כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט : מעבד אינטל I3 530 לוח אם H55 אינטל זיכרון 2G DDR3 ספק 500 של HEC דיסק קשיח 500 סמסונג ואני רואה מלא חוות דעת על כרטיסי מסך ועוד לא יודע איזה לבחור השימוש משחקים כבדים סרטי HD יחבור למסך 32 של סמסנוג התקציב 500 ש"ח לכרטיס מסך, המליצו לי על 5670HD האם ללכת על זה? חייב את עזרתכם לפני סגירת עסקה תודה לכל העוזרים. אלירן
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי, יש לי 5 מסכים - 3 מהם הם 22" שעומדים מאונך אחד ליד השני, ועוד 2 מסכים עצמאיים עם רזולוציות שונות. על הלוח יש לי זוג חריצי PCI-E X16, וכרגע אני משתמש ב-Radeon HD 4850 בשביל להריץ 2 מסכי 22" ב-Extended Desktop. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף Radeon HD 5750 שיריץ את 3 מסכי ה-22" כשולחן עבודה אחד בעזרת Eyefinity, ובמקביל להשאיר את ה-4850 כדי שהוא יריץ את 2 הנותרים עצמאית. האם הקונפיגורציה הזו תעבוד ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי QUADRO 1500 ולאחרונה מופיעים ומרצדים לי מין פיקסלים הכי קטנים וצבעוניים בכל מני נקודות על המסכים (בעיקר בצפייה בחומרי וידאו) אני משתמש ב2 מסכי VP930 של ויוסוניק ונראה לי שהבעיה לא בהם כי הנקודות התחילו להופיע ב2 המסכים במקביל וגם כשהמסכים מראים תמונה זהה הנקודות נמצאות במקומות זהים. ?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חרשתי את הפורום כאן ואני מבין שאולי כדאי לחכות לליבה החדשה הבאה עלינו לטובה? האם באמת שווה לחכות? האם אפשר לכמת לאחוזים בכמה הכרטיס החדש יהיה חזק יותר,במחיר?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 ויש להם גוף קירור? לא מאוורר כי לפי מה שהבנתי יותר טוב גוף קירור. ואם כן למי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי 9800GT INN3D בחיבור SLI וכרגע יש לי מסך LG ישן שהרזולוציה מקסימלית היא 1280X1024 שאני מפעיל משחקים כמו קרייסיס או CALL OF DUTY הוא עובד טוב ולפעמיים הוא מראה לי מסך שחור הוא מין תמונה של ריבועים מרוחים ולפעמים המשחקים נתקעים ואז אני רואה שמופיע לי בווינדוס שמנהל התצוגה נסגר עקב תקבל בדרייבר ניוודיה נראה לי והפעיל אותו מחדש האם זה בעיה בכרטיס מסך הוא בהגדרות שלו??התקנתי מספר פעמים את הדרייבר
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ושלא יהיה צוואר בקבוק למחשב בעל לוח Mainboard : Dell 0C7195 מעבד Intel Pentium 4 520J @ 2800 MHz זכרון 2X2GB DDR2 kingston 800mhz המטרה היא צפייה בסרטי HD וקצת משחקים
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לפני החלטה סופית , מה לקחת ? 260 ? או משהו אחר ? יש כרגע 3 אופציות , מה אתם אומרים ? 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24619.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ככה , למפרט הזה : E8400 P45/P43 4 Gb RAM 550W מה הכי כדאי ? 9800GTX Hd4850 HD4870 אבל אם זה 4870 אז צריך לרדת במפרט .. ועוד משהו, מהו המפרט המינימלי להרצת CS על 100 FPS קבוע ? [לא בישבילי כמובן בשביל חבררים שהולכים לאליפות הארץ ] ואחרון , יש אופציה במקום לשים HD4850 לשדרג לוח ולשים CF שני כרטיסים HD4830 ??
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב נייד שמחובר למסך מחשב וטלוויזיה. בשני הצגים יש לי בעיה של ריצוד. כאשר העברתי את המחשב למעבדה, אמרו לי שהכרטיס מסך תקין, וכנראה שאינו תומך בטלוויזיה. רציתי לשאול מה הפרמטרים בכרטיס מסך ובצג שאני צריך לבדוק, כדי לדעת האם הכרטיס מסך יכול להציג תמונה ברורה בצג? והאם יש ליציאה השפעה על כך?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
:kopfpatsch: המפרט יהיה: 6600 או 9300 (עדיין בהתלבטות) p45 או p35 גם מתלבטת מסך 2007 או 2407 וכרטיס מסך???? עד שהחלטתי כבר ללכת על ה1700 אני שוב מתלבטת אם אני בכלל אצטרך אותו שימושים מגוונים, כרגע בעיקר פוטו-שופ, יותר מאוחר כנראה 3D בנוסף - סרטים, המון טקסטים, גרפיקה גרפיקה גרפיקה וזהו. מערכת XP עצות ??? אין הגבלה בתקציב כל עוד אני צריכה מה שאני קונה וכרגע אני לא משוכנעת בכלל... [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 17:36:53 אה. וגם עריכת וידאו וריבוי חלונות פתוחים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-