כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שני מסכים ששמעתי עליהם רק טוב, השיקול בלי להתייחס בבקשה למחיר. ובנוסף להכל, אני היחיד ששם לב לזה שאין שום הבדל בין הQ17 לQ17+ באתר של יונדאי?? http://www.hyundaiq.com/pro.asp תודה רבה לעוזרים, העניין די דחוף
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם ניתן לחבר ליציאת tv out בעלת חיבור s-video של 7 פין נקבה כבל s-video בעל 4 פין ולראות תמונה בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה אם יש לי מסך 17 אינץ ואני משחק על 1240 על 768 ואם אני ישחק באותה רזולוציה במסך 21 אינץ אני אראה "רע"??? למה ובמה יש הבדל ומהו היחס?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני תיכף קונה מחשב חדש בתקציב מוגבל שכולל power color redeon 9550 ומארז של compucase 6a19 עם ספק של HEC 300 w , אני מתכנן עוד שנה וחצי פלוס מינוס להחליף לכרטיס מסך ב-800 - 900 ש"ח , האם ספק הכוח הנ"ל יעבוד טוב עם כרטיס כזה בעתיד ? ,או לקחת כבר עכשיו ספק יותר חזק ? תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ראיתי את MAG FD 2 זה מסך מאד טוב יש לו צבעים יפים מאד. אבל שמעתי פה שיש ל אחד שקוראים לו MOTAR משהו כזה שאומר שזה מסך גרוע עם בעיות. אז השאלה אם זה נכון,ואם F700P יהיה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם המסך טוב , רואים איכותי ולא עושה לכם שום בעיות! תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שני המסכים הבאים האחד benq fp71g והשני LG L1750SQ מי משניהם יותר עדיף ? אני משחק במשחקים די כבדים וצופה בסרטים שהורדתי מהאינטרנט אז האם המסכים טובים למטרות שלי??? או שבכלל כדאי לי לקחת את המסך של mag מדגם s776
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
עלתה לי שאלה מה הכוונה של GRAY TO GRAY ??? מה זה אומר ואיזה השפעה יש על כך בזמן התגובה של המסך?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב ב 1500 שקל לעוד 4 חוחדשים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את כרטיס המסך שלי רדון 9800 128 מגה ביט לא פרופשיונל אלא הרגיל כמה שזכור לי מהגיפורס 4 שהיה לי הייתי מוריד עידכון בלי בעיה דרך האתר איוודיה היה כל למצוא עידכונים אבל אני מסתבך באתר של ati אז אולי מישהו יכול להביא לי לינק ישירות להורדה שאני צריך? יש לי וינדוס אקס פי אשמח אם מישהו יביא ליי...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפיה בסרטים בעיקר, חלקם HD. את כרטיס המסך אני אחבר לטלוויזית LCD בגודל 32" לכן צריך שהכרטיס יאפשר להפעיל רזולוציה גבוהה מאוד. הכרטיס ישמש גם למשחקים אך מעט מאוד ונכון לעכשיו, זה החלק השולי בין השיקולים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמתאים לדרישות שלי.
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ( עזבו לא משנה כרגע למה) הכרטיס הוא: Intel® 82945G Express chipset family הכרטיס הקודם שלי היה Geforce FX5200 128MB רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב? (אני יודע ששניהם חלשים) תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך הישן וקיבלתי מהאחריות חדש דגם טיפה שונה שבחברה טוענים שזה אותו כרטיס מצאתי את הכרטיס הישן ואת החדש באתר של ג'יגהבייט ועשיתי השוואה ביניהם רק שאני לא יודע אם זה אותו דבר באחד יש DDRII 16Mx16 ובאחד DDRIII 8Mx32 רציתי לדעת מה עדיף בכל מקרה הישן שהיה לי זה הddr 3 http://www.giga-byte.co.uk/Products/VGA/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=1269,1286 הנה ההשוואה האם להגיד לחברה שאני רוצה את השני או שאין הבדל ביניהם תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, בנתיים אני לא משחק במשחקים ולכן אני גם לא כל כך עוקב אחר כל המגמות והכרטיסים החדשים בשוק. בגלל זה אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של כ-1500 שקל לכרטיס מסך טוב שיהיה אצלי כשנתיים (ואני מבין שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה אבל העיקר שיריץ בצורה סבירה) ואני מוכן לחכות (גם כמה חודשים) בשביל לקנות את הכרטיס הזה. השאלה שלי היא איזה כרטיס לקנות ומתי תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-