עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TOMMYB1,

נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לאפיק הAGP ומצאתי 4 כרטיסים שאני מתלבט לגביהם. Nvidia Geforce FX 5500 Albatron-218 ש"ח Sparkle-218 ש"ח Inovision 256MB-225 Nvidia Geforce 6200 Albatron-232 ש"ח Sparkle-221 ש"ח Leadtek-236 ש"ח Asus-220 ש"ח HIS Radeon X9250 256MB-236 ש"ח Gigabyte Radeon X1050 256MB-226 ש"ח אז מה עדיף מבין הנ"ל? האם יז משהו אחר שהייתם ממליצים בטווח המחירים הזה (200-250)? תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by moshen1169,

1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?

6. טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני הולך על הכרטיס שרשמתי בכותרת (vivo זה דבר שאני חייב). אף פעם לא היה לי כרטיס ATI אבל לפי מה שראיתי (וחיפשתי הרבה) הבדל גדול בין ה 9800PRO לבין הכרטיס שאני רוצה לקנות ממש קטנים (חוץ מהמחיר של ה 5900 הוא יותר זול עם משלוח ועם 5 תשלומים יוצא לי משהו בסביבות ה 1400 ש"ח). אם אתם יכולים להציע לי כרטיס יותר טוב ממה שאני מתכנן לקנות (vivo חובה),אז תנו לי בראש. אם למישהו יש את הכרטיס הזה,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350_tdh_myvivo_1.html תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by sLoGy,

חבר מתעניין לגבי כרטיס בסכום סמלי לאפיק AGP יש בכלל 7300gt\7600gs ל AGP? אם כן אז אפשר קישור לחנות? תודה

9. Started by TheGame,

שלום לכם : יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך ואני צריך שתעזרו לי להחליט הראשון הוא : ‏8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E‎ והוא עולה : 1620 ש"ח השני הוא : Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והוא עולה : 1499 ש"ח עכשיו תראו אני יגיד לכם את האמת אני כבר החלטתי ב95% ללכת על השני ...אני רק צריך שתאשרו ותעזרו לי להחליט קראתי גם פה את הדיון על ה-8800GT .. וראיתי את הביצועים והבנתי שה-8800GT אוכל את ה-8800GTS ... פשוט עולה עליו והמחיר שלו ממש אטרקטיבי ושווה ... אני לא מבין למה עשו אותו יותר זול מה-8800GTS אם הוא בהרבה יותר טוב ממנו ?? ה-8800GT הוא חזק למשחקים ? ממש חזק ? ? ? יותר חזר מה-8800GTS נכון ? ומה בנוגע לטמפ' של ה-8800GT …

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  10. בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by Moty_p,

נתחיל בשאלה ראיתי בהרבה אתרים את הכרטיס המסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה הוא כל כך יקר מה מיוחד בו הוא אשכרה עולה כמו 2 מחשבים חדשים חזקים מאוד ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס מסך גי'פור 7300GT אני רוצה לקנות אותו כי הוא פשוט עם ממשק AGP ולא PCIX יש לכם כרטיס מסך יותר טוב ב AGP להציע לי במחיר של עד 500 שקל?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by JSK,

שלום, רניתי מחשב חדש שאתם יכולים לראות במפרט אבל הכרטיס הוא Sapphire X1950PRO ולא 7900GS כמו שכתוב שם. בקיצור, התקנתי את כל הדברים וזה אבל הכרטיס פשוט לא עובד כמו שצריך. אני לא יודע למה, אבל התוצאה שלי ב 05 היא 8400 (!) וב06 היא 3980 (!!!). ובכללי, במשחקים (בדקתי על NWN2 ועל NFS CARBON) הוא מקרטע, כלומר, המשחק לא זז חלק ויש הרבה הפרעות בגרפיקה (הגרפיקה לא חלקה ומחוספסת אם אתם מבינים למה אני מתכוון). אני כבר לא יודע מה לעשות. הורדתי את הדרייבר המיוחד שתומך בכרטי ועדיין זה לא עזר. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by Axel Foley,

חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. תודה רבה לעוזרים

16. אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  17. טוב אז איזו חברה הכי כדאי לקנות תתחשבו גם במחיר.... אם תספקו לי גם הסברים למה אז זה יהיה נחמד Club3D Radeon 9600XT 128MB 128bit TV/DVI Video Card 959.07 ¤ Gigabyte Radeon 9600XT 128Mb Retail 950.00 ¤ PowerColor Radeon 9600XT128 Bit 128 Mb DDR Video Card 911.71 ¤ Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 964.65 והאם הכרטיס הזה יכול להריץ משחקים חדשים אך לא כבדים כל כך חלק? וכמה זמן יעבור בערך עד שכבר האיכות שלו במשחקים חדשים תהיה בלתי נסבלת?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  18. אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by dabaz,

קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by kornov,

שלום רב לכולם. רציתי להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7800GT לאחד חדש 8800GTS. יש לי מסך DELL 2007FS ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור 320MB או 640MB. הסיבה להחלפת הכרטיס מסך הינה יציאת המשחקים החדשים בחודשים הקרובים שהדרישות שלהם די גבוהות. לפי מה שקראתי בפורום יש שמועות שאמורים לצאת כרטיסים חדשים של NVIDIA בנובמבר. אז השאלה המתבקשת היא האם כדאי לחקות עד נובמבר\דצמבר ולקנות אחד מהכרטיסים החדשים או ללכת על מה שיש כרגע בשוק. כמו-כן רציתי לשאול האם אפשרי לקבל זיכוי על הכרטיס הישן שלי. (אני מתכנן לקנות ב PANDAS או KSP) תודה רבה מראש לכל העונים. שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by Vladgi,

יש ברשותי כרטיס מסך 9600xt 256mb,לאור ירידת המחירים כיום ושבמחיר שבו אני קניתי את הכרטיס שלי לפני 8 חודשים ניתן לקנות כרטיס הרבה יותר טוב כמו 9800pro תמורת תוספת מחיר דיי קטנה (יד שניה) בקיצור מה שרציתי לשאול זה האם שווה לי למכור את הכרטיס מסך הזה (9600xt) ולהוסיף ל9800pro? או שלא? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by taltola,

קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת האם מומלץ לי להפעיל את זה במשחקים או לא? אם זה משנה, אז זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 620, align: left] [TR] [TD] מוצרים מוזמנים [TABLE=width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט [/TD] [TD]שם המוצר [/TD] [TD]כמות [/TD] [TD]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T [/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪936 [/TD] [/TR] [TR] [TD]E41759-002 [/TD] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪44 [/TD] [/TR] [TR] [TD]GH87D3H [/TD] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪570 [/TD] [/TR] [TR] [TD]8C-T4NL3-WWB6 [/TD] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. שלום רב! אני מתקרב לקניית מחשב.כפי שרשמתי אני מחפש כרטיס מסך חזק למשחקים .יש לי מסך 19" רגיל ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני מבקש המלצה לגבי כרטיס מסך מתאים למשחקים כבדים ,אבל חשוב שיהיה שקט.אני יושן בחדר מחשב.יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION. חשבתי על גרסאות עם קירור פסיבי-אך הבנתי שמארז צריך להיות מקורר היטב.הקיצור מחכה להצעה הכי משתלמת לדעתכם מחנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שבניתי ללא כרטיס מסך : מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster Centurion 532 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤329 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DD…

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  24. התקנתי במחשב שלי שני כ. מסך 4850.. משחקים עובדים בצורה מצויינת, והכרטיסים כן עובדים, אבל כאשר אני מעוניין לבדוק את טמפרטורת הכרטיסים, לא ה ATITool ולא ה RIVA tuner יכולים להגיד לא מה הן המעלות, כמו כן לא ראיתי שום התייחסות לכרטיס הנוסף, למרות שיש מערך CF.... יש לכם מושג מה הסיפור? :s05:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by ydob,

הידיעה: http://hwzone.co.il/news/1190825841/22174/ בזמן גלישתי ברשת מצאתי את זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=741 עכשיו אנו יודעים כמה עולה הפרארי.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים