עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Or ei,

כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by gshhar,

יכול להיות שראיתי כתבה שבדקה והגיע למסקנה שכן?

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by niner,

מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by composite,

היי, בהתחלה הורדתי Omega Drivers בעקבות המלצות. הכל פעל מצוין, איכות + ביצועים. עד שחזרתי לשחק באפליקציות OpenGL, אז הופיעו מלא בעיות בגראפיקה. כשהבנתי ששורש הבעיה טמון בדרייברים אז הסרתי את האומגה ע''י לחיצה על Uninstall files and tools. התקנתי בחזרה את הדרייברים של Nvidia, אבל עדיין יש בעיות בגראפיקה. מה לעשות? :-\

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by Ido.G,

היי, במהלך שיטוטי הקבוע ב Digit Life נתקלתי בסקירה מעולה: בנצ'מרקינג של כל הכרטיסים מהשנים האחרונות, החל מתקופת ה Geforce. מעניין, וסוף סוף השוואה שאפשר לדעת בעזרתה מה ההבדל בין כרטיסים מדורות שונים. http://www.digit-life.com/articles2/over2003/index.html

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by kined_of,

תגידו מה זה SE? ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nahonh,

שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by H.I.V,

הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by big_fishy,

יש לי מכשיר פלייסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שלי ולרמקולים ולשחק על מסך המחשב... איך לעזעזל אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by huber,

שלום אנשים נושא אני בשורה מרה לחובבי כרטיסי המסך. עקב החלטה (לטעמי שגוייה) של ATI, לא נוכל לרכוש יותר את ה 9800SE AIW וזאת עקב הפגיעה הגדולה של כרטיס זה בדגם ה 9600PRO AIW. הרי מי ירצה לקנות כרטיס חלש יותר באותו המחיר? אף אחד לא מצביע - הא? לכן החליטו ב ATI שלא משתלם יותר למכור כרטיס במחיר מגוחך שברב המיקרים מתפקד כ 9800PRO מלא ומהיום אין יותר כרטיסים אלו... כ"כ חבל... מזל שאני הספקתי לחטוף אחד בזמן ד"א - המידע מהימן ומבוסס על מקורות פנימיים בהרקולס.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לדעת העם כרטיס ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של סייפיר טוב? תודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by urielka,

אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by ari85,

לפני הפרמוט הכל עבד עכשיו אני מתקין את הדרייבר ולא מצליח כל הזמן המחשב כותב cant get device אני לא מבין מה אני צריך לעשות ?!?! :'(

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by pooowa,

אוקי, כבר הומלץ לי פה על איזה כרטיס מסך ללכת, TI4200 ואני עדיין יכול, אבל עניין ה- DX9 קורץ לי מאוד וגורם לי לפזול לכיוון ה- 5600. איך הביצועים שלו יחסית ל-TI? בכללי הוא שווה? או שיש אפשרות אחרת, לחסוך ולשחק עם ה- FX5200 במשך חצי שנה- שנה ואז כשיהיה יותר כסף לקנות משהו חדש ויותר רציני. אני ממש אובד עצות. :-\

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by BURTON,

יש לי רדאון 9600 פרו וקראתי בפאק של הפורום שמהירות השעון שלו צריכה להיות 400 מגה הרץ ואכן כך הסתכלתי על המהירות של הזיכרון וכתוב לי שהיא עומדת על 250 מגה הרץ כפי שרואים בתמונה ואילו בפאק רשום מהירות זיכרון: 600MHZ(בערוץ בודד 300MHZ) האם עבדו עליי?? האם אני יכול לעשות אוברקלוק ל300 בבטחה??

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by D.J.C,

אני יכול לקבל בחינם אחדמכרטיסים הבאים: כרטיס מסך GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ; כרטיס D3 תומך Direct 3D, Open GL. מהירות שעון DUAL RAMDAC 350. רזולוציה מקסימלית 2048X1536 בתדר רענון 75Hz רזולוציה מקסימלית ליציאת טלוויזיה 1024X768 מעבד גרפי על הכרטיס NVIDIA Geforce 4 MX 440 זיכרון גרפי 128MB 128-Bit 6ns DDR מנוע עיבוד וידאו VPE חריץ - AGP דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. או Geforce FX5200 128MB DDR AGP X8 מעבד גרפי NIVIDIA FX5200, 350Mhz DAC. רזולוציה מקסימלית 2048 * 1538 זיכרון 128MB DDR מהיר. יציאת TVOUT. חריץ AGP 8X דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. התקנה פשוטה באמצעות טכנולוגיית Autorun. תומך במערכות הפעלה XP,2000,98. או ATI Radeon 9200 SE 128MB…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by ccc,

http://www.theinquirer.net/?article=13098 עוד לא יצאו, אמורים לצאת בהמשך היום.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  23. Started by com555,

לפי המפרט של כל אחד מהם, ה- Pro יותר חזק מ-XT, תסתכלו: Radeon 9600 XT: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96X128D.htm Radeon 9600 Pro: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128DU.htm יש מצב?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. מה אני מקבל בתוך הקופסא ומחוץ לה? ATI TECH Radeon 9800 pro

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  25. אני פשוט כבר לא כל כך מומחה בכרטיסי מסך ואני מחפש משהו לא הכי טוב אבל שיתן תמורה לכסף ושיפעיל לי מישחקים יחסית חדשים הוא גם הציע לי 8500 LE ב300 שקל אז מה עדיף לי!? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים