עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI HD3870 שקניתי לפני שנה בהרבה כסף עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה שיהיה לי שתי כרטיסים על לוח אם אחד עכשיו יש לי לוח אם עם מקום לכרטיס מסך יחיד, יש למישהו המלצות ללוח אם שיש שם 2 סלוטים ל2 כרטיסי מסך? לוח אם שיתאים למעבד בסוקט LGA775 תודה רבה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. טוב אז חבר מביא לי כרטיס מסך זמני עד שאני יקנה משו טוב יותר.. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי ? http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=175#b2 טוב אז המחשב שלי : מעבד :AMD Athlon xp 2000 mhz 2400 לוח אם : רושם לי באוורסט unknow אז צילמתי תמונה של הקופסא והדגם של הלוח אם : http://img231.imageshack.us/i/v2dsc00671.jpg/ - הקופסא http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00675.jpg/ - הפרטים למי שלא מבין בכתב : P4VXASD2 FORM FACTOR : ATX CHIPEST: VIA P4X266 VGA/AUDIO:NO/YES MODEM/LAN:NO/NO DIMM/DDR:2/2 ISA/PCI/AGP/CNR:0/4/1/1 כרטיס נוכחי : ATI radeon 9250\9200 series ספק : http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00686.jpg/ טוב אני לא בטוח שרשמתי את התכונות של הלוח…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. יש בידי שתי כרטיסים של 8600GT אחד של GIGA BYTE עם 256 מגה והשני של חברת INNO3D גם כן 8600GT עם 512 MB האם זה אפשרי לחבר אותם בSLI ?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  4. לאור העובדה שלא התעצלתי וקראתי את החוקים, הנה הפרטים. הכרטיס כמובן לשימוש של משחקים, להריץ מייפל על HD לול, סתם רכשתי אותו בחנות נעה במחיר של 780 ש"ח ומפרט המחשב - CPU- AMD Athlon 2 X3 2.8Ghz Motherboard- GIGABYTE MA74GM-USH Memory- 4GB (2x2) PATRIOT 800Mhz CL5 Video Card- FORCE3D ATI Radeon 5770 1GB Hard Disk- Seagate 320GB 7200rpm PSU- Seasonic 500W רכשתי כרטיס מסך 5770 HD בזול יחסית, 780₪ לעומת היצריניות האחרות שמוכרות ב-₪900. עכשיו, המחיר מאוד זול וזה דיי גורם לי לערער בבחירה. עוד לא ניסיתי אותו ואני רוצה חוות דעת לפני שאשתמש בו, האם הכרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe טוב או שבאמת יש בו פגמים? רכשתי את הכרטיס מהחנות נעה, עליי…

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  5. תשמעו מחר בעזרת השם אני הולך להביא את ה8800GT שלי. הוא הגיע לחנות בינתם רק חברת ASUS האם היא טובה יותר או פחות טובה מgigabyte/ledtek ? תודה לעזורים !

6. שלום לכולם , ברשותי המעבד AMD PHENOM 945 וכרטיס מסך HD6870 האם יש לי צוואר בקבוק ??? כי אני מקבל FPS נמוך במשחקים וזה הדבר החידי שעלה לי לראש .

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by omerico22,

שלום לכולם האם יש צוואר בקבוק גדול לCORE I5 760 עם GTX460 SLI והאם הSLI עדיין עובר את הGTX480 מבחינת ביצועים עם הצוואר בקבוק הזה ???

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by udilbaz,

שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by avishai1b,

אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרה החדשה של nVidia (9 series) מישהו יודע פרטים על הכרטיס? ואולי גם תאריך מדוייק?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב ישן יחסית ואין לי תקציב לקנות חדש... שידרגתי את הזכרון RAM ואני רוצה גם להחליף קרטיס מסך. יש לי עכשיו GeForce2 MX עם 32MB זכרון. והייתי רוצה לדעת לאיזה אני יכול להחליף, כי יש לי בלוח אם מקסימום AGPX4, והינה המידע על הכרטיס: תגידו אם צריך עוד מידע... תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by Tr!pEl X,

שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?

13. Started by DarkAngely,

שלום לכולם, אנימחפש לקנות כרטיס מסך מאתר skypc במחיר של עד 800 שקלים ( בלי חריגה של שקל אז לא להציע) אני רוצה לבחור בין חברת ASUS לגיגביט והבעיה היא שאני לא יודע איזה מהכרטיסים שלהם יותר טוב כי יש 9600 ו 9800 באותו מחיר. בכל אופן הכרטיס מיועד להחזיק לגיימינג למשחקים חדשים אם אפשרות ליציאה של HDMI לעתיד לטלוויזית FULLHD ואם אם יש גם יציאת S-video אז בכיף אבל לא חובה. מי מהכרטיסים יותר טוב לדרישות שלי ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה ויום טוב לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  14. אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by yarindav,

שלום לכולם :] רכשתי מסך חדש בו יש יציאת חיבור לכבל HD כמו כן לכרטיס המסך שרכשתי, 9800gtx+ 1gb, קיבלתי מתאם בין יציאת DVI ליציאת HD, מכיוון שלכרטיס עצמו אין יציאה של HD. השאלה שלי היא אם כדאי לשים כבל HD במקום ה DVI. והאם זה משנה שבכרטיס מסך שלי אין חיבור לHD, רק מתאם. האם זה ישאיר את זה באיכות DVI? תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by davey101,

לינק לתמונה: http://img9.imageshack.us/img9/8302/75594803.jpg מה זה החיבור הזה שיש על כרטיס המסך עם ה2 פינים? האם חובה לחבר אותו? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by Sickp,

אוקי אני יודע שהדריבר של הכרטיס מחזיק אותו בטמפרטורה 80 קבועה אני רוצה שהוא יחזיקו אותה ב 60 -65 אוטומאטי לא עם פרופילים שאני מגדיר יעני איך שהוא מוריד תמיד ל 80 אז אותו דבר אבל נגיד ל65 ...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. כותרת

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  19. מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. כותרת.. פשוט אף אחד לא רוצה לקנות ממני את המחשב בשלמותו אז אני רוצה למכור תכרטיס לבד..

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by 0noname1,

איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים???? ה Radeon HD3850 512MB PCIe או ה NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by Dj_CooL,

קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...

23. Started by shahar2k7,

GV-R575D5-1GD יורכב על מערכת Q8400 4GB DDR2 מסך 22" ב DVI מסך 37" ב HDMI SEASONIC 650W מומלץ? לא מומלץ? המלצות אחרות בתחום ה 700-750 ש"ח יתקבלו בברכה. תודה ושבוע טוב. שחר.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by קלוקיי,

שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alons126,

היי אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך כפול ליבה כמו GTX590 או HD 6990 אני חייב תמיכה ב-SLI או CROSSFIRE בכדי להריץ אותם?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.