עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לקבל את המפרט של הכרטיס הבא: XpertVision Radeon 9200SE אני לא מתכוון לקנות אחד כזה חס וחלילה, אבל סתם מעניין אותי. ועוד שאלה, לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, כאשר אנו משווים בין גרפיקה שלי ושלו במשחק Command & Conquer: Generals, על רזולוציה של 1024x768 ועל High Detail Level, זאת אומרת הכל אותו דבר, דרייברים, גרסאת DirectX, אבל הגרפיקה שלו הרבה פחות יפה, ומן הסתם זזה ממש לאט... חשבתי שזה יכול להיות בגלל שיש לו, אם אינני טועה, רק 64bit, כאשר לי יש 128bit, ולפני הכרטיס החדש שלי, היה לי MSI GeForce FX5200 T-128, שהיה עם 128bit גם, אבל הגרפיקה הייתה זהה לכרטיס החדש שלי. תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by Vortex,

excuse me for writing in English, my Hebrew doesn't seem to work. Well, I got the mentioned graphic adapter, how can I check its temperature? I'm planning an O/C. thx

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. זהו זה נשאר לי רק תכרטיס מסך המעצבן הזה וזהו אני מזמין אז ככה אני משתמש ביתי ביותר לא גיימר ככה שזה אחד הכרטיסים שאני יקח רק תעזרו לי לבחור מה הכי עדיף מבחינת מחיר ואיכות Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video 580 Gigabyte Radeon X300SE GV-RX30S128D PCI-e 128Mb DVI Bulk Video Card 1 419 ¤ Sapphire Radeon X300 PCI-e 128MB Retail Video Card 589 Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card 449 זהו על מה עדיף לי ללכת והלתחשב שאני לא גיימר אז ככה שעם עדיף להשקיע על הכי יקר

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

יש משחקים שלפעמים יש לי בהם תקיעות כאילו המשחק עובד חלק לגמרי ונגיד אחרי שעה יש איזה תקיעה של 10 שניות ו אז המשחק ממשיך לעבוד טוב זה אף פעם לא היה לי מה יכולה להיות הבעייה יש לי כרטיס מסך geforce 6800gt

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  5. שיהיה או 17 אינץ' או 19 אינץ'. שיהיה 8ms. יאללה תפיציצו....

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

זו ההודעה שאני מקבל בכל הפעלה של התוכנה. המחשב בלי OC. (אף פעם לא היה) הכל בDefault settings. מה בדיוק זה אומר והאם זה באמת מסכן את המחשב כמו שכתוב? רעיונות? פתרונות?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. GIGABYTE N66T128VP-OEM GF FX6600GT 128Mb DDR3 VIVO+DVI 3Y או ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מה עדיף?!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by wolf_silver,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה ואני רואה את המסך של המחשב גם בצג של המחשב וגם בצג של הטלויזיה אבל בעיה אחת יש לי הרקע מה שמופיע בצג בטלויזיה הרבה יותר גדול הצג עצמו של הטלוזיה (כיאילו יש סמלים שאני לא רואה ועוד כול מיני כאלה ) וגם שאני משחק עם הרזולוציה זה לא עוזר ... מחפש פתירון תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by fatNjazzy,

היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולכם, המחשב שלי הוא פנטיום 3 933 והלוח הוא אינטל 815. קניתי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו. הכרטיס אינו עובד טוב כי כשאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ואני רואה את המסך הראשון של פרטי המחשב כולו בנקודות זזות כאלו כמו שלג... המחשב עצמו עובד וההארדיסקים עולים אבל אני תקוע בתמונה של הביוס עם מלא הפרעות ונקודות צבעוניות כאלו... בנוסף אין צליל ביפ בכלל. מיותר להוסיף שככה אי אפשר להשתמש במחשב. לפי מיטב הבנתי יש שלוש סיבות אפשריות למצב הזה: 1. הכרטיס שרוף! 2. הספק שלי חלש מידי (יש לכרטיס חיבור משלו לחשמל וכנראה שהוא צורך הרבה). 3. הלוח (815EEA) ישן מאוד ולכן אינו תומך בכרטיס כזה, מבחינת AGP שאינו תואם או כל מיני סיבות נוספות. אנשים, החלפתי את הכרטיס שהיה לי על הכרטיס הזה ולכן אני ת…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  13. אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by mani007,

גרסאת ה256 מבית ספיר מגה נמכרת כבר 1250 שח http://noacomp.co.il/product.asp?productid=3957

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. אז ככה, לאח שלי יש fx5700 של abit (שעבר ממני ;D) אז ככה, יש אצלו בעייה עם הriva tuner שהיא כזאת, פשוט אין לה אפשרויות כמו פתיחת צינורות ואפשרות של אוברקלוק [attachment deleted by admin]

16. Started by kobi_af,

יש לי 9600xt ואין לי בכרטיס מסף תיציאה הצהובה.... בטלויזיה יש לי תיציאה הצהובה ובכרטיס מסך אין מה אני יעשה כדי לחבר?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by bar123,

מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  18. הכרטיס הוא "Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB אני לא יודע מה המשמעות של ה-EXTREME כי אין הבדל מחיר משמעותי....אז אם מישהו יודע שיגיד מה ההבדל! ואם יש 6600GT של חברה אחרת שהוא יותר מומלץ?!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  19. א.מתי הכרטיסים יגיעו לישראל והאם כל הסדרה תגיעה?(כולל ה-7200 וה-7600) ב.האם ה-7200 יהיה חזק יותר מה-6600GT? ג.מה יהיה בערך המחירים של ה-7200 וה-7600? אני יודע שכל התשובות יהיו בגדר הערכה בלבד...

20. Started by itayhi,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by jhonnyquan,

אני רוצה לקנות כרטיס של הרקולס רדאון 9600 פרו עם 128 DDR כמה הייתם משלמים? איך אני יכול לבדוק שהכרטיס סבבה ולא קרעו אותו באובר קלוקינג? בתודה מראש

23. Started by RadeonXt,

ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  24. במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  25. Started by infernal goat,

קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)

דיונים חדשים בפורומים