כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקשרתי ל pandas ושם אין במלאי, וראיתי מישהו פה שרשם שבנועה אין גם במלאי. מישהו יודע אם באמת בנועה נגמר המלאי? אם כן, יש חנות אחרת שמוכרת את הכרטיס הזה? אם לא, האם כדאי לחכות שבועיים עד שיהיה במלאי או לקנות את ה 4850? נ.ב: שמעתי שיורידים המחירים של 4870, מתי זה יהיה? זה יהיה גם בארץ? שווה לחכות? (כרגע אני בלי כ.מסך). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפני החלטה סופית , מה לקחת ? 260 ? או משהו אחר ? יש כרגע 3 אופציות , מה אתם אומרים ? 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24619.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך החדש של NVIDIA - ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה הזמן לשדרג?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז באמת חברים מה עדיף לבחור בטווח מחירים שבין 1200 ל700 בעיקרון הייתי מעדיף אם תתנו לי לא רק את הטוב ביותר אלה בכלל מספר כרטיסים לטווח המחירים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
:kopfpatsch: המפרט יהיה: 6600 או 9300 (עדיין בהתלבטות) p45 או p35 גם מתלבטת מסך 2007 או 2407 וכרטיס מסך???? עד שהחלטתי כבר ללכת על ה1700 אני שוב מתלבטת אם אני בכלל אצטרך אותו שימושים מגוונים, כרגע בעיקר פוטו-שופ, יותר מאוחר כנראה 3D בנוסף - סרטים, המון טקסטים, גרפיקה גרפיקה גרפיקה וזהו. מערכת XP עצות ??? אין הגבלה בתקציב כל עוד אני צריכה מה שאני קונה וכרגע אני לא משוכנעת בכלל... [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 17:36:53 אה. וגם עריכת וידאו וריבוי חלונות פתוחים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , החלפתי את הכרטיס מסך שלי היום ל ATI RADEON 9800NP עדיין לא חיברתי אותו למחשב אבל יש לי שאלה לפני כן אם אפשר לעזור לי בקשר לזיהוי של הכרטיס. אני הבנתי פה מאחד התרדים שיש כמה גירסאות לכרטיס הזה שהם : SE , NP , PRO128 PRO256 אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא נוצרה איזה טעות ויש לי דגם חלש יותר ( SE ) איך אני יכול לבדוק מבלי לחבר בינתיים את הכרטיס למחשב ( אני רוצה לעשות פורמט קודם ואז אני אתקין אותו.. ) לפי המדבקה הלבנה בגב הכרטיס רשום לי : ATI RADEON 9800 128MB לא רשום ליד שום דבר שדומה ל SE או NP או PRO וכו'.. אם לא רשום זה אומר שזה NP ? תודה לעוזרים אני פשוט רוצה להיות בטוח שקבלתי ת'כרטיס הנכון עקב טעויות שכבר קראתי שקרו פה לאנשים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם , בידיוק קיבלתי מחשב חדש ונתוניו AMd xp +2600 ram 512 ddr 400mhz 3d card : ge force 3 ti hard disk : 40 gb 7200 win xp קיבלתי ב 3dmark 03 את התוצאה העלובה 960: האם זה רק בגלל הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי Radeon 9100 ולפעמים בחלק מן המשחקים זה רושם לי שהVPN Recover אתחל לי את הכרטיס הגרפי וזה יוצא לי מהמשחק. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס??? מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקנות את ה 7800 GTX, עכשיו כשהסתכלתי באתר של החנות שממנה אני רוצה לקנות, ראיתי שתי גרסאות של ה GTX, שניהם של leadtek. אחד עולה 3000 שקל והשני 3500. חייב להיות הבדל כלשהו. הנה הם: הראשון (הזול יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 השני (היקר יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX780GTEX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 שמתי לב לשני הבדלים בינהם, שליקר יש שתי כניסות ל HDTV ולזול לא, ושליקר יש FX בשם ולזול PX. עכשיו השקטע עם ה PX אומר משהו? הוא לא FX כמו כל הכרטיסים החדשים של Nvidia? מה הכוונה? אז תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המסך 15", שהוא במבצע כעת, העלות היא 900 שקל אני רוצה אותו לצרכי מודינג (עדיף להביא מסך גדול, מאשר משהו קטן ורק 5"..) אז ככה מה המפרט שלו (חוץ מ16MS ) איזה כניסות יש לו (יש מצב לDVI\AV )? זווית צפייה ואיך הוא בכללי (איכות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המפרט שלי מצורף. כרגע הכרטיס מסך שלי מהווה צוואר בקבוק למחשב שקניתי ואני מחפש כרטיס מסך טוב בהתחשב בנתוני המחשב שלי ד"א יש לי מסך 17" מישהו יכול להמליץ לי ?? או אולי כדאי לי לחכות קצת וכבר לקנות גם מסך תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כותרת.. פשוט אף אחד לא רוצה לקנות ממני את המחשב בשלמותו אז אני רוצה למכור תכרטיס לבד..
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-