עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deking,

שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by yarindav,

שלום לכולם :] קניתי לראשונה לפני כמה חודשים את הכרטיס asus 8800gt- top 512mb עד שהתקלקל P: ולכן פניתי לאחריות. בתמורה הם הביאו לי את הכרטיס leadtek 8800gtx 768mb והוא נראה לי כרטיס הרבה יותר איכותי מהאסוס, לכן לא התעקשתי שיביאו לי את האסוס. כעת גם הוא נפגם לי ופניתי שוב לאחריות. כעת הם רוצים להביא לי את הכרטיס leadtek 8800gts 640mb. מה עליי לעשות? האם לקחת את הgts או לדרוש את האסוס הראשון? איזה מהם עדיף? תודה רבה D:

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  3. מחר אני קונה את הכרטיס ! יש לי כמה שאלות מקווה שתכלו לענות ! 1.אני יודע שיש כבל שאמור לחבר מהספק לכרטיס איך הוא נראה והאם אני מקבל אותו או משהו שצריך להוסיף עוד משהו !? 2.אני יודע שצריך ספק כוח דיי טוב ! עכשיו יש לי את הספק הזה HEC400TRT האם הוא באמת יוכל להחזיק את המחשב עם הכרטיס מסך !!? או שיהיה לו צוואר בקבוק !?! (למרות שאני מעדיף בגלל שאני יוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהביא משהו בסט!) 3.על איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !? תודה לכולם על העזרה פה ! ותגידו לי להתחדש !

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Tal-T,

אני מתלבט אם זה קשור לפה או לכרטיסי מסך לחבר שלי יש מעבד E2140 1.6Ghz מה הכרטיס מסך הכי נמוך שלא יהיה איתו צוואר בקבוק? כרגע בוא נאמר OC זה לא רלוונטי והספק הוא Ezcool 500W (לא דואג בקשר לזה, אני יודע שהוא יחזיק בכיף 9800GT/HD4850)

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  5. שלום מישהו יודע מתי הכרטיס GTX 960Ti יוצא , גם בערך חודש יציאה או משהו כזה ? (או כרטיס אחר שנמצא בניהם) הבעיה היא שאני רוצה כרטיס בין ה 960 לבין ה 970 כי וואלה ההבדל כסף בניהם די גדול וזה מרגיש לי שאם אני קונה את ה 970 זה יקר מידי ו 960 זול ואני לא רוצה כרטיסים של הסדרות הקודמות שלהם וגם לא מעוניין בAMD אז אולי יש איזה כרטיס חדש של הירוקים שעתיד לצאת ?

6. אהלן חבר'ה, תכננתי לבנות עוד השבוע מפרט במחיר דיי גבוה - כ 6500 ש"ח, שיהיה מיועד למשחקים כבדים. ואין דבר החשוב יותר מכרטיס מסך לזה, להיום כמיטב ידיעתי מומלץ ללכת על ה 8800GT אבל שלא מזמן נכנס ה 9800GT לתמונה, אם כן.... יש מושג מתי צפוי להגיע ה 9800GT לארץ? (כדי לדעת האם ההמתנה שלי צריכה להיות ארוכה) והאם יהיה משתלם לקנות אותו ביחס לתקציב שלי למפרט שמתוכנן או שעדיף לי להשאר עם ה 8800GT בתכנון... תודה לכם,

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. קניתי מסך 24' לא מזמן וקראתי בפורום שככל שעולים ברזולוציה ככה העומס הוא יותר על כרטיס המסך מעל המעבד. בהתחשב בזה שהמעבד שלי דיי ותיק ולא כל כך חזק, רציתי לדעת אם יש טעם לשדרג אותו כי הוא יוצר צוואר בקבוק או שלא, בגלל שהוא לא לוקח חלק [או לוקח חלק מינורי].

8. Started by neta3200,

מפרט המחשב: E8400 3.0GHz 4Gb ram Gigabyte EP43-DS3L Ci-Power 550W 4870 - בעייתי - עשה את שלו. אני ראיתי שיש מבצע מיוחד לחברי הפורום מ-TMS ו-IQPC, רציתי לנצל את המבצע לקניית כ.מסך חדש. השאלה איזה כדאי לקחת? אני יודע שיהיה צאוור בקבוק , אבל איני מתכנן להחליף את הפלטפורמה בזמן הקרוב אז.. אני משחק על מסך , LG ,W2243T 22" ברזולוציות של 1920x1080 במשחקים מסוימים.. יש כמה אופציות לכרטיסי מסך בניהם: GTX660 , 7850 . אני חושב שאלך על 7850, עכשיו השאלה מה לקחת ? גרסת ה-1GB או ה-2GB ? או שבכלל אתם ממליצים לעשות משהו אחר פתוח להצעות:] * לא להציע לחסוך למחשב כי זה לא אופציה כרגע..

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT . הכרטיס התחיל לזייף הוא בקושי כבר סוחב (לא שפעם הוא היה סוחב מהשהו אבל עכשיו נמאס לי) אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך חדש שיהיה יחסית איכותי למחיר של עד 300 שקל. (אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להביא מהשהו מטורף אבל אני מחפש שיפור ביחס לכרטיס שלי) אני אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by svidlak,

יש לי 6950 HD של SAPPHIRE והוא נראה ככה http://www.easycom.com.ua/data/news/1101130153/img/01_sapphire_radeon_hd_6950.JPG בזמן האחרון הוא התחיל להתחמם אצלי בצורה דראסטית כשאני משחק במשחקי מחשב (THE WITCHER 2 הוא מגיע לי עד 78 מעלות) וזה יוצר לי הרבה רעש. השאלה שלי היא אם אני אקנה לו מאווררים האם הם באמת יעזרו לו? פשוט לפי דעתי המאווררירם לא כלכך יעזרו לו בגלל העיצוב האטום שלו ----- עריכה---- רק עכשיו שמתי לב שפרסמתי בפורום הלא נכון. תעבירו בבקשה את האשכול לפורום אוברקלוקינג וקירור, תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. אז ככה, קניתי לפני שנה מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon 4850 ועכשיו ראיתי שלא שמתי לב שבהגדרות זה אומר שיש לי ATI Radeon 4800 Series אז רימו אותי??..... או שאני ממש לא חכם וזה "SERIES" זאת אומרת בין 4800 עד 4900??? אני די בטוח שיצאתי דביל אבל שווה ליהיות בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by tal_p,

מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite ‏MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום , באיזה מעבד הצוואר בקבור יורגש יותר עם הHD5970 ?? AMD PHENOM 965 BE או CORE I5 760

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  14. הוא מריץ לי קריסיס על HIGH עם FPS בין 35 ל 40 עם רזולוציה של 1280 על 1024 יש לי כרטיס מסך CLUB3D READON HD 4850

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Vova34,

טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by Nati_The_King,

שלום אני די חדש פה.. ויש לי כמה שאלות בקשר לכרטיס מסך מה עדיף למשחקים 4850hd או 8600 (יש מצב אפילו ל8800) הייתי בחנות וכולם אמרו לי ש4850 סתם כרטיס וזה ati לא עובד הכל התבאסתי ובא לי על הכרטיס ומצד שני כל אחד בחנות הציע לי את ה 8600 או 8800 ומסך כרגע אין לי

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by super4life,

יש כבר במלאי באיזשהי חנות?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by super4life,

no problem with that gpu?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by super4life,

כרטיסי מסך של dx11 עובדים ולהתקין אותו רק ב windows 7?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

תגידו שמעתי שבכרטיס Hd4870 מומלץ מאוד לעדכן ביוס לכרטיס כי שמעתי שיש בעיות עם ה 4870 אז השאלה שלי עם גם ה 4850 עושה בעיות וצריך לעשות לו עידכון בביוס?

22. Started by Lapland,

יהיה צוואר בקבוק גדול עם E7300 בלי OC ?? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by BoOoM2008,

האלן יש פה צוואר בקבוק HD4890-Q8300? אני יכול לשלב את שתי הרכיבים האלה במחשב כי יש לי Q8300 וקנו לי במתנה HD4890 מקווה שאפשר לשלב בינהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TARON,

מזה VIVO ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה ישלי X550 של סאפירי רשום שהוא תומך ומה אני יוכל לעשות עם ה VIVO הזה מזה נותן עכשיו מזה "אול אין וונדר" של ATI מזה ?ואיך אני יודע עם הכרטיס שלי תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצ…

• 13 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים