עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יאללה תנו בהצבעה אחים שלייי אני אישית לקחתי את 3 ואני עובד איתו עכשיו כמו מלך

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by taltola,

קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת האם מומלץ לי להפעיל את זה במשחקים או לא? אם זה משנה, אז זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 620, align: left] [TR] [TD] מוצרים מוזמנים [TABLE=width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט [/TD] [TD]שם המוצר [/TD] [TD]כמות [/TD] [TD]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T [/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪936 [/TD] [/TR] [TR] [TD]E41759-002 [/TD] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪44 [/TD] [/TR] [TR] [TD]GH87D3H [/TD] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪570 [/TD] [/TR] [TR] [TD]8C-T4NL3-WWB6 [/TD] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. איזה כרטיס עדיף? GAINWARD GFORCE 6600 256 MB ULTRA 1780PCX או GIGABYTE NX66256DP אשמח אם תוכלו לפרט לי למה האחד עדיף על השני זה ממש חשוב לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by menashe,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת יתרונות וחסרונות של הכרטסי מסך האלה, ובס"כ מי מהם יותר טוב? אני מתלבט בינהם....דרך אגב שניהם עולים לי אותו דבר, בערך 250$ מחול! ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) מול EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card פה יש קישורים לאתרים שהם נמצאים http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA52580 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130082 תודה רבה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by SerpentMage,

האם ל PCI-E 2 יש יתרונות משמעותיים שיכולים לבוא לידי ביטוי בקרוב? (אני מצטער אם זו שאלת ניבוי עתידות, אני שואל בהנחה שמידע לגבי זה כבר קיים)

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by lipa,

איזה הכי טוב בסכום הזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. Started by neogod,

לכרטיסים של לידטק ואקספרט וויזן יש חיבור VGA רגיל או רק DVI ???

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by rockerr,

הTV שלי של LG 32 אינץ, מסדרה 10,.. חיברתי לAV נראה לי(הכבל הצהוב הפשוט לחיבור הצהוב בTV) ...והרזולוציה מוגבלת לעד1024 על 768,הבנתי שהטלויזיה תומכת ביותר מזה..למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. נגיד עכשיו אני על ערוץ 10, קודם כל רצוי לציין שאני לא על ממיר דיגטאלי כרגע.. אני על חיבור כבלים אנלוגי, שיש את כל הערוצים הרגילים הישראלים.. בקיצור אני על ערוץ 10, ואין סאונד... במחשב אפשר לשמוע שירים והכל ככה שהבעיה לא שם... לא ניסיתי עדיין לסדר את זה או משו כי אני ממש לא מבין בחיבורי כבלים האלה והכל.. ולא יודע בכלל איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

10. Started by bobby323,

במחיר של בסביבות האלף ואם מישהו יכול לתת קישור (בבקשה :-* ) לבנץ' שלו מול כרטיסי 6800GT אני אישית יודע ש Asus חזקים, אבל ראיתי ביקורות שממש משבחות את Gigabyte ו Albrton ולא ממש מתייחסות לכרטיסים אחרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה-700 שקל? איך אלה של מאג ה770 וה 786 ? MAG CRT 17" - 770FS e-View series MAG CRT 17" - 786PFs - PF series - SILVER תודה.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 צורך חיבור ישיר מהספק?

13. שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. אני מבולבל לחלוטין מכל הFAQים פה... :-\ אני פשוט רוצה כבל שיצא מהמחשב לטלוויזיה ויראה לי את הסרט שאני מפעיל ע"י המחשב בטלוויזיה. מה אני צריך? וכמה פחות או יותר זה צריך לעלות? אין לי כרטיס טלוויזיה... אני צריך אחד? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by eliXir,

טוב אז.. אני קונה מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ירד במחיר בחודש הקרוב. במילים אחרות: האם צפויה להיות ירידה משמעותית במחירים במהלך החודש הקרוב או שמה הירידה לא תהיה עד כדי כך רצינית ועדיף לקנות כבר עכשיו אם אין סבלנות לחכות? ודרך אגב הוא עולה 1730 ש"ח

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by Kriz,

ברצוני לקנות את אחד המסכים האלו :710TM ,710M,710N כולם דגמי 17" של סמסונג. כולם במסגרת המחיר. מה ההבדלים הייחודיים בינהם... חוץ מהעובדה שהTM בא עם רמקולים מובנים , הרמקולים לא משחקים אצלי תפקיד כיוון שגם כך לא אשתמש בהם... אשחמ לקבל את המלצתכם..

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. אהלן זיפזפתי לי בזאפ בחיפוש אחר מטליות לניקוי מסך LCD - מצאתי משו שעולה 15 ש"ח ומשלוח 8 ש"ח (!!!) והזמנתי http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=000273&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=42&aff=zap רשום "אנטי סטטי" - אז חשבתי - וואלה - מה שאני צריך לLCD המגבונים הגיעו ולהפתעתי - מה רשום על הקופסא ? באסה. בכל מקרה - באילו חומרים אתם ממליצים להשתמש (ובבקשה לא להזכיר את שיטת הפו על המסך עם האדים ולנגב - יש לי כתמים קצת שלא יורדים מזה ) תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by alonpartuk,

מחפש מסך LCD 17 אינץ משהו כזה בתקציב של עד גג 1700 שקל משהו טוב

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. אני לא כל כך מתמצא יותר אבל בדקתי קצת ושני אלה עלו: x800xl x1650pro תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by metis,

היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by -OmeR-,

שלום. יש לי Ge-Force 2 MX 200 64MB AGP 4x ואני רוצה להרכיב אותו במחשב של דוד שלי, אבל ללוח אם שלו יש חריץ AGP 2x שמעתי שיש הבדלי מתחים אז זה מסוכן לכרטיס! אבל אני זוכר שהיה לי פנטיום 2 (שכמובן היה לו לוח אם חריץ AGP 2x) אז הרכבנו עליו Ge-Force 2 MX 400 64MB וגם הוא כניראה AGP 4x והוא פעל מעולה, למעשה הוא עדיין במחשב ההוא ולא קרה לו כלום. אפשרי? מסוכן? תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by tryf,

אני רוצה קנות מסך חדש.... מחפש מסך טוב (אמין) בבערך 700 ש"ח 17'' שטוח לא LCD. למישהו יש הצעות ?? תודה מראש tryf

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. כרגע קראתי ב-INQ ש-ATI מתכננת להוציא כרטיס מסך חדש ל-AGP בשם Torpedo 2 שיהיה החזק ביותר בשוק, כנראה יותר חזק מ-7800GS מן הסתם. הכרטיס יבוסס על ליבת RV560 שתפעל ב-450MHz וזיכרון 256MB GDDR3 שיפעל ב-650MHz ברוחב פס של 128bit. הכרטיס צפוי להגיע לחנויות בסביבות אוקטובר. מה דעתכם? מישהו שמע על זה בכלל? כדאי לחכות ל-Torpedo 2 או לחכות ל-7600GT או לקנות 6800 של Apollo?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים