עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by IG,

עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by ZenMaster,

כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.

4. שלום יש לי כרגע 6600GT של גיינוורד 256 MB עכשיו השאלה שלי....האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך לX800GTO2 ולעשות אוברקלוק כלומר השקעה של 400-500 שקל או לחכות עוד 3-4 חודשים ולקנות את ה7900GT???

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by GRINFELD,

אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by arnoNz,

נאבד לי הכבל vivo שלי מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה (מוכן ליקנות גם משומש ממישהו)??? למי שלא הבין הכבל שמתאים ל powercolor x800xl

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?

8. Started by borgo4,

שלום. אבקש את עזרת הפורום לרכישת כרטיס מסך PCI-E בטווח מחירים 450-600 ש"ח עבור משחקים כגון CONDITION ZERO/ כרגע מתלבט בין 2 כרטיסים והם: Sapphire ATI RADEON X1650 512 mb DDR2 PCI-E Retail לבין Sapphire ATI RADEON HD 2400XT 256MB PCI-E נא עזרתכם

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  9. מקווה שתבינו אותי אני מתכוון לזה שמראים תצלום נגיד מFAR CRY כש6800 מפעיל אותו ואחד כאשר X800 מפעיל אותו... ראיתי את זה בG4TV ואני חייב למצוא את זה...

10. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך שבכותרת. הבעיה היא שבדרישות (בלינק: http://www.gecube.com/products-detail-sas.php?prod_id=65313#Requirements) כתוב שצריך ספק של 450W ואני רוצה לקנות את המארז HEC 6A19B 400W. האם יהיו לי בעיות עם הספק הכוח בשביל הכרטיס? ובכלל - מה אתם אומרים על הכ. מסך? יש טוב ממנו ב-1K ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by SkyForce,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות של AGP עכשיו לפי מה שביררתי 7800GS הוא הכי חזק אז משהו יכול להסביר לי את זה: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by Kodi,

יש לי בבית 2מסכים: Nokia 445PRO 21' ויש לי LG Flatron 915FT plus 19' הסתכלתי באתרים שונים על הנתונים של המסכים אבל אני לא מבין בזה, אם מישהו יכול למצוא את הנתונים ולתת לי תשובה איזה מהמסכים עדיף למשחקים ובכלל עבודה יומיומית (MHZ כמה שיותר גבוה ושאר נתונים חשובים) תודה רבה

13. Started by Idan-h,

תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by pazer005,

מה הרמה של VIVO? כלומר, אם אני מחר את הממיר עם RCA, האם ניתן יהיה להקליט באותה הרמה כמו של כרטיס טלוויזיה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by Shlomi32,

הורדתי את הסרט the girl next door scream.tgnd.xvid.avi והבעיה היא שכשאני מנסה לראות אותו הוא מראה לי רק מסך ירוק כזה ולפעמים יש ריבועים קטנים עם צבע זזים ... הורדתי את המקודדים שצריך (לפחות מה שחשבתי) וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. רציתי לדעת אם יש פרטים על הכרטיסים החדשים שצפויים להגיע במרץ/אפריל ? אם כן, תוכלו לתת פירוט ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by RonTwins,

1. האם לקבל 3300 בתוכנת 3DMark2006 זה בסדר עם X1650XT+PD820+1GB? .2 אני משתמש בATITool כתוכנת OC,אך שאני מנסה להעלות את הזכרונות המחשב עושה ריסט...למה זה?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  19. לאחר שלא נצפה שום דגם חדש או מרוענן שעושה שימוש בכרטיסי המותג, ברשת סבורים כי NVIDIA החליטה לחסל את הסדרה הצנועה ששימשה בתור חיזוק לליבות הגראפיות המובנותלכתבה

20. זהו זה נשאר לי רק תכרטיס מסך המעצבן הזה וזהו אני מזמין אז ככה אני משתמש ביתי ביותר לא גיימר ככה שזה אחד הכרטיסים שאני יקח רק תעזרו לי לבחור מה הכי עדיף מבחינת מחיר ואיכות Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video 580 Gigabyte Radeon X300SE GV-RX30S128D PCI-e 128Mb DVI Bulk Video Card 1 419 ¤ Sapphire Radeon X300 PCI-e 128MB Retail Video Card 589 Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card 449 זהו על מה עדיף לי ללכת והלתחשב שאני לא גיימר אז ככה שעם עדיף להשקיע על הכי יקר

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by explize,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by The Ripper,

אני עובד על השתקת המחשב ורוצה להחליף את הקירור לפאסיבי ובהזדמנות נעשה סופסוף אוברקלוקינג (יש יתרון לזה בכרטיס הנ"ל?) מצאתי כמה קירורים פאסיביים וגם אקטיבי שאמור להיות יחסית שקט של AC הנה רשימה של מה שראיתי בסדר לפי עלות: 1. AeroCool VM-101 fanless עולה 104 שקל בפנדס 2. Silencer Rev.3 עולה 120 שקל בנועה 3. ThermalTake Fanless VGA CL-G0003 עולה 124 שקל בלוגיק 4. Silencer 1 REV2 עולה 150 בנועה 5. Thermaltake Schooner Fanless עולה 180 בנועה - כאמור אני מעדיף פאסיבי אבל לא ברור לי מה ההבדלים בביצועים ואם הם מכסים גם את הזכרונות? - לAC יש שתי גרסאות של ה-Silencer מס' 2 ומס' 4 ברשימה, למס' 2 יש צלעות קירור גדולות יותר ואחריות של שנתיים לעומת שש שנים - האם יש שימוש במאוורר זול י…

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by yotam360,

אני מחפש מסך נייד לרכב והתקציב הוא 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים