כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס gigacube 9200se 128mb 128bit האם יש איזה ספוטמוד ל 9200SE? איך אני עושה לו OC ובכמה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני יודע שכבר היו כמה הודעות בקשר למסכים שונים אבל אני קונה מחשב בימים הקרובים ומתכנן לקנות מסך 17" LCD. הבעיה היא שאני קונה מיבואנים ואלה לא מייבאים את VIEWSONIC או SAMSUNG. ככה שאני נשאר עם BENQ , MAG ו LG. לפני שאני לוקח את אחד מהמסכים האלה (עם 16MS) אני רוצה לדעת - מי מייבא את מסכי הרקולס ? אם הייתי יודע מי היבואן - הייתי הולך על ה PROPHETVIEW 920 PRO DVI. כרגע מה שנראה זה שאני "אצטרך" לבחור ב MAG MS776 החדש. (אני יודע שכלנית היו מייבאים את הרקולס לפני שנה - שנתיים אבל במחירונים שלהם כבר לא מופיעים מוצרי הרקולס). מה דעתכם, דרך אגב, יש פה מישהו שכבר קנה את המסך הזה ויכול לספר עליו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מצטער על הבורות בנושא אבל מה זה כל כך משנה אם זה Radeon9600 או 9800 או FX 5600 או FX 5200 חוץ מההבדלים בכיס יש גם הבדלים במסך? אפשר להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה כי תמיד בדרישות למשחק כתוב את הזיכרון של הכרטיס ולא דווקא את המעבד שלו מישהו מוכן לעשות לי ואני מאמין גם לאחרים פה קצת סדר?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי טס לארצות הברית. הוא במקרה יעבור ליד חנות מחשבים, ורוצה לקנות לי מתנה סתם ככה ( ), ומכיוון שאני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, וממילא אני עוד מעט קונה מחשב חדש, אז חשבתי לקנות משהו משתלם. לאחר חיפוש באתר שלהם עיניי נחו על: ASUS 64MB DDR AGP Video Card with nVidia's GeForce4 Ti4200 3D Chip לבנתיים לא מצאתי דגמים יותר מתקדמים. אני מניח שהכרטיס יהווה שיפור חסר תקדים למחשב, מכיוון שהכרטיס שיש לי עכשיו הוא Geforce4 MX440 :'( אז שווה לי לקנות? אני סוף סוף אוכל לשחק בדאוס אקס 2! תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול קניתי היטסינקים לזכרונות. ולפני כמה ימים הזמנתי RAEDON9600XT ברצוני לדעת כמה ציפים של זכרונות יש לכרטיס. כי לפי התמונה רואים רק 4 וחשבתי שצריכים להיות 8. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת דיי ממצאת את עצמה...
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
לא מצאתי משהו טוב וזול , הכי זול זה 85$ והוא לא נראה לי משהו -X Channel Pro Tuner Box מישהו אולי מכיר או ממליץ על אחד?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
http://www.maginnovision.com/product/products-lcd-ms-776.htm
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX) שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA. שמעתי גם שהוא לא רע בכלל. מישהו שמע עליו? אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני אתחיל בזה שאני מצטער שלא רשמתי את זה בת'ראד המיועד לכך. אבל זה דחוף וראיתי שאין הרבה עניין בדיון הקודם. אז ככה, קניתי 9800SE AIW של הרקולס מPCH, אחרי הרבה ריבים שהם לא הביאו לי ברוב טיפשותם את המתאם מDVI לVGA, ככה שלא יכולתי להפעיל את המחשב! אני בכל אופן עדיין לא התקנתי את האומגה, ובלי האומגה קיבלתי ב3DMARK03 : 3856 וזה יחסית נחמד, הייתי מתקין את האומגה אבל... (תמיד יש אבל!) אלכס מPCH ועוד לקוח הסבירו לאבא שלי שיש סיכון גדול בזה שזה יכול לשרוף את הכרטיס. ושרק מישהו מקצועי יכול להתקין את זה... אבל ההתקנה זה באמת שטיות את זה אני יודע. מה שמוזר לי בקשר לשריפת הכרטיס, הכרטיס הוא PRO לכל דבר, עם קירור של PRO, איך הוא יכול להשרף? בבקשה בבקשה אנשים תצילו אותי ותנו לי…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם Radeon 9800 pro ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיסים של Sapphire והאם יש הבדל בינהם לבין Gigacube בהנחה שיותר נוח לי לקנות של Sapphire
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחזיק בכרטיס מסך Radeon 9600Pro VIVO וצופה בסרטים מהמחשב על הטלוויזיה. היום ניסיתי לעבוד עם "מצב תיאטרון" אך משום מה, כשראו את הסרט על הטלוויזיה, הוא הופיע ללא הכתוביות. מדוע ואיך מאפשרים את תצוגת הכתוביות במצב תיאטרון? תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש באיזה עשרת אלפים שקל וזו השאלה שלי, אני יכול או לקחת: ATI Radeon 9800PRO ב 2300 שקל ומסך liyama 413C ב 1500 שקל או כרטיס מסך 9800NP ב 1600 שקל ומסך LCD ב 2200 שקל (מקסימום 2400-2500) זו השאלה, קודם כל האם ההבדל בביצועים בין 9800P ל 9800NP שווה 700 שקל? דבר שני, איזה מסך LCD 17 טוב אני יכול לקנות ב 2200-2400 שקל? והאם הוא יהיה באיכות תמונה\טקסט של ה 413C ? מה אתם אומרים? אהה ואני לא הולך לעשות OC לכרטיס מסך... כלומר הוא יהיה 9800NP אני יודע שזה לא קשה להעלות את הביצועים אבל אני לא הולך לעשות את זה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפה אפשר למצוא כבלים של DVI באורכים שונים וגם אדפטורים מ DVI ל SVGA
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום קנתי לפני חודש מחשב חדש ואני רוצה לדעת עם הביצועים שלו בסדר כרטיס מסך ראדון 9800 פרו מעבד 2.6C 512 זיכרון ולוח אם rock lake intel p-4 התוצאה שלי ב דמארק 2003 5569 בדמארק2003 SE 15500 ובaqumark אני מקבל 40 אלף מה אתם אומרים התוצאות שלי בסדר למפרט?......... :
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום, שמעתי על הכרטיסים של XGI ואולי אני טועה אבל לפי המעט דיבורים עלייהם, XGI יהיו מתחרים חזקים ל ATI ו NVIDIA ? מאיפה הם צצו ? ומתי הכרטיסים שלהם יגיעו לארץ אם בכלל ? למי שיש אינפורמציה על החברה והכרטיסים שלה בבקשה שיפנה אותי . תודה . (עשיתי חיפוש .. לא מצאתי .)
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
באחת התוכנות היה כתוב שהם מבקשים שיהיה מותקן Detonator 5.08 ומעלה.. איך אני יכול לדעת איזה יש לי ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ובכן, המכרטיס שמדובר עליו הוא: Sparkle geforce 4 mx440 SE 64MB DDR.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי החטלתי ללכת על ה Q17 אבל אז ראיתי שקיים עוד דגם שהוא L70S מישהו יודע מה ההבדלים ומה יותר כדאי? הנה לינקים: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp http://www.hyundaiq.com/pro_l70s.asp
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 17 CRT בתקציב של בארך 1200 מה לדעתכם המסך הכי איכותי ואמין בתקציב זה? ???
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש READON 9800NP עם 256bit ו/או 256MB ואם כן איפה ניתן לרכוש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין את הרשי תיבות שאתם משתמשים אז למי שיש כוח בבקשה שיסביר לי מזה: SP OEM DH NP DVI וכ'ו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכל... אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס RADEON 9700 או 9700 PRO שיש לו VIVO כי אני פשוט חייב את זה... אם מישהו מכיר/יודע על כרטיס כזה או איפה אפשר למצוא/לקנות את הכרטיס בבקשה שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-