עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Reze,

יש לי 6600GT ואני שוקל ליקנות עוד אחד עכשיו מישהו יכול להגיד לי האם זה כדאי ליקנות עוד אחד שעולה 600 שקל בערך ? ולאיזה כרטיס הוא ישתווה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by Itaylasman,

אהלן, יש לי התלבטות קשה בין שני כרטיסי מסך :s05: 6600GT 256MB או X1600PRO 256MB מישהו יכול לעזור? זה ממש דחוף תודה! ;D

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by ToM.v,

כדאי לקנות Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe למחשב חדש...

4. יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. קניתי כרטיס עכשיו יש לי שני שאלות 1.יש לי לוח אם של MSI P35 NEO האם החריץ שלו יריץ X8 או X16? 2.יש לי מעבד E6600 2.4 הצלחתי לעלות אותו ל 2.7 ולא יותר האם זה מספיק ולא יעשה לי צוואר בבקבוק?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by YOAV28,

שלום צמצמתי את הבחירה שלי בכרטיס מסך ל 2 אופציות : PX8800 GTS 640 MB PX8800 GTX 768 MB מה מומלץ ולמה תודה מראש יואב

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. האים כרטיס מסך זה יתן ביצועים טובים במישחקים כגון: COD4 CRYSIS ומה ההבדל בינו לבין ה- INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E חוץ מהמחיר שהוא הבדל של 10 ש"ח והאים שני הכרטיסים הנ"ל יתאימו למארז שלי: NZXT ALPHA

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. איזה מסך אתם יכולים להציע לי במחיר הזה אני צריך מסך שיהיה באיכות טובה אך לא מוגזמת (בינוני +) אם אין 19 במחיר זה אז אני אתפשר על 17 למרות שהעדפה ל19 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש משהו טוב שיספיק לי לשנה או יותר הקרובה... הסכום שאני רוצה הוא בין 1000 ל-1200 ש"ח.. עוד דבר אם אתם יודעים אני צריך רוצה לדעת אם בארגנטינה בחנויות מחשבים שם עולה יותר זול כרטיסי מסך מהארץ? דודים שלי נוסעים לארגנטינה בעוד שבועיים ואני רוצה לתת להם שלושה כרטיסי מסך (בסכום שביקשתי ממכם) ושיראו אם בארגנטינה הם עולים יותר זול מהארץ.... יש לי כרגע Geforce 2 mx 64 mb ..... כרטיס אחד שעולה 1000 בערך הוא Redeon 9600 pro מה אתם אומרים הוא באמת כרטיס טוב? תודה לכל העוזרים...

10. Started by [NOS],

שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by nesber,

בהנחה שכמובן התשובה היא 9800SE- עד כמה הוא יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

לאחרונה ניסיתי על ידי ההגדרות בכרטיס מסך להגיע לרמה יותר גבוהה בתצוגת סרטים על מסך הטלוויזיה. שלא תבינו לא נכון, כרגע רואים ממש מעולה אך יש הבדלים שמציקים לי לעין לדוגמא בהירות מסויימת ושינוי דק בגוונים. אחרי משחקים רבים בהגדרות הכרטיס (רוויה, ניגודיות וכו') עדיין לא הצלחתי להביא את הטלוויזיה לשכפול של המחשב. ברור לי כל עניין ההרצים, הריצוד ושמסך הטלוויזיה לעולם לא יהיה העתק מדיוק של מסך המחשב (לפחות לא בטלוויזיה הנוכחית) אך זה בכל זאת נראה שיש מקום לשיפור. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה או אולי שיטה כלשהי להשוות בין שני הצגים. * מכיר את TVTool, היא לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. אני רוצה להחליף תכרטיס מסך הנוכחי שלי(GEFORCE 4 MX) לכרטיס חדש וטוב יותר הרבה אנשים המליצו לי על RADEON 9800 PRO אבל לפני כמה ימים שמתי לב שמוכרים עכשיו את ה כרטיס מסך: ELSA RADEON 9800XT 256Mb ב1900 ואילו הPRO עולה בסביבות ה1500 עכשיו השאלה שנשאלת האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקחת את הXT ???? בא נגיד שהתקציב שלי הוא 2000 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם המחיר לעומת תמורה שווה בשניהם תודה מראש לעוזרים.........

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. יש לי TV OUT עם מסך X300 ATI

17. Started by simla101,

המפרט שלי הוא A64 3000+ newcastle 2X512 mb ram leadtek 6800nu ואני מקבל ב3DMARK05 רק 1002 נקודות שזה משהו כמו רבע ממה שאני אמור לקבלO_o בלי פילטרים ברזולוציית דיפולט של 3DMARK...ויסינק אוף... מה בדיוק נסגר לי עם המחשב?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by D-Viper,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא 880 שקל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס המסך הטוב ביותר במסגרת תקציב זה שישמש בעיקר למשחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by itay127,

תקציב =300 שקל שאני יוכל לשחק בפרו אוולושין.. PCI-E

20. Started by ashtarot,

שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  21. אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. שלום , קיבלתי אתמול מחשב חדש. ויש לי את הכרטיס 8800gts 640 אני מחפש דרייבר שיש לו את האופצינ ללוח בקרה ישן , ולא החדש. אשמח לתגובות. תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  23. רציתי לדעת אם מישהו יודע על אילו שהם הבדלי ביצועים/שקט/OC בין המפעלים השונים של הכרטיס (ASUS, GYGABYTE...) או שכרגע ההמצלצה היא ללכת על הכרטיס הכי זול שאני מוצא (שהוא כרגע של BIOSTAR ב 1419 שח) תודה מראש אני מצטער אם כבר שאלו את זה אבל יש פשוט כל כך הרבה תוצאות על חיפוש של 8800GT

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by roi503,

שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by tembo,

היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים