כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש אני מקווה שזה מתאים לפורום.. :
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו לגבי הכרטיסים המקצועיים.. איך זה שכרטיסים מקצועיים כגון: quardo, 3dlabs וכו'..(רק חברות של כרטיסים מקצועיים) לא מתאימים למשחקים ולא יריצו משחקים על הביצועים הכי גבוהים, למרות שהחברות המפתחות את המשחקים משתמשות בכרטיסים אלו.. וכל ההדמיות למיניהן (של המשחקים) עובדות/רצות חלק על הכרטיסים האלו...?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.
-
הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם סליחה על ההקפצה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין שני סוגים כרטיסים המסך האלו, אמרו לא שההבדל הוא בעצם רק באפשרות הכיון שלהם... אמרו לי שאפשר להאיץ את הרמה של הGS לרמה של הGT ושה- GTבא פשוט ברמה גבוהה מתמדת... ד"א הGS הוא 256MB... תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. כרגע יש לי מסך LG775FT CRT עם רזולוציה מקסימלית 1024X768. זה נכון שיש לי צוואר בקבוק עם הרזולוציה הזאת מכיוון שהכרטיס שלי יכול יותר. כרגע ב-3DMARK06 אני מקבל ציון של 8876 נקודות. האם אחרי שאני אחליף את המסך אני אמור לקבל ציון טוב יותר ב-3DMARK06(אם כן, כמה בערך...?!) או וגם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כשיש בלוח האם כרטיס מסך + כרטיס מסך נפרד המאפשר לחבר 2 מסכים, האם זה אומר שאפשר לחבר 3 מסכים, או שהכרטיס מסך על לוח האם מנוטרל?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש כרגעברשותי כרטיס GEFORCE 6200 ואני מעונין לקנות GEFORCE 7600 GS 256 MB איך הכרטיס? אני לא גיימר כבד משחק בקטנה GTA FIFA
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי, ברור לי שה 9200 עדיף אך האם ההבדל ביניהם גדול כל כך? אני מעוניין לשחק משחקים חדשים COD4 וכדומה בהגדרות בינוניות ומטה. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קורה במשחקים רבים מהדור האחרון כגון aoe 3,crysis,cod4,cod2,bfme 2 ועוד. ניסיתי להפעיל\לבטל vsync... ניסיתי לעדכן דרייברים מ169.21 ל169.28... אני לא תחת אוברקלוק ולא שיניתי כלום בהגדרות הדרייברים. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
בהתחלה הכל היה נראה סבבה, ועכשיו שראיתי סרט הצבעים היו כהים, ולא היו טבעיים, והזרימה של הסרט לא הייתה טובה... אז מה אתם אומרים, המסך חדש מהיום, להחליף במסך CRT? מה אתם אומרים על המסך הזה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=305334
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם , לאחר גישושים ארוכים כולל בפורום פה , החלטתי לקנות את המסך ? Samsung TFT 19'' 913B+DVI?. מה אתם אומרים ? יש לכם מסכים יותר טובים בסביבת מחירים הזאת ?? (חשוב שיהיה 19 ) .. והאם הוא טוב למשחקים ??
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחליף רכיבים למחשב הישן שלי ויש לו כרטיס מסך MX440 AGP והלוח החדש שלו לא תומך AGP. אז לכן אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח PCI-E, שנועד להריץ משחקים מאוד חלשים לא באיכות גבוהה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ati radeon x1650 pro 512 עד היום הכל היה בסדר אבל היום כשהדלקתי את המחשב הרזולוציה המקסימלית של המסך ירדה ל1680*1050 יש לי מסך של samsung syncmaster 226bw התקתי את תוכנת ה catalyst של ראדון אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי סכום של כ900 ש"ח לכ.מסך. חיבור של PCI-E ללוח אם Gigabyte GA-K8N PRO-SLI . כמובן שאפשר להוסיף איזה מאה או שתיים אם ההבדלים כ"כ דרסטיים. אני מקבל זיכוי על הכ.מסך הישן שלי GIGABYTE 6600GT בגלל שלא קיבלתי את הכבל של TV OUT (שזה כבל HDTV מיוחד לכ.מסך הספציפי והחנות לא הצליחה להשיג אותו). בכל-אופן,שהכ.מסך יהיה בעל יציאה סטנדרטית,שגם אם יאבד לי הכבל אני לא אצטרך להתסובב בכל רחבי התבל בשבילו. והכי חשוב-שיכלול TV-OUT מעולה. תודה מראש . מפרט מלא: Gigabyte GA-K8N PRO-SLI AMD Athlon 64 3000+ socket 939 LG F900P 19` inch 2x 512 twinmos
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תקציב =300 שקל שאני יוכל לשחק בפרו אוולושין.. PCI-E
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-