עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המותג החדש שיהווה את חודש החנית של היצרנית הטאיוואנית יספק תדרי פעולה מרשימים במיוחד - שעומדים בקו אחד עם הדגמים המשוכללים ביותר בדור ה-RTX 3000 עד כהלכתבה

2. Started by Ac-Boy,

שלום אם אפשר באנצ'מארקים ___ VS ___ או גם יחידים יהיו בסדר גמור טוב קודם כל: 7600GT VS 8600GT 7600GT VS 8600GTS 9250 AGP VS 6600LE =] תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by puvsc,

אם יש לי כרטיס מסך תומך HD ' סרטים שאני מוריד מהאינטרנט שרשום שהם HD ינוגנו ברמה הזו? או שזה לא משנה? ובכלל- BS יכול לנגן HD?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by swisaavi,

לפני שעידכנתי את הדרייבר של nvidia גירסה 91.37 היה לי refresh rate 75hz, עידכנתי ל 91.47 ופתאום נהיה לי 72hz... החזרתי לקודם ועדיין נשאר 72hz.. לא ממש איכפת לי שזה ירד ב 3hz אבל מעניין אותי לדעת למה..

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. בעיה בראייית סרטים בגלל הכרטיס מסך. כשאני מוחק את הדריבר של הכרטיס מסך אני יכול לראות סרטים ושאני מתקין אותו אני לא יכול לראות אבל אני יכול לשמוע. ניסיתי למחוק את הדריבר הישן ולהוריד דריבר חדש וגם זה לא עבד .עזרה בבקשה!! ??? ???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. כבר יצאו סוג של פירסומים של כמה אמור לעלות פחות או יותר ה R600 ??

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by arm123,

אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר מכויין שהוא מכוון על עבודה חלשה מהמפעת אני לא מתכנן OC או משהו, מה עדיף 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 כרגע יש לי את שניהם אבל זה נראה לי מיותר.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by Bose,

אני מעוניין לצ'פר את עצמי ב-6600GT AGP אחרי ש"שרדתי" את ה-MX440 64 MEGA 64 BIT של PALIT : :-[ אני חשבתי לקנות של לידטק כי מאוד חשוב לי הטמפ' ואני יודע שיש להם קירור איכותי, אבל לג'יגה בייט יש ביצועים מעט יותר גבוהים לא? האם שווה לשקול אלברטון? תודה לעונים.

10. Started by kobibo,

רכשתי את ה- 9800PRO 128MB 256BIT מ comp-il .רציתי לדעת האם ישנם עוד שרכשו את אותו כרטיס ? ואיך הוא ? האם אני אראה איזשהו שיפור במשחקים על מחשב PIII 866 עם 512MB ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by Itay Zafrir,

שלום, אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 - 600 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים. תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by sean23,

איזה לבחור? Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום, כיום יש לי מחשב נייד שמחובר למסך מחשב וטלוויזיה. בשני הצגים יש לי בעיה של ריצוד. כאשר העברתי את המחשב למעבדה, אמרו לי שהכרטיס מסך תקין, וכנראה שאינו תומך בטלוויזיה. רציתי לשאול מה הפרמטרים בכרטיס מסך ובצג שאני צריך לבדוק, כדי לדעת האם הכרטיס מסך יכול להציג תמונה ברורה בצג? והאם יש ליציאה השפעה על כך?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. 1024 * 768 אם בכלל הטלוויזיות לא תומכות ברזולוציה הזאת? כמובן דרך S-video/composite

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום, הכרטיס הוא PowerColor 9800 PRO http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=27 מטרת הכרטיס: משחקים סטייל NFS-MW / CALL OF DUTY2 וכו'.....

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Dror D.,

אני יודע שכל ה-8800GTS (בלי OC) הם אותו הדבר פחות או יותר בביצועים וממולץ לקנות את הזול מבניהם, השאלה שלי האם יש ל-ASUS קירור טוב יותר מאשר 8800gts של חברות אחרות? בארץ לא ממליצים לקנות את הכרטיס הזה בגלל המחיר הגבוה (הוא עולה בסביבות ה-1900 ש"ח) אבל אח שלי קנה לי את הכרטיס מסך הזה הסינגפור וזה היה באותו מחיר כמו של ה-8800gts 320mb האחרים (1200 ש"ח בערך), עדיין אח שלי לא חזר מסינגפור אז בנתיים אני בודק התרשמויות של אנשים אחרים מהכרטיס מסך הזה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו , מישהו מפה רכש במקרה גם את ה-8800hts 320mb של ASUS ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by n0stredamus,

או קי אז ככה החלטתי להפוך את המחשב שלי למעין מרכז מדיה שכזה ומשחקים כשיש לי זמן מאחר שכל הפעילות השוטפת עברה לנייד מאחר שכך צריך לשדרג את הכרטיס מסך. אז אני מתלבט בין אחד ה geforce7800gs מהייצרנים השונים ... או Radeon x1600pro שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר (נמצא בימים הקרובים בארה"ב) כ300 ירוקים פלוס טקס 8.3אחוז או לחילופין אני חושב בכלל על אול אין וונדר שעולה קצת יותר המחשב יהיה מחובר מקסימום לממיר כבלים .. ככה שגם הרדאון או הג"יפורס ייתנו לי את האפשרות של צפייה במחשב .... נכון ? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא TI4200 עם VIVO ו128 מגה ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by bluz,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=524370 אני רוצה להביא מתנה לחבר (כי למשפחה יש AGP). יש לו X300 או X400 - המחשב לא בטוח. בכל מקרה, למה הוא מקביל בג'יפורס? כי אני לא מבין בסדרת הXx00 של ATi...

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  20. שלום רב לכולם, שני שאלות: 1. ברשותי כ.מסך 1900XT, האם שווה להחליפו? או שיש לו עוד שנה לחיות? הרזולוציה שאני משחק במשחקים היא 1280/1024, וזה עדיין זז לי מעולה במשחקים שאני משחק. (GOW/C&C/Crysis) 2. אם כבר לקנות חדש, איזה מומלץ? בהתחשב בעובדה שאני משחק ברזולוציה הנ"ל? כמו כן יש להתחשב בנתונים של הספק כח שלי (400W ליברטי), והמפרט הרשום מטה. תודה!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  21. חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה

22. מישהו בבקשה יכול לתת לי את הטמפ' של http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 ומידת הרעש שהוא מפיק? (פתחתי פה אשכול כי לא מצאתי לבד) תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. ציוץ טרי מדאלאס מעניק לנו מבט נוסף מקרוב על גרסת המהדורה המוגבלת של יצרנית השבבים לאחד ממוצריה המתקדמים ביותר בדור ה-Arc Alchemistלכתבה

24. Started by enzo,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7600GS 256MB עם מאוורר קטן והטמפ' שלו במצב מנוחה נעה בין 60 ל-65 מעלות. לפי ההגדרות מהירות השעון 490MHZ ומהירות הזכרון 400MHZ . נאמר לי שהטמפ' גבוהה מדי כי ביררתי עם חבר שיש לו אותו כרטיס רק של XFX שהטמפ' אצלו נעה בסביבות ה-30 מעלות. ואצלו מהירות הזכרון היא 500MHZ . ניסיתי לבצע אוברקלוק בעזרת ATI TOOL וכשהמהירות של הליבה הגיעה למקסימום שיכולתי 535MHZ ומהירות זכרון מקסימלית, עד שהופיעו ריצודים הייתה 435MHZ והטמפ' הייתה כבר באיזור ה-90 מעלות. הוא הצליח להגיע למהירות זכרון של 800+ וזה די מפתיע אותי שאני במהירות נמוכה של 435 מגיע לטמפ' גבוהה כל כך ומסתכן בשריפת הרכיב. אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהכרטיס אצלי פחות מחודש ובקצב הזה אני אצטרך עוד כמה חודשי…

25. יש לי שאלה של לגבי מחשב חדש שאני עומד לקנות. אני לא משחק במשחקים כבדים ורב העבודה שלי עם המחשב היא באינטרנט ובסרטים. אני משחק קצת במחשב, אבל לרב במשחקי אסטרטגיה מדוגמת AGE OF EMPIRES. אני מתכנן להתקין על המחשב מערכת הפעלה של VISTA וחשוב לי שאוכל לעבוד באופן יציב וחלק. אני מתכנן לקנות את הלוח אם הנ"ל: Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 רציתי לשאול האם לשימושים שלי אני צריך בכלל כרטיס מסך חיצוני או שאני יכול להסתפק בזה שנמצא על הלוח. תודה מראש על ההתיחסות.ש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים