כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם ! איזה דרייבר הכי טוב לכרטיס שבכותרת ? הורדתי 91.47 (ליתר דיוק: 91.47_forceware_winxp2k_english_whql) מהאתר של nVidia, ולפני שאני מתקין רציתי להתייעץ כאן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי לצערי ATI Radeon 9250. ובמחשב עצמו יש לי שני משחקים קונטר סטרייק ופיפא. יש איזה משחק בסגנון של cod4 שיתאים לכרטיס ? [תודה לעוזרים]
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הTV שלי של LG 32 אינץ, מסדרה 10,.. חיברתי לAV נראה לי(הכבל הצהוב הפשוט לחיבור הצהוב בTV) ...והרזולוציה מוגבלת לעד1024 על 768,הבנתי שהטלויזיה תומכת ביותר מזה..למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לכמה זמן יספיק לי 9600XT 128MB ? הכוונה הזמן שהוא יריץ משחקים על הגדרות נמוכות ,אבל יריץ ... או שיותר שווה לי באותו מכיר FX5700LE 256 MB ? (המחיר הוא 600 ש''ח )
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
GAINWARD GTX275 896MB DDR3 זה עם I7 920, עם 3GB RAM מריץ על הכי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ברשת ומצאתי כמה,ראיתי שהם מקבלים בסביביות 4000 עכשיו השאלה שלי עם זה לכרטיס לבד או תוצאה כללית? אני בקושי מקבל 2000 לכרטיס לבד =\ ותצאה כללית של 5346 יש לי איזה בעיה בכרטיס?עזרה בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5936 הבנתי שהוא מגיע עם קירור של צלעות מתכת ועוד מאורר שמורכב עליו http://tms.co.il/product/6255
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4 2.8Ghz, עם כרטיס מסך די מחורבן Ati Radeon 9600. מכיוון שאני משתמש במחשב למטרת משחקים, המחשב הזה כבר לא ממש מחזיק מעמד. מכיוון שאני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר יעיל על מנת להאריך את חיי המחשב שלי. יש בלוח אם שלי יציאה AGP 8x. השאלה שלי היא כפולה: א. האם יש בכלל טעם לעשות את זה? כלומר, האם שדרוג הכרטיס מסך שלי ישפר באופן מספיק רציני את היכולות של המחשב, או שהמחשב הזה במצב שלו מוגבל מדי להתמודד עם כרטיס מסך חדש? ב. אם יש טעם לעשות את זה, על איזה כרטיס הייתם ממליצים לצורך הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס gigacube 9200se 128mb 128bit האם יש איזה ספוטמוד ל 9200SE? איך אני עושה לו OC ובכמה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הככרטיס מסך Evga Nvidia Geforce 6800GS 256MB 256BIT רציתי לשאול, אם אני יעשה לו אוברקלוק, בכמה זה ישפר לי ביצועים ? (קצר וקולע)
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
כרטיס בסביבות 2000 ש"ח אני רוצה בעיקר: Nvidia 6800 איזה דגם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מסך CRT שיש חשד שהוא מקצר ושורף כרטיסי מסך ומחשב שיש חשש שהוא שורף מסכים... אני חושש לחבר את המסך למחשב תקין או לחלופין לחבר את המסך למחשב אחר כדי שלא יישרפו רכיבים נוספים. האם יש דרך לבדוק את המסך בנפרד ולוודא שהוא תקין? האם יש דרך לבדוק כרטיס מסך בלי לחברו למסך? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. כרגע יש לי מסך LG775FT CRT עם רזולוציה מקסימלית 1024X768. זה נכון שיש לי צוואר בקבוק עם הרזולוציה הזאת מכיוון שהכרטיס שלי יכול יותר. כרגע ב-3DMARK06 אני מקבל ציון של 8876 נקודות. האם אחרי שאני אחליף את המסך אני אמור לקבל ציון טוב יותר ב-3DMARK06(אם כן, כמה בערך...?!) או וגם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חבר חדש ואני מתלבט בין 256MB 256BIT x800gt Power color ל6600GT 128MB 128BIT INNOVISION. האם הX800 עדיף עליו, ואם כן האם ההפרשים בביצועים שלהם מהותיים? כי הX800 יקר יותר ובמידה וההפרשים לא מהותיים אקנה את 6600 הזול יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
דילמה עם עוד כרטיס ה כרטיס שעמדתי ליקונת הוא Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP שעולה 1080 ופיתאום ראיתי ?xfx 6800LE 128MB TV, DVI? שעולה 980 מה כדי לכחת?@ מה יותר חזק? =\\ תושה לכם שוב
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שבארה"ב הוא עולה 400$ לפני מיסים ובהנחה שאתה יכול למצוא אותו (אם יש ותו במלאי אז רוב החנויות רוצות 430-460$). אז מה, שווה? עדיף לחכות? אלו הלבטים שלי .... יש לי מישהו שנוסע לארה"ב עוד חודש וקצת אז נכון ייתכן שאוכל להשיג במחיר יותר זול אבל מה עם אחריות? ניסיתי למצוא ב-ebay אבל לא שווה, רק משלוח זה 40-50$ שלא לדבר על 17% מע"מ לכשיגיע לארץ(אם אתה מבטח אותו בעלות אמיתית, אתה תמיד יכול להגיד שעלה 100$ולבטח בהתאם ומע"מ יהיה קטן אבל אז אם כרטיס מקולקל תקבל רק 100$ החזר!!!) קיצר מה אתם אומרים? ללכת על זה או לחכות? מה לגבי ירידות מחר? באהההה, אין לי כוח ללבטים האלה .... כהערת אגב שלום לכול, לכבוד לי להצטרף אליכם ^^, אני קורא את הפורום הרבה אבל זו הודעה ראשונה שלי
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-