כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי מה אני אמור לבדוק בכרטיס ובחומרת המחשב שלי כדי לבדוק שהכרטיס החדש יתאים למחשב שלי בדיוק? דהיינו אם יש לי עכשיו giforce 7300gt ואני רוצה להחליף אותו לדגם חדש יותר ואני רוצה להחליף רק אותו לא את שאר רכיבי המחשב איך אני ידע איזה כרטיס לבחור? אני מחפש כרטיס למשחקים תודה על העזרה ואגב איזה כרטיס באמת מתאים להחליף במקום geforce 7300gt? אני מודה לכם
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
האם שיפור הדרגתי בהיצע כרטיסי המסך שלה בשוק הנייד יאפשר לנו לראות את AMD מספקת אתגר ניכר לא רק עבור אינטל, אלא גם עבור NVIDIA? חברת MSI מתנדבת לקדם את ההזדמנות עם השקת צמד מותגים טרייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
מדברים עליהם פה בפורום הרבה ולא מצאתי (חיפשתי) מקום שבו כתוב מתי הם אמורים לצאת.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1162 כרטיס מסך Gigabyte GeForce PCX6200TC NX62TC256DS http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=192 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX5500 128MB Gigabyte
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
מישהו לעזור לי למצוא השוואה בביצועים בין שני כרטיסי המסך האלה?: WinFast PX7300GT TD256 Nvidia Gforce 6800 GT אם תמצאו במקרה השוואה גרפית זה יהיה מצויין
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה שהו חבר שאם קצב הריענון גדל אז זה מזיק לעיניים זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה קורה ? כמובן לא יכול לקרות מצב שאני אקנה משהו חדש והוא יעבוד. אחרי שאמרתם לי שאני צריך ספק חדש החלטתי שאני אקנה בקרוב והתנחמתי בעובדה שעדיין המשחק MAPLE STORY עובד :\\ עכשיו כל פעם שאני נכנס יש קווים על המסך מבעיות חום ואני לא מבין למה! יש לי במעבד בזמן משחק 60 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות. יש לי 7600GT 256.. על כמה המעלות אמורות להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה הכרטיס שיש לי http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1336&l1=2&l2=8&l3=0 כרגע מותקן לי הדרייבר האחרון ששוחרר לפני מספר ימים וה - CATALYST לא מותקן במקומו התקנתי את ATI TOOL 1.2.6.955 כשאני מסתכל על ההגדרות הנוכחיות של הכרטיס ( כרגע ללא OC ) ה - GPU נמצא על 499.5 וה - MEM על 594 כששניהם נמוכים משמעותית מהגדרות הבסיס,מצד שני הביצועים נראים סביר,לדוגמה ב - 3DMARK06 התוצאה היא 6010 ( המערכת עצמה אבל לא הכרטיס ב - OC 3.52 ),הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה היא סביב ה - 40 מעלות אבל כשאני מריץ את 3D06 היא קופצת לאיזור ה - 80 מעלות. שלוש שאלות : 1. בנוגע להגדרות הכרטיס ( שנמוכות ממה שצריך להיות ) האם לשנות או להשאיר ואיך זה ישפיע על הטמפרטורה ? 2. ב…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס POWERCOLOR X800GT ואני לא כל כך מבין בעניין הפילטרים אז השאלה שלי אם יש לו פילטרים ואם כן איך אפשר להפעיל\לכבות אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים. ותעבירו אם הנושא לא שייך לפה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
ומי עדיף מבין השניים ? ובכלל האם ישנם משחקים שעובדים טוב יותר עם NVIDIA מאשר עם ATI ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מיושן כרטיס מסך של nvidia אני מעוניין לחבר אןתו לטלויזיה דרך s video הדרייברים שיש לי הוא nforce 4 mx440 מאחר והבנתי שצריך לעדכן את הדרייבר עשיתי את זה דרך תצוגה מתקדם וכו אבל לא ניתן לי לעדכן כי היתה שם הודעה שאין סיבה לעדכן. ניכנסתי לאתר של nvidia ורציתי לעדכן משם היה כתוב שם שעל מנת להוריד דרייברים חדשים אני צריך להסיר את הישנים האם זה נכון? ויש שם 3 צעדים לפני ההורדה ישלי מערכת הפעלה של xp pro מה הכי מתאים? תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הוא לא נותן לי את ההפשרויות שהוא היה נותן לי תמיד וזה לא משנה איזה גירסא אני מתקין הוא לא נותן לי כלום צירפתי תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר למה אין לי את כל ההפשרויות של הכרטיס !!http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.dfgfdgfdgdfgfdgfdg.jpg
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-