עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה שחשבתי לעשות ותגידו לי מה דעתכם אם זה אפשרי בכלל-זה לקחת 2 כרטיסים מסדרת 2600XT ולעשות CF וככה אולי לקבל אותם ביצועים של 8800GTS בפחות מחיר-מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by NTT,

שלום, מצטער ש'ש קצת שג'עות כת'V,חלק מעמקש'ם פע לע עוVד'ם, עז ספק כוח של 450V של קורסע'ר(CORSAIR VX450W), 'ספ'ק לכרט'ס מסך של GIGABYTE 8800GT 512MB (GV-NX88T512HP) ענ מצטער עVל זע ממש דחוף.....ענ' ענסע לתקן עת זע...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. Started by moshel7,

אני לא מוצא את הדריבר 8.8 מהאתר של ATI רק את ה- 8.9 שמותקן אצלי ויש לי איתו המון תקיעות בזמן מישחקים אני מחפש את ה-8.8 ולא מוצא אותו ה-8.8 יותר יציב מבחינתי

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by מדבראפי,

רשום במאמר : ה-9800GTX יגיע עם לא פחות מ-128 מעבדי זרימה מאוחדים (Unified stream processor), 1. מה ההבדל בין מאבדי זרימה רגילים למאבדי זרימה מאוחדים ? 2. ומה ההבדל בין מאבדי זרימה של 3870X2 ? http://hwzone.co.il/news/1204710546/90899/ 3. מה יתן לי DX 10.1 לעומת 10 ? ציטוט : את תדר הזיכרון בחרה החברה לעלות בצורה דרסטית, ולכן ה-9800GTX מגיע לתדר ליבה אפקטיבי של לא פחות מ-2.2 ג'יגה-הרץ, 4. מה יתן לי תדר הזיכרון ? שהעלו אותו בצורה דרסטית ? איך אני ירגיש בהבדל ? 5. לא מובן מה רשום במאמר מצד אחד העלו את תדר הזיכרון ל-2.2 ולאחר מכן רשמתם שתדר ליבה הגיע ל- 2.2 ? עד כמה שאני יודע תדר ליבה וזיכרון 2 דברים שונים לא ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. גולשים זריזים וחדים צדו באתר הרשמי של סדרת GeForce בצרפת נתונים שנועדו להופיע רק אחרי מסיבת העיתונאים של החברה שתפתח את תערוכת CES 2023 - וכעת יש לנו את החותמת הרשמית לכך שמדובר בהופעה מחודשת של ה-RTX 4080 12GB שחזר אל המוסךלכתבה

6. כידוע לכם ,אין מכס על רכיבי מחשב מלבד 17 אחוז מעמ , ובכול זאת המחירים בארץ מופקעים ואין גבול לתאוות הבצע של היבואנים , הם חושבים שהם מחזיקים אותנו בביצים ומנצלים עד תום את הקלף הכי חזק שלהם -- העובדה שקשה עד בילתי אפשרי לממש אחריות על מוצר שהובא מחוץ לארץ עכשיו מניסיון אישי מצטבר של החלפות ושידרוגי כרטיסי מסך וחלקי מחשב אחרים אצלי ואצל חברים בעלי ידיים שמאליות אני כבר יודע שרכיבים אלקטרוניים מתוצרת חברות אמינות שעובדים בצורה תקינה במעמד הקנייה ,יעבדו כמעט תמיד עוד הרבה שנים להבדיל מרכיבים מכניים טהורים כמו דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים שאין לדעת בוודאות תוך כמה זמן מרגע הרכישה הם יתקלקלו. הסיבה הכמעט יחידה שחלקים אלקטרוניים טהורים כמו כרטיסי מסך או מעבדים יתקלקלו זה ---…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by יניב קופר,

7600 gt agp האם צריך חיבור מיוחד

8. דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  10. דיווח טרי נוסף מצייר תמונה מסקרנת עוד יותר עבור הגרסה המשודרגת העתידית במשפחת ה-Radeon העכשווית - בהנחה שיהיו בידיכם ספק כח ומערך קירור מספקים בכדי לתמוך בכךלכתבה

11. Started by maorbe,

שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by vivalir,

היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. האם יתאים הכרטיס מסך 8600GT 512MB לעבודה ברזולוציה עם המסך של דל 2408WFP? מתכוון לקנות לכן שואל, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by TOMMYB1,

נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לאפיק הAGP ומצאתי 4 כרטיסים שאני מתלבט לגביהם. Nvidia Geforce FX 5500 Albatron-218 ש"ח Sparkle-218 ש"ח Inovision 256MB-225 Nvidia Geforce 6200 Albatron-232 ש"ח Sparkle-221 ש"ח Leadtek-236 ש"ח Asus-220 ש"ח HIS Radeon X9250 256MB-236 ש"ח Gigabyte Radeon X1050 256MB-226 ש"ח אז מה עדיף מבין הנ"ל? האם יז משהו אחר שהייתם ממליצים בטווח המחירים הזה (200-250)? תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by Dolman,

אהלן, זה בערך התקציב שיש לי לכרטיס מסך. עכשיו המחשב יכלול מעבד INTEL E5200 ספק 300W של HEC לוח אם G31 של Gigabyte . עכשיו במסגרת התקציב הכרטיסים העיקריים שנכנסים הם 9800GT, 9600GT ו HD4670 רציתי לשאול מה עדיף? אני לא מחפש פה תועלת עבור מחיר כי נכון שה 4670 יותר זול אבל אם ה 9800 ייתן ביצועים טובים יותר אז אני מוכן להוסיף את ה 200-230 שקל האלה. המסך שיחובר למחשב יהיה מסך 19 אינץ'. כמו כן אשמח אם תמליצו גם על גרסה ספציפית הכוונה לזיכרון בכרטיסים האלה כי יש גם 512 וגם 1024..

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by skullfacer,

מה יותר משתלם לקנות 4870 אחד ולהוסיף עוד אחד בעתיד או לקנות ת4870X2 מה יותר משתלם

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by Prophecy,

שלום, יש לי HD3200 מובנה על הלוח. חיברתי אליו עכשיו Samsung 2253BW, כשאני מדליק את המסך הוא אומר לי שכדאי לי לכוון את הרזולוציה ל1680*1050 ומשום מה אני לא יכול להגיע לרזולוציה הזאת בכלל דרך הקטליסט. הרזולוציה המקסימלית שהוא מאפשר זה 1600*1200. כמובן שהדרייברים הכי מעודכנים. דרך אגב, המסך מחובר דרך החיבור VGA ולא דרך הDVI. זה לא קשור לזה נכון..? למישהו יש מושג מה לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by most,

מה זה פתיחת צינורות? על איזה צינורות מדובר? מה זה עושה? מה הסיכונים בזה? האם אפשר לפתוח צינורות ל-radeon 9600xt ???

22. Started by nore0,

אפשר קצת מידע עליו כמה הוא יעלה וכו' ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by gilloze,

אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים