עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דילמה עם עוד כרטיס ה כרטיס שעמדתי ליקונת הוא Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP שעולה 1080 ופיתאום ראיתי ?xfx 6800LE 128MB TV, DVI? שעולה 980 מה כדי לכחת?@ מה יותר חזק? =\\ תושה לכם שוב

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. היי, ברור לי שה 9200 עדיף אך האם ההבדל ביניהם גדול כל כך? אני מעוניין לשחק משחקים חדשים COD4 וכדומה בהגדרות בינוניות ומטה. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by asmon,

אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by raananan,

שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  5. שלום לכל החברים יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ספייר ראדון 9000 פרו 64 MB התקנתי אותו על המחשב בסלוט AGP יחד עם דיסק ההתקנה שלו קטליסט גירסא 4.3 ושאלותיי הם 1. איך מפעילים את האופציה של TV OUT בכרטיס 2. מדוע המשחקים שאני מריץ מקרטעים ( לא משחקים כבדים אמולטורים וכו') 3. מה ההגדרות האופטימליות לכרטיס בתודה מפרט : פנטיום 3 733 מגה הרץ 384 זכרון SDRAM וינדוס XP PRO

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by okitai,

הי, כמו שכתוב... העניין הוא כזה ל-ATI יש 128MB ול-nVidia יש 256MB. לשנייהם קרור ע"י מאווררים קטנים (לא ששמעתי רעש ממי מהם) אני עובד ב-Vista (בלבד - הורדתי את ה-XP ובבקשה, לא לומר לי למה לא - זו העבודה שלי). מריץ לעתים רחוקות מישחקים: Sim City ו- MS Flight Sim X ואוליי עוד כמה קטנים שלא דורשים כרטיס חזק. עם הנתונים האילו, מי הוא הטוב יותר?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. שמתי לב שהם יותר מתרכזים בשיפורים ל-SLI ולסדרת ה-GeForce 7XXX שלהם ופחות ופחות לכרטיסים בעלי ליבה יחידה כמו סידרה 6.. האם הם "נטשו" את הזירה הזו? עדכנתי לדרייבר הכי אחרון רק כי היה בו שיפור ל-COD2.. אבל חוצמזה כמעט לא ראיתי שום שיפור לכרטיס מסך עצמו.. (6800GT...) מצד שני לא מזמן יצא ה-6800GS.. אבל אולי הם יוציאו שיפורים ספציפיים לכרטיס הזה..

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by danield51,

יש לי X1950XT עכשיו שאני משחק גוטיק 3 לדוגמא ..משחק שלא אמור להרוג לי את הכרטיס מסך...מופיע לי שהכרטיס פועל בטמפרטורה גבוהה מידי ולאחר משהו כמו חצי שעה המחשב ממשיך לפעול והמסך נכבה ולא יעזור בית דין הוא לא יחזור עד שעושים ריסט.. השאלה שלי היא כזאת...למה הבעיה הזאת מתקיימת? זה קשור איכשהו לאוורקלוקינג...ואם כן איך אני מבטל את זה ומשאיר את החום של הכ. מסך שלי על גבול של לא לעשות לי בעיות תודה מראש דניאל

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by redead,

בקרוב אני יקבל כנראה מסך T240 שיתווסף לבנתיים למפרט שיש לי שרשום כאן... השאלה אם אפילו בנתיים עד שאני ישדרג את המערכת אני יוציא את המקסימום מהמסך הזה או שלמשל הכרטיס מסך לא יצליח להקרין HD כמו שצריך? תודה..

10. Started by wwekingwwe,

P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זה הלוח אם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך האלה? (תגידו מה כן ומה לא) 8800GT 8800GTS 9800GT 98000GT Super 9800GTX 9800GTX+ תודה מראש, רועי!!

11. Started by waisor,

שלום לכולכם יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תענו לי אליהן. 1)אני כרגע משתמש בכרטיס 7950GT 256MB שיושב על לוח של אסוס שתומך בSLI. האם אני יכול להשתמש בכרטיס נוסף זהה רק שהזיכרון בו הוא 512MB?? האם זה יהיה אפקטיבי יותר או שעדיף לקנות את אותו הכרטיס אבל 256MB?? 2)האם זה קריטי לקנות את אותו הכרטיס אבל מייצרן אחר, (שלי זה LEADTKE)? האם זה ישפיע על הביצועים. אני הודה על התשובה המהירה, תודה. אור.

12. Started by wooda,

הPower Color? או הLeadtek? שניהם באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. לבן דוד שלי יש במחשב שלו כרטיס של ATI R9200. ואני אם אני לא טועה למחשבים ניידים יש דרייברים אחרים לא?? אשז מה הם הדרייברים הכי חדשים ומאיפה להוריד אותם?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. האם כרטיס ה-RTX 4080 12GB הנעלם יגיע אלינו עם שכבת צבע חדשה בעוד פחות מחודשיים? זו השמועה העדכנית שמסתובבת לה ברחבי הרשתלכתבה

15. Started by wolf_silver,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by ברק2000,

איפה אני יכול לקנות כרטיסי מסך משומשים? ממקום אמין שיש בו כרטיסים משומשים במצב טוב

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. האם המחיר 600 ש"ח ל-WinFast PX7600GS TD256M לא זול מידי ??? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by The Ball,

שיעבוד ב agp 8. תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. Started by yoavyoavyoav,

היי אני חדש כאן בפורום. אני קונה Radeon 9800 Pro של Sapphire. עכשיו , אני מתלבט מאיפה לקנות. יש את פנדה שקניתי אצלהם כבר כמה פעמים אבל השירות לקוחות שלהם זוועה ואני יוותר עליהם(חוץ מזה שאין להם שם את הדגם של ספיר). אז יש את PCH , zigzag או Ksp. מאיפה כדאי לי לקנות ? (לא מבחינת מחיר ת 50 שקל יותר או פחות לא חשוב לי..העיקר האמינות של החברה והשירות לקוחות שלהם.) (KSP זה ממש ליד הבית שלי אז נראה לי שבסוף אני יקנה מהם..) אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. ברשותי כרטיס מסך מסוג ati radeon saphire x800gto2 שהפכתי ל x850 . לפניכן ן התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר מהאתר של ati. אוקיי. הבעיה היא שבסמפר סרטים התמונה מעוות דוגמא http://img518.imageshack.us/img518/6388/wmplayer20051231160547569et.jpg אני מציין כי התקנתי את הקודקים המאימים והחדישים ביותר. אני גם חייב לציין כי במחשב אחר עם אותם קודקים הסרטים נצפים בצורה מצויינת . בנוסף לכך ניסיתי שיטת פיתרון נוספת שהוצעה כאן פעם באתר לגבי כרטיסים מסוג Nvidia והיא שינוי הצבעים בהגדרות הכרטיס ב color ואז החזרתם ל/. DEFAULT . אך זה לא עזר אשמח לקבל פיתרון או עצה בנושא תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. ועוד כמה שאלות שיעשו לי סדר בבלאגן שנוצר עקב יציאת כרטיסי מסך רבים- אם אפשר הסבר על מה חזק יותר וחדש יותר ? האם כדאי להחליף ןאו להוסיף עוד כרטיס זהה למחשב או שעדיין אין צורך? אם הכרטיס חזק מספיק להריץ את המשחקים החדשים של היום? תודה לעונים בברכת שנה טובה ארז

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by SuperStyle,

יש לי HD4850 ופירסמו בפורום אחר את הבטא של הדריבר 8.12 אבל זה לא רישמי הורדתי את זה וזה די דפק לי את הביצועים. איך אני מחזיר את הדריבר הקודם?כך שזה לא ידפק עוד יותר

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  23. היי! רציתי לשאול את חברי הפורום על הכרטיס הנ"ל: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2200278 אני מעוניין בכרטיס איכותי שאני אוכל לשמור סרטים מהטלוויזיה למחשב ברזולוציה גבוהה. שאלה נוספת היא, איך הכרטיס הזה ביחס (מפרט טכני - לא שם של חברה) לכרטיס של Leadtek שעשו עליו כתבה כאן באתר לפני יומיים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by Lol10k,

אני מחפש אחד שיחבר לי את הTV והPS2 למחשב. לא צריך שלט וחיבור של כבלים הכי זול שיש ד.א יש בעיות בזולים? איכות? זה מתאים? http://www.digitalcenter.co.il/Product.asp?Pid=5478&Cat2Cat1ID=7020&Cat2ID=9725&aff=Zap〈=he# מזה החיבור השחור?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים