עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amit22,

אני חושב שאני בשלב אחד לפני האחרוןאני רואה את ולד הוא מטפס על איזה מרפסת שמוחזקת בעמודים אני יורה עליהם והוא נופל למטה אבל הוא עדין חי אני צריך לירות על החומים האלו שמחזיקים איזה עמוד שאם הוא נופל עליו הוא מת אבל אני לא מצליח בגלל שה הוא זורק כול הזמן פצצות וגם אם אני משתמש בדבר שעוצר את הזמן זה לא עוזר מה לעשות בתודה עמית ולמנהל הפורם בבקשה על תעיף אותי מהפורם אני מבטיח שזו שאלה אחרונה :-X

2. Started by Sake,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה אליכם.... למה כשאני ניכנס לcall of duty ואני פותח את הmenu של המסך והוא מראה לי משהו אחר ממה שהוא מראה במשחקים אחרים... זה מראה לי משהו 48.3kHz 59Hz NN ובמשחקים אחרים זה מראה 768x1024 85 hz אז נראה לי שבגלל זה,זה מוריד לי fps ב call of duty המסך שלי זה samsung 753 dfx והכרטיס מסך הוא radeon 9700 מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה לעונים!

3. Started by בית חולים גהה,

מה דעתכם על המסך: Samsung SyncMaster 171 V ? כי אני יכול לקנות אותו בזול בחו"ל כדאי? 1300 שקל משהו כזה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by mayeast2,

האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  5. האם נפתרה בעיית ההתחממות בקאטאליסט 3.9, או נשארה אותה בעיה כמו עם ה-3.8? פשוט יש לי 9800 פרו ואני די מפחד לשרוף אותו...

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by C-King,

מישהו יודע במקרה??

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. Started by sahargt,

shalom friends I need your help and advise for monitor 19 crt flat for my computer which one you recomend and which one you think is the best there is no problem of purchase of any amount my buddget is excellent thank you very much my friend and reply me in hebrew 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by Liquid,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי את מהירות השעון של הזכרונות בכרטיס ה Radeon 9600Pro של Gigacube ואת המהירות בכרטיס ה9600 הרגיל שלהם. תודה. חיפשתי בגוגל, אך לא מצאתי מידע ממוקד ויעיל.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סביר…

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם עוד כמה שעות ההורים שלי נוסעים לחו"ל ואני משום מה לא מצליח למצוא קטלוג מלא של מוצרי הדיוטי פרי אז אני ישמח אם תמליצו לי על דגמים מסויימים שאתם יודעים שיש בדיוטי פרי וסביבות מחיר אם אני לא טועה הם עובדים עם LG וMAG אז חשבתי על הLCD של LG אז בקיצר איך הוא ומה צריך להיות סביבת המחיר שלו זה דיי דחוף בתודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 הג'יפורסים האלה עדיף ?? : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1092332797.htm או זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2076744387.htm

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by x-dude,

שלחתי אימייל ל gainward על מינת שיסבירו לי בפרטים איך לעשות פלאש לביוס (מסובך אצלהם אל תשאלו),קיצר עשיתי מה שאמרו לי התוכנה מחקה את הביוס ולא עידכנה לביוס החדש,עכשיו זהו המוניטור לא נידלק,היחלפתי לאיזה כרטיס ישן שיש לי והכל עובד בסדר האם יש איזושהי דרך להציל את ה Gainward GeForce 4 Ti-4800SE Golden Sample ? אם לא אני עם הגיפה גמרתי,תנו לי איזה דיל טוב עם ATI אבל משהו לא יקר...מתחת ל1000 שקל,אני באמת מקווה שאני עדיין יכול להציל את הכרטיס שלי :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by crazydiamond,

קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום, יש לנו עכשיו הוצאות רבות ואבא שלי לא יכול בנתיים להרשות לעצמו לקנות מחשב חדש ב 5000+ ש"ח. בנתיים אני תקוע עם מחשב בכלל לא משהו (כמו שאתם יודעים) :'(. ניתן לראות את המפרט (אם יש צורך) במפרט שלי. הייתי רוצה לשחק בכמה משחקים נחמדים כמו GTA3 אבל אני לא יכול עם המחשב הזה, וזאת מהסיבה שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 32MB (אפילו GTA3 רץ מקורטע)... :'( אז חשבתי שאולי עד שאבא שלי יקנה מחשב חדש אני אקנה כרטיס מסך נורמלי בלא יותר מ 359ש"ח כי זה די זמני... חשבתי האמת על GF4 MX 440 64MB אבל אני לא יודע של איזה חברה :-\. אז רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים? ואם זה יהיה טוב אז איזה אחד הייתם מציעים. בכל מקרה גם רציתי לקנות משקפי תלת מימד שיצאו לא מזמן בארץ אבל הייתי רו…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  15. שלום חברה, בטח טחנו את העניין אבל בחיפוש TV-OUT נותן רק מפרטים. אני מחבר את ה-TV-OUT ורואה הכל מעולה, הבעיה שהכל שחור לבן. יש למישהו עצה ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. למה אני חושב שהוא הרס לי ת-AA ו-AF . leadtek winfast A310 Ultra TD ViVo גם התקנת העידכון הקודם לא עוזר.

17. Started by yosi-m,

איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ? לפרט...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dlivneh,

אנא המליצו לי על מסך דק 17 . מחיר של עד 3,000 ש"ח. דגם ספציפי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by glassmoon,

האם זה הגיל של המסך בן 4 השנים או שזה נובע מבעיית חום/קרינה או משהו כזה? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  20. CATALYST 3.9 לכרטיסי ATI יצאו היום , ניתן להוריד באתר הרשמי.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Drum,

איזה מהם יותר טוב למשחקים, אני רוצה להתקין את אחד הכרטיסים על המחשב של אחותי.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. אני עומד לקבל geforce 4 mx420 (בחינם) ואני צריך לדעת-האם הוא פועל ב1.5 וולט? (הכרטיס הוא של palit הג'נרית) תודה מראש, manbot.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הגרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB. בברכה

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by SMSM,

http://www.digit-life.com/news.html?97792

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by Stranger,

אמרו לי שהקטליסט 3.8 גורם להתחממות ממש! ואני די דואג. אני רוצה לדעת אם יש מישהו אם גרסה זו (3.8) והכל בסדר?? ואם לא שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה להחליט! תודה רבה , יום מעולה~

• 9 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים