כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרה החדשה של nVidia (9 series) מישהו יודע פרטים על הכרטיס? ואולי גם תאריך מדוייק?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימחפש לקנות כרטיס מסך מאתר skypc במחיר של עד 800 שקלים ( בלי חריגה של שקל אז לא להציע) אני רוצה לבחור בין חברת ASUS לגיגביט והבעיה היא שאני לא יודע איזה מהכרטיסים שלהם יותר טוב כי יש 9600 ו 9800 באותו מחיר. בכל אופן הכרטיס מיועד להחזיק לגיימינג למשחקים חדשים אם אפשרות ליציאה של HDMI לעתיד לטלוויזית FULLHD ואם אם יש גם יציאת S-video אז בכיף אבל לא חובה. מי מהכרטיסים יותר טוב לדרישות שלי ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה ויום טוב לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם :] רכשתי מסך חדש בו יש יציאת חיבור לכבל HD כמו כן לכרטיס המסך שרכשתי, 9800gtx+ 1gb, קיבלתי מתאם בין יציאת DVI ליציאת HD, מכיוון שלכרטיס עצמו אין יציאה של HD. השאלה שלי היא אם כדאי לשים כבל HD במקום ה DVI. והאם זה משנה שבכרטיס מסך שלי אין חיבור לHD, רק מתאם. האם זה ישאיר את זה באיכות DVI? תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לינק לתמונה: http://img9.imageshack.us/img9/8302/75594803.jpg מה זה החיבור הזה שיש על כרטיס המסך עם ה2 פינים? האם חובה לחבר אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שהדריבר של הכרטיס מחזיק אותו בטמפרטורה 80 קבועה אני רוצה שהוא יחזיקו אותה ב 60 -65 אוטומאטי לא עם פרופילים שאני מגדיר יעני איך שהוא מוריד תמיד ל 80 אז אותו דבר אבל נגיד ל65 ...
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כותרת.. פשוט אף אחד לא רוצה לקנות ממני את המחשב בשלמותו אז אני רוצה למכור תכרטיס לבד..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים???? ה Radeon HD3850 512MB PCIe או ה NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
GV-R575D5-1GD יורכב על מערכת Q8400 4GB DDR2 מסך 22" ב DVI מסך 37" ב HDMI SEASONIC 650W מומלץ? לא מומלץ? המלצות אחרות בתחום ה 700-750 ש"ח יתקבלו בברכה. תודה ושבוע טוב. שחר.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך כפול ליבה כמו GTX590 או HD 6990 אני חייב תמיכה ב-SLI או CROSSFIRE בכדי להריץ אותם?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שיעבוד לי טוב עם After Effects. רוב העבודה היא בעיקר רנדרינג. הוצע לי כרטיס Radeon RX 470 Mining Edition 8G GDDR5 DVI אופציה נוספת היא Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti האם מישהו יודע/מכיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: מארז P4 ATX 350W לוח אם Intel RadioSpring 945PL + Lan100 מעבד Intel Pent D 3Ghz Duai Core 4MB זיכרון Micron 512MB DDR2 533Mhz עוד כמה ימים יהיה 1GB DDR2 773Mhz (לא יודע של מי) דיסק קשיח W.D 160GB 7200 8MB SATA II כ. גרפי ATI X1600 512MB PCX VIVo אותו אני רוצה לשדרג ל Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe השאלה שלי היא, אם הרכיבים האחרים במחשב מתאימים לכרטיס הזה? ממה שהבנתי הספק צריך להיות 400Wו שלי 350W ... יש עוד רכיבים שלא מתאימים לכרטיס?
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי מעבד בנייד 2.3 -~2.26 P8400 עם הכרטיס 9600M GT הוא עדיין לא הגיע אליי איך הוא יריץ את ה GTA IV על 1024X768 מדיום?? ולאן הוא יכול להגיע?? במחשק הזה בדיוק תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת עם מעבד E6600 כולל לוח אם של MSI בטכנולוגיית 775. אשמח לחוות דעת על הכרטיס GTX550. לפי המידע על הלוח שלי (msi g41tm-p33) שלפי המידע עליו הוא יוכל להריץ אותו רק רציתי את חוות דעתכם לגבי זה, בעיקרון הכרטיס הינו למשחקים וסרטים ולא מחפש משהו רציני לגבי הצעות אחרות זה לא יעזור אני הולך רק על ה 550 של NVIDIA כרגע. תודה מראש!
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
גברים שאלה אני עובד עם וינדוס 7 RC לפני הרכבת הכרטיס מסך (ATI 4870 X2 ) וינדוס זיהתה לי 3.2 GB ולאחר הרכבת הכרטיס וינדוס זיהתה לי 2.8 GB ! ככה זה צריך להיות ?. חשוב לציין גם בויסטה ו XP היה לי אותו דבר ים תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כמו: [h=2]Gigabyte R9 280X WindForce 3X OC 3GB ?[/h] אני יודע שאפשר לעשות OVERCLOCK לכמעט כל כרטיס, אבל שיש OC בשם זה אמור להיות דגם עם יחוד כלשהו, או סתם חלק מהשם ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-