כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לי להחליף את הכרטיס 8600GTS ל HD4670 תקציב 450 שקל רזולוציה 1024 1024 מסך 19
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בקרוב אני יקבל כנראה מסך T240 שיתווסף לבנתיים למפרט שיש לי שרשום כאן... השאלה אם אפילו בנתיים עד שאני ישדרג את המערכת אני יוציא את המקסימום מהמסך הזה או שלמשל הכרטיס מסך לא יצליח להקרין HD כמו שצריך? תודה..
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי על ידי ההגדרות בכרטיס מסך להגיע לרמה יותר גבוהה בתצוגת סרטים על מסך הטלוויזיה. שלא תבינו לא נכון, כרגע רואים ממש מעולה אך יש הבדלים שמציקים לי לעין לדוגמא בהירות מסויימת ושינוי דק בגוונים. אחרי משחקים רבים בהגדרות הכרטיס (רוויה, ניגודיות וכו') עדיין לא הצלחתי להביא את הטלוויזיה לשכפול של המחשב. ברור לי כל עניין ההרצים, הריצוד ושמסך הטלוויזיה לעולם לא יהיה העתק מדיוק של מסך המחשב (לפחות לא בטלוויזיה הנוכחית) אך זה בכל זאת נראה שיש מקום לשיפור. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה או אולי שיטה כלשהי להשוות בין שני הצגים. * מכיר את TVTool, היא לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש את הכרטיס 8600GT OC של טוינטצ' עם OC לכרטיס ב550 שקל שזה מחיר מעולה ומתאים לי בדיוק (FOX PC ) והכרטיס השני 2600XT GDDR4 שעולה 580 שקל (ALUF) מה עדיף? E6300 IL9Pro 1GB TWINMOS Foxconn TLA-397+350W FSP-PNR את הספק אני קונה ביחד עם הכרטיס(139 לספק)והכל צריך להיות 700 שקל בערך... השימוש בעיקר למשחקים בינוניים איזה כרטיס עדיף?! תודה מראש לעונים ותגידו גם למה...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מפתחת הליבות הגראפיות NVIDIA ממשיכה לפנק אותנו, ואחרי Fallout 4 גם הכותר המוביל של אקטיוויזן מקבל מדריך רחב היקף שינסה לעזור לכל שחקני ה-PC לקבל תוצר ויזואלי מרשים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-ביצועים-גראפיים-מפורט-עכשיו-גם-ע/
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא A64 3000+ newcastle 2X512 mb ram leadtek 6800nu ואני מקבל ב3DMARK05 רק 1002 נקודות שזה משהו כמו רבע ממה שאני אמור לקבלO_o בלי פילטרים ברזולוציית דיפולט של 3DMARK...ויסינק אוף... מה בדיוק נסגר לי עם המחשב?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אחת מהבדיקות הרציניות הראשון שבצעו לטכנולוגיית הSLI בין היתר נבדקה האפשרות 6600GT*2 VS. 6800GT*1,התוצאות די מפיעות ומעניינות. מומלץ לקרוא: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2258&p=1
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם המחיר 600 ש"ח ל-WinFast PX7600GS TD256M לא זול מידי ??? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה אני מבין שהוא מאוד יקר בארץ יש למישהו ניסיון איתו?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 20:42:16 פורסם בטעות בפורום הנ"ל,אפשר למחוק את ההודעה מכאן? הודעה פורסמה בפורום הרלוונטי.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי! ראיתי ביונברס קלאב שמוכרים מסך דק של פיליפס 19 אינץ דגם 190C6 ב- 1700 ש"ח. האם כדאי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שקשה לנבא מה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק אבל עדיין אני צריך עזרה , ביום חמישי אני הולך להשלים את הבנייה החדשה שלי ואני לא יודע מה עדיף : מדובר על מחשב למשחקים בעיקר לשנתיים שלוש הקרובות!!!! אופצייה א' : מעבד Q9300 9600GT במערך SLI אופצייה ב' : מעבד E8400 8800GT במערך SLI חשוב לציין שיש לי ספק ומארז מתאימים וכבר רכשתי לוח אם P5ND של אסוס ו4GB זיכרון ..... תודה לכל המשיבים..... רק אם אפשר גם נימוק לכל הצעה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לוח אם של אינטל עם G965 chipset הכולל את ה- GMA X3000 החדש של אינטל באתר של אינטל מפורט שהוא עובד ב- 128 bit, שיתוף זכרון של עד 384MB, ומדיע עד 12.8GB/s כמובן כולל את התכונות החדשות של R500 של ATI ו- G70 של Nvidia איפה אפשר לראות השוואת ביצועים שלו מול כרטיסים גרפים אחרים מבוססי ATI ו- nVidia ? הזמנתי גם 7300GT. האם מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\
-
שלום וחג שמח. אני צריך כרטיס גרפי רוצח לעריכת וידאו וישומיי פוטושופ. ושילובים בניהם. על מה אתם ממליצים וכמה זה יצא. ושוב חג שמח וכשר
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כנראה של Albatron כי קראתי שהקרור שלהם יעיל יותר מזה של Gigabytre.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שיש לי יוכל לעומד ב-OC שאני מתכנן לכרטיס? יש לי לוח אם: MSI RS480M2 - MS7093 עם כרטיס חלש און בורד של ATI אבל אם תגידו שהוא לא יספיק אז אני יחליף אותו גם ללוח של MSI אבל דגם: K8N Neo 4-F (קראתי שהוא יותר טוב מבחינת OC) נ.ב. למה משמש בדיוק החיבור FireWire? תודה על התגובות.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות העם כדיי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה מישהו אולי מכיר הוא ניראה ממש טוב אבל אני לא מכיר את החברה אני קונה מחול עכשיו כרטיס מסך ואני מיתלבט בין זה לספיאר או פאור כולור מה הכי כדי ????. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-161-109&depa=1 להעתיק ולהדביק את הלינק
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-