כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שמות דגם חדשים של כרטיסים גראפיים המבוססים על ליבות ה-Navi 14 עשויים להעיד על תוכניות להשקת דגמי Radeon RX 5300 תקציביים וחסכוניים במיוחד - גם לשוק הנייח וגם לשוק הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! עד כמה ההבדל בביצועים בין 6600 לבין ה-6200 PCI-E של ג'יגהבייט תודה!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כל הזמן מדברים על כרטיסים חזקים, אבל מה עם רמת הגראפיקה? ;D לדוגמא: 8400GS כרטיס חלש,גראפיקה גבוהה לעומת 7800GT כרטיס חזק, גראפיקה פחות טובה מהראשון אז לאיזה כרטיס יש רמת גראפיקה יותר גבוהה? 9800GTX+ או 4870 ?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
על איזה הגדרות אני יוכל להריצ את FEAR עם כרטיס המסך זה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
האם יש ההבדל משמעותי מבחינת רעש, בין הדגמים? ב4850 מדובר בקרור של החברה ולא בstock. שני הדגמים: 4770 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 4850 - albatron http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 4850 - saphire http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1431 4850 - gigabyte http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1484
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי סוני X95F על GEFORCE3 TI200. הבעיה כזו: ישנם רעידות במסך. ניסיתי לשנות בערך את כל ההגדרות: רזולוציה , קצב רענון , עדכון דרייבר כרטיס מסך , עדכון דרייבר מסך , אשף כיוונון של המסך , אשף כיוונון של כרטיס המסך. הכיוונון עוזר לכמה דקות ואז הבעיה שבה. כלומר הרעידות נפסקות ולאחר כמה דקות שוב חוזרות וממש קשה להתעלם מהן. לפעמים הכיווונון עוזר ולפעמים לא. זה די רנדומלי. אני ממש אובד עצות , זה מסך די חדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 של mag ואתמול הוא התחיל לרעוד בהתאם לקצב הרענון של המסך עם שמתי אותו על 60 אז המסך רעד רעידות גדולות בקצב איטי עם שמתי על 80 המסך רעד רעידות קטנות בקצב מהיר מאד מה הבעיה???????? חייב עזרההההההההההההההה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מאמין שעוד אנשים חשבו כבר על הרעיון הזה לפני ורציתי לדעת אם הוא יעיל ואפקטיבי. אני חושב לקנות מחשב חדש בעוד כמה חודשים ובגלל שאני יוציא עליו הרבה כסף (6000 ש"ח נחשב לדי הרבה לא?) אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים ברמה גבוהה למשך הרבה חודשים, אבל אני מניח שביום מן הימים הוא יתחיל לזייף. אז חשבתי לקנות לוח אם תומך SLI/CF וכרטיס מסך מתקדם (ברמת 9800GTX/HD4870 ביחס לעתיד) וכשהכרטיס יתחיל לזייף, אז פשוט לצרף כרטיס מסך זהה שיעלה גם הרבה יותר פחות, בגלל שעם הזמן המחירים יורדים... מה אתם חושבים על זה?
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
נניח שיש מצב שלמישהו יש 6800ULTRA וX800XTPE עם זכרונת 1.5 NS (האולטרה בא עם 2NS, אם אני לא טועה?) האם זה אפשרי להלחים את הזכרנות מהXT ולהחליף אותם בזכורנות של האולטרה? הדבר יביא לשיפורי יכולת OC לא?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שמועות חדשות מבטיחות לנו תקופה עמוסה ומלהיבה מחברת השבבים, למרות המחסורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי תכרטיס hd 4850 512M היום אחרי שהכרטיס אצלי כבר 3 4 שנים..התחילו מין רעשים מוזרים כמו רעשים של רעשן קטן מיסתובב ..הרעש חל רק במאמץ..ממש חור בראש.ואם עוזר זה מה שעשיתי שאולי גרם לרעשים:עידכנתי ביוס ללוח.שיניתי מיקום זיכרונות.התקנתי כל מיני תוכנות של הלוח. יכול ליהיות שמשהו מזה גרם לבעיה? הספק כח הוא enermax naxn 550w תודה
-
- 50 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 והמאוורר שלו מרעיש כבר תקופה ארוכה , יכול להיות אפילו שנה שנתיים מאז שהוא התחיל להרעיש לא טיפלתי בבעיה אבל בעיקרון הוא עומד על 1050 RPM בערך במצב IDLE אבל טמפרטורות נורמליות , הבעיה שהוא מרעיש רעש כמו של טרקטור סביר להניח שזה לא נורמלי , אבל האם שווה להתעסק עם זה ולנסות אולי להחליף את המאוורר ? או אפילו למסור לתיקון/החלפה של המאוורר או שעדיף כבר לקנות איזה כרטיס מסך תקציבי במחיר סביר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי כרטיס GainWard GTS-250 והתקנתי את הדרייבר 196.21 במערכת Win7-64 כאשר אני עובד עם ההמחשב הכרטיס שקט מאוד , המאוורר עובד ב- 35% מהמהירות שלו וטמפרטורת הכרטיס סביב 42 מעלות אולם כאשר אני מפסיק לעבוד במחשב והוא עובר למצב המתנה (לאחר זמן מה) המאוורר של הכרטיס הגרפי עובר למהירות מקסימלית 100% ומרעיש מאוד , זה נראה כאילו במצב שינה דרייבר הכרטיס אינו מנהל את המאוורר של הכרטיס ולכן הכרטיס עובד במצב מלא כיצד ניתן לגרום ל-Win7 ודרייבר הכרטיס לנהל את מאוורר הכרטיס גם במצב שינה ? כך שרעש המאוורר לא יפריע לי לעבוד כאשר המחשב במצב המתנה רן
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז לבסוף קניתי את HD7950 (משומש מפלונטר) בזמן מאמן הוא עושה רעשים מוזרים קצת http://vocaroo.com/i/s0Odx37Hw9Fe לחבר שלי יש R9 290 שעושה גם רעשים כלשהם אבל הוא אמר לי שזה משהו שנקרא Coil Whine - יכול להיות שזה הרעש פה וזה תקין, ואולי אני סתם פרנואויד.. בזמן משחק (למשל watch dogs) - לפי MSI Afterburner הכרטיס מגיע ל57-61 מעלות וה Fan speed על 97-99% הוספתי למעלה קישור לרעש - מה דעתכם? זה תקין? אם יש צורך אעשה צילום מסך של תוכנת Afterburner אם זה יעזור. תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה רעשים מוזריים, כשפתחתי את המארז כדי לבדוק מה הבעיה הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך שלי (GF4 440), אני חושב שיש לו בעיה עם המאוורר כי הוא לא מסתובב רצוף, כל שניה וחצי בערך הוא עוצר וזה עושה רעש מעצבן. הוא נשמע כך: וווווו...וווווווו...ווווווווו...ווווווווו המודגש זה הרעש החזק הלא מודגש זה הנורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שיפסיק ??? הוא נישמע כמו GF FX5800 U או משהו .
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמתי שאני משחק במשחק כבד, יש מין ראש מוזר מכרטיס המסך, כמו רעש סטטי כזה , אין שום סיכוי שזה מהקירור, בדקתי, ידוע לכם על זה בכרטיסיי 9800GTX על רעש אולי מהרכיבים שעל הכרטיס? רני
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי! אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ. קיבלתי מתנה כרטיס מסך של SAPHIRE מדגם HD7700. הוא נקנה במזרח הרחוק. חיברתי אותו והכל עובד מעולה רק כשהמחשב בIDLE המאוורר משמיע רעש של התנעה. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מנסה להסתובב ונעצר, ושוב ושוב... ממש מוזר, זה קורה רק במצב IDLE, כשאני על המחשב אפילו בלי מאמץ גרפי - זה לא קורה. מה שניסיתי לעשות זה לקבע את מהירות המאוורר של 30 אחוז סיבוב דרך הCATALYST ומשום מה התופעה חזרה. העניין הוא שאני לא רואה דרך לממש אחריות עליו בארץ. חשבתי להחליף את המאוורר שלו - ראיתי את הACCELERO ושקלתי את זה. מה דעתכם? המון תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל משחק כלשהוא (crysis , company of heroes , call of duty , nfs pro וכו) המחשב מפיק רעש שקצת קשה לי לתאר אותו, אבל אני אנסה, לדוגמא כאשר אני מפעיל את crysis ומגיע לתפריט הראשי הרעש מתחיל, וכל פעם שאני מזיז את העכבר כדי לבחור באופציה שונה מהתפריט, הרעש ישתנה במעט, גם במשחק עצמו, כאשר אני מביט למקום כל שהוא ואז מסתובב להביט למקום אחר הרעש משתנה, כמו שכתבתי בנושא הרעש נשמע כמו סוג של השראה חשמלית, וכשאני אומר שהוא משתנה אני מתכווון לא בעוצמה שלו, אלה בתדר, מגבוה לנמוך וההפך, למען הסר ספק כיבתי את המסך ואת מערכת הסאונד כדי לוודא שהם לא הגורמים (והם לא), הקלטתי את הסאונד, האם יש דרך לשים אותו אותו כאן באתר או באתר אחר (קובץ mp3)? המפרט שלי הוא GB Ep35c-…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאשר יש עומס על הכרטיס מסך כלומר תוכנה שמפעילה 3D אז יש מן זמזום כזה מהכרטיס (הכרטיס חדש). אין את זה במצב רגיל ,במשחקים גם כן יש את זה . הכרטיס הוא של GIGABYTE 512MB,אני שמעתי שני דעות מחברים אחת ניטרלית ואחת שלילית כלומר או שהכרטיס הולך למות בזמן הקרוב מאוד או ברחוק . דעות שלכם בקשה בנושא ;D
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-