כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול לדעתכם האם הכרטיס הבא שווה לקנייה? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המחשב עבד בסדר גמור ותפאום בלי שום הודעה מוקדמת כל משחק שניסיתי להפעיל מופיע הבעיה כאילו אין גרפיקה... פירמתי את המחשב והבעיה לא נפטרה עדיין קורה בכל משחק שאני מנסה להפעיל הכרטיס הוא GFORCE FX5200 128MB הנה תמונה להמחשת הבעיה... http://img406.imageshack.us/my.php?image=untitled3aj.jpg(בכל המשחקים יש לי את הדרישות מערכת שמבקשים ויותר) התמונה לא יצאה טוב אני כבר מעלה מחדש אני צריך תשובה דיי מהר כי אם זה בעיה בכרטיס מסך אני הולך היום לקנות חדש... הקטע הוא שאם יש לי כסף לקנות כרטיס חדש כדאי לקנות אפילו אם זה לא בעיה בכרטיס? כי הכרטיס שיש לי עכשיו דיי חלש
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חייב להיות צ'יפסט של ATI PCI-E ליישומים משרדיים וגם משחקים (בעיקר NFS UNDERGROUND DOOM QUAKE וכו' ). לא מתכוון"לטחון" אותו יותר מדי... מה עם הבאים ? radeon x800GT 128MB radeon x1600pro 256MB
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער על כך שאני שואל את אותה השאלה מספר פעמים, אך אני רוצה להיות ב-100% בטוח... יש לי את הכרטיס Asus Radeon A9600XT/TD, ובזמן האחרון, כשלא חם, במצב Idle, טמפ' ה-GPU היא 35, וטמפ' ה-RAM היא 38. זה כאשר אני גולש, שומע מוזיקה, או סתם כאשר אני בודק את הטמפ' אחרי לילה של פעילות כאשר אני ישן והמחשב מוריד קבצים באימיול. האם זה נמוך, נורמלי או גבוה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים של פורסוויר 71.24, והביצועים השתפרו מאוד במשחקים כמו פאר קריי, דום3 וכד'. אבל מנגד ישנה בעיה: כשאני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש איך שאני מגיע לתפריט ההתחלה כל המסך לבן. ניסיתי את הדרייברים היותר חדשים (71.40), אבל הבעיה ממשיכה. מה ניתן לעשות, מבלי לחזור לדרייברים הישנים שהורידו לי את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מסך איכותי של 17" אינץ'.....כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מסך של סמסונג ניגודיות 2000 2 מילי שניה רענון בקיצור כל סרט שאני שם {חוץ מדיוידי } הצבע נמרח מה יכולה להיות הבעיה ? ;D
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בעיה בראייית סרטים בגלל הכרטיס מסך. כשאני מוחק את הדריבר של הכרטיס מסך אני יכול לראות סרטים ושאני מתקין אותו אני לא יכול לראות אבל אני יכול לשמוע. ניסיתי למחוק את הדריבר הישן ולהוריד דריבר חדש וגם זה לא עבד .עזרה בבקשה!! ??? ???
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לפני כ 8 חודשים רכשתי מאיביי כרטיס מסך של pny 6800 gt לאפיק agp*8 בכרטיס מותקן mv 5 silencer אני מאוד מרוצה מהכרטיס,אך הבעייה שלי שנראה לי שהוא חם מדיי במנוחה הוא מציג טמפרטורה של 60 מעלות..... ובעבר הוא היה על 52-54 הוצאתי את הכרטיס וניקיתי עד כמה שיכולתי את האבק כי אי אפשר להגיע לכל המקומות מבלי לפתוח את הברגים של הגוף קירור שיושב עליו. שאלתי היא האם כדאי לקחת למעבדה שיפתחו וירעננו משחה טרמית וינקו הכל? כי זה לא נראה לי הגיוני שעם קירור מפלצתי שכזה הוא מגיע ל 60 מעלות במנוחה. אג הכרטיס ללא אוברקלוק ושמתי בעזרת ריבה טיונר את המאורר ל 100 אחוז.... שאלתי היא מה אתם ממליצים?להשאיר ככה?האם זה סביר 60 מעלות לכרטיס כזה עם קירור כזה?או ללכת לחנות שיחליפו משחה טרמית? וינקו…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול אם לכרטיס הנ"ל יש חיבור ל-COMPOSITE, ואם כן, האם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם אותו חיבור?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חשבתי על WinFast TV2000 XP RM גם Leadtek TV PVR2000 בא בחשבון. מאידך אני לא יודע מה לחפש במפרט - ואיזה כרטיס יתאים להעברת וידאו ל mpeg או avi. ובכלל איזו תצורה עדיפה להמרת וידאו - לשם עריכה / הוספת כתוביות. האיכות צריכה להיות להקרנה במקרן על מסך גדול. האם המחיר הוא ריאלי ואם לא מהן האופציות הרלבנטיות. אשמח לתגובות מהירות, אני קונה לעניין זה מחשב athlon 3000 am2 עם 1GB 667. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך - Sapphire Atlantis Radeon 9600 PRO עם חיבור s-video. הענין הוא שזהו חיבור בעל 7 פינים, בעוד בטלויזיה החיבור הינו בעל 4 פינים. ברצוני לשאול אם אפשר להשתמש בכבל רגיל בעל 4 פינים (ניסיתי, אבל נראה לי שזה לא מתאים) או אולי קיים כבל או מחבר מיוחד.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות חודש מרץ..עד עכשיו תכננתי לקנות את הXFXGF7950GT512MV 610M או את הX1950XT, אבל לאחרונה התחלתי להבין שכבר שווה לי יותר לקנות כרטיס DX10, התקציב שלי הוא עד 1800-1900 לכרטיס. אז הGTS והGTX מחוץ לתמונה....רציתי לדעת כמה בערך יעלה הGTS של ה320 מגה והאם יהיו שינויים במחירים של הGTX והGTS הקיימים עכשיו. שווה לי אולי לקנות פשוט X1950XTX?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חבר'ה 7900GS ו-X1650PRO שווים בביצועים? תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 2.4GHZ עם כ. מסך FX5200 הייתי רוצה להחליף את הכ. מסך למשהו נורמלי כדי שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך המליצו לי על 2 כרטיסים 7600GT או X1950PRO מה דעתכם ? האם ספק גנרי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? תודה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה TMS מוכרים ת GTS בשני סוגים מה בדיוק כלכך שונה בהם ? ומה כדאי לקנות ? Gigabyte 8800GTS G92 512MB - 2080 BFG 8800GTS G92 OC 512MB - 2160
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה : Nvidia GeForce NX8800GT OC 512 מה אתם אומרים עליו הוא עולה 1000 ומשהו שקל אם אני לא טועה למשחקים בנונים-כבדיםם
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז מי שכבר הבין שקניתי שבוע שעבר את ה6600gt של msi החזרתי אותו וקיבלתי את הכסף, סיפור ארוך... קיבלתי כרטיס משומש והם עשו לי בעיות בקיצור אל תקנו מ-***** אני ימנע מלקלל אותם כאן בפורום... עכשיו , יש לי תקציב של 900 שקל ולא יותר! אם אפשר אז פחות ואני מתלבט בין ה-6800 שלpov לבין 6600GT אחרשל חברה שאתם ממליצים לי... מי מבין השניים עדיף? ואם זה ה6600GT אז תמליצו לי על חברה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חרשתי את הפורום כאן ואני מבין שאולי כדאי לחכות לליבה החדשה הבאה עלינו לטובה? האם באמת שווה לחכות? האם אפשר לכמת לאחוזים בכמה הכרטיס החדש יהיה חזק יותר,במחיר?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, הייתי ממש עם היד על הטלפון להזמין מחשב עם Connect3D X1950 Pro אבל מכיוון שתאריך היציאה שלו עוכב, אני נאלץ ללכת על משהו אחר. אז יש את ה Saphire X1900GT 256MB ב 1400 שקל, ואת ה Connect3D X1900XT 256MB ב1650 שקל. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. בכמה אחוזים הX1900GT יותר/פחות טוב מה X1950 Pro? 2. בכמה אחוזים ה X1900XT יותר טוב מה X1900GT? שווה את ההוספה של 250 ש"ח? תודה.
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב הישן שלי התקלקל ואני מחפש כרטיס חדש שיחליך אותו. יש slot של AGP בלבד והמחשב משמש רק לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אז אני לא צריך האצה תלת מימדית וכאלה.. הכרטיס האחרון שהיה לי שם (ATI RADEON 9800, אני חושב) נשרף מהתחממות יתר, אפילו שלא עשיתי כלום. יש למישהו המלצה על כרטיס אמין? עדיף עם יציאות vga ו- dvi ושיוכל להראות רזולציות של מסכי 19-22 אינץ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-