עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dood,

שלום, אני לא מצליח להריץ 3dmark06 כל פעם שאני מריץ זה מריץ כמה סרטונים ואז נתקע ואחרי כמה זמן יוצא לווינדוס עם שגיעה IDIRECT3DDEVICE9:: PRESENT FAILED :DEVICE LOST המחשב שלי הוא E2180 , GIGABYTE 8800GT , 2 GIG RAM ,MOBO GIGABYTE GA-P31-DS3L עשיתי FORMAT והבעיה חוזרת על עצמה ,גם במשחקים המחשב לפעמים נתקע. יש מצב שזה הספק כוח (FSP 450W)? פתאום גם הכרטיס קול מופיע כאילו הוצאתי את הכבל

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by mcnm,

שלום אני משתמש רק ביישומי גרפיקה כגון פוטושופ אינדיזיין וכו' האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה, שמחירו 1000 ש"ח בערך או כרטיס מסוג אחר (באותו גבול של מחיר)? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by amobi,

היי, אז רציתי 5850 כי הוא חזק אבל יקר מידי, הציעו לי GTX 460 שהוא זולה יותר וגם טוב, אבל אני רואה בנצמרק של טומסהרדוור ויש כרטיס מסך 260 או 280 ואין שם את ה-460 בכלל, וה-260/280 משיגים תוצאות טובות יותר אפילו מה-5850, אבל תג המחיר שלהם הוא סביב 1000 שקל די דומה ל-460, אני יודע שה-260/280 ישנים יותר מה-460, אבל האם הם באמת טובים יותר מה-460 ?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  4. תודה לעונים..

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by lesForce,

הי פעם בכמה זמן , המחשב ניתקע באופן אקראי ואז מתקבל לי לאחר כמה דקות במצב של תקיעה מסך כחול עם ההודעת על הקובץ nv4_disp.dll. אחרי שזה קורה פעם אחת בא רצף של תקיעות לאחר הדלקה מחדש ואפילו לאחר שאני מחכה שעתיים שאולי המחשב יתקרר (מסכים שחורים שבאים והולכים ואז המחשב ניתקע לגמרי) , לודגמא עכשיו כבר פעם רביעים שאני עושה ריסטרט ואחרי 10 דקות הוא פשוט מתחיל לעשות לי מסכים שחורים וחוזר ושוב מסך שחור ואז ניתקע. כמובן שהרצתי חיפוש ועשיתי מה שאמרו - התקנתי דרייברים חדשים מהאתר של NVIDIA (למרות שהורדתי את ההכי חדשים מהאתר כאשר באתי להתקין אותם הוא הודיע לי שמותקן לי דרייבר יותר חדש כבר , אבל בכל זאת ניסתי) - לא עזר. (יכול להיות בגלל שלא הסרתי את הוקדמים לגמרי ורק אז התקנתי?) ראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nirrabi,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by dsane,

יש לי כרטיס טלויזיה שעבד עם התוכנה conference tv של lucky star אבל החלפתי את המערפת הפעלה שלי לחלונות XP ומאז הדרייבר לא מוכן להתקין את עצמו אתם מוכנים לתת לי פתרונות או דריברים חילופיים? multimedia video cotroller

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by matityahoo,

לפני כשבוע הופיע ריצוד קל בפינה של המסך אחרי שכיבתי והדלקתי את המחשב גדל הריצוד והיום הוא כמעט משתלט על חצי מסך החלפתי מסך בכדי לבדוק וגם במסך הזה (שהוא יותר מיושן) הבעיה אף החמירה האם הבעיה היא בכרטיס ? כי הוא מרצד רק בצד אחד לכן אני שואל :s05:

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by Cupid Me,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7740

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Xer,

איזה מתאם אני צריך בכדי לחבר סוני 2 למסך CRT של מחשב? החיבור שיש לי כרגע הוא חיבור בננות והוא מתאים רק לטלויזיות. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד.. אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות? ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי. אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם.. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by .kakadu,

אני אשמח לקבל המלצה/כיוון לכרטיס מסך... תקציב עד 1000 שח רצוי פחות אני מתכנן לקנות מחשב(נייח) חדש בזמן הקרוב בעיקרון לצורכי עבודה (revit, 3ds max, autocad, photoshop) תכנות 2/3 מימד בין היתר אינטרנט, וידאו.... המפרט של המחשב: לוח אם : gigabyte ga-z77-d3h מעבד : i5-3570k כונן קשיח: seagate baracuda st-1000 dm003 transend ssd720 128gb : ssd קירור : arctic cooling freezer13 זכרון : g-skill 2x8 gb 1333mhz מארז : nzxt phantom ספק : seasonic s12ii 520w כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. שלום, קניתי לא מזמן את המסך DELL2007WFP והרזולוציה שלו 1680*1050 ויש משחקים שלא תומכים ברזולוציה הזו ותומכים ברצולוציות כמו 768*1024 זה לא פוגע במסך שאני משחק במשחק לא ברזולוציה הטבעי שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by NIR-T,

היי, יש ברשותי RADEON 9500PRO של SAPPHIRE ולחבר שלי יש RADEON 9800 SE נראה לי של ATI...... איזה כרטיס מבין השניים יותר טובבב?? מי מביא ביצועים יותר טובים???? כי אין כמעט הפרש במחירים...... תתודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by D-Viper,

מתוך סקרנות, איזה מ-2 כרטיסי המסך באים יותר טוב: GeForce 6800GS או GeForce 7600GT תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by hike101,

שלום! קניתי מסך דק, mag LCD "18. הבחנתי שישנם הבדלים בגוונים , בצבעים מסוימים, לאורך המסך. האם מישהו נתקל בכזו תופעה? האם זה נורמלי למסכים דקים?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by SmurFin,

לכל מי שיש ידע ממש נחרב בנושא אני אודה לו זאת החלטה שאני מחכה לה כבר הרבה זמן וזה עוצר אותי מלקנות את המפרט שאני רוצה. 1. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 Gigabyte NVIDIA GeForce 7950GX2 1GB PCI-e GV-3D1-7950-RH .2

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by rafi1212,

שלום! ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הנועחי שלי HD 4870 ב hd 7850 הפרט הוא כזה מעבד : E8400 @ 3.6 1333MHz 6Mb לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון : DDR2 4G 1066MHz Ultra Dual דיסק קשיח : SAMSUNG 640GB SATA2 16MB ספק כח PCP&C Siencer 610W Sli Certfied מסך 22" 1680X1050 השאלות שלי הם כאלו : האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק / ירידה בביצועים ( שימו לב ל OC 3.6 ) אם כן , בכמה % בערך ? אם יש ירידה בביצועים בגלל המעבד אולי עדיף כרטיס זול יותר ? אם כן איזה האם הלוח אם שלי תומך בכרטיס הנ"ל והאם זה הכרטיס הכי טוב/משתלם בטווח מחירים הזה 1200-1300 תודה לעונים .

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Inzagi,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות אני מבין שעוד מעט (מתי?) יוצאת סדרה או טכנולוגיה חדשה של כרטיסי מסך של NVIDIA חשבתי על שתי אפשרויות למחשב החדש שלי: 1. לקנות עכשיו 9600GT ויותר מאוחר לשדרג לכרטיס מהסדרה החדשה. 2. לקנות עכשיו 8800GTS ולשדרג רק עוד הרבה זמן אם בכלל. מה לדעתכם כדאי ולמה?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Overshot,

אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by AmL1,

שלום לכולם זה הלוח אם שיש לי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4S800/#specifications היום יש לי fx5200 אני רוצה לשדרג אותו המחשב מחובר למסך LCD 42,מה שאני רוצה זה שיהיה אפשר לראות סרטים ביוטיוב בצורה נורמלית בלי קטיעות. התקציב הוא 300 שקל כמה שפחות יותר טוב תודה רבה וחג שמח...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by (G),

מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה PCI בשביל לחבר לכבלים, להקליט וכו... תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.