עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ArielN,

היום הזמנתי מחשב עם מסך של SAMSUNG אבל הוא לא במלאי ויגיע רק עוד שבועיים. אני נותן לכם רשימה של מסכים אפשריים תגידו לי מה הכי כדאי: SyncMaster 793DF SAMSUNG - "17 MAG 786 PF 0.25 MAG 17" 786pfs 0.25 מסך 17 אינץ מבית PROVIEW שטוח לחלוטין מדגם DX777 שחור כסוף מסך 17 FLAT שחור כסוף מבית PROVIEW שטוח לחלוטין מדגם 787M LG "17 F700B 0.24 LG "17 T710BH 0.24 כל המסכים הללו נעים בין 700 ל-900 ש"ח. מה הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by badmama,

XFX NVIDIA GF 6600 EXTREME EDITION PV-T43P-UDL6 256MB DDR3 DUAL DVI+TV OUT PCI-E. עולה 700 שקלים, מכירים אותו? משתלם?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  3. זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by asaf_azar,

מה ההבדל בין ה"סיומות" שציינתי למעלה? ומה ההבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה בייט לעומת ה640 מגה בייט?האם זה שיפור משמעותי? ותוך כמה זמן ירדו מחירי הכרטיסי מסך?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. Started by davidreznic,

היי. רציתי לשאול אם לכרטיס הנ"ל יש חיבור ל-COMPOSITE, ואם כן, האם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם אותו חיבור?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by yosisharaby,

שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. חשבתי על WinFast TV2000 XP RM גם Leadtek TV PVR2000 בא בחשבון. מאידך אני לא יודע מה לחפש במפרט - ואיזה כרטיס יתאים להעברת וידאו ל mpeg או avi. ובכלל איזו תצורה עדיפה להמרת וידאו - לשם עריכה / הוספת כתוביות. האיכות צריכה להיות להקרנה במקרן על מסך גדול. האם המחיר הוא ריאלי ואם לא מהן האופציות הרלבנטיות. אשמח לתגובות מהירות, אני קונה לעניין זה מחשב athlon 3000 am2 עם 1GB 667. תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by אופיר,

ברשותי כרטיס מסך - Sapphire Atlantis Radeon 9600 PRO עם חיבור s-video. הענין הוא שזהו חיבור בעל 7 פינים, בעוד בטלויזיה החיבור הינו בעל 4 פינים. ברצוני לשאול אם אפשר להשתמש בכבל רגיל בעל 4 פינים (ניסיתי, אבל נראה לי שזה לא מתאים) או אולי קיים כבל או מחבר מיוחד.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 ואני מעוניין להעביר אותו לסלון כמדיה סנטר. המטרה שלי שאוכל לשמוע מוזיקהו לראות עליו סרטים באיכות טובה מאוד- אם אפשר HD (אם זה לא מוגזם בשביל פנטיום 4). לשם כך אני רוצה להוסיף כרטיס מסך אולם יש 2 בעיות: א. אני רוצה משהו שקט ב. יש לי בלוח אם (asus) חיבור AGPx8 ולא PCI מה שמגביל אותי מאוד. הייתי מעוניין לקבל המלצה על כרטיס מסך שיוכל לעמוד במשימה ושיש לו לפחות DVI אם לא HDMI. תודה רבה למייעצים!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף

12. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe לפי מה שהבנתי בא עם קירור או משהו לכרטיס -או- Club3d Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe שזה כמו שאתם רואים OC EDITION שוב , למחשב שמתוכנן בו OC. צריך להביא מפרט , או שזה מספיק מידע?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

מה יש ב CATALYST 6.11 החדש? עש משו חדש?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. creative pc-dvd model: ct7160 אפשרי??

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. לגבי X1800XT 512

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  17. מה הדרך הכי טובה לראות אותה, שלא על גבי טלווזיה ( אלא מסך על מחשב) אני זוכר שקראתי כתבה שמיקרוסופט ( מי שמכיר ) ביחד עם Samsung הוציאו איזה מסך שיעבוד טוב עם ה XBOX חוץ מזה שה XBOX הוא HDTV, אין לי טלוויזיה בחדר ( ובטוח שלא תהיה לי HDTV) ואני גם לא מתכוון לקנות אחת אבל מעדיף להשריע על מסך שיריץ טוב את ה XBOX360 כשהו יצא, היה לי את ה XBOX הקודם וממש הייתי מרוצה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by elirantoon,

אני קונה מחשב אם מעבד quad החזק קיצר מעבד חזק וזיכרון גדול 2g 2.66ghz ddr3 1066mhz וכרטיס מסך חזק asus 8800GTS 640mb superclocked ddr3 האם crysis יעבוד טוב אם הכרטיס מסך הזה תומך d10??????????

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by israel44321,

זה : Nvidia GeForce NX8800GT OC 512 מה אתם אומרים עליו הוא עולה 1000 ומשהו שקל אם אני לא טועה למשחקים בנונים-כבדיםם

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

שלום, לאחרונה מאז התקנת הדרייבר החדש של כרטיס המסך, התחילו לי כל מניי בעיות תצוגה על המסך בעיקר כאשר מופיע הצבע האדום. הכרטיס הוא HD4870, והטמפ' שלו יחסית נמוכה 60 65 מעלות בזמן מנוחה. איך אני יכול לדעת שהבעיה היא בכרטיס? או שפשוט הדרייבר החדש שלו גורם לבעיות אלו?.. תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by carman6,

יש לי לוח אם ASrock k7vm3 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שתואם ללוח. אני די בטוח שהסלוט הכי חדש שיש ללוח זה AGP אז אתם יכולים למצוא לי כרטיס מסך חדש תואם בטווח מחירים עד 500 שקל ועדיף פחות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון

23. Started by dxdiag,

אז ככה , למפרט הזה : E8400 P45/P43 4 Gb RAM 550W מה הכי כדאי ? 9800GTX Hd4850 HD4870 אבל אם זה 4870 אז צריך לרדת במפרט .. ועוד משהו, מהו המפרט המינימלי להרצת CS על 100 FPS קבוע ? [לא בישבילי כמובן בשביל חבררים שהולכים לאליפות הארץ ] ואחרון , יש אופציה במקום לשים HD4850 לשדרג לוח ולשים CF שני כרטיסים HD4830 ??

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by shu sha,

איזה כרטיס של ATI נותן אותם ביצועים בערך? עריכה: עוד דבר קטן... האם הדרייברים הכי חדשים הם תמיד הכי טובים לכרטיס מסך? להתקין את גרסא 8195 ל6100 שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by ToM.v,

כדאי לקנות Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe למחשב חדש...

דיונים חדשים בפורומים