כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מקווה שזה המקו אם לא תעבירו ישלי כרטיס מסך NX6600GT MSI רציתי תדרייבר הכי חדשש שיש לוו אםאפשר בבקשה תנו לי לינקק תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הגדול נמצא כעת בניו יורק, לכן חשבתי על לקנות Radeon 9800Pro שם. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות: - אח שלי אמר לי כי הוא מתגורר קרוב לחנות המחשבים CompUSA, נכנסתי לאתר שלה והוא לא מעודכן לגבי מחירים של מוצרים ישנים יותר, ואין מבחר גדול במיוחד של מוצרים. מישהו מכיר את החנות (היה בה או אפילו קנה בה)? מכירים חנויות אחרות בניו יורק של מחשבים? - ברשותי המחשב הבא: ברור לי שהמחשב לא ינצל את כוחו הכרטיס כלל וכלל ויהווה צוואר בקבוק, אבל האם הכרטיס בכלל יתאים למחשב? יהיה אפשר לחבר אותו ל AGP שברשותי? - הבנתי כי MSI מייצרים כרטיס בעל ליבת R360. האם כל כרטיס שלהם הנמכר כיום הוא בעל ליבה כזאת? נ.ב: חשבתי לשאול את זה בכל זאת כאן, ולחסוך נושא בפורום העוסק ב OC. …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב למשחקים? הוא תומך ב SM3? ספק 380W נקי יספיק לו? וזהו.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הכרטיס של חברת SPARKLE FX5700,התקנתי את ה דרייבים 56.72, ומשחקים כמו הנסיך הפרסי וNFS7 יש בהם עיוותים, זה קרה גם ב FAR CRY אולם כשהעלתי את סינון אניזוטרופי בהגדות ל *4 הכול היפה יפה ומשחק עבד בצורה ממש חלקה, אולם במשחקים הללו זה לא פועל, ניסיתי להתקים גם דרייבים אחרים ,53.03,56.55 מהאתר של SPARKLE ושום דבר לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
למשל 4870 אני מאמין שיעלה שם בסביבות 800 שקל אם לא פחות... {כבר בEGG זה עולה 200$} ומבחינת אחריות... ניראה לי שכדאי לקחת סיכון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם ! איזה דרייבר הכי טוב לכרטיס שבכותרת ? הורדתי 91.47 (ליתר דיוק: 91.47_forceware_winxp2k_english_whql) מהאתר של nVidia, ולפני שאני מתקין רציתי להתייעץ כאן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חשבתי לתומי שככל שסוג הכרטיס (9200, 9600, 9800, X300) וכו גבוה יותר, כך גם הכרטיס חדש יותר וחזק יותר. שמתי לב שכרטיסי X600 עולים בערך כמו 9600XT כלומר גם פחות מ - 9800 מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס הוא X1900XT 256 של CONNECT3D בהתחלה שאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו ממש חזק כמו מטוס סילון, ואז הוא נרגע לגמרי בדקתי ב RIVA TUNER והוא אומר שיש לי 1800~RPM של המאוורר וזה נראה לי קצת פיסח..יש גם בעיות במשחקים כל מיני קירטועים לא לעניין... אני הולך לקנות ספק כוח חדש כי שלי הוא ג'נרי, העניין הוא שניתקתי אפילו את הכונני DVD שלי וזה עדיין אותה מהירות.. זה סביר? עכשיו שמתי COMPANY OF HEROES DEMO,שמעתי שהמאוורר התחיל להסתובב יותר מהר ואז הוא הפסיק והעיף אותי מהמשחק עם הודעה שהכרטיס לא מגיב לפקודות גרפיות, אני בטוח שזה הספק עכשיו...אבל ב RIVA TUNER אפשר לשלוט במהירות של המאוורר אין אפשרות לשים אותו על 50% ככה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail תרשמו את הבחירה שלכם לגביי הכרטיסי מסך האלה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ( עזבו לא משנה כרגע למה) הכרטיס הוא: Intel® 82945G Express chipset family הכרטיס הקודם שלי היה Geforce FX5200 128MB רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב? (אני יודע ששניהם חלשים) תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם התוצאה שלי מתאימה למפרט שלי מפרט בצד.. כי ראיתי אנשים עם תוצאות של 8 אלף עם מפרט כמו שלי.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 8800GTS 320MB של חברת XFX ב900 שח אז מה יותר עדיף/חזק 9600GT שעולה חדש באזור ה 900 שח אוו 8800GTS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לדעת איזה מסך \ חברות יציעו את איכות הצבעים הטובה ביותר + בהירות וניגודיות??. כי הבנתי שזמן תגובה לא חשוב........!! תודה מראש מאור
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
במחיר של בסביבות האלף ואם מישהו יכול לתת קישור (בבקשה :-* ) לבנץ' שלו מול כרטיסי 6800GT אני אישית יודע ש Asus חזקים, אבל ראיתי ביקורות שממש משבחות את Gigabyte ו Albrton ולא ממש מתייחסות לכרטיסים אחרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קודם כל זה מבצע בנועה לחנוכה.... המחיר של הכרטיס+הקירור הוא 2100 שקל.... עכשיו ביררתי בחנות הקירור שמגיע זה ZALMAN vf 770 cu .... הקירור הזה יותר טוב ממה שמגיע בסטוק?ובכלל איך זה יהיה לאובר קלוק?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי אני גיימר כבר איזה 8-9 שנים ועוד מעט יש לי יום הולדת ואני רוצה וצריך כרטיס מסך חדש(יש לי עכשיו GEFORCE 6200 TURBOCACHE 258 MB של GYGABITE. ואין לי הרבה כסף יש לי בערך 400 ש''ח ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים החדשים חלק אבל שלא אצטרך להוריד מלא הגדרות כל כך נמוך עד שאני יראה את זה ממש ממש ממש גרוע,אני מסתפק הגרפיקה שנוחה לעיניים ושתיהיה יפה כזאתי אבל לא צריך מרהיבה או משהו כזה ובו זמנית שהמשחק יעבוד חלק .המפרט של המחשב שלי הוא :PENTIUM 4 3.0 GHZ SINGLE CORE,1024 RAM DDR2,הכרטיס מסך שרשמתי למעלה (חיבור PCI EXPRESS) 160 ג'יגה HARDISK. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי כרגע E8400@3.7GHZ HD4850 512 MB DDR 2 833 MHZ GB4 ההורים שלי טסים לאמריקה ואני יכול להביא מישם GTX 275 ב200 דולר /HD4890 באותו מחיר איזה עדיף מהשניים ? כמה זה ישנה במקרה שלי..?כי אני לא מחליף כלום חוץ מהכרטיס מסך והאם שווה לעשות צעד כזה שבנוסף אני אצטרך לשים 350-400 שקל על ספק חזק יותר יש לי רק 430 watt שלא נראה לי מחזיק אחד מהשניים שציינתי ואני גם לאיודע אם אוכל להכניס את הספק למארז ? יכול להיות בעיה של מידות אם אני לא טועה ? יש לי מארז של ANTEC NSK6500
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ציוץ טרי מדאלאס מעניק לנו מבט נוסף מקרוב על גרסת המהדורה המוגבלת של יצרנית השבבים לאחד ממוצריה המתקדמים ביותר בדור ה-Arc Alchemistלכתבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז החלטתי להחליף את הגרוטאה שיש לי עכשיו (GF440) במשהו יותר נורמאלי. התקציב שלי הוא 1000+- ש"ח. אז השאלה היא מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה, הכרטיס למטרת משחקים (בעיקר DOOM3) וסרטים (ככה שאני צריך חיבור TV-OUT נורמאלי) אני לא מתכנן OC על הכרטיס הזה. המפרט שלי מתבסס על P4 1.8 בעל 1G זיכרון וספק 530W של אנטק. (וכן, קראתי את הסטיקי אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי על-בסיס זה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אז מי שכבר הבין שקניתי שבוע שעבר את ה6600gt של msi החזרתי אותו וקיבלתי את הכסף, סיפור ארוך... קיבלתי כרטיס משומש והם עשו לי בעיות בקיצור אל תקנו מ-***** אני ימנע מלקלל אותם כאן בפורום... עכשיו , יש לי תקציב של 900 שקל ולא יותר! אם אפשר אז פחות ואני מתלבט בין ה-6800 שלpov לבין 6600GT אחרשל חברה שאתם ממליצים לי... מי מבין השניים עדיף? ואם זה ה6600GT אז תמליצו לי על חברה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
למה הוא מישתווה וביכלל אים הוא תומך ב DX10?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-