כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.xpertvision.com.tw/en/products/nv_pcie_7600GT.html רציתי לדעת אם מישהו שמע/התנסה עם הכרטיס הזה? האם חברה הזאת מוכרת?טובה? איך הקירור שלו?האם הוא שקט? האם כדאי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14968 תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס gforce 3 ti 200 ואת הדרייבר החדש 53.03 יש לי שתי בעיות ביציאת של הטלויזיה 1. איך אני יכול להגדיר שיעבוד עם שני מסכים ולא כל פעם להחליף תצוגה 2. שאני כבר עובר למצב של טלויזיה האיכות לא טובה ויש מין גלים והפרעות בקליטה... בתודה אורי
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מה שחשבתי לעשות ותגידו לי מה דעתכם אם זה אפשרי בכלל-זה לקחת 2 כרטיסים מסדרת 2600XT ולעשות CF וככה אולי לקבל אותם ביצועים של 8800GTS בפחות מחיר-מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, מצטער ש'ש קצת שג'עות כת'V,חלק מעמקש'ם פע לע עוVד'ם, עז ספק כוח של 450V של קורסע'ר(CORSAIR VX450W), 'ספ'ק לכרט'ס מסך של GIGABYTE 8800GT 512MB (GV-NX88T512HP) ענ מצטער עVל זע ממש דחוף.....ענ' ענסע לתקן עת זע...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למסך 26 אינץ עד 300 ש"ח ? האופציות הם 8600GT עם 512MB עולה בערך 280 ש"ח או X3650 512MB שעולה 310 ש"ח מביקורות שקראתי כל אחד מהם טוב במשהו אחר ובמשחק אחר. אני יודע שאפשר להוסיף עוד כסף ולקחת את ה- 8800 ש נמכר כבר ב 600 ש"ח, אך התקציב שלי מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעתכם תודה. : אגב האם הכרטיסים האלה חזקים יותר מה 1950Pro ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כותרת.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
DVI לא חובה. מסך מיועד לשימושים משרדיים בלבד, ככה שלא צריך זמן תגובה נמוך במיוחד, אלא איכות תמונה סבבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אז באמת חברים מה עדיף לבחור בטווח מחירים שבין 1200 ל700 בעיקרון הייתי מעדיף אם תתנו לי לא רק את הטוב ביותר אלה בכלל מספר כרטיסים לטווח המחירים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם יתאים הכרטיס מסך 8600GT 512MB לעבודה ברזולוציה עם המסך של דל 2408WFP? מתכוון לקנות לכן שואל, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשרי לחבר שתי מסכים במקביל ... שאחד ביציאה הרגילה של הכרטיס מסך ואחד ביציאת DVI ??
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לי יש R9600XT 256M וחבר שלי קונה מחשב יחד עם 5900XT 128M (ג'יפורס) של ג'יגאבייט הוא יותר טוב מהראדון? בכמה אחוזים?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-