כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, כדאי לי לקנות קירור לכרטיס מסך ? המעלות שלו 50 ב IDLE ומאמץ עובד ת-60 והמחשב יכול לקרוס יש לי Gigabyte 8800 gts 512 g92 חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=929 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 (מחברים אחד על השני את שניהם) זה יתאים לכרטיס שלי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש מתאמי dvi-בננה או vga-בננה (או לSCRAT) ? אני רוצה לחבר את המסך לממיר של יס, אפשרי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא את הידיים והרגליים מרוב סטיקים. הם תופסים חצי מהעמוד ורובם הגדול חוזר על עצמו עם כפילויות. למשל - שני סטיקים בקשר לחוקי הפורום, עוד שניים בנוגע לביקורות על כרטיסי מסך, שלושה על תקלות טכניות שונות. בשביל מה זה טוב? סתם מפריע לאנשים להתעדכן בת'רדים חדשים. לדעתי כדאי לסנן את הנושאים החשובים באמת ולרכז אותם למקסימום שניים-שלושה סטיקים שיבלטו לעין. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
של NVida שאלה שני איזה כרטיס טוב יותר למשחקים XFX RADEON HD4650 512MB DDR2 PCI-E או XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקשרתי ל pandas ושם אין במלאי, וראיתי מישהו פה שרשם שבנועה אין גם במלאי. מישהו יודע אם באמת בנועה נגמר המלאי? אם כן, יש חנות אחרת שמוכרת את הכרטיס הזה? אם לא, האם כדאי לחכות שבועיים עד שיהיה במלאי או לקנות את ה 4850? נ.ב: שמעתי שיורידים המחירים של 4870, מתי זה יהיה? זה יהיה גם בארץ? שווה לחכות? (כרגע אני בלי כ.מסך). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי יש לוח אם של ABIT P35 עם 8800GT יש לי LCD בחדר שנה LCD במחשב אני רוצה גם לחבר את המסך LCD שבסלון בלי כל פעם לנתק ולחבר יציאות מה גם שכל הLCD לא אותה רזולוציה רציתי לקנות כרטיס מסך נוסף כי יש לי אפשרות כזאת על הלוח היא אמנם לא X16 אלה X4 PCEEXPRES אי אפשר לעסות CROSFIRE אן SLI בכרטיסים אבל אני גם לא צירך אני צריך רק לחבר עוד כרטיס כדי לראות עוד מסך TV משהו ממש כזה דבר? איזה כרטיס אתם ממליצים להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בתחילת רבעון הראשון של 2006 אנוידיה חלקה נתח שוק של 24% וATI עם נתח שוק מרשים של 73% בשוק הניידי ברבעון הראשון של השנה, אנוידיה שילשה את נתח השוק , עם 60% נתח שוק וגרמה ל ATI לרדת ל 39%! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2164&Itemid=1
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפני החלטה סופית , מה לקחת ? 260 ? או משהו אחר ? יש כרגע 3 אופציות , מה אתם אומרים ? 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24619.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך החדש של NVIDIA - ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה הזמן לשדרג?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז באמת חברים מה עדיף לבחור בטווח מחירים שבין 1200 ל700 בעיקרון הייתי מעדיף אם תתנו לי לא רק את הטוב ביותר אלה בכלל מספר כרטיסים לטווח המחירים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
:kopfpatsch: המפרט יהיה: 6600 או 9300 (עדיין בהתלבטות) p45 או p35 גם מתלבטת מסך 2007 או 2407 וכרטיס מסך???? עד שהחלטתי כבר ללכת על ה1700 אני שוב מתלבטת אם אני בכלל אצטרך אותו שימושים מגוונים, כרגע בעיקר פוטו-שופ, יותר מאוחר כנראה 3D בנוסף - סרטים, המון טקסטים, גרפיקה גרפיקה גרפיקה וזהו. מערכת XP עצות ??? אין הגבלה בתקציב כל עוד אני צריכה מה שאני קונה וכרגע אני לא משוכנעת בכלל... [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 17:36:53 אה. וגם עריכת וידאו וריבוי חלונות פתוחים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-