ 600 שקל S: אבל אני פשוט חייב כרטיס מסך חדש! שלפחות יריץ משחקים חדשים [לדוג' Battle for Middle Earth 2, שלא תומך בGeforce 4 MX שלי] בבקשה דחוף! אני אשמח אם גם תגידו לי מאיפה לקנות!
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מסכי lcd אחד של המחשב ואחד טלויזיה אני רוצה לחבר את שניהם במקביל ויש לי כרטיס מסך מובנה ובנוסף כרטיס מסך ג'י פורס 4 איך אני יכול לחבר את שניהם ביחד ?..(יש לי גם כרטיס טלויזיה אם זה עוזר)
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי קניתי לפני חצי שנה מחשב שלא תיכננתי לשחק בו משחקים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו בשביל שיריץ גם משחקים המפרט הוא: AMD 3500 64BIT asus m2npv-vn 512 זיכרון עכשיו אני רוצה לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS האם לאחר הקנייה המחשב יריץ לי משחקים או שאני יהיה חייב להחליף גם מעבד \לוח אם ???? תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי אתמול מחשב חדש. ויש לי את הכרטיס 8800gts 640 אני מחפש דרייבר שיש לו את האופצינ ללוח בקרה ישן , ולא החדש. אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המחשב בן שנה והחלטתי להתקדם ולשדרג, אני מחפש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה הכי טובה וזה בעיקר משחקים מפעם לפעם. מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE כמו שאתם מבינים מהכותרת ומהמפרט אני מחפש כרטיס מסך למשחקים (סגנון PES 2008, CALL OF DUTY 4) לחיבור PCI-E נ.ב חשבתי בנתיים על nVIDIA GeForce 8500GT 512MBו
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מחשב HTPC חדש, והתקנתי עליו ויסטה64. הכרטיס PVR-150 בכלל לא מזוהה ע"י WINDOWS, כשאני מתקין את הדרייבר הוא אומר שהוא לא מזהה את החומרה, ובמנהל ה-DEVICE-ים לא מופיע לי הכרטיס. למישהו יש מושג???
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות , האם מישהו יכול להביא לי בנצ'מרקים או השוואות של שני הכרטיסים הנ"ל ? בתודה,ניב.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסוג 6800GT AGP תקול של ALBATRON. הכרטיס הוחזר תחת אחריות. ניראה כי החנות\יבואן מתקשים למצוא תחליף AGP זהה לכרטיס. מסתמנת אפשרות להמיר אותו לכרטיס PCIE. (אפשרות מאוד טובה מבחנתי, כי אני לקראת שידרוג המערכת - ולא איכפת להשאר עם כרטיס פחות או יותר דומה בביצועיו באפיק PCIE למערכת החדשה). אז רציתי לדעת איזה החלפה תהיה סבירה כאן?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, בנתיים אני לא משחק במשחקים ולכן אני גם לא כל כך עוקב אחר כל המגמות והכרטיסים החדשים בשוק. בגלל זה אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של כ-1500 שקל לכרטיס מסך טוב שיהיה אצלי כשנתיים (ואני מבין שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה אבל העיקר שיריץ בצורה סבירה) ואני מוכן לחכות (גם כמה חודשים) בשביל לקנות את הכרטיס הזה. השאלה שלי היא איזה כרטיס לקנות ומתי תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3343 לזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3278 והאם ההבדלים משמעותיים?
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שבארה"ב הוא עולה 400$ לפני מיסים ובהנחה שאתה יכול למצוא אותו (אם יש ותו במלאי אז רוב החנויות רוצות 430-460$). אז מה, שווה? עדיף לחכות? אלו הלבטים שלי .... יש לי מישהו שנוסע לארה"ב עוד חודש וקצת אז נכון ייתכן שאוכל להשיג במחיר יותר זול אבל מה עם אחריות? ניסיתי למצוא ב-ebay אבל לא שווה, רק משלוח זה 40-50$ שלא לדבר על 17% מע"מ לכשיגיע לארץ(אם אתה מבטח אותו בעלות אמיתית, אתה תמיד יכול להגיד שעלה 100$ולבטח בהתאם ומע"מ יהיה קטן אבל אז אם כרטיס מקולקל תקבל רק 100$ החזר!!!) קיצר מה אתם אומרים? ללכת על זה או לחכות? מה לגבי ירידות מחר? באהההה, אין לי כוח ללבטים האלה .... כהערת אגב שלום לכול, לכבוד לי להצטרף אליכם ^^, אני קורא את הפורום הרבה אבל זו הודעה ראשונה שלי
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.
-
תנו לי עצות נוספות כי זאת הבעיה העיקרית שלי בקנייה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, יש לי Radeon 9100 ולפעמים בחלק מן המשחקים זה רושם לי שהVPN Recover אתחל לי את הכרטיס הגרפי וזה יוצא לי מהמשחק. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס??? מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-