כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס GEFORCE FX 5200 ולוח אם ASUS P4S800 . הכרטיס והלוח אם תומכים בside banding אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שהלוח לא תומך בזה האם כאשר זה מופעל אני אראה שיפור בביצועים? ואיך אפשר להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה , למפרט הזה : E8400 P45/P43 4 Gb RAM 550W מה הכי כדאי ? 9800GTX Hd4850 HD4870 אבל אם זה 4870 אז צריך לרדת במפרט .. ועוד משהו, מהו המפרט המינימלי להרצת CS על 100 FPS קבוע ? [לא בישבילי כמובן בשביל חבררים שהולכים לאליפות הארץ ] ואחרון , יש אופציה במקום לשים HD4850 לשדרג לוח ולשים CF שני כרטיסים HD4830 ??
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני שוקל ליקנות עוד אחד עכשיו מישהו יכול להגיד לי האם זה כדאי ליקנות עוד אחד שעולה 600 שקל בערך ? ולאיזה כרטיס הוא ישתווה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המפרט שלי הוא: AMD Athlon single core 3000+ לוח אם gigabyte K8Triton 512MB 400W ספק כוח Ati x550 128M טוב ניגש לעניין עכשיו יש לי כרטיס מסך מעפן! ואני מעוניין להחליף אותו במשהו מתקדם יותר,אז יש 3 כרטיסי מסך שאני רוצה אחד מהם אבל אני לא יודע מה הכי משתלם לי מבניהם אני צריך כרטיס מסך שירזיק לי לפחות שנה שנתיים ויריץ משחקים במכובד אז זה הרשימה: 1. Ati Sapphire x1900xt 256MB Arctic Cooling Accelero X2 = ש"ח450 2. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI, PCIE = ש"ח600 3. ATI Sapphire X1950GT 512MB PCI-E = ש"ח650 מחכה להמלצות! תודה לעוזרים נ.ב שחכתי להוסיף הכרטיסים משומשים כ חודש עד חודשיים
-
- 11 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך הישן וקיבלתי מהאחריות חדש דגם טיפה שונה שבחברה טוענים שזה אותו כרטיס מצאתי את הכרטיס הישן ואת החדש באתר של ג'יגהבייט ועשיתי השוואה ביניהם רק שאני לא יודע אם זה אותו דבר באחד יש DDRII 16Mx16 ובאחד DDRIII 8Mx32 רציתי לדעת מה עדיף בכל מקרה הישן שהיה לי זה הddr 3 http://www.giga-byte.co.uk/Products/VGA/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=1269,1286 הנה ההשוואה האם להגיד לחברה שאני רוצה את השני או שאין הבדל ביניהם תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי למצוא כ.מסך שיתאים למה שאני מחפש,קיבלתי כמה הצעות,ראיתי כמה אחרות באשכולות אחרים,ראיתי המלצות ליד שניה, ובנוסף ראיתי את הכרטיסים מאשכול המומלצים,אך אני מחפש AGPX8 ולא ברור שם מה מתאים למה. לא עכבתי אחרי כל התקדמות הכרטיסים בשנתיים האחרונות,וכל מספר שמישהו כותב שולח אותי לעוד חיפוש בכל מיני אתרים כדי לבדוק איפה הוא משתלב ומי יותר טוב ומי פחות טוב וממש אין לזה סוף(לפחות ככה ההרגשה). מישהו מכיר רשימה של הכרטיסים העיקריים מסודרים לפי ביצועים,עם כוכבית כשיש קפיצה בביצועים ו/או במחיר? (ואני מתכוון ממחיר 0 עד מה שיש) זה יעזור לי מאוד ואולי גם להרבה אחרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4850 ל 9800 מה אתם אומרים??? אולי אפילו מערך CF של 4850 אך אני לא יודע עם הספק כוח שלי מסוגל לעמוד בעומס ANTEC NEO 500 W זה דגם הספק קחו בחשבון שיש לי שלושה דיסקים קשיחים + 4 גיג'ה זיכרון 4 יחידות כל אחד גיג'ה ומעבד Q6600
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הי השתמשתי במדריך שפורסם בסטיקי כדי לפתוח את הכרטיס החדש שקנית שהוא 6950 של GIGABYTE כמובן REFERENCE בצעתי עידוכן באיוס לשל 6970 של GIGABYTE ביצעתי את ה OVERDRIVE בדקתי ב GPUZ שנתן נתונים נכונים אבל כשאני מריץ משחקים המשחקים קופאים לאחר מספיר שניות ואני מקבל הודעת שגיאה שהדרברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול והפעולה שלהם חודשה בהצלחה רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כ.מסך בקרוב שישמש אותי לאינטרנט אך בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אך חריגה קלה מאוד אפשרי מבחינתי. עד עכשיו יש לי נסיון טוב והעדפה לכרטיסים של NVIDIA אבל אני די מבולבל מכל הדגמים האחרונים. אשמח ואודה לכם על המלצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך בעיקר את ה DVI זה : http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581521 או זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני לוחץ אפילו רק על show 3D view זה מראה לי את זה ולפני כמה ימים זה לא היה ככה /: התקנתי את הדרייבר החדש 174.47 - יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה או שאין קשר? בכל מקרה, תעזרו לי עם זה(גם ככה אני מתחיל להתבאס מיום ליום על המחשב החדש הזה)
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלומות,אני מחפש דרייבר טוב כמו של אומגה.. אבל אמרו לי שאומגה לא תומך ב X800XL , זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
המסך הוא 17 אינץ', כמו כן אם תתנו חוות דעתכם עליו? עפ"י אתר של פנדה ראיתי שה-F700P הוא המחליף של המסך הנוכחי שלי 795FT PLUS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701> תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1229531826/19412/ שלום יצא תקן חדש שכתוב בעמוד הראשי.אני רוצה לדעת איזה שבבים ספצפים יתמכו\תומכים בו והאם זה ישים בתוכנות כמו פינקל סטודיו 10\12 לעריכת וידאו בייתי.(אני מקווה שזה הפורום הנכון) תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 5200 fx עכשיו יש לי פנטיום שלוש השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מנצל את הכל או רק רבע מיכולתו המירבית ? ומה יקרה אם אני ישדרג את לוח האם ?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
זהו זה נשאר לי רק תכרטיס מסך המעצבן הזה וזהו אני מזמין אז ככה אני משתמש ביתי ביותר לא גיימר ככה שזה אחד הכרטיסים שאני יקח רק תעזרו לי לבחור מה הכי עדיף מבחינת מחיר ואיכות Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video 580 Gigabyte Radeon X300SE GV-RX30S128D PCI-e 128Mb DVI Bulk Video Card 1 419 ¤ Sapphire Radeon X300 PCI-e 128MB Retail Video Card 589 Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card 449 זהו על מה עדיף לי ללכת והלתחשב שאני לא גיימר אז ככה שעם עדיף להשקיע על הכי יקר
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-