עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by parker8,

מישהו יודע? ואם אתם יכולים אז קצת מידע עליו.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by bykeking,

אני הולך לקנות בקרוב מסך 19" חדש (LCD במקום ה-CRT) ובגלל שיש לי ממיר מיותר של יס בבית החלטתי לחבר אל המחשב שלי כרטיס טלויזיה. התקציב שלי הוא 300-350 ככה וגמיש במידת הצורך. אז רציתי לדעת, מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? בכל כרטיס יש פונקצייה של הקלטה ועצירת השידור? כי זה חשוב לי. תודה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  3. הכרטיס הוא : GEFORCE FX 5600 256MB אני מבקש לדעת מה החברה שהכי משתלם לקנות ממנה את הכרטיס המסוים הזה . גם מבחינת מחיר וגם מבחינת הביצועים . בברכה , שחף

4. מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. Started by enter,

הספק : Sunshine MI-ATX 400W - ג'נרי נראה לי . הכרטיס: http://www.bfgtech.com/7800GS_256.html שאר המערכת העכשווית שלי.: AMD64 3000+ 2000mhz@2250 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data RADEON 9600XT 128MB

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  6. שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by nir_gamer,

שלום חברים יש לי מחשב AMD64 3200 עם 1024 זכרון DDR2 וכ.מסך GFORCE6800GS עם 256 זכרון ו256 BIT בכל משחק בשאני עושה AUTO DETECT ל PREFORMENCE הוא מראה את הכל על LOW לדוגמה : בF.E.A.R FARCRY ועוד המשחקים עובדים טוב מאוד גם ב- VERY HIGH . השאלה היא למה המחשב מזזה את הכל ב LOW ?? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. היי לכולם, יש לי מחשב ישן מאוד עם כרטיס מסך ATI שיש לו 16MB או 32MB השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות לו מסך דק של 19 או 20 אינץ רחב האם אני אוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך? המחשב הזה מיועד רק לגלישה וכמו כן לראות סרטים... אני אריץ על המחשב מערכת הפעלה XP. תודה על העזרה, פיטוס.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. שמעו אני כבר לא יודע מה כדאי. יש לי 1400 ש"ח. איזה כרטיס כדאי לקנות מנעה מחשבים (עדיף, אלא אם יש משהו ממש שווה בחנות אחרת) ? (PCIX ) (ועזבו אותי עם לחכות לDX10 אם כל פעם נחכה לחידוש הבא אף פעם לא נקנה מחשב )

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by avi.hagit,

חברה יש לי כרטיס מסך גיפורס 6200 טורבו קאש אני יודע שהוא חרא של כרטיס אבל אני צריך עידכון אחרון של כרטיס זה ואני לא יודע מאיפה אני אמור להביא אותו הבנתי שיש עידכון בשביל הכרטיס שניקרא דנטורדו משהו כזה עיזרו לי בבקשה למצוא את העידכורים לכרטיס שלפחות יריץ לי את gta אנדרס

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by ranuch,

נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. חברס רציתי לדעת אם SCART (הדבר הזה שמעביר מ-21 פינים ל-S VIDEO ועוד משהו) יעזור לי על מנת לחבר VIVO :] בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Tommy,

השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by ktmsx,

שלום , אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster רציתי לשאול (רק באמת מי שיודע !) האם יש הבדלים בין הכרטיסים שנוגעים ל - 1. צינורות עיבוד 2. רוחב פס (סיביות) לזכרון\לליבה או כל דבר אחר משמעותי... בתודה . אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לבחור

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Artemis Entreri,

חיפשתי באתר בית שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע מי היבואן ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by navk2,

המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  17. יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by bigdady,

יש לי כרטיס מסך 6800gt עם דרייבר 6218 לא מזמן התחילה אצלי בעיה של מריחת צבע ו"קריעת תמונה" כרגע הסרתי את כל הקודקים ואני מריץ את הסרטים בvlc . חבילת הקודקים שהיתה לי זה k-lite. ועדיין ישנה אותה בעיה... האם זו בעיה של קודקים שלא נמחקו כמו שצריך? או אולי משהו קרה לדרייבר של כרטיס במסך?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by gggilad13,

התקנתי 3DMARK2003 וכשאני מנסה להפעיל אותו זה כותב: DIRECT3D INITIALIZITION FAILED מה זה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. ביגלל שקניתי לא מזמן 7300GT ולא הביאו לי כלום איתו מישהו יכול להגיד לי מה היה אמור לבוא אים ה הכרטיס מסך? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. למסכי LCD בעלי כניסת DVI וכניסה אנלוגית האם אפשר לחבר 2 מחשבים אחד לאנלוגי ואחד לדיגיטלי ולברור בינייהם דרך המסך?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. הספירה לאחור אל עבר גל של מחשבי גיימינג יוקרתיים חדשים אשר יצויידו ב-GeForce RTX 3080 Ti ו-GeForce RTX 3070 Ti החלהלכתבה

24. Started by NETANELKOREN,

כותרת

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים