עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Parallel,

התקנתי את הקטליסט 3.8 וקראתי פה שזה גרם לעלייה חדה בטמפרטורה של הכרטיס איך אני בודק אם אין חיישן {עם חיישן חיצוני??} ועוד שאלה האם כדאי להתקין 3.9?{אני מקבל עם ה-3.8 15500~ ב-2001 , ו - 5800-5900 ~ ב-2003}האם זה יגרום לעלייה בביצועים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by yniq,

יש לי כונן dvd ואני יכול לראות סרטים ב 3 תוכנות שונות. הבעיה - כשאני מנסה לעשות capture לתמונה, הן ע"י printscrean והן ע"י פונקצית capture של התוכנה, ואני עושה paste לתוך תוכנה גרפית, אני רואה את החלון של ה DVD בתור מלבן שחור (ומסביב רואים הכל בסדר). נתקלתם בכזו בעיה? איך פותרים? תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elad-k1,

אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by status,

האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי תקציב של עד 1800 ש"ח ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב עד המחירים האלה למחשב של אוברגלוק תודה מראש

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  7. הי. לא מזמן הזמנתי את ה GF FX5600 של Innovision מלמיר (www.lamir.co.il). אני הזמנתי אותו במחשבה שזהו ה FX5600 הרגיל (128 ביט). לקחתי אותו מהחנות (לאחר שסגרתי שבת- לא היתה לי ממש סבלנות). הגעתי עכשיו הביתה, אכלתי, התרחצתי- וכמובן שהתישבתי ובאתי לפתוח את הקופסה. מה אני רואה? GeForce FX 5600- XT 128MB (64bit)!!!!!! כמובן שממש התעצבנתי..... בכרטיס הזה אי אפשר להתשמש. הוא יותר גרוע מכרטיסים שעולים חצי מחיר! בדף המוצר לא מצויין בשום מקום שזהו XT....... אבל מה שכן זה אחרי הכל FX5600.... וגם לא מצויין שם שזוהי גרסת ה 128 ביט..... אני חושב שאני כן יכול לטעון שזוהי הטעייה וחייבים לציין שזוהי גרסת XT. מה אתם אומרים? עריכה: הם גם מביאים לינק לדף המוצר אצל אינווויזן: http:…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by arbel-ru,

היי לכולם שלום שמי ארבל רובינשטיין ואני עושה מחקר עכשיו איזה כרטיס מסך הכי טוב לקנות כמובן שאני מתבסס על התקציב שיש לי והתקציב הוא 600-700 שקל לכן עשיתי כמה חושבים ואני לא יודע בדיוק מה הכי טוב לקנות לכן אני הצטרך את עזרתכם בזה אני חשבתי על כרטיס מסך של של G FORCE FX 5200 גם מביחנת התקציב וגם הביצועים כי יש לי עכשיו GFORCE 4 440 והוא עושה לי מלא בגים לכן אני לא יודע מה לעשות כבר אחרי שהתקנתי 1000 פעם דרייברים חדשים לכרטיס זה עדיין לא פותר לי את הבאגים לכן רציתי להתייעץ איתכם בנושא מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה בתודה מראש ארבל רובינשטיין ;D

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. אני רוצה להקליט סרט מהוידאו למחשב לכן אני צריך מתאם כזה מאיפה ניתן בכלל לקנות דבר כזה ? רצוי באיזור רעננה...

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by cousinIT,

הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by evy,

יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card וכשפתחתי והסתכלתי על הכרטיס הזה במארז הקירור שלו לא היה מי יודע מה...הקירור שלו נראה קצת עלוב...ואין לו צלעות קירור...האם זה אמור להיות ככה?? שאלה שנייה היא כשאני לוחץ על מקש ימני בשולחן העבודה -->מאפיינין-->הגדרות אז הוא מראה לי את סוג הכרטיס שלי...וכתוב שם "plug and play monitor on radeon 9600 series" זה נורמלי או שהוא אמור להראות " plug and play monitor on radeon 9600 xt " ???

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by hagay,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro של gigabyte וראיתי עכשיו באתר שלהם שיצא עדכון ביוס.. ורציתי לדעת האם כדאי לי לעדכן .. ? אני ירגיש משהו שונה? כי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה .. יש לי גם לוח אם של gigabyte סוג 8sq-800 ultra ומה שקורה זה שאני מפעיל את ה dual ddr ואני מנסה לשחק במשחקים או בכלליות כל דבר תלת מימדי המסך מחשב שלי היה נכבה ועכשיו עם הדריברים החדשים אני רואה שאני מפעיל משהו תלת מימדי אני מקבל הודעת שגיאה של ה vpu recover.. ושאני מכבה את הdual ddr הכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה קורה?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  14. Started by Saliman,

התקנתי את הדרייבר החדש, וגיליתי שאחרי האוברקלוקינג המקסימלי שעשיתי, הניקוד שקיבלתי ב 3dmark2001 היה קרוב למהירויות הסטוק של הכרטיס עם הדרייבר הישן... עריכה: ירידה של בערך 400 נקודות (רבע מהביצועים של הכרטיס)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. על איזה כרטיס טלויזיה זול שכולל רדיו אתם ממליצים? אני ראיתי ש FLYVIDEO 3000 פופולרי ונמכר די הרבה , אבל יש של כל מיני חברות , ואני די נאבד בקטע הזה , ואם אתם יכולים גם להמליץ לי על אחד בלי רדיו שהוא טוב וזול.

16. Started by udist,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף? ד"א, לא מתוכנן שום OC... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי אפשרות לקנות 9500PRO משומש , חבר שלי הולך לקנות 9800XT(עשיר) והוא רוצה למכור לי את ה9500פרו שלו(אידיוט גמור , לא מבין מה לא מספיק ב9500פרו...) אבל לי זה עושה רק טוב , עכשיו אני צריך לדעת כמה עלי להציע לו ? אני חשבתי על משהו בסביבות ה600-700שקל... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by TapUdi,

התקציב הוא 1000 שקלים אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל רק אם זה שווה את זה יכול להיות גם נבידיה וגם אייטי איי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by tom123,

אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. אהלן חבר'ה! תאמינו או לא אבל אמא שלי שכנע אותי לקנות מסך LCD חדש חחח... לא האמנתי בעצמי. אז יאלה לעבודה... נכנסנתי לאתר המכרזים OLSALE ובאמת באמת שיש להם שם מחירים מצויינים! 10 אחוז זול יותר מ PCH לדוגמא ובנוסף הם נותנים 12 תשלומים ללא ריבית!!! הבעיה היא איזה מסך לקנות ואיזה גודל... אני לא יודע אם 17 אינץ או 18 אינץ. ראיתי מסכים מגניבים ממש של VIEWSONIC שאחד מהם היה גם באתר של TOM ולקח ציון 5\5... טוב יותר מהמסכים שפנדה מביאים, של HERCULES. אבל אני לא מתייחס למה שהוא אומר כקדוש ואני בטוח שההרקולס מצויינים גם הם, אין לי ספק בכלל. בכל מקרה אני חייב DVI (אני יקנה כרטיס מסך חדש עוד כמה חודשים והוא יהיה עם DVI) לבינתיים אבל צריך גם חיבור 15 פין רגיל. חייב שיהיה איכותי. משחקים …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dbx22,

?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  22. משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'. משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך. המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!! יחי NVIDIA! 8)

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Aternus,

יש לי עכשיו GF4 MX 440 ומתחילים לצאת משחקים לשוק שלא עובדים אצלי (מן הסתם). אז השאלה ככה איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות עד ל600ש"ח עם 128MB DDR חובה תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DL,

משהו יכול לומר לי את ההבדלים בינהם? ההבדל במחיר הוא עצום ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות את ה 454 (ששמעתי שהוא טוב יותר) או ל"הסתפק" ב P95F. יש מישהו שקנה\ראה אחד מהם בעצמו ויכול לומר לי מה דעתו? האם ההבדל של 500 שקל שווה את זה? פשוט קראתי כמה ביקורות וכל אחת אומרת משהו אחר... איכות הטקסט ב P95F זה משהו שאני באמת צריך לדעת, היא ברורה ברזולוציה של 1600:1200?

• 10 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים