עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהוא יכול לעזור לי אולי?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. מה הכח של כרטיס גרפי INTEL 900 שבא מובנה על לוחות 915 בעלי DDR2 וPCIX ? לאיזה כרטיס אפשר להשוותו?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם סליחה על ההקפצה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. אהלן, רציתי להתעייץ אתכם בקשר לקרור לכרטיס מסך שאני רוצה לשים על הכרטיס X1950XT.. חשבתי על שתי גופי קרור zalman vf900 Arctic Cooling Accelero X2 הכרטיס שלי בזמן האחרון מציג טמפ' במנוחה משהו בין 50-56 מעלות וקרו לי מקרים שמהסך התכבה והציג נקודות צהובות מוזרות מה שגרם לי לחשוב על החלפת גוף הקרור... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. שלום לכולם. ראשית, ברשותי המחשב הנ"ל: AMD 64bit 3000+ Gigabyte K8NS 512MB DDR400 A-Data Leadtek 6600GT WD 80GB אשר מותקנת עליו Windows XP SP2. היום, כאשר נכנסתי לשחק ב Half Life 2: Deathmatch, מקורי לחלוטין, הבחנתי כי משהו מוזר. נכנסתי להגדרות הגרפיקה וראיתי שם כי המשחק רץ על ההגדרות ה"אופטימליות" שהמשחק קובע לעצמו. שיניתי חזרה להגדרות האופטימליות בשבילי, כלומר כל האפשרויות על "High" ופילטרים מופעלים x2 x8. המשחק נתקע, והציג הודעת שגיאת זיכרון, משהו בסגנון "אין אפשרות לקרוא מזיכרון זה וזה", או "...cannot be 'read'". בנוסף, הבעייה הופיעה גם במשחק Doom3. מכיוון שדרייברים היו חדשים יחסית, ה 71.84, ועבדו יפה עד המקרה הזה, החלטתי להסירם ולהתקין 71.90. אך, נתקלתי…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by headg,

מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by kinggil,

שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  9. אני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס שלי או שהוא חלש מידי אני מחפש תוכנה שתבדוק את ביצועי הכרטיס אגב מדובר ב NVIDIA GEFORCE 6200 שיש לו רק 64 מגה זכרון ועוד 184 מגה מהזכרון של המחשב האם הכרטיס יכול לגרום לכל המחשב שלי להיות איטי? תודה

10. Started by tic0n,

שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by Yaniv11,

שלום, ניסיתי למצוא כ.מסך שיתאים למה שאני מחפש,קיבלתי כמה הצעות,ראיתי כמה אחרות באשכולות אחרים,ראיתי המלצות ליד שניה, ובנוסף ראיתי את הכרטיסים מאשכול המומלצים,אך אני מחפש AGPX8 ולא ברור שם מה מתאים למה. לא עכבתי אחרי כל התקדמות הכרטיסים בשנתיים האחרונות,וכל מספר שמישהו כותב שולח אותי לעוד חיפוש בכל מיני אתרים כדי לבדוק איפה הוא משתלב ומי יותר טוב ומי פחות טוב וממש אין לזה סוף(לפחות ככה ההרגשה). מישהו מכיר רשימה של הכרטיסים העיקריים מסודרים לפי ביצועים,עם כוכבית כשיש קפיצה בביצועים ו/או במחיר? (ואני מתכוון ממחיר 0 עד מה שיש) זה יעזור לי מאוד ואולי גם להרבה אחרים. תודה.

12. Started by NIR-T,

היי, הורדתי היום את הדרייברים החדשים CATALYST 3.8 לRADEON 9500PRO שלי.... וכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות של הרזולוציה והקצב ריענון מתאפסות!!!! זה יורד כאילו להכי נמוך.... (800X600@60MHZ) למהה???? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. שלום לכולם ! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 400 ש"ח מודה לכם על העזרה ! דודו

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by msa90,

שאלה.. מישהו יודע בערך מתי תהיה ירידת מחירים של ה 8800GTS ? אני מדבר חודש לא שיגידו לי מתי שיצא הכרטיסים החדשים אלא זמן מדויק??

15. האם זה אפשרי לחבר טלוויזית LCD התלויה על הקיר עם המחשב, כך שהאיכות תיהיה כמו על צג מחשב רגיל? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by arnoNz,

נאבד לי הכבל vivo שלי מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה (מוכן ליקנות גם משומש ממישהו)??? למי שלא הבין הכבל שמתאים ל powercolor x800xl

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE אשמח להמלצה ופירוט על ההמלצה בטווח 1200 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by bykeking,

אני הולך לקנות בקרוב מסך 19" חדש (LCD במקום ה-CRT) ובגלל שיש לי ממיר מיותר של יס בבית החלטתי לחבר אל המחשב שלי כרטיס טלויזיה. התקציב שלי הוא 300-350 ככה וגמיש במידת הצורך. אז רציתי לדעת, מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? בכל כרטיס יש פונקצייה של הקלטה ועצירת השידור? כי זה חשוב לי. תודה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  20. מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם מחר אני צריך ליקנות Radeon 9800 של Gigabyte מה יותר טוב ה PRO או XT במה הם שונים

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by Idan-h,

תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. שמעו אני כבר לא יודע מה כדאי. יש לי 1400 ש"ח. איזה כרטיס כדאי לקנות מנעה מחשבים (עדיף, אלא אם יש משהו ממש שווה בחנות אחרת) ? (PCIX ) (ועזבו אותי עם לחכות לDX10 אם כל פעם נחכה לחידוש הבא אף פעם לא נקנה מחשב )

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by mishiago,

שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים