כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס הזה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT לבין זה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ובמה זה בא לידי ביטוי כי יש הבדל של 300 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע את זה בשני כי השני יקר יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז באמת חברים מה עדיף לבחור בטווח מחירים שבין 1200 ל700 בעיקרון הייתי מעדיף אם תתנו לי לא רק את הטוב ביותר אלה בכלל מספר כרטיסים לטווח המחירים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מהחברה אסוס ואני מחבר אותו עכשיוהכל עובד טוב. אבל יש כזה כבל שניכנס לכרטיס משני מקומות אבל הוא לא מחובר לשום מקום. מה אני אמור לעשות איתו? זה ניראה כמו כבל של הספק, יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עכשיו שחברת NVIDA AGEIA התמזגו וכמובן שיקח קצת זמן עד שישלבו בין שני הטכנולוגיות האם עדיף לקנות GT8800 או לחכות לgt9800 שאז המחירים של של הgts/gt ירד בכל מקרה אני מעדיף בהרבה להשקיע בכרטיס בשיתוף שני החברות כל עדו זה יהיה בעתיד הלא ממש רחוק כך שאפילו שיצא סדרה 9 אם היא לא תהיה עם טכנולוגיה החדשה זה לא יהיה ממש שווה בקיצור נראה לי שזה ממש קפיצת דרך ששווה לחכות או לקנות משהו לא ממש יקר
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
המחסור העולמי בליבות גראפיות לא מרשים את חברת הטכנולוגיה הענקית, שבוחרת במערך אקזוטי כפול בתור השדרוג האולטימטיבי החדש של מוצרי משפחת ה-Mac Pro שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1966&CatCode=543 ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 המארז קטן (מיני) ומאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FULL HD "24 (הקניה החדשה שהביאה את הצורך בכרטיס מסך נפרד) דרישות לכרטיס מסך בנוסף לשימושים משרדיים רגילים, אני רואה סרטים + משחק (NFS וכאלה) פעם ב.. לגבי הלוח: נראה לי שיש לי חריץ PCI-E X16 (לא יודע אם זה גירסה 1 או 2 או שזה מה שצריך בכלל??) לגבי הספק: אין לי מושג אם יעמוד בעומס או אם יש לו חיבור 6PIN (כמובן ששניהם תלויים בדרישות הכרטיס) לגבי המארז: באמת שלא יודע מה נכנס שם ומה לא.. אשמח אם הכרטיס יתנהג טוב מבחינת (צריכה / חום / רעש).. כיו…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
:kopfpatsch: המפרט יהיה: 6600 או 9300 (עדיין בהתלבטות) p45 או p35 גם מתלבטת מסך 2007 או 2407 וכרטיס מסך???? עד שהחלטתי כבר ללכת על ה1700 אני שוב מתלבטת אם אני בכלל אצטרך אותו שימושים מגוונים, כרגע בעיקר פוטו-שופ, יותר מאוחר כנראה 3D בנוסף - סרטים, המון טקסטים, גרפיקה גרפיקה גרפיקה וזהו. מערכת XP עצות ??? אין הגבלה בתקציב כל עוד אני צריכה מה שאני קונה וכרגע אני לא משוכנעת בכלל... [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 17:36:53 אה. וגם עריכת וידאו וריבוי חלונות פתוחים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין שנייהם מה יותר טוב? Geforce 6600 128mb או Radeon X600 256mb??? ,usv
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל לחבר שלי תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי נתנו לי לבחור איזה צג LCD 17 אינץ' שאני רוצה עד בערך 3000 ש"ח, על איזה אתם ממליצים ??? אני מחפש מסך עם איכות טובה ויציאות דיגיטליות בנוסף לאנלוגיות (אם יש רמקולים זה לא ממש משנה) מה אתם אומרים תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי אני מנסה למצוא כרטים מסך gf4 ti 4600 אבל אומרים לי שהוא לא מיוצר. יש מצב למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי Radeon 9100 ולפעמים בחלק מן המשחקים זה רושם לי שהVPN Recover אתחל לי את הכרטיס הגרפי וזה יוצא לי מהמשחק. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס??? מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקנות את ה 7800 GTX, עכשיו כשהסתכלתי באתר של החנות שממנה אני רוצה לקנות, ראיתי שתי גרסאות של ה GTX, שניהם של leadtek. אחד עולה 3000 שקל והשני 3500. חייב להיות הבדל כלשהו. הנה הם: הראשון (הזול יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 השני (היקר יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX780GTEX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 שמתי לב לשני הבדלים בינהם, שליקר יש שתי כניסות ל HDTV ולזול לא, ושליקר יש FX בשם ולזול PX. עכשיו השקטע עם ה PX אומר משהו? הוא לא FX כמו כל הכרטיסים החדשים של Nvidia? מה הכוונה? אז תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה ההבדל בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL לבין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL יש בינהם הבדל של 111 שקל שווה להשקיע ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המפרט שלי מצורף. כרגע הכרטיס מסך שלי מהווה צוואר בקבוק למחשב שקניתי ואני מחפש כרטיס מסך טוב בהתחשב בנתוני המחשב שלי ד"א יש לי מסך 17" מישהו יכול להמליץ לי ?? או אולי כדאי לי לחכות קצת וכבר לקנות גם מסך תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן,בחודש האחרון אני מנסה להרכיב מחשב למשחקים ליפני יומיים עשיתי את הצעד הראשון לקראת השלמת המחשב שלי וקניתי את המסך Samsung SyncMaster 226BW 22 אינץ' השאלה האם כדאי לשלב GTX עם המסך הזה? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=215 ואני מקבל שגיאה בהתקנת המשחק COH שהוא לא מזהה את התמיכה ב- Shader (תצלום מסך יעלה בקרוב) עכשיו התקנתי דיירקטX עדכני 9C לצורך העיניין, וכם את הדרייברים המעודכנים של הכרטיס מסך, מה עוד צריך לבצע, אולי עדכון דרייברים לציפסט שעל הלוח ??? עזרתכם נחוצה ..
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-