עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spider272,

האם הכרטיס GTX 660 GB OC יחזיק 3 מסכי 19 אינטש שכל אחד 1440X900 בגיימינג כבד?GTA IV..CRYSIS 3..FARCRY 3

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by n0stredamus,

קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל. בכל אופן אז ככה : ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ... זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי .... המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ? איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Pinhas7000,

שלום, יש לי מחשב אם כרטיס מסך Ge Force FX 5200 128 MB + DVI-I + TV + VGA הכרטיס מסך נ"ל תומך בריבוי מסכים, ויש לי שני מסכים דקים 1. Getway FPD 1520 2. ViewCom V-9005L-D וכאשר אני רוצה לבצע ריבוי מסכים בין בין שני המסכים הללו המסך השני שיש לו חיבור DVI לא מזהה את המחשב אבל המחשב מזהה את המסך. באתי לחנות ששמנה רכשתי את המסך ובדקו לי אותו והמסך התגלה כתקין (חיבור DVI עובד) ואמרו איך לשנות את ההגדרות במחשב ואמרו לי איזו גרסת דרייבר אני צריך להוריד עבור הכרטיס מסך. לאחר מכן הגעתי הביתה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני מחברת NVIDIA וחיברתי את המסך לחיבור הDVI והגדרתי את ההגדרות כמו שאמרו לי בחנות ו.... שום דבר לא עזר המסך השני לא מזהה את המחשב למרות שהמחשב מזהה את המסך אנא עיזרו ל…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by galko,

יש לי כרטיס מסך של NVIDIA יש לא שלוש יציאות ומיכיוון שאני מנסה לחבר 2 מסכים רגילים אני נאלץ לחבר אחד מהם ליציאת VGA ואת השני ליציאת DVI-I בעזרת מתאם מDVI-I לVGA. המסך שמחובר לVGA נידלק עם הפעלת המחשב והמסך השני נישאר בהמתנה עד שמערכת ההפעלה מסימת לעלות, כאשר היא מסימת הוא "נידלק" אבל נישאר שחור, הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה. מכיוון שחיבור של מסכים במקביל הוא נושא בנאלי ולא מסובך ומכיוון שניסיתי את כל הצורות השונות ... תדרים, רזולוציות וכו וראיתי שהמסך נישאר שחור אבל עובד (הוא תקין) תהיתי אם אפשר להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את יציאת הDVI בהפעלת המערת כבררת מחדל ול את הVGA ולהמישך לנסות משם. האם משהו יודע איך עושים את זה? איך גורמים לכרטיס מסך לגשת לDVI כבררת מחדל? …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. גיזמודו http://gizmodo.com/5356822/amds-eyefinity-graphics-card-drives-6-30+inch-monitors-at-once מדווח שכרטיסי DX11 של AMD כוללים תכונוה שנקראת eyefinity שמאפשרת לרמות את מערכת ההפעלה ולגרום לה לחשוב שמס'מסכים הם מסך פיזי אחד. הכרטיסים יתמכו ב-3 עד 6 יציאות תצוגה מסוגים שונים כגון DisplayPort, DVI ו-HMDI. נ.ב. - אשמח לקישור על איך מכניסים קישור פה לפוסטים. נשבר לי לנסות.

7. Started by arkadur,

יש לי מערך CF של 4850, אני מעוניין בריבוי מסכים, אך כרגע אני לא יכול להוציא יותר מידי על ה MATROX TRIPLEHEAD2GO DIGITAL יש לי 4 יציאות DVI, האם אני אוכל לחבר 4 מסכים , לבטל את אפשרות הCF בדרייבר, ולהנות מריבוי מסכים? האם כאשר אני אפעיל משחק, ואני אפעיל את אופציית הCF, הדרייבר למעשה ינתק לי 2 מסכים, ואני יהנה מיתרון הביצועים? נשמע הגיוני? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by shishos,

יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by yanivd28,

שלום! כרטיס מסך 220gt gigabyte nvidia מערכת הפעלה ווינדוס xp-sp3 רכשתי אתמול מסך סמסונג full hd למחשב חיברתי אותו ב dvi ושיניתי את הרזולוציה ל 1920-1080 היציאה של ה hdmi מחוברת לטלויזיה בסלון lg שתומכת ב full hd . ברזולוציה הזאת התמונה בטלויזיה נחתכת בפינות בצורה חדה ומאוד מעצבנת, אין אפילו אפשרות ללכת עם העכבר לפינה ולגרור את התמונה. מה שנחתך לא זמין... לעומת זאת התמונה במסך מחשב החדש מדהימה ביופיה ומדוייקת. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר רזולוציה נפרדת למסך בנפרד או לטלויזיה (רזולוציה של 1280x1024 רואים בטלויזיה מעולה) עבדתי על זה כמה שעות וניסיתי את כל האפשרויות של הכרטיס מסך רק תסכול...לא מצאתי פתרון. יש למישהו רעיון איך אני מכוון רזולוציה נפרדת ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oded6188,

שלום קיבלתי מחבר טוב משימה לא פשוטה - להרכיב לו מחשב עם מפרט די בסיסי (מסחר בבורסה וכו') אבל לאפשר לו לחבר מעל ארבעה צגים (ארבעה מסכים, + פלזמה גדולה במרכז)... אשמח לקבל עצות על איך עושים את זה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה PHILIPS FULL HD 5603D אותו חיברתי בחיבור HD לכרטיס המסך GIGABYTE NVIDIA GTX295. לכרטיס המסך הזה מחובר מסך SAMSUNG SyncMaster 2253BW בחיבור DVI מערכת ההפעלה במחשב היא WIN XP PRO 64BIT SP2 כאשר אני מחבר את המסך טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס המסך. הוינדוס אכן מזהה עוד מסך בהתקן plug and play monitor . וגם כן תוכנת NVidia control panel מזהה מסך philipsTV אומנם גם הווינדוס וגם תוכנת NVIDIA שניהם מזהים את המסך אך לא ניתן לשדר לשני המסכים ביחד, אני צריך לבחור באחד המסכים להעביר בתוכנת ה-NVIDIA בין מסך המחש למסך הטלויזיה. הדרייבר לכרטיס המסך הוא הדרייבר האחרון אשר מעודכן באתר NVIDIA למערכת הפעלה מסוג XP 64BIT הדרייבר הוא: 181.22 כמו כן …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roeesnir,

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5212#ov אני מנסה להפעיל 3 מסכים במקביל. אני מקבל תצוגה רק ב2 מסכים. זה שמחובר לDVI-I, וזה שמחובר לDVI-D. המסך השלישי מחובר ליציאת הHDMI של הכרטיס ע"י כבל-מתאם בין HDMI (בצד של הכרטיס) ל-DVI (בצד של המסך). המסך לא מזהה שהוא מחובר למשהו. האם זה אמור לעבוד עם כבל כזה, או שאני חייב להתשמש במסך עם כניסת HDMI? אם התשובה לכך היא שאני חייב מסך עם HDMI, האם חיבור המסך הקיים (כניסת DVI) ליציאת הDisply Port של הכרטיס ע"י מתאם - תעבוד? תודה רבה.

15. Started by Arg92,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך יוצג משהו אחר. 1.האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך בלבד לצורך כך או ששני הכרטיסים חייבים להיות ב- SLI או CF ? 2.כמה מסכים ניתן לחבר כאשר יש SLI או CF ? תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. " In Gothic 2 a character had around 1.200 polygons. In Gothic 3 a character has 12.000 polygons. " מה זה אומר מבחינת הכרטיס? איזה חלק אחראי לחישובי פוליגונים ולא הקטע של ההצללות ופונקציות של פילטרים וכולי? מה היחידות שמודדים את הכוח שלו?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by efee123,

שלום, אני משחק בblack & white 2 ושמתי לב שמסביב ללפידים הקטנים יש ריבוע שחור... למישהו יש מושג מה הסיבה? ניסיתי להוריד איכות ולהעלות איכות אבל זה לא עזר... תודה!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by ido,

האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by e-d-a,

אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ברק,

תהנו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by ברק,

I'm glad to say that RC15.3 development has been finished and closed beta testing has been started today. Public release is scheduled on 29th-30th of December. Changes list: Version 2.0 Release Candidate 15.3 New Year edition: Minor bugfixes: - Fixed performance table entry size calculation for BIT-based NVIDIA VGA BIOS images. Now the second performance level's parameters are no longer displayed incorrectly on some GeForce 6800 boards having more than 1 performance level in VGA BIOS (e.g. Gainward 6800GT). - Fixed title detection for ATI ATOM VGA BIOS images. - NVStrap driver's "Graphics processor identification" / "Quadro" mode and "Allow enabling hardware masked unit…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by syberpuppy,

קניתי אתמול מחשב חדש כולל מסך CRT חדש, MAG AX986 FS 19 inch, ומאז שהפעלתי אותו הוא מפיץ ריח חריף מאוד (שמוכר לי מעולם המחשבים איכשהו), למישהו יש מושג מה זה הריח הזה והאם הוא יעבור או שזו תקלה?

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  23. ראג'ה מדבר במאמר הזה על התכניות של אינטל לסדרת ה-Xe שלה, הסגמנטים שבהן היא תתחרה, החשיבות של ריי טרייסינג והשימוש החוזר ב-HBM לצ'יפים הבאים שלה: https://www.dsogaming.com/news/raja-koduri-talks-about-real-time-ray-tracing-and-intels-xe-gpus-starting-price-200-in-2020/

24. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לקנות אותו כרטיס זמני, בין השאר כי יש לו DVI שאני מאוד זקוק לו. האם הוא עולה על הGF4MX וה2MX\TI\ULTRA וכו'? ולמה TI של 2 עולה כמו TI של 3?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by natan84,

מחולק לרייטינג של תמורה לכסף במשחקים ובטסטים סינטטיים, ולרייטינג פרספקטיבה במשחקים ובטסטים סינטטיים. http://ixbtlabs.com/articles3/i3dspeed/0910/i0910-video-p3.html שימו לב שזה לפני 430 של NVIDIA ולפני סדרת 6000 של AMD.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים